19. 4. 2018

USA používají v Sýrii mutanty

Proč o tom Rusko v OSN mlčí?


Už v roce 2016 pan Bashar Jafari, mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Sýrie v OSN, učinil šokující prohlášení, že USA používají v Sýrii geneticky modifikované vojáky.
video

Ještě před pár desetiletími se téma genetických modifikací mnohým zdálo jako sci-fi, stejně jako téma mikroelektronických zařízení, která se implantují do těla. Dnes však práce v této oblasti je tak blízko k technologickému průlomu, že organizace jako DARPA již začínají postupně připravovat svět na vnímání nové reality.
V rámci této kampaně DARPA, navzdory svému utajování, pozvala do svých laboratoří spisovatele sci-fi Simona Conwaye a ukázali mu některé ze svých úspěchů, což mu umožnilo psát o tom, co viděl.


Jak se ukázalo, už není daleko doba, kdy armádu budou tvořit geneticky modifikovaní lidé. Tak například DARPA poskytla grant ve výši 40 milionů dolarů univerzitám v Kalifornii a Pennsylvánii na vývoj implantátů, které kontrolují paměť, a Institut předklinických studií Texaské univerzity vytváří v programu DARPA prostředky na přežití při významné ztrátě krve.
Institucí, univerzit a biologických laboratoří je ve Spojených státech mnoho a každá z nich pracuje v jí vymezené oblasti. Jedny laboratoře se zabývají komplexy enzymů, které pomáhají přežít při nízkých teplotách, jiné se zabývají posílením kostry a nabíráním svalové hmoty.
Vzdálené ozvěny těchto studií vidíme na výsledcích zcela otevřených veřejných laboratoří, které se zabývají rozvojem zcela neobvyklé muskulatury myší nebo psů:


Uvědomme si, že toto jsou práce, které byly zahájeny v devadesátých letech minulého století, tedy před 20 lety! A opět zdůrazňuji, že jde o zcela otevřený výzkum, který je popsán ve vědeckých časopisech. Jaké však asi jsou výsledky dosažené armádou v jejích uzavřených zařízeních, která pracují déle než 20 let a mají neomezené finanční prostředky, je možné jen odhadovat.
Technicky lze geneticky modifikovaného vojáka vytvořit už nyní a použít k tomu pouze preparáty, které nakoupíte přes poštu a někdy dokonce i v nedaleké lékárně. Nicméně nejčastěji jsou lidé z DARPA mnohem pokročilejší. A zdá se, také velmi cenní.
V předvečer masivních ruských náletů na pozice teroristů a v předvečer Spojenými státy připravovaných úderů na Sýrii se vždy objevuje spousta zpráv o tom, že vrtulníky USA přilétají na základny kontrolované islámskými bojovníky a odvážejí odtud „vůdce teroristů“. Nicméně ve světle historických zkušeností je taková pieta vůči spotřebnímu materiálu Pentagonu velmi neobvyklá. Často mnozí generálové světa klidně vrhají své vojáky pod pásy tanků a pak říkají, že "tam žádní nebyli", a obzvlášť Pentagon má v tomto ohledu slavnou historii. A teď najednou takové obavy pro pár vousatých mužů, kvůli nimž vrtulníky spálí tuny paliva a opotřebují cenné motory!
Samozřejmé by to bylo, kdyby šlo o nějakého významného vůdce syrské opozice v hodnosti majora, nebo dokonce někoho z CIA, ale pro obyčejný arabský plebs není evakuace poskytována. Proto takovéto akce připomínají spíš nikoli záchranu "lídrů teroristů", ale snahu ušetřit cenný experimentální materiál a zabránit tomu, aby se tajný geneticky modifikovaný organismus dostal do rukou nepřítele.
Před šesti měsíci mluvil ruský prezident o genetických modifikacích, vysvětlil, že takové experimenty jsou hroznější než atomová bomba, že by měly být buď přísně kontrolovány OSN, nebo by měly být zcela zakázány.


Západní tisk to považoval za "Putinovo strašení", ale ruský prezident takováto prohlášení nepronáší bez příčiny a pravděpodobně tak zjevně naznačil právě takové americké experimenty. Zejména Pentagonem používané geneticky modifikované lidi v Sýrii.
Nicméně toto senzační téma z nějakých nepochopitelných důvodů nějak vyšumělo, i když mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Sýrie v OSN nehovořil o tom, že by v Sýrii objevili nový druh motýlů. Mluvil o tom, že USA provádějí na lidech experimenty, za které byli už před mnoha desetiletími mnozí oběšeni:


Ale nyní, po obvinění "bestie Asada" z vraždění syrských dětiček chemickými bombami se téma experimentů DARPA v USA opět objevuje. Začíná o tom mluvit mnoho nezávislých zdrojů, například - TruNews TV:


Rusko má spoustu propagandistů, kteří se specializují na Sýrii a od rána do noci něco říkají v OSN, na velvyslanectvích nebo v televizi. Stejně tak zejména po posledním raketovém úderu USA Pentagon oficiálně informoval, že činnost "ruských trolů" v síti vzrostla o 2 000 procent. Dá se říci, že na věci pracuje mnoho lidí, i když výsledek jejich práce není vidět, protože všichni říkají totéž.  
Proto předkládám myšlenku: zabývejte se genetickými mutanty sami a podporujte ty Američany, kteří se tímto tématem zabývají, vždyť konec konců právě je odchytávají na ulicích a přeměňují je na kyborgy. Trávit sarinem nějaké přestárlé agenty není zjevně dobré, ale není to v principu dokazatelné a vypadá to velmi neuvěřitelně. Navíc experimenty na lidech - to je případ pro Haag. Je jen potřeba ulovit takové v DARPA zmutované individuum a ukázat celému světu, co s nimi Američané udělali.


překlad: Vlabi


4 komentáře:

  1. Spíš bych jako problém viděl to, že pindosi zbíraj v Rusku genetickej materiál (chtěj jen čistokrevný Rusy). Proti tomu se právě Putin ohrazoval loni napodzim. Protože hrozí, že budou chtít vyprodukovat biologický zbraně, který by působili jen na Rusy (potažmo slovany).

    K tomu "poštelovanýmu" vojákovi sem si vzpoměl na Kulhánkova pilota Patejla :-) Kdo nezná, měl by si doplnit klasický vzdělání :-)
    Chorche

    OdpovědětVymazat
  2. PS: růský původní zdroj těch blábolů

    UŽ CENZOR ZRUŠIL

    http://infomaxx.ru/perevodika/ssha-ispolzuyut-v-sirii-mutantnyih-lyudey-pochemu-v-oon-ob-etom-molchit-rossiya.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezejmenný,
      to, že je nějaká stránka nebo dokonce doména zrušena, ještě neznamená, že na ní byl nějaký blábol. Někdy (čím dál častěji) dokonce znamená přesný opak.

      Vymazat
    2. Cenzor? Tak teď nevim, co je blábol....
      https://vseneobichnoe.livejournal.com/4639263.html
      nenimito

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů