13. 5. 2020

Adrenochrom, koronavirus, pedofilové - existuje spojení?

Možná jste o tom už četli, ale odbyli jste to mávnutím ruky. To přece není možné... To je nějaký nesmysl... To se přece nemůže dít...
Ale co když ano?
Nabízím článek ruské bloggerky a překladatelky Tatiany Peachblossom.


Tak přátelé. Informace, které si přečtete v tomto příspěvku, samozřejmě nejsou konečnou pravdou, ale zatím pouze tématem k zamyšlení. Toto téma však vysvětluje mnoho nesrovnalostí a mezer v logických řetězcích událostí, k nimž nyní ve světě dochází.
Mimochodem, dříve než se začtete, připomeňte si obdivované nestárnoucí představitele takzvaných „elit“. Nic nenaznačuji, přemýšlejte sami...

Upírka
Všichni znáte legendu o Alžbětě Bathory, uherské hraběnce ze slavné rodiny Bathoryů, nejbohatší aristokratky své doby v Uhrách, která se proslavila sériovým zabíjením mladých dívek. Na území jejího hradu byly nalezeny stovky zmrzačených těl mrtvých dívek. Legendy říkají, že se v krvi panen nejen koupala, ale také ji pila. To vše dělala jen proto, aby si udržela mládí.


Možná si myslíte, že to všechno jsou jen strašidelné pohádky z dávných časů, ale co když vám řeknu, že členové světové elity, monarchové Evropy a světa, byznysmeni, politici, kongresmani, hollywoodské hvězdy, majitelé korporací mají stejně zvrácenou, nenormální, chorobnou závislost? Dopouštějí se těch nejstrašnějších zločinů, aby získali onu zázračnou krev. Případ Alžběty Bathoryové nebyl ani zdaleka první, je to velmi stará tradice, která nikdy nezanikla. V rodinách elit bylo toto tajemství předáváno z generace na generaci, a věděly o tom jen ony.

Současnost
Elixír mládí, který Bathoryová tolik chtěla, skutečně existuje. Ale pokud byste ho chtěli získat, museli byste zaplatit velmi, velmi vysokou cenu. Pokud však o něm zjistíte celou pravdu, nebudete jen šokováni, ale obejde vás hrůza.



Tou cenou jsou nevinné dětské životy. Světová elita vytvořila rozsáhlou satanskou síť na únosy, přepravu dětí pro následnou výrobu elixíru a nezákonný obchod s jejich orgány. Je to děsivý zločin proti lidskosti, jehož oběťmi se stalo nepředstavitelné množství kojenců a malých dětí.


Dnešní elixír mládí se nazývá ADRENOCHROM. Jedná se o odebranou krev dětí s co možná nejvyšší koncentrací adrenalinu. Krev je extrahována z epifýzy dítěte v okamžiku strachu a hrůzy, když hladina adrenalinu vrcholí. Krev dospělých není vhodná, protože šišinka s věkem neroste a produkce adrenalinu klesá. K nejvyššímu návalu adrenalinu u dětí dochází v důsledku traumatu.
Podle Wikipedie je Adrenochrom jedním z produktů oxidace adrenalinu volnými radikály a je produkován nadledvinami. Není zcela jasné, jak je spojen s epifýzou. Doslovný text říká, že: „Adrenochrom se získává z epifýzy, která se nachází v mozku.“ Zmatek patrně vznikl kvůli knize Huntera Thompsona z roku 1971 „Strach a nenávist v Las Vegas“, ve které byla tato droga poprvé zmíněna. Později se film stejného názvu objevil s Johnny Deppem v hlavní roli. Autor zde vysvětluje, že jediným zdrojem adrenochromu je lidská šišinka. 
Adrenochrom je hollywoodská droga mládí a dlouhověkosti, jejíž cena činí 1,5 miliardy dolarů za kilogram (2,2 liber). Jeho vzorec připomíná králíka. Q (entita vystupující pod jménem QAnon - pozn. překl.) často píše: „Králičí nora je hluboká“ nebo „Následuj bílého králíka.“ Nyní je zřejmé, jak moc je celý tento řetězec událostí spojen s Adrenochromem.
Mel Gibson nejednou hovořil o tom, že měnou v satanské pedofilské společnosti v Hollywoodu jsou novorozené děti.


Zdroje Adrenochromu
Na www.exposingpedovore.wordpress.com lze najít následující informaci:
„Neustálá potřeba živých objektů k získání chemické složky vysvětluje, proč sionisté nechtějí mír mezi Palestinou a Izraelem. Palestinci jsou považováni za druhou třídu, takže jejich orgány, tkáně a Adrenochrom lze legálně odebírat pro potřeby izraelského lidu. Zároveň se podílejí na hromadném obchodování s dětmi po celém světě, nakupují je a prodávají.
„V USA každý rok zmizí přes 460 000 dětí, i když skutečná čísla mohou být mnohem vyšší. Všechna data jsou pečlivě skryta.“
Jeffrey Epstein hostil na svém ostrově vlivné přátele nejen mladičkými dívenkami, ale i dětmi. Co se tam dělo bychom raději ani neměli vědět. Mnoho těch, kdo létali v soukromých letadlech na jeho ostrov, však čeká zatčení a vojenský tribunál. Násilí na mladistvých je v tomto případě druhořadé.



Hosté ostrova: Alec Baldwin, Anderson Cooper, Barack Obama, Ben Affleck, Beyoncé, Bill Clinton, Bill Murray, Charlie Sheen, Courtney Love,...






...Demi Moore, Gislane Maxwell, Gwen Stefani, James Franco, James Gunn, Jim Carrey, John Cusack, John Legend, Katy Perry, Kevin Spacey, Lynn Forester De Rothschild,…



… Madonna Cicone, Meryl Streep, Naomi Campbell, Oprah Winfrey, Farrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Seth Green, Sean Carter (Jay Z), Stephanie Germanotta (Lady Gaga),...



​… Stephen Spielberg, Stephen Tyler, Svetlana Gryaznova (kdo je to?), Tom Hanks, Will Smith, Will Ferrell, Woody Allen.



Vysoká poptávka po Adrenochromu je důvodem, proč tolik dětí na světě mizí. Jsou unášeny, transportovány a... obětovány.



Spotřebitelé (světová elita a Hollywood) jsou upíři sající krev v nejdoslovnějším slova smyslu. Kromě toho jsou povinni účastnit se obchodování s dětmi (Oprah), aby neztratili peníze, vliv a smlouvy.



Děti jsou dodávány ze třetích zemí. V případě Spojených států jsou nejvíce dovážené z Mexika. Proto Trump trvá na postavení hraniční zdi a uzavření hranic.



Kódová slova (Informace z www.exposingpedovore.wordpress.com)
„Pedofilové nazývají Adrenochrom vlašskou omáčkou, protože šišinka připomíná vlašský ořech nebo šišku. Tento termín byl objeven při korespondenci Hillary Clintonové s Johnem Podestou v roce 2016. Poštovní schránka Clintonové byla hacknuta a obsah byl zveřejněn na webových stránkách Wikileaks vytvořených Julianem Assangem.
„Omáčka z vlašských ořechů“ zní velmi nevinně, ale je to kód používaný satanskými upíry. Je to jejich tajný kanibalistický recept, který nelze provést bez pohlavního zneužívání, traumatu, mučení a následného zabíjení dětí. Na konci mučení vyříznou epifýzu a odeberou krev, což je ďábelský nápoj, který jim pomáhá nezestárnout a zažívat vzrušení.
Mezi vysoce postavenými upíry se používá věta „Pijte krev svatých“, což znamená, že po konzumaci dětské krve s nejvyšší možnou koncentrací adrenalinu dochází k intoxikaci. Toto je pečlivě střežené tajemství elit, které znaly od starověku.“

Droga
Reportéři stránek našli vzácný a pečlivě skrytý dokument z roku 1971. Píše se v něm, že Adrenochrom funguje jako heroin a jeho neustálé používání vede k úplnému zastavení výroby vlastního adrenalinu.
To znamená, že pokud takový člověk nebere Adrenochrom z dětí, dojde u něj k vážnému zhroucení a náhlému zestárnutí. Na internetu kolují fotografie Johnho Deppa, Celine Dion nebo Glorie Vanderbilt během užívání drogy a po jejím zastavení, kdy dochází k rychlému stárnutí.
….....

Karanténa
Zavedení světové karantény v důsledku koronaviru znamená, že je dodávka drogy zcela zastavena. Prudké zastavení jejího podávání však vede ke zvratu a bolestivé smrti.



Je možné brát syntetickou náhražku nebo si závislí musí sami najít „zdroj“ dávky. Nyní jsou však všechny děti pod karanténním dohledem, což znamená, že ukrást dítě je problematické.



Děti se ztrácely odjakživa, ale za vlády Bushe, Clintona a Obamy o tom lidé nic nevěděli.



Prezidenti, politici, Vatikán, monarchové světa se navzájem kryli. Mnozí z nich financovali dětské fondy ve třetích zemích, aby měli bezprostřední přístup ke „zdroji“ Adrenochromu.



Příklady: Akademie Oprah Winfreyové pro dívky, Nadace Hillary Clintonové (která pomohla znovuvybudovat Haiti po zemětřesení, ale přitom tam začaly mizet děti) nebo charita Matky Terezy.



Trump otevřel sršní hnízdo a vyhlásil lov na všechny, kteří se této trestné činnosti účastnili. Americká vláda shromáždila asi 500 tisíc obvinění a operace CORONAVIRUS 2020 je zaměřena konkrétně na jejich zatčení a uvěznění.
Existují také informace, že tajná vláda aneb Kabala, která ovládá planetu, je také v procesu svržení. Tato operace zahrnuje asi 200 zemí. Podle zpráv v Itálii probíhá nejmasivnější zatýkání, protože se tam nachází Vatikán.
Merkelová, anglická královna a Trudeau jsou již v domácím vězení.



Protože děti byly přepravovány přes bunkry a podzemní chodby, potřeboval Trump odstranit lidi z ulic, aby armáda mohla volně hledat skryté zločince pod zemí pomocí speciálního vybavení typu termovize.



​Nyní je v USA karanténa a na ulicích nejsou prakticky žádní lidé.
Podle informací člověka, kterému můžeme věřit, došlo v březnu v Salt Lake City v Utahu k údajnému zemětřesení. Ve skutečnosti to zničila armáda bunkry a tunely, které patřily mormonské církvi, a používaly se také k pašování dětí.



Nedávno se v médiích objevil článek, že ekvádorská policie zakázala přistávání španělských a dánských letadel. Je známo, že Ekvádor vydává zločince. V letadlech se nacházeli ti, kdo se chtěli skrýt před zatčením. Kdo se tam skrýval? Monarchové, členové vlád, bankéři?

Lidská monstra
Ty, kdo mučí děti, lze jen stěží nazvat lidmi. Normální člověk by to z vlastní svobodné vůle nikdy nemohl udělat. Myslím, že pijáci krve mají nelidskou podstatu.
Trump jednou napsal: „Bojujeme s neviditelným nepřítelem.“ Myslel tím boha temnoty, Satana, Molocha, Baala, Ďábla... Tato entita má mnoho jmen a je spojena s rasou zotročujících, kteří převzali kontrolu nad Zemí před tisíciletími. Doufejme však, že jak se lidé probouzí, situace se také změní. Žijeme v zajímavém čase.

Ferritin
Nyní přistupme k tomu nejdůležitějším. Toto jsou nejnovější informace a budete opravdu překvapeni. Sbírala jsem je z několika zdrojů a následně publikuji svůj souborný překlad.



Když Trump tweetl: „Despite the constant negative press COVFEFE“ („Navzdory neustálému negativnímu tisku COVFEFE“), nikdo nejdříve nechápal, co je to za podivnou zkratku. Ale stoupenci Q-Anon začali dešifrovat a nalezli překvapivou informaci: COV = COVID / FEFE = ŽELEZO, CORONAVIRUS + ŽELEZO.



FeFe nebo Ferritin je marker pro identifikaci spotřebitelů Adrenochromu. Je to protein, který obsahuje železo. Toto je hlavní forma železa, která je uvnitř buňky a může být použita k detekci hladiny železa v krvi. U spotřebitele Adrenochromu překračuje úroveň. Oni to vědí a mají strach.



Američtí vědci také identifikovali léky na Coronavirus:
1. Azithromycin je antibiotikum-azalid, který ovlivňuje různé typy bakterií, inhibuje jejich reprodukci a zpomaluje růst.
2. Hydroxychlorochin - antimalarikum, které potlačuje T-lymfocyty.
3. Absint pro dezinfekci rukou - nejdůležitější složkou je výtažek z hořkého pelyněku, v jehož éterických olejích je velké množství thujonu.



Při interakci se železem pelyněk produkuje volné radikály a na síti je napsáno, že ty, kdo mají zvýšenou hladinu železa, může pelyněk a výše uvedené léky zabít.



Z toho vyplývá, že nemohou být z K-viru vyléčeni. Jak je to s prvními dvěma drogami, mi není jasné, nejsem lékař, takže nemohu vyvodit závěry sama. Možná v nich jsou komponenty, které také reagují se železem.

Šach a mat



Byla jsem nedávno v Los Angeles a tam jsem se dozvěděla mnoho zajímavého a pak jsem tuto informaci našla sama. Bylo úžasné, že lidé začali o tomto tématu hovořit. O této droze jsem se dozvěděla před třemi lety díky QAnon, tehdy jsem však o tom neměla s nikým diskutovat.



Syntetický Adrenochrom vyrobený v čínském Wuchanu byl tedy záměrně infikován zvláštním typem koronaviru. Každý, kdo přijal tento poškozený, bude nucen podstoupit krevní test. Test prokáže spotřebu Adrenochromu z Wuchanu. Jedná se o důkazy Prima Facia, což je dostatečně závažný důkaz k zahájení trestního řízení.



Pokud pozorně nahlédnete do tváří hvězd, které jsou v karanténě, uvidíte paniku a strach, nebo že prokazují neobvyklé chování.
Například Madonna nedávno napsala, že „pro talíř pasty by mohla zabíjet“. Kódové slovo „pasta“ mezi pedofily znamená zabít malého chlapce. Nyní ví, že je otrávena syntetickým Adrenochromem z Wuchanu a že ji (a další jako ona, například Allena, Weinsteina, Hankse,...) čeká smrt buď na zhroucení z abstinence, nebo z léků na koronavirus. Mimochodem, Madonna je velekněžkou hollywoodských satanistů.





Místo závěru překlad jednoho komentáře v diskuzi: 
„Každý, kdo si vzal Adrenochrom, měl na výběr. Věděli, co dělají, a věděli, kolik dětí bylo vystaveno brutálnímu mučení, aby to dostali. Je příliš pozdě na ronění slz.
Šach a mat.


autorka: Tatiana Peachblossom
překlad: Vlabi
další informace na videu autorky (rusky): 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5Qd0jXhStLE&feature=emb_logo



96 komentářů:

  1. Děkuji za parádně posbírané info, pro doplnění sledujte Q a dekódujte jeho vzkazy.
    Q! alert je aplikace, vzkazy jsou tam hned.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim
      Rad vnesu svetlo do teto problematiky ktera byla , je a bude...
      Problem je ze se nikdo nevenuje rozboru satanistickych ideologii a jejich puvodu , systemu ktery neustale dodrzuji pri obetovani starych procesu za nove - vice zdegenerovane.
      nabozenstvi obetujici cloveka a krev se souhrne nazyva chtonismus a je opakem vedy - slovanstvi , brahmanstvi a perske kultury

      1. satanismus - satana cili stagnace vznika tam kde neni duchovni svetlo poznani , ohen srdce a spojeni s matrici ducha.
      Cim dale od duchovniho svetla tim vice prostor houstne a tvrdne , chladne.

      Toto je zaklad 1. principu matky zeme nazyvane ( kali ma , hera , pornea , shiva , zidovsky bod expanzivni hmoty yod - kaaba kostka , yahwe , allah )

      symboly - hadi jazyk , trojzubec , 2 hadi hlavy sicici na sebe , 2 bojujici tygri , drak , more , voda , mesic , morsti netvori , satan - kozel s zenskym telem , had uroboros , jezis na krizi , strom zivota v bibli , socha svobody , cerna panna marie , barbie , kasino , dane , banky , burzy atd.

      vlastnosti - michani ( ras , genderu , trid , pravdy a lzi - marxismus , demokracie ,zido krestanstvi ) , potopa do nevedomosti ( atlantska kultura potopy do nevedomi zvireckosti a pudovosti , smrti ) bezpaternost , manipulace , lzi , vrazdy ,

      tito uctivaci hmoty odmitaji 2. princip nebes - muze ( rad , stalost , prazdnota , moudrost , pevnost ) - kdyz dojde k extremu tak vznika fasismus jako protiklad marxismu - obe tyto sily jsou nevedome

      3. princip - vykresane svetlo poznani - perun , purusha , indra , chrestos , bodhi , ishas , ra je symbolizovano pyramidou , ziguratem , okem , stromem poznani bodhi , orlem ,bykem , oracovym pluhem , jazykem mezi usty , krizem rozbreskujici svetlo do vsech stran , symbolika jezise chodiciho po vode.

      ovetovani krve halal koser bohu je navraceni krve menstruujici matce zemi ktera rodi hmotu , pojida a rodi nove vyrabi materialni technokraticke konzumni spolecnost a prostredi.

      obet krve -
      rasismus - obetovani sve rasy , vmichani se do cizi za ucelem jejiho zniceni a tak dale dokud rasy nezaniknou , gendery take a nevytovri umeleho cloveka golema

      pedofilie - zatemeni ciste duse ditete sexualnim nasilim zpusobi to ze nikdy nepozna lasku a nedospeje , stane se otrokem sexualnich sil militantiho agresivniho feminismu a zzenstelych herkulesu tedy zapadnich muzu slouzici bohyni here. Dite tezko nalezne cestu k ohni v srdci a k duchu svetla poznani ktere dokazi rozpustit ego ,pudy a zvireckost , nevedomost

      konzumace krve je urcena pro vladnouci tridu judaismu , islamismu a zido krestanstvi. islam konzumaci krve zakazuje , zide ne , zido krestane ji piji v podobe vina v kostele a pojidaji kristovo telo.

      ritualy maji stejny duchovni vyznam jako provadeni samotneho cinu.

      proc to delaji? jelikoz chtonici uctivaji krev , obetovani cloveka tak navic uctivaji veskere svate hrisne potreby tela. odtud pochazi degenerace vedske kultury v egypte kdy misto ducha zacali uvtivat mumie. zide zase vymysleli fiktivni postavu biblickeho krista kterou ritualne obetovali po te co do ni promytli sve hrichy a krvi obeti je smyli ze sebe , nakrmili boha.

      Vymazat
    2. dehumanizace je obetovani tela nahrazeni strojem - marxismus - clovek a dite jsou produkt statu. judaismus - clovek je obetni dobytek a otrok pana osudu , casu , smrti a nahody - hmoty nevedomosti.

      proto jsou deti obetovany a jejich krev a dalsi veci jsou konzumovany ve jmenu boha nevedomosti. jde o prolevani krve protoze veri ze pokud prestanou boha krmit krvi tak stvoritel zemre a svet s nim ....

      umely clovek , umele gmo jidlo , umele slunce, umele mysleni , umela realita atd atd tot proces nevedomosti ktera neustale micha , nici , rodi , vrazdi

      jen nevedomec si muze myslet ze sataniste nekonaji tyto zlociny a je jedno jestli jsou prime dukazy nebo ne - jejich ideologie mluvi sama za sebe.

      jedina cesta je probuzeni jednotlivcu kteri vedome vyvazi kolektivni vedomi ( globalniho prediktora ) na stranu svetla poznani ktere je vsudepritomne stalejsouci : laska , mir , svoboda , cest , moudrost , soucit a nejvyssi stupen absolutniho byti SLAVA

      SLAVA SLOVANUM tak at jest navzdy

      Vymazat
    3. Takže miliony dětí a lidí se v po světě ztrácejí a SATANISTÉ z USA to svádějí na UFO!!!

      Vymazat
  2. Tohle není jen záležitost USA , Evropa není "slušnější", naopak, většina těchto kultů se vyvíjela v Evropě, ať už pocházela odkudkoliv. Britové přivezli ze svých kolonií spoustu zajímavých "věd" a obřadů. A jen tak pro zajímavost, v ČR nemáme nějaké "šlechtické" celebrity, které Ne a Ne chcípnout? A které jsou jmenovány mezi 300 vyvolenými? I u nás se plošně pátrá.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi před pěti lety vyšel na titulní straně Mladé Fronty Dnes článek o tom, že Česká republika "vyveze" ročně 800 dětí "na adopce". To je skoro 1% ročně narozených dětí !!!

    Na titulní stranu nejčtenějšího celostátního deníku se dávají jen ověřené informace. Je to hodně horké téma. Ale od té doby ticho, nic, žádné články, všechna média mlčí. Musíme se ptát proč? A kdo je tedy vlastní?! Kdo jim to zakazuje?

    Justice dál cíleně rozbíjí rodiny, rodinné vztaky a likviduje otce. Polovina všech uvězněných jsou otcové! Otcovém, kterým de-facto unesli děti a pak jim soudy "vyměřily" absurdní výživné, a každý rok další soud, další vydírání, ...

    Když začnete pátrat a ptát se, tak zjistíte, že české soudce a státní zástupce školí americká NGO CEELI Institute – Central and Eastern European Law Initiative
    https://ceeliinstitute.org/
    Sídlí ve Villa Grebovka, kousek od pražského Justičního paláce.

    Před několika lety byl o nich podrobný článek na alternativním serveru Protiproud.

    Koho bude školit a koho ne si prý pečlivě vybírají, podle nějakého klíče.

    Kdysi mě "soudila" (spíše vydírala) soudkyně, která figurovala na jejich seznamech. "Soudila" mě tak "demokraticky", že mě k soudu ani nepozvala!!! Ale prý se mohu odvolat když seženu do týdne 20 tisíc na advokáta. :-)

    Tak funguje v kapitalismu justiční business, justiční průmysl, justiční mafie, justiční kriminalita, ...

    Ve správní radě je například i jakýsi "Epstein" z Izraele!
    Eytan Epstein, Senior Partner, M. Firon & Co., Tel Aviv
    https://ceeliinstitute.org/who-we-are/boards-and-management/

    Zaměstnanci, samí "krásní mladí lidé" :-|
    https://ceeliinstitute.org/who-we-are/staff/

    Zdají se vám dostatečně vyzrálí, zkušení a "omlácení životem", aby mohli školit soudce a státní zástupce? Nesmrdí tady něco?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Epstejne je jiz mrtvy Dagmar

      Vymazat
    2. Právě že vůbec není mrtvý. A pokud ano, tak to nebyla sebevražda. O tom jsem pochybovala na úplném začátku. Tento dokument možnost, že žije, také nastiňuje.
      https://www.youtube.com/watch?v=MWFd8Bd36DI

      Vymazat
    3. Není,ukryli ho ,ale je v hledáčku vědí kde je ....dodal spoustu informací vyměnou za falešnou smrt, ale dojde na něj taky jen co to usvědčí ostatním...

      Vymazat
  4. Ďakujem Vám obom a všetkým, ktorí sa usilujú o odkrytie pravdy. Lepší článok/zhrnutie som ešte nevidela... Nemôžem pozerať videá s krutými zásahmi, detí i dospelých, chcem si udržať pevnú hlavu a silné srdce, verím - som presvedčená že zlo zdochne... Uf, nechcem byť tu sprostá, škaredá, ale tak anjelsky si potichu poviem " k.r.y končíte "!!! Bo

    OdpovědětVymazat
  5. Osobně nějak nechápu, jak spolu přesně souvisí Adrenochrom, korona a elity s únosy.
    Adrenochrome by se dal zařadit k drogám, halucinogenům. Pochybuji, že má co společného s omlazováním. Kdo v mládí četl Mechanický Pomeranč, určitě ví.
    Když budu logicky uvažovat, což samozřejmě s opravdovou pravdou nemusí souviset, tak pokud lze už poměrně hoooodně dlouhou dobu Adrenochrom syntetizovat, tak k čemu se trápit s únosy dětí? Navíc pochybuji, že se po Adrenochromu mládne. Spíš naopak... po extázi se taky nemládne, ani po heráku nebo koksu, i když si to v tu chvíli asi myslej:-)
    To, že elity používají "mladou a silnou" krev plnou obraných látek není až tak tajemstvím. To v podstatě používají i sportovci namísto dopingu, jen požívají svou vlastní(nebo alespoň oficiálně). Pravdou může být problém zásobování pro každého elitáře 5l krve na výměnu celého oběhu. Ale to, že někdo rozbije kšeftující gang, neznamená, že se sníží poptávka....
    Ostatně, to je také jeden z důvodů, proč jsem nikdy nešel dát krev. Dostanete za to pár stovek, je vám na blití, chytnete žloutenku, dostanete placku v hezký krabičce, a oni to prodaj i za desítky tisíc nějaký elitě:-) Samozřejmě přes mnoho a mnoho překupníků, kde si každej něco přihodí. A aby nemuselo být mnoho překupníků, tak je levnější, když se někdo ztrácí. Ale nemyslím, že to nějak zapadá do korony a Adrenochromu. Anebo jsem něco z toho článku vůbec nepochopil a nevstřebal...
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem článek pochopila velice dobře, ale možná je to tím, že se o to zajímám delší dobu a vyhledávám informace, takže to chce hledat, zajímat se zjištovat. Tenhle obchod s dětma funguje tak dobře právě proto, že spousta lidí to nechápe a jen proto, že ty to nechápeš tak to přece musí být úplná blbost.

      Vymazat
    2. Adrenochromu se přezdívá "fontána mládí", zkuste si článek přečíst znovu a pokud to opět nebude mít žádný očekávaný efekt, pusťte se do vlastního pátrání, informací je dost a to včetně těch odborných. Hodně štěstí

      Vymazat
    3. Právě, že s Adrenochromem mám zkušenosti. Na vojně jsme měli exota, co se snažil vyzkoušet úplně všechno, takže mám osobní zkušenosti. A i proto jsem psal o Mechanickým Pomeranči, který jsem četl jako náctiletý pod lavicí.
      A taky vím, že se vyrábí synteticky a poměrně už dloooho:
      "Adrenochrom sám o sobě je slabší droga než LSD, ale zážitky s touto drogou probouzejí stále větší touhu po ještě větších zážitcích opojení. Opojný zážitek rockové hudby můžeme přičítat též tvoření endorfinních látek v mozku podobných morfiu. Tato oblast je zatím málo probádána."
      http://www.reformace.cz/zod/vyraz-mladeze-umirajiciho-veku-cislo-12
      Proto jsem psal, že nechápu, proč by to někdo "vyráběl" pracně z únosu dětí, když se to dá v podstatě dostat v lékárně na recept(i když trochu složitěji).
      Tahle "mánie" spojující Adrenochrom a únosy vznikla až po plešatým Deepovi ve filmu na motivy mnohem starší knihy:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Fear_and_Loathing_in_Las_Vegas
      což mimochodem byl hroznej propadák, ale "konspirátoři" se hned chytli a začali vypouštět do světa "skutečnosti" ze smyšlené knihy:-)
      Ano, existují únosy, ale ty opravdu souvisí i s němčourkou v Uhrách Bathory.
      Ano, existuje Adrenochrom, ale je na předpis. Pokoutná výroba je i jedovatá.
      Možná souvisí i s tím, že se vyrábí ve Wuhanu.
      Ano, medializují kolonu z corony, ale to může max. souviset s horší dostupností únosů a i dostupností uměle vyrobeného Adrenochromu.
      Ono asi Tomáte Marný, když věříte Marnýmu, co hulí jednu od druhý s plnou klávesnicí popela a otvírá u toho jedno pivo za druhým, to pak ty texty jdou sami...
      nenimito

      Vymazat
    4. to ze clanku nerozumite, tedy nechapete souvislosti, je proto, ze nemate dostatek informaci, ktere by se vam zacaly skladat do mozaikoveho obrazu. Vase uvahy jsou velice povrchni a naivn. ¨Predstavujete s
      i ze Hillary pujde do lekarni si neco koupit. Clanek je vysoke kvality a vyzadoval velkou praci, vse do sebe zapada. Toto tema studuji, v ramci studie davove elitarniho zapadu a tajnych spolecnosti, jiz pres 20 let. Proto vas navedu na kvalitni studijni materialy, budete to mit tak na dva roky, az to nastudujete, vratte se k tomuto clanku a zopakujta si nho. Zde: http://mk-polis2.eklablog.com/, a zde: Amérique en pleine Trans-Formation (L') (Français) , tuto knihu, svedectvi prezivsi mlade zeny, jsem cetla dvakrat abych mela jasno. Ze by si drogovi bossove chodili do,lekarny pro adrenalin, a nebo prezidenti? To ukazuje na vasi naivitu, tak dobré studium preji a za dva roky nashledanou

      Vymazat
    5. Dagmar, já myslím, že s jejich vlivem a možnostma je reálné, že mají vlastní laboratoř, kde se to pro ně vyrábí. Čili nikam jako do lékárny chodit nemusej. Drogy se vždy získávají ilegálně.

      Vymazat
    6. Dagmaro, tu knihu jsem četl
      https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2019/10/mel-gibson-bred-pitt-o-pedofilii.html?showComment=1570542045135#c3655466771698159850
      Ale, že by tam bylo něco o Adrenochromu získávaném z krve jsem si tedy nevšiml. A stejně tak ani není nic o něm na tom odkazu.
      Samozřejmě recept z lékárny je trochu složitější, psal jsem...
      https://cz.vwr.com/store/product/18608935/3-hydroxy-1-methyl-5-6-indolinedione-98
      https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/substance/375102119
      On se totiž "ofiko" používá při léčbě schizofrenie.
      Nevím, jestli to úplně studuji, ale zrovna o Adrenochrom a jeho účinky jsem se zajímal už před rokem 96, a také si pamatuji, že internet v té době měl málokdo (a to i před rokem 2000, to mnozí byli rádi, že mají vůbec mobil s třířádkovým monodisplejem nebo modem, co stál skoro celou normální výplatu, nedejbože PC). Natož, aby někdo našel na netu konspirační texty nebo si koupil na eshopu knihy:-)
      Ale tím Vás rozhodně nechci odrazovat od dalšího studování teorií.
      Jen bych do takových teorií nepřidával složitost výroby Adrenochromu z krve vystrašených dětí. Pak to poněkud shazuje věrohodnost skutečných důvodů únosů a týrání.
      nenimito

      Vymazat
    7. Myslim, ze nemate snacu na tieto neskutocne kraviny s nejakou logikou, raciom, ten, co to pisal, plus ti, co to tu slepo odovzdane komentuju ako svatu pravdu (jaaaj utajene spiknutie, dalsie, co sa volne povaluje na interenetoch pre kazdeho nimanda, ktory ho odhali. :D), to je marna snaha. Totalne kraviny, ziadne relevatne dokazy na svoje tvrdenia, jednoduche manipulacne techniky a podsuvanie nezmyslov ako jedinej pravdy, len tak, halabala pospajene udalosti, osoby, mena, hocico, podla vkusu a chuti poprepajane vsetko halabala, aby nam to sedelo do scenara, ziadna realna investigativa, ziadna realna praca, proste znoska sproststi, ako sa komu hodi. IQ kolobezky zial a jednoduchsi ludia na toto letia. Ach boze, ludstvo strasne osprostieva.

      Vymazat
    8. na strankách Tadesco je spoustu vysvětlení ,zkuste tam mrknout

      Vymazat
    9. Myslím si, že na TADESCO dopují Adrenochrom už delší dobu. Tam si stačí počkat na výsledky jejich schizofrenních předpovědí pár dnů a nula od nuly pojde.

      Vymazat
    10. Mechanický pomeranč jsem viděla i četla a musím říct že jste pěkně vedle,o slovu "adrenochrom" tam nebyla ani zmínka, ale objevilo se tam slovo "drenchrom" což je dost velký rozdíl.. Doping a dětská krev jsou taky velmi rozdílné látky......

      Vymazat
    11. Právě, že vůbec. Popisovaný drenchrom má úplně stejné popisované účinky jako andrenochrom, proto jsem si na to vzpomenul. Andrenochrom sice vypadá po rozpuštění v roztoku jako krev, ale s krví nemá vůbec nic společného. To jen pomatenci mohou věřit lidem, kteří se snaží zdiskreditovat pravé účely únosů dětí takovouhle pohádkou.
      Přečtěte si tu knihu od Cathy O’Brienové, třeba pochopíte Marného, který sedí na zadku ve švajcu, hulí jednuvoddruhý, inkasuje prachy za reklamy z toho svého kazatelského webu a tiše se směje pod fousky, jak z něj v eufórii(zřejmě vypitého alkoholu) padaj zvláštní výplody, za které mu ještě lidé posílají příspěvky, takže nemusí ani vstávat do práce:-)
      Uvědomte si, že má návštěvnost přes 350tis. za měsíc a k tis. sledujících na FB...
      nenimito

      Vymazat
    12. Ono je totiž možná i složité to celé dění okolo herců, politiků a adrenochomu pochopit.
      Nejlepší herec(i politik) je ten, který umí předstírat, tedy "vžít se" do role. Nejlépe vychovaným hercem je ten, kdo předstírá od mala. Kdo nejlépe předstírá od mala? Ten kdo musí nebo je donucen. Což jsou právě zneužívané děti z začátků školních let. Je jim vtloukáno, že to tak je správně, že o tom musí mlčet a "předstírat", že se nic neděje, a to, co se děje je správně a jejich vina.
      Když tito lidé vyrostou, jednak jim přijde normální zneužívat v utajení děti a jednak, díky všem těm předstíraným rolím, mají rozdvojenou(několikanásobně) osobnost - schizofrenii. A adrenochrom byl právě vyvinut na léčení schizofrenie. Proto ho všichni ti rozdvojení berou, vč. politiků. A bohužel vypadá jako krev... a rozhodně se po něm nemládne:-) Spíše naopak, člověk po něm vypadá jak zombie
      nenimito

      Vymazat
    13. Ještě k té "Šokujúcej reportáž tureckej štátnej televízie".
      TGRT není státní televize, i když má celostátní pokrytí, stejně jako naše Noe nebo česká JOJka.
      TGRT patří pod developerský podnik Ihlas Holding, který je dceřinou společností Bayrock Group, kterou založil Тофик Арифов. A hádejte kde sídlí:-) Jsme zpátky u Q-Trumpkaně
      https://newsomsk.ru/news/92226/tevfik_arifov_i_ego_uspex__primer_dlya_podrajaniya/

      Přijde mi to jako "hodnocení kvality vědce":-)
      Potvrzuji potvrzené tím potvrzením od potvrzeného, že tráva je prostě jasně červená...
      http://pravda.tode.cz/?page_id=3544
      nenimito

      Vymazat
  6. Článek je bramboračka. Dává dohromady pedofily, koronavirus a kdoví co ještě. Hned na začátku mě zarazilo to, že Adrenochrom je prý krev dětí s co možná nejvyšší koncentrací adrenalinu a že ta krev je extrahována z epifýzy dítěte v okamžiku maximální hrůzy řekněme. Co je to za kravinu ? Adrenochrom není žádná krev dítěte, ale vzniká v rámci biochemických procesů v organismu z adrenalinu. Adrenalin neprodukuje epifýza čili nadvěsek mozkový nebo-li původně třetí oko jakou plazů, ale dřen nadledvin a nadledviny nejsou v mozku jako epifýza, ve které se produkuje melatonin. V epifýze se žádná krev nehromadí. Když už tak ho získávat přímo z krevního řečiště. Bloggerka sama uvádí, že není lékařka. To jí částečně omlouvá. Nejdříve by si měla nastudovat soustavu žláz s vnitřní sekrecí u člověka a pak dávat dohromady nějaké konstrukce. Tím neodmítám článek jako takový, protože úchylů na Západě zejména mezi tzv. umělci jsou mraky a děti se kradou například kvůli orgánům na transplantace nebo za účelem transfúze mladé krve, viz. situace za války v bývalé Jugoslávii, ale i jinde ve světě. Ale právě tyto přešlapy srážejí článek na úroveň bulváru. Takže když nerozumíte nějakému termínu, tak požádejte o pomoc třeba Google či jiný vyhledávač a nekývejte hned souhlasně hlavou jako oslové.
    Jarek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    2. Tento komentář napsal anonym, který porušil hned dvě z hlavních podmínek zveřejnění komentáře. Zkopíruji sem jen jeho publikovatelnou část. Další podobné, které budou vedeny v osobní rovině, nebudu tolerovat.

      "Anonymní - ... Kdyby sis raději vzal z článku to podstatné a byl rád, že má někdo vůbec odvahu psát o těchto věcech! Statisíce dětí jsou brutálně mučeny a zabíjeny kvůli adrenochormu a ty řešíš drobné nepřesnosti v článku!..."

      Vymazat
    3. Tento článek vyšel na ruské blogové scéně na více webech. Jak jsem však až nyní zjistila, ne všude v úplně stejném znění. Na stránkách autorky je v něm ještě pasáž, která však byla v textu, který jsem měla k dispozici já, z neznámého důvodu vypuštěna:

      "Podle Wikipedie je Adrenochrome jedním z produktů oxidace adrenalinu volnými radikály a je produkován nadledvinami. Není zcela jasné, jak je adrenochrom spojen s epifýzou. Doslovný anglický text zní: „Adrenochrome is harvested from the pineal gland which is located in the brain.“
      Zmatek patrně vznikl kvůli knize Huntera Thompsona z roku 1971 „Strach a nenávist v Las Vegas“, ve které byla tato droga poprvé zmíněna. Později se film stejného jména objevil s Johnny Depp v hlavní roli. Autor vysvětluje, že jediným zdrojem adrenochromu je lidská šišinka. Doslovný anglický text: „Thompson explains that the pineal gland of a human person was the only source of Adrenochrome.“

      Do článku jsem doplnila.

      Vymazat
    4. Aj tu sa veeeela dozviete www.tadesco.org, treba len skladať puzzle a mať otvorené oči

      Vymazat
    5. Jarku podvěsek mozkový ne nadvěsek !!

      Vymazat
    6. Podvěsek mozkový je hypofýza a nadvěsek mozkový nebo taky šišinka je epifýza. Předpona hypo značí pod, nižší stupeň, podřazenost, snížení, podřízenost, závislost apod. a předpona epi značí nad, na, u při apod.Ju ? Požádej o pomoc třeba pana Googla a zadej si do vyhledávače nadvěsek mozkový. Jsem rád, že to Vlabi uvedla na pravou míru. Samozřejmě, že jsem si našel, že Adrenochrom vzniká oxidací, ale je to obecně v rámci biochemických reakcí v organizmu a taky jsem to vše nechtěl vypisovat. Schválně se ta to zeptám mého známého endokrinologa jestli je to skutečně elixír mládí nebo jen blaf. A ještě jedna skutečnost mi tam nesedí, a to že zrovna u malých dětí se údajně odebírá, protože produkce adrenalinu u malých dětí je nižší než u dospělého člověka, čili že množství adrenochromu vzniklého z adrenalinu musí být také nižší. Článek podle mě hlavně útočí na emoce, protože týrání malých dětí vyvolává největší emoce. Připomíná to situaci s Husajnem za války v Iráku kde také kdosi vystupoval v médiích, že ten zlý diktátor nechává umírat malé děti v inkubátorech. A nebyla to pravda. Je to zkrátka starý a stále fungující trik. Já sázím spíše než na získávání adrenochromu z malých dětí na získávání orgánů pro transplantace a mladé krve. To se určitě děje.
      Jarek

      Vymazat
    7. poslyš ty Jarku, když už toho víš tolik o žlázách s vnitřní sekrecí, tak taky určitě víš i to, že žlázy jsou spojeny v komplex a když dochází k jakémukoliv organickému procesu, tak se tělo také jako jeden organický celek projevuje, tzn, že organismus ve stavu nouze produkuje celý koktejl hormonů pro danou reakci organismu komplexně a ne jen jeden hormon izolovaně, v enormní stresové reakci je aktivován celý hormonální systém, takže ve stresu oddělovat epifýzu, hypofýzu a nadledvinky při stresovém poplachu je pitomost, navíc u malých dětí je funkční brzlík - o jehož funkci mnohé hlavy pomazané vedou spory ještě dnes, nicméně je to s největší pravděpodobností imunitně-metabolická žláza související s růstem a zráním člověka v dětství, neboť v dospělosti zakrňuje, co se kdy kde hromadí ti nejspíš taky nikdo neřekne, protože pokud někdo pitvá tělo tak je mrtvé a inaktivní, dlužno dodat, že nikdo neví všechno,ani lékaři,z nich mám často husí kůži, a to jich znám poměrně dost,jo a tvoje třetí oko plazů, to je taky dobrá vychytávka z literatury, to ti řeknu, stejně každý má svoje konstrukce, podle toho na co mentálně stačí jeho vědomí, co připustí a kde jsou už jeho mentální hranice, vzdělávat se stejně potřebujem všichni, článek je fajn a kdo má výhrady, ať si sám postuduje, děkuji vlabi

      Vymazat
    8. vyjadrujes se spatne, bramboracka to neni, male deti jsou zabijeny ve chvili strasne hruzy, kdy produkuji velke mnozstvi adrenalinu, co se tyce nejasnosti hypofysa - epifyza, je treba veded ze vse souvisi se vsim, zvlast v malem tele a nase znalosti jsou velmi omezene, i ,lekari opakuji mantru, kterou se naucili v knihach, je mozne z muze jit o hypofysu s produkci ACTH, jez tak ovlivnuje kuru nadledvin, tedy produkci adrenalinu. Pokud dojde k indibici osy hypothalamus-hypofyza-kura nadledvin, muze skutecne dojit k rychlemu rozkladu zdravi a tedy ke starnuti, utlum teto osy zname ( s jinymi klinickymi priznaky)i v u Cushingova syndromu. ten proces, ktery satanisti pouzivaji neznam do podrobnosti. Nicmene nejenom vrazdy deti jsou znamy tem kdo toto studuji, kontrtola mysli silnymi traumaty (znasilnovani, muceni atd). Toto zde: Amérique en pleine Transe-Formation (L') (Français) , ritualni detske obeti jsou znamy jiz po tisicileti. Moloch byl jejich buh co prijimal zapalne obeti deti. Je uctivan elitnimi satanisty dodnes. Takze tema je velmi siroke zde: Sociétés secrètes et leurs crimes, napsal André Baron, skvele dokumentovana kniha k dohledani v PDF na internetu, takze ti prejitrochu skromnosti a pilne studium

      Vymazat
    9. https://tadesco.org/sit-elit-hollywood-adrenochrom-a-pohresovane-deti-z-tunelu-svet-souciti-s-detmi-osvobozenymi-z-podzemi/

      Vymazat
    10. https://tadesco.org/adrenochrom-a-anti-aging-proc-je-tolik-deti-unaseno-a-ritualne-vrazdeno/

      Vymazat
    11. Nějak jsem narazil na celkem zajímavé čtení o tadesco, alias "s láskou a úsměvem Tomáte Marné".
      Myslím, že po přečtení mnoho lidí přehodnotí, kdo i jak vlastně ve skutečnosti zneužívá děti a bohužel mu celkem jde.
      ....
      "Jaký příběh jsme tu tedy dali dohromady? Něco, co se dalo vyčíst mezi řádky už dávno, já o tom vím zhruba šest let, ačkoli některé indicie jsem donedávna neměla a až s nimi to skutečně celé dává smysl. Vše, co teď napíšu, se dá dohledat z Aluščiných(15let?) článků nebo z přednášky TM:

      Postarší muž(55-60?), který má poměrně hodně peněz, ale nikdo neví odkud. Má rozsáhlé kontakty v Rakousku, Německu a Švýcarsku, prodává odstředivky na vodu, kterou vydává za zázračnou, tvrdí, že brzy nastane konec světa a přednáší o hrozivém osudu lidstva. Osloví díky článku v novinách mladičkou blogerku se sklony k esoterice, které umírá maminka na rakovinu a má problémy doma. Začne jí kupovat dárky, lichotit jí, tvrdit jí, že je vyvolená k velkým věcem. Dívka se do něj zamiluje. On ji začne brát ke svým známým do Rakouska, zahrnuje ji dárky, pozorností, dle slov její maminky jí vymývá mozek. Dívka, nedávno rozhodnutá udělat všechno pro svou milovanou nemocnou maminku, se rozhádá s celou svojí rodinou a začne věřit apokalyptickým vizím svého o mnoho let staršího milence. Ten zarazí klín mezi ni a její rodinu, vykládá jí o jejím poslání, o tom, jak ji rodina brzdí, a ona se nakonec rozhodne s ním odejít a opustit svůj domov, aby mohla žít s ním."
      ...
      Těch článků je tam vícero, a jistě si z toho každý dohledá, kdo je tomáš marný alias René Koukal ve skutečnosti:
      http://blog.angelumlucis.cz/alue-lzi-zbavena-i-pry-marna-lasky-snaha/
      nenimito

      Vymazat
  7. Přečtu později, stačí mi nadpis. Je teď toho všude plno. Já jen doufám, že ta akce opravdu probíhá a že to co nejdřív skončí.
    O Pedowoodu jsou i výborné dokumenty, které snad otevřou oči více lidem.

    Jarku, Adrenochrom vzniká oxidací adrenalinu.

    OdpovědětVymazat
  8. kniha - "Třináct satanských pokrevnich dynastií",

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=0Kqj9_3YWMA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0gBvwL5COtn8YbmXZvnXpYDtxQjCYpI0fXPIVEIWjDmsNQuJCO6zQTZHI

      Vymazat
  9. Adrenochrom a jeho "ťažba" z krvi vystresovaných a mučených detí, to je pomerne známa info. Aj preklad Covfefe sedí (donedávna ho prekladal aj Google translator kým to slovo nevymazali zo slovníka, zjavne ho satanisti nemajú radi). Ale aby Covid bol akciou proti satanistom, to nesedí. To by z neho potom Bill Gates nebol taký nadšený. Ten už ide každého povinne zaočkovať a označovať ľudí Covid pasmi. Je to posledný zúfalý krok k urýchleniu NWO, pretože im dochádzajú zdroje a kritická masa ľudí je nebezpečne blízko k prebudeniu. Ten zúfalý krok je zároveň osudová chyba, pretože bude mať presne opačný efekt a urýchli prebudenie ľudí/človekov. I základný absolvent kurzu globálnej politiky vie, že takéto rozsiahle zmeny v spoločnosti je možné presadiť iba salámovou metódou a nie takto skokovo. Žabu možno variť len pomaly, inak vyskočí a kopne vás do ksichtu. Takže vďaka satanisti, že pracujete sami na svojom zničení...

    s0lar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ze statni elity us se snazi vyuzit covid k jinemu ucelu nez je psano v tomto clanku, neni protimluv. ten kdo umi ridit super systemy, ale i ten, kdo ridi suj zivot vi, ze objektivni okolnosti, ktere jsme nehledali, muzou ( a maji byt, rozumime li teorii rizeni) vyuzity pro dosazeni nasich vlastnich cilu. Dedy covid byl rozsiren aby se svet zklidnil, zhroutila se spekulativni ekonomika atd, ale statni elita us tedy ti satanisti o noichz je rec uchopili prilozitost a zacli mluvit o povinnem ockovani a ockovacim pasu, atd. Neni to nic divneho, takhle jde svet, jedna situace muze byt pouzita k ruznym cilum

      Vymazat
  10. Sleduji kabalu kult a vse co se deje s otevrenyma ocima a usima. Ted mi take doslo, pdoc Madonna mela neskutecne bolesti a davali do ni nejake plyny. Nejak preci musi lidem dojit, ze neni pro nikoho normalni vypadat v 60-ti jak ve 20-ti to je proste normalni proces starnuti a kdyz to chce nekdo podvest a upise se Satanovi tim ze pouziva jine lidi a hlavne miminka a deti, tak pak nevim co se vlastne odehrava v hlave toho kdo je schopen zabit za ucelem vypadat dobre ale opet na jak dlouho. Coz znamena ze tyto bytosti premysli jen co je ted a jak co nejvic utrzit pro sebe. Umirani pomalu ve velkych bolestech tak jako ty deti, duse ktere si musely projit urpenim a bolesti, tyto duse se budou vracet a karma je svina. Ted me jeste zarazi adopce deti Madonny, je to ze srdce nebo za ucelem maskovani jejich satanskych ritualu. V jejim projevu na vyhry Oskara zminuje ze one nic nedela, ze vse Buh dela v jejim zivote. Buh se zneuziva v mnoha prilezitostech, jelikoz tohle nema, nic s Bohem ktery je laska spolecneho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě naopak, tento Bůh, kterého tu tak katolická církev vzývá, je přesně ten Bůh Satan. Celý Starý Zákon je jedna velká satanská zvrácenost, která nebyla udržitelná, tak to přeměnili (zrcadlově otočili). Vše máme přímo pod nosem, jen jsme jim sežrali přesné znění slov. Každou neděli miliony lidí v kostele vykonávají satanský rituál pojídání těla. Pití krve patří samozřejmě těm vyvoleným (farářům, kněžím).
      Nechali jsme si zavřít oči Bohem, který o všem rozhoduje v našem životě a my musíme snášet jeho útlaky, tresty.... a ještě se k němu modlit a milovat ho. To je co za lásku? Takto, když se chová pozemský rodič, tak ho přeci odsuzujeme. Proč je to u Boha jiné? Prostě i v tomto se musíme probudit. Vzpomeňme si na násilnou christanizaci, na inkvizici... Dřív to bylo veřejné, a když už to bylo moc a společnost to odmítla, zalezli s tím do svých doupat. Nic se nezměnilo.
      Proto hodně sleduju Q a všechny jeho vykladače - třeba Jaroslav Chvátal mi přijde "hodně" zajímavý - seminář BLUE AVIAN (pozpátku naiva) ANUNNAKI ELOHIM a korespondenčně studoval???? LUCIS TRUST ?????
      A jen doufám, že celá "akce" Q není na odlákání naší pozornosti, kdy nás zaměstnaj nadšením, že se něco mění, nebo, pokud je to pravda, že my nebudeme opakovat chybu z 1989, kdy opět zaslepení nadšením ze změny jsme neviděli, co se děje v zákulisí.
      Pořád musíme zůstat klidní, vyrovnaní a ve střehu.

      Vymazat
    2. Alexandrie, stoprocentně souhlasím a obavy z odlákání pozornosti s nadějí že odteďka to už bude dobré, ty mám taky.

      Když nám kdysi v náboženství farář vyprávěl o tom, jak Bůh chtěl po Abrahámovi aby obětoval svého syna Izáka, nevěřil jsem svým uším, co za zvrácenost Bůh chtěl. A ten všeho schopný idiot farář o tom vyprávěl s emocemi, jak kdyby Bůh po Abrahámovi chtěl udělat nákup v obchodě. Tehdy v dětství jsem začal cítit, že toto náboženství je zrůdné. Bohužel, nemýlil jsem se.

      Vymazat
    3. To nebyl Bůh, ale Pán a Hospodin. Z toho jejich Lorda Stvořených nám tu katolíci udělali Boha, ale to je původně úplně něco jiného.
      nenimito

      Vymazat
    4. https://tadesco.org/papez-frantisek-kryje-pedofilnych-duchovnych-nove-odhalenia/

      Vymazat
  11. Je to všetko pravda, ale samozrejme neúplná. Môžem to potvrdiť. S partiou užívame tento adrenochrom (je to moderný názov, v minulosti sa volal inak) už desiatky rokov. Pomáha skvele. Cítim sa mladý a vyzerám stále na 35. A to už mám po 90-tke... A prečo je ten materiál taký drahý? To tu spomenuté nie je.. Ale z osobných skúseností viem, že na 1 kilogram adrenochromu je potrebných 1000 (slovom tisíc) kusov "polotovaru". Počas a po vojne to bolo mnohonásobne menej, vtedy kilo stálo 5 miliónov rubľov.. Ale to sa dalo za kilo urobiť aj za týždeň.. V súčasnosti je to naša ročná kapacita.. A to sa s partiou veľmi snažíme.. Našťastie máme blízko jednu osadu, skvelý zdroj... Ale aj tak, tisíc kusov ročne je na hrane, aby si nikto nič nevšimol...
    V súčasnosti je adrenochrom najdrahšia látka na Zemi.. Okrem antihmoty samozrejme.. Ale už pracujeme s partiou aj na jej výrobe, pravdepodobne už nebude taká drahá, keď začneme masovo...
    Len toľko odo mňa.. Takže ešte raz, je to všetko pravda, môžem to potvrdiť.

    OdpovědětVymazat
  12. Ja si skôr myslím, že tu nejde o chémiu z krvi, ale o emócie, ktorými sa živia nízke entity. Detské nízkovibračné emócie ako strach, utrpenie, sú najintenzívnejšie, "najvyššej kvality". Energetické útvary, entity s vlastným vedomím, ktoré sa odpojili od Zdroja, si musia takto zabezpečiť energiu pre svoju existenciu. A na oplátku dokážu zabezpečiť "doručiteľom" nadvládu a blahobyt.

    OdpovědětVymazat
  13. Je dobré si vše ověřit popř. dohledat informace, např přes duckduckgo.com v angličtině a pak popř. číst přes překladač.
    Mnoho zajímavých onformací najdete na tadesco tečka org v sekci Okénko Tomáše marného.

    OdpovědětVymazat
  14. Víte, ono není až tak důležité, jestli jim to tak pomáhá, ale důležité je naprosto přezíravé chování těchto no "podnadelit" vůči "zbytku světa. To, že dochází k únosům malých dětí je známo dlouho a málokdy se objeví aspoň zprávička, že se dítě našlo. I kdyby je používali "jen" k rituálním účelům, stačí to na vyhození do vody uprostřed Tichého oceánu.
    Já se příliš nevyznám v lékařských termínech zde uváděných, ale jsem ochoten věřit tomu, že zvláště ti "nejúspěšnější" jsou pro delší dobu užívání si svého "bohatství" schopni a ochotni udělat cokoliv. Jen si vzpomeňme na to, co se povídá, či spíše píše o minulosti. Čínský císař pije nápoj pro prodloužení života s malým množstvím rtuti, a kam to vede? Krvavé koupele, nápoje, jídla - jestli se to tak dá nazvat . pro prodloužení života na úkor jiného. V Africe zase pro změnu v některých oblastech, využívali nakažení AIDS na radu svých šamanů pro vyléčení mladé dívky, s nimiž měli sex a tím se měli vyléčit ...
    Pokud si vzpomínám, tak za války na území Srbska o Kosovo, bylo dokázáno zabíjení zdravých lidí pro získání orgánů a tím vlastně prodlužovat život těm, co na to mají.
    Praktik, které odebírají druhému to, co "první" chtějí mít - delší a zdravější život - je mnoho. Je z toho na zvracení a zcela záměrně je mezi kolující fakta zamícháno dost vyložených "špeků", aby se mohlo říct - je to alternativní, konspirativní.
    "lékaři" se v minulosti tolikrát spletli s elixírem mládí, že se ptám, kolik vlastně procent lékařů dodrželo onu slavnou "profesní přísahu" celý život a to nejen z tohoto důvodu v článku. Protože jedna stránka je to používat, ale zcela druhá strana této MORÁLNÍ mince je, když je někdo ochoten takové "meducíny" "vymýšlet a vyrábět". Opravdu nevím, která tato strana viníků je horší či "lepší".
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  15. Určitým úhlem pohledu je opravdu nesmysl, aby tak malá molekula - adrenochrom - nebyla už 50 let vyráběna synteticky. To opravdu nedává smysl kvůli tomu mučit statisíce dětí. Rozumějme pouze kvůli tomu. Ve 3D je to extrémně nedůvěryhodná informace. Ve vyšší energetické realitě je nutné započítat možný vliv právě té jemněhmotné či vibrační energie, o kterou adrenochrom (proč právě ale jej?) obohatí trýzněné, týrané nebo přímo umírající osoby. Pořád mi to sice přijde nepravděpodobné, ale zde už asi možné. Ale hlavně mi silně nesedí ti "pravdonoši", kteří šíří pravdivé informace takovým způsobem, aby lidé věnovali svou pozornost a energii do matric právě těchto elit a klanů a tedy ve prospěch jejich plánů, zájmů a strategií. Přirovnal bych to k hezkému příkladu: Pokud teď někdo organizuje petici proti povinnému očkování na COVID, aniž by byla vakcína či očkování už reálně v plánu a "na stole", tak svým činem silně podporuje to, aby se tak především stalo. Jeho skutek je absolutně kontraproduktivní a podpoří ve skutečnosti opačný účel. Je to jen "nevědomec", nebo kolaborant s protistranou a jejím plánem na povinné očkování proti COVID? - A podobně je tomu s adrenochromem a mládím. Čím více se tomu budeme všichni věnovat, tím více to především bude fungovat (!!!). A to, že se právě svět (Trump-Putin-Xi) vypořádává krutě s "konzumenty" adrenochromu může být třeba lež jak věž, která má za cíl jen podpořit účinnost možná nedostatečně dokonalé metody omlazování. No variant je určitě mnoho a nad mnohými leží pěkné automatizované hnoje a neradím proto nikomu si to moc prověřovat na amatérské úrovni. (Třeba s kyvadlem nebo kartami...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě myslím, že to mučení dětí není jen právě kvůli tomu, ale že mučení hlavní důvod jejich úchylky a takto získaný adrenochrom je pro ně třešinka na dortu.

      Vymazat
    2. https://tadesco.org/trump-putin-a-si-spolecne-zastupuji-globalni-menovy-system-zalozeny-na-blockchainu-dny-centralnich-bank-jsou-secteny/

      Vymazat
    3. Líbo,
      vidím, že vás téma zajímá. Nicméně myslím si, že těch odkazů již více netřeba. Obzvlášť pokud jsou ze stejného zdroje. Kdo bude chtít, tak si daný zdroj prohledá sám.
      Navíc je tu zvykem (bohužel často přehlíženým), že při uvedení odkazu autor komentáře alespoň jednou větou objasní jeho obsah nebo k němu přidá vlastní názor. Bez toho diskuze vypadá spíše jako reklamní leták od Datart apod.

      Vymazat
  16. Totálna blbosť. Otázka a čo ruský miliardári, tí nevrazdia deti, sú spokojní, že zomru v šesťdesiatke?

    OdpovědětVymazat
  17. Každý zapomíná na jednu zásadní věc. Přírodní látky (dá-li se to tak vzhledem k tomu o čem se tu píše vůbec říci), nejsou synteticky čisté. Nejednou se přece stalo, že nadějný "čistý" lék zklamal. Až se přišlo na to, že funguje jen s pomocí jakéhosi katalyzátoru své účinnosti. Špatně se mi to píše v těchto souvislostech, ale pak je jasné že jedině přírodní látka může poskytnout náležité účinky. Je to asi jako s "tureckou" kávou, kdy účinná látka je kofein, ale zkusili jste požívat jen samotný kofein? Jistě existuje, ale "jaksi to není ono", že? A u někoho "nezabírají" ani jiné "civilizovanější" druhy káv. Ani v těch účincích, které pak prožíváte "jinak". To, co dělá kávu kafem, čaj čajem jsou další látky v těchto nápojích obsažené.
    Já třeba z vlastní osobní zkušenosti, a Bůh ví jak jsem na to vlastně přišel náhodou, kafe piji, když mám pohybové potíže (po pracovním úrazu) a nebo nemůžu spát. Divné? Určitě, protože to na mne působí jakoby přesně naopak, než to má být. Jak je to možné? Nejsem lékař, ale je to podobné, jako když někteří lidé používaní na stejné obtíže ve skutečně malých dávkách alkohol. Například jedna sousedka, měla potíže se srdíčkem a právě pohybové potíže, naproti přes ulici se dožila přes devadesát let a až na poslední půl rok si zachovala pohyblivost, dobrou práci srdce a všech dalších orgánů. A to na radu lékaře, teda ještě tehdy za "komunistů", který ji poradil, dát si denně jednoho panáčka beche..y (nedělám reklamu!). A teď věřte škodlivosti alkoholu při jeho pravidelné konzumaci. Samozřejmě, že ona sousedka to plně dodržovala, tu jednu skleničku denně.
    Takže podle mne je "celé odporné tajemství" nejspíš někde tady, v tom co nejsou schopni "udělat" čistě chemicky.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som kávičkár, keď mi vyskočí tlak z ktovieakej príčiny, najčastejšie myšlienkový Flash, uvarím kávu, pri treťom dúšku si tlak zmeriam a je normálny. KeĎ nezaspím rýchlo, hodím do seba nejakú poživeň a šálku kávy... jedno koľko je hodín, a potom spím do rána. Myslím si toto : káva je vysokovibračná, vysokovitálna, a keď organizmu čosi "chýba" vyrovná vibráciu káva, jej sila, doladí správnu výšku a je po ftákach. - Ešte ku adrchn : myslím si, že dolujú zo šišinky DMT, ťahajú dušu z čistých , z detí.... Bo

      Vymazat
    2. Zdravim, mozem potvrdit, ze kava ma vplyv na pohybovy aparat resp pohybove centrum v mozgu. V detstve som mal uraz hlavy a nasledok boli a su obcasny tyky/trhane pohyby, ktore sa podobaju na Tourettov syndrom. Zistil som, ze po vypiti kavy sa tieto priznaky uplne vytratia. Staci mi vypit 2 kavy denne a mozem fungovat ako normalny clovek. Cisty kofein som nikdy neskusal, ktovie ci by mal takyto ucinok tiez.

      Vymazat
    3. ANDRENOCHROM,CORONAVIRUS
      Je tady a vždy byl pro ty,kteří žijí svojí vůlí..!Tím ničí svoje tělo..!V této době se spotřeba andrenochromu ještě navýšila o lidi podnikající v oblasti sportu,který byl povýšen na PRÁCI...Všechno souvisí se vším a i zločin byl povýšen,nic nového v tom nehledejte!Život na Zemi není takový,jak ho ho vidí jeden pár očí!!Stačí lidské bytosti jenom vše správně pojmenovat a pochopí,jak blízkou cestu ke všem vjemům má!Nás provází celým životem obyčejná rýma,každé tělo vyprodukuje jeden litr hlenu za den a to je příčinou stárnutí a všech nemocí...Pro zdraví smysl života je na Zemi všechno,ale jenom pro ty,kteří žijí v souladu s Duchem svým,který je našim svědomím..!Na svědomí navazuje rozum,který navazuje na spravedlnost,která hledá pravdu.....ČISTÉ SVĚDOMÍ JE VÍROU V EXISTENCI PÁNA BOHA a potom vám ani nám nezůstane nic skryto..Amen

      Vymazat
    4. V súlade so svojim duchom určite nežijú tí ktorí po každej modlitbe na konci odovzdávajú svoju životnú energiu Amenovi. Ani tí ktorí majú PÁNA, pretože sú potom otroci. Boh ktorý sa hrá na pána nie je stvoriteľ. Lebo stvoriteľ nás stvoril so slobodnou vôľou, ktorá žiadneho pána nepotrebuje a dokonca ho mať ani nesmie, ak čelo-vek má stúpať v duchovnom vývoji smerom nahor.

      s0lar

      Vymazat
    5. Ne všichni zřejmě mají stejného stvořitele, někdo má Pána a někdo Stvořitele. S tím už asi nikdo nic nenadělá:-)
      Pak jde ještě o to, jestli každý dotyčný skutečně ví, kdo ho vlastně tvořil... Protože boh, ktorý si hrál na Pána, byl stvořitel, a možná i opět bude, kdyžPánbůdá.
      nenimito

      Vymazat
    6. Přidám ještě další aspekt - názor jedné z postav (v jedné knížce) při pohledu na katedrálu: "....bojuji s názorem, zda by super inteligentní stvořitel vyžadoval obdiv a úctu."

      Což asi docela dobře vyjadřuje i můj názor, který jsem si udělala už jako docela malá, když jsem se dozvěděla, že Bůh chtěl po Abrhámovi, aby obětoval syna. (V podstatě mě to tenkrát vyděsilo tak, že ještě dnes si pamatuju, jak mi to hlava nebrala, a jak jsem si říkala, že to vůbec nebylo ani vtipné, takto někoho vystresovat, když to byla JEN zkouška :-) ).
      Dnes už vím, že Starý Zákon je výplod šíleného sadisty, zatímco na Nový Zákon mám čerstvý názor - Barevná revoluce.

      Vymazat
  18. Bedřichu, chemii vůbec nerozumím, ale to, co píšeš, zní logicky.
    A s tou kávou to mám stejně, proto ji nepiju (byla jsem po ní odpoledne mrtvá a pak "svítila" do 4 rána.
    S tím alkoholem je to zajímavé, při vědomí, co to dělá v těle za chemickou paniku. Fakt bude asi záležet člověk od člověka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://youtu.be/hBBy8X-V4cE

      Vymazat
    2. Zajímavý názor na pití vína od lékaře.

      Vymazat
    3. Dodatek - ještě víc je zajímavé porovnání, na jakých úrovních těla/mysli/vědomí atd. působí alkohol na rozdíl od jiných drog či entheogenů.

      Vymazat
    4. Nale, mně to přijde divné - 400ml denně? A škoda, že nezmínil, co to dělá z mozkovýma buňkama, játrama a ledvinama.
      Taky podle konce rozhovoru bude důležité, KDE ty výzkumy dělali. Jestli ve státech, kde maj na rozdíl od nás tu pohodu, tak to nebude tím vínem, ale jak sám pan profesor říká - "dobrý životní styl".
      Mně přijde nejvíce logické to, co říká jiný doktor - Karel Nešpor. A myslím, že MUDr. Bukovský taky.

      Vymazat
    5. Nevím, jak to je, co všechno má vliv. Jen další názor. Mě u toho videa baví, jak Váleček vyvaluje oči. Zejména když se zdůrazňuje, že je důležitá hlavně pravidelná konzumace. :-))

      Vymazat
    6. Alexandrie, i tady zmiňují suché červené víno...
      https://www.bety.cz/zdravi-a-zivotni-styl/clanky/33033/Strava-bohata-na-flavonove-latky-snizuje-riziko-demence

      Vymazat
    7. Nale, tak snad je to tím ovocem, ne tím, že je zkvašené. (jinak mám smůlu, jsem abstinent proti své vůli - nechutná mi to :-( ).

      Vymazat
    8. Chápu Alexandrie. Mně zase nechutná pivo a prý je taky sklenka občas zdravá na lepší trávení.

      Vymazat
  19. Prosim vas, ake drogy beriete, aj ja chcem! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle odkaz už tady možná někdo "posadil", možné že je původně i odsud, už nevím, ale dovoluji si ho připomenout:
      https://www.youtube.com/watch?v=d2sWFTMVNUc
      (Šokující informace o tom, jak globální elita týrá děti a zneužívá jich na satanistické rituály)

      Vymazat
  20. Tady zrovna "jako" na udělání. Je to sic rusky, ale k tématu. Obchod s dětmi na Ukrajině - paraziti změnili zemi na inkubátor dětí pro civilizovanou Evropu.

    http://новости-украины.ru-an.info/новости/торговля-детьми-на-украине-паразиты-превратили-страну-в-инкубатор-детей-для-цивилизованной-европы/

    Nemám bohužel možnost časově to přeložit, ale pokud tomu budete rozumět, a nebo to někdo přeloží, pak nechte si pootevřené dveře ven ... Důležité je především to, co tam "jako" není. Paraziti Slovany nenávidí, ale neštítí se jinak ničeho.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bedřichu, před 2 dny byla na webu Novy malinká reportáž, ale jen v tom okénku vpravo, čili na to nešlo mít odkaz. Čekala jsem, jestli třeba později z toho nebude článek. Není. Ale v článku ve Tvém odkazu jsou přesně stejné záběry.

      K tomu článku jen doplním, že celá umělá reprodukce je hnus. Chápu zoufalé rodiče, kterým se to nedaří přirozenou cestou, ale jak mi kamarádka sdělila, tak prý je to tak silné, že ji ani nevadí, že vajíček se odebírá více a jsou zmrazená a ona už o nich nikdy více nemá kontrolu. Mně toto třeba přijde přímo děsivé. A tady přesně vidíme, jak se taková vajíčka dají využít. Čili později ti může po světě běhat (v lepším případě) dítě, které je v podstatě tvoje (aspoň z půlky) a nevíš o tom. Šílený.

      Taky mám ve svém blízkém okolí náhradní matku. Nedělala to pro peníze, ale pro konkrétní osobu. Ale ani za ty peníze se v podstatě celoživotní trauma nevyplatí.
      Druhý marast je dítě na přání, čili pohlaví, barva vlasů, intelektuální předpoklady - viz zpěvák Ricky Martin. To zvracím ještě více, opravdu dítě z lásky.
      A ne, Slovanů na cokoliv podlého se neštítěj.
      A taky kauza Michaláková, jako příklad za všechny ostatní stejné případy.

      Vymazat
    2. Ono to nie je len na Ukrajine.
      https://iranjournal.org/news/kinderhaendlerring-zerschlagen?fbclid=IwAR2HhGgnSwDiL9muSlVGJvYOyjuIAMnz-XxpPRY2cRf6tIQz_i021G3lMgQ

      IvH

      Vymazat
  21. V tomto dokumente sú slušne zhrnuté veci okolo Pizzagate, Mariny Abramovič, "elitných" pedopredátorov atď. ...

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLv9MadrOdoYr1mN7F-7nWchtmqPTs0uUM

    IvH

    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, tento dokument je super (pokud se to u tohoto tématu dá říct). Až na ten konec o tom cestování v čase. To si myslím nebude možné. Ne proto, že by to bylo nemožné, ale že to naše tělo a naše vnímání času, nedá.
      Spíš bych čekala to setkání s různými rasami mimozemšťanů.

      (No a jak koukám, mnou vložený odkaz níže vypadá šíleně, ale funguje. Upozorňuju, obrázky hrůza. Tak kdo to nedává, radši tam nechoďte).

      Vymazat
  22. A článek o obchodu s lidskými orgány http://xn----8sbeybxdibygm.ru-an.info/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BB%D1%8C-%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80-%D0%BF%D0%BE-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5-%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8/

    (snad se odkaz zobrazí správně, kopíruje se divně).

    OdpovědětVymazat
  23. Tak konečně i článek https://tn.nova.cz/clanek/nahradni-matky-porodily-deti-kvuli-covid-19-si-je-nema-kdo-vyzvednout.html

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji moc za překlad. Myslím,že pravda bude asi někde uprostřed.Jen pro info:šišinka=třetí oko, vylučuje mmj.DMT=halucinogen podobný LSD.Krev mladých lidí(dětí)ano,ale neumím si představit jiný způsob než přímou transfuzí.Krev projitá trávicím traktem asi těžko.Ale v rámci úchylnosti těchto"lidí"je asi i to možné. Proč adrenalizace? Vida,už máme smazáno adrenochrom i na wikip...Možná má omlazující účinek a tají se to. Kdo by tady připustil nějaký takový legální výzkum. Ale taky proto,že energie strachu a smrti="gavach".Pro koho je určena tato úlitba, ať si každý domyslí sám...Acha

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravím, děkuji za článek. Neuvěřitelně smutné, čeho je člověk schopen. Na AllatRa TV vyšel tento pořad. Jmenuje se O Devátém kruhu. Nic smutnějšího a děsivějšího na mě nikdy nedolehlo. Ale je tam silné rozuzlení. https://allatra.tv/cs/video/o-devatem-kruhu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neviděla jsem to zatím celé (info shrnuté, ucelené), co jsem ale viděla, to byly oči té brunety vpravo. To jsem zatím nikdy neviděla. Jen na polorozmazaných videích, většinou s vystřiženými záběry odjinud. Ale tady...., to zírám. (23:46, 31:28, 35:28). Do teď jsem měla AllatRu jen za sektu.

      Vymazat
    2. V čase 35:28 to jasne vidno - neprirodzené zreničky.

      Ak je to reál záber, čo je to? Drogy a reakcia na zmenu svetla?

      Ak je to fotomontáž, aký má účel ( okrem podprahového signálu do mozgu nevedomého diváka "toto je nadprirodzené" a vytvorenie podorahovej asociácie s infrormáciami vo videu )?

      Vymazat
    3. Anonymní26. května 2020 8:12 Já si právě u tohoto videa nemyslím, že je to fotomontáž. Potom jsem to i dokoukala a ten chlap tam mluví o odlišnostech mezi lidmi a řekne "jiné mrkání..." a v té chvíli se podívá na tu brunetu.

      Do teď jsem těm rozmazaným vystřiženým záběrům z jiných videí měla problém uvěřit, ale toto....

      Vymazat
    4. (škoda, že tu nejdou editovat komentáře). Ještě doplním, v tom čase 35:28 je to nejlépe vidět. Zvláště, když si nastavíte rychlost přehrávání nejpomalejší.

      Vymazat
    5. To nebude sekta, ale kult. On to tam opravdu ke konci vysvětluje:-)
      "... Kто то моргает не так, как надо вызывая у нас не то, что хотелось бы. ..."
      Myslím, že to bude doanimované. Ono celé to video je podle mne doanimované. Oni jsou takoví "dokonalí" bez vrásek s nepřirozenou barvou, jak komiks od Marvelu:-)
      Vážně někdo dokáže důvěřovat kultu, který náhodou vznikl ve Lvově po osvobození Spojenci od útlaku Janukoviče? Který má hostování serverů u CloudFlare, kterou mnoho nezávislých IT analytiků podezřívá jako odnož operací NSA, stejně jako Tor. Kde Matthew Prince několikrát přiznal spolupráci na zabezpečování šifrování se zpravodajskými službami, tedy i tou nejvyšší, co založila holywood?

      Víte, jak se dnes točí všechny filmy? Hlavně ty akční a scifi - černobíle. A to proto, že stejně každý film dostane "filtr" podle žánru. A aby tam nebylo vidět ty střihy doaninimování triků. Prostě stejný filtr se stejným dobarvením(colorizací) na celý trikový film. Je to i z úsporných důvodů množství dat, nemá význam něco natáčet barevně, když to stejně na závěr po konečných střizích dostane jednotnou colorizaci komplet na celý film.
      A tomhle videu je ta colorizace vidět, stejně jako na těch Marvelovských.
      A kdo myslíte, že na tohle má finance a technologie?
      nenimito

      Vymazat
    6. Nenimito, takové podrobné info nemám (jen to, že scéna např. na ulici nočního města je před zeleným plátnem). Ať sekta nebo kult, každopádně toto je něco, čemu jsem nedokázala dát ani šanci. Před nějakou dobou jsem si i jejich knihu stáhla s tím, že se aspoň na to podívám. Fakt to nejde. I do Bible bych se začetla líp. Je to jak nějaký druh odporu. Nevím, jak ten pocit popsat.

      Ale jestli je pravda, jak píšeš !... tedy i tou nejvyšší, co založila holywood", tak v tom případě se s ničím doanimovávat nemuseli a bude to pravá ještěrka.

      Vymazat
    7. :-DDDD si mi fakt rozhodila úsměv
      Když on je právě problém, že stejně jako jsou lidi a Lidi, tak jsou i ještěrky a Ještěrky:-) Resp. tedy hadi a Hadi.... háďata původně přišla a sloužila Příchozím, a to nijak ve zlém. Prostě existovali v symbióze, někomu to myslí, někomu to jde od ruky. Původně Hadi kolonizovali, tedy přizpůsobili" Zemi pro příchod a život Příchozích. To až když se zkřížili ti nejvyšší Příchozí s šéfy Hadů, tak nastal problém. Kdy si nejvyšší Kříženec začal nárokoval vlastnictví Země a stvořil Stvořené, aby nemuseli makat Hadi. Za to ho ukřižovali... No, a pak nastaly války o Zemi, kde se pomalu všichni nejvyšší Příchozí a Hadi vyvraždili a zůstalo jen pár Příchozích, Hadů, Stvořených, a pak nastal ještě větší problém. Všichni se křížili a všichni si nárokovali..... až to do dneška:-) Namísto toho, aby pochopili, že tu místa je fakt dost, a to i práce.
      Jen těch kultů za ta léta víc a míň křížení - je taky víc a míň smíchaných s kdekým.
      nenimito

      Vymazat
    8. Ještěrka x ještěrka, Had x had, je mi to jedno. I to, jestli tak Ženna mrká doopravdy, nebo se Danilov dal na dráhu filmových triků. V podstatě z toho vyplývá podpora těchto "druhů", ve smyslu, že jsou stejní jako my.
      Jenže toto se nám tu tvrdí i o těch, kteří k nám už od roku 2015 přicházejí z Jihu.
      A možná se se stejným námětem teď roztrhne pytel. Další video je taky o tom, jak jsou Reptiliáni hodní, a že jsou vlastně taky jen zneužité loutky https://www.youtube.com/watch?v=eQ4ffpwxYsU (tato paní čte snad vše, co jí přijde pod ruku).

      Vymazat
    9. Když oni z Jihu, tedy z mýtických PodSvětí, přicházejí už přes 4tis.let:-) PodSvětí není pod zemí, ale pod rovníkem. Velmi přehledným rozdělením Světa (Země) kdysi dávno, je Yggdrasil, kde těch 9světů, nejsou planety, jak nám vtoukaj do hlavy všudemožně "překladatelé", ale SvětaDíly tehdejší Zeměkoule(jen některé jsou už pod vodou). Stačí si najít jejich popisy:-)
      Všimla sis, jak dnes vypadá typický Ital? Odkud myslíš, že přišli ti typičtí číňané, indové, hebrejci nebo mexičané? Z čeho myslíš, že vzniklo slovanské чорт, чёрт, že by чёрный?
      Mnoho lidí si myslí, jak jsou z nich typičtí slované, arijci nebo keltové, tedy potomci Sviatych bohů, Příchozích. Ale jediné, co někoho s nimi může spojovat, je podle mne Rh-. Což je stejně ale jen dobrým začátkem v hledání... Jinak jsou všichni ostatní s hady a čerty dávno zkřížení;-)
      Což je podle mne přesně to, co zajímá ty z jiných planet. Protože tahle možnost zKřížení Sviatych, Hadů a Stvořených z genů Země + genů Hadů + genů Sviatych je zřejmě unikátní pro celý náš veSmír...
      nenimito

      Vymazat
  26. Pro vysvětlení, kdo je Žanna. Je-li to důležitější, než to co je řečeno. https://allatra.tv/cs/video/zapomenuta-minulost-nasi-civilizace-reptiliani-anunnaki-apexove-a-my-pozemstane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud Danilov psal knihy o problémech páteře, a byl celkem uznávaný, si myslím, protože jsem měl(i občas mám)problémy s páteří, takže ho znám celkem dlouho, nikoliv tedy osobně. A jelikož jsem četl jeho knížku o Osteochondróze, tak jsem následovně skousnul i 1. Senseie, což se jako prvotina celkem dalo. 2.Senseie už jsem nedal celého, a ani na 3. a 4. jsem neměl odvahu. Skousnul jsem i to, že se schoval za pseudonym Anastazie N. Dokonce jsem i koupil nakonec Allatru, kde mi přišlo, že k těm jeho myšlenkám od Senseie "něco" přibylo, tedy pokud pominu vzhled vydání podobný KnizeKnih.
      Ano, asi byl uznávaný "profesor na záda", dostal několik certifikátů, a to i v RF.
      https://planetaseminarov.ru/upload/iblock/742/1987ac51f392.jpeg
      https://planetaseminarov.ru/upload/iblock/284/fa6376bf8bb3.jpeg
      https://planetaseminarov.ru/upload/iblock/f23/a0729aa1921c.jpeg
      Tedy pokud pominu dokonalost jeho ordinace:
      https://vertebrolog.com/uploads/image/a2a5614c715c0fef218bd4e4e9ef7afe.jpg
      https://vertebrolog.com/uploads/image/3c52899e679f17421456f85662c308a2.jpg
      Ale zřejmě to s těmi zády asi nebylo tak výnosný
      https://rideo.tv/danilov/
      tak ho "někdo" osvítil a předělal na ženu Anastazii Novych. A hned je populárnější:-)
      Tím netvrdím, že na hlásání lásky a pravdy ke všemu a všem je něco špatně, jen bych ty jeho vize polopravd s aktuální módou Q, bral trochu s odstupem... je prostě zvláštní, jak se z "kliniky" z orezlým masážním stolem dostal k trikovým filmům;-)
      nenimito

      Vymazat
    2. Thalamus je zdroj nás samotných, neřekl bych, že něco těží. Pro ně je největší potěšení právě to mučení a souložení s dětma. Kdo jim dá do těla ten prožitek ty látky atp. No Thalamus šišinka mozková. Však Thalamus je jejich symbol. Horovo oko. Piradmida na vrcholu symbol části našeho mozku. Ta část je i náš zrak, všechno. Je to podstata naší existence. Tam je uloženo vědomí ta jiskra ve vibraci energie.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů