26. 3. 2014

Matěj - Úvaha blázna 9

Jo, na tý Ukrajině se dějou věci!
Policajti a pořádkový síly se tam hezkejch pár tejdnů nechali mlátit po hlavách - vyzbrojení jenom štíty - a to hned několika zvlčelými davy. Každej má svýho vyvolenýho od prava až do leva. A všichni svorně a dohromady chtěj nejspíš Ukrajinu vymazat ze světa. Nebo ji rozdělit!
Mám takovej pocit, že těm lidumilům jsou Ukrajinci s Ukrajinou fuk, protože se holt zamilovali do nadítejch trubek plnejch nafty a plynu. Nějak se teď hned nemůžu rozvzpomenout na to, o jakou že sexuální úchylku to vlastně kráčí… homo-, nekro-, pedo-… , je jich docela dost, ale trubkofílii v seznamu nemám. Páni, to s tím budou mít zas sexuologové makačku, jak ten seznam honem doplnit. A myslím, že se nebude doplňovat jenom tohle, ale taky zlato-, diamanto-, zemo-, nebo-, hvězdo-, univerzumo- a kdo ví jakou ještě fílii.
Jo, na jedny jsem si vzpomněl a ty jsou fakt na vršku pyramidy, historici z podzemí jim říkaj MOCI-FILOVÉ, víte?
V Unii nebo u Obamy by tohle pseudopovstání vyřídili bez mrknutí a RAZ-DVA! Viděl jsem pár videí, jak tam na Západě po hubě nedostávaj policajti a ochránci pořádku, ale – a to velmi profesionálně - demonstranti! Zvláštní, že by to v tomhle globálsvětě neokoukli a nezmákli „zvláště“ v bejvalým Sovětským svazu? To mi fakt nejde na rozum! Tam přeci tohle bylo zažitý už za Lenina. A teď najednou, že by nevěděli jak na to? To mi fakt hlava nebere.
Ale je docela možný, že zrovna s tímhle maj co do činění ty ukrutně utajovaný Slovanský védy. Hm… Že by konečně SLOVAN A ÁRIJEC PROCITALI? No teda, to by trubko- a moci-milům zmrzly huby, co?
Je to fakt moc smutný, že většina Slovanů se za svůj původ stydí a jsou úplně posraný z Germánů, Anglosasů a Amerikánů. I když to byli i oni, kdo povstal z Hyberborejskejch Da'árijcú či z výsadků bílý Rassy v oblasti Bělovodí!
….
A docela nechápu současnýho ruskýho prezidenta Putina, kterej už nejmíň od dob svýho angažmá v KGB určitě ví, jak to s bílou rasou vlastně je. Přesto pořád umanutě pokračuje v nepravdách a podlostech Romanovců, křesťanů i bolševiků.
A oslavuje jak pominutej pokřtění sv. Vladimíra na Krymu!!
Vždyť přeci musí vědět, že tenhle levoboček knížete Sviatoslava, bojovníka proti Chazarům, byl nelida, kterej se dostal na trůn jen proto, že rozpoutal na Kyjevský Rusi občanskou válku. Pak ještě odstranil z trůnu svýho nevlastního bratra Jaropolka a v r. 981 se stal knížetem. Přídomek „svatý“ dostal nejspíš za napáchaný zvěrstva a za to, že se zasloužil o pokřestění Kyjevský Rusi. Tuhle bohulibou činnost totiž prováděl od r. 988 do r. 1000 a za těch 12 roků zůstala z původních 13 milionů obyvatel pouhá třetina! Jo, tak to bylo!
Ruku k dílu samozřejmě přiložili i poražení Chazaři, zvláště když zjistili, že dle zákonů Byzantský říše nemůže mít křesťan za otroka křesťana. A tak začali mazaně přestupovat z judaismu na křesťanství, za což jim byla udělována svoboda. A když misionářům sv. Vláďa otevřel vrátka do Kyjevský Rusi, hrnuli se Chazaři jako první. Pak se ohněm a mečem mstili za svoji porážku od Sviatoslava a následný krátký otroctví, do kterýho je za trest prodal, protože po staletí plenili slovanský země a jejich obyvatele prodávali do otroctví galadskejm Židům v Konstantinopoli.
…..
Co za tím může jenom vězet? Putin je jeden z nejmocnějších lidí na světě a právě teď k němu s nadějí vzhlíží čím dál víc Slovanů.
Je to tajnůstkář?
Nebo úlisnej, protřelej a opět jen megalomanskej politik, kterej je schopnej pro nenávistnou slečnu MOC províst jakoukoli zrůdnost?
Já vám nevím… Chemtrails nad Ruskem naznačují, že by mohl bejt i v několika žoldech. A je fuk, jestli si to trejluje sám, nebo to nechává dělat někomu jinýmu. Pořád tím hubí svůj Slovanskej Rod. Zvláště když je Rusko se svým koeficientem porodnosti na tom tak blbě, že vymírá… což je ostatně velkej problém celý bílý rasy…
….
Ale poslední jeho kroky ohledně Sýrie a hlavně Ukrajiny určitě zmrazily jak rysy Obamovi a Kerrymu, tak panáčkujícím potentátům z EU!
Jo, zmrzl jim úsměv, protože to, co pracně a profesionálně naplánovali tihle FINANČNÍ HRÁČI, nebude „možná“ mít kdo uskutečnit. A to by fakt bylo pro ně neštěstí!
A cože to je za hráče?
První tým těchhle hráčů má v ekonomický hantýrce srandovní název „AKUMULAČNÍ CENTRA FINANČNÍCH ENERGIÍ“ a je pod dominancí Rockefellerů. Sférou jejich vlivu je MMF, Světová banka, WTO a Federální rezervy novejch peněz. Jejich cílem je návrat „starejch, novejch chechtáčků“.
Pak následuje tým jak vystřiženej z evangelií, tedy „PENEZOMĚNCI A SMĚNÁRNÍCI“, co kopou za Rotschildy. S nima jsou spojený nástroje urychlení kapitalizace a oběhu finančních energií, tedy finanční deriváty. Tady vrchní patra pyramidy šlapou Windsorové a kluci ze Skotskýho zednářskýho ritu., což jsou největší držitelé fyzickýho zlata a diamantů. No a tyhle dva týmy zřejmě bez rozdílu platěj, přesně jak to stojí v Sionskejch protokolech, všechny ukrajinský frakce , včetně najmutýho výpěstku světovýho terorismu, k tomu, aby mydlily nejenom pořádkový síly, ale lautr všechny v dosahu! Cílem přece je na Ukrajině vyrobit co největší počet mrtvol, a to i těch pouze mediálních. Důvodem pak je ovlivnit uvažování světový veřejnosti, zblblý touhle manipulací, a namířit její vztek - opět jako za sv. Vladimíra - proti SLOVANŮM!
Jak tohle dopadne?


Jo jo! Dějou se to věci…  


Matěj

2 komentáře:

  1. Matěji,
    souhlasím s tebou v otázce skutečného historického obrazu sv. Vladimíra. Kdybych však byla prezidentem, který v dramatické chvíli potřebuje, aby jeho země stála pevně za ním, využila bych velké ikony, kterou se všichni naučili ve škole uznávat k tomu, abych národ sjednotila. Snažila bych se v lidech vzbudit hrdost, ne je rozložit sdělením, že jejich hrdina byl ve skutečnosti padouch. Myslím si, že taková informce je schopná národ, jakým jsou patrně Rusové, docela dost rozhodit.
    Ostatně, vždyť to známe na vlastní kůži: jak často slyšíme, že jsme národ zlodějů, kolaborantů, korupčníků, podvodníků atd., a podívej se, jak se například dnes děti učí o Žižkovi a husitství. Vidím v tom nenápadné, pomalé naleptávání národa, aby si nevzpomněl, čím ve skutečnosti je a nechal si všechno, co přijde, líbit.
    Jinak - zachytila jsem, že v Rusku se připravují úplně nové učebnice. Uvidíme, co v nich tentokrát bude. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám jak jsem ten komentář zbastlil a opravuji.
    Kéž by v těch novejch, ruskejch učebnicích bylo alespoň o trochu víc pravdy, než manipulace. A pokud se jedná o onu variantu Machiavellismu, kterou teď Putin praktikuje, tak mi na ní vyhovuje vytvoření modelu silný státnosti, nezávislý na jakýmkoli umělým, globálním obojku, kterej se vždy bude snažit suplovat národnost, státnost, politiku i ekonomiku. Ale pozor o Machiavellim napsal oslavnou disertaci i Musollini. A já bych byl velmi nerad, aby jako Musollini dopadl. Je v něm - jistá - naděje, že to není šmejd, ale možná nadějnej, moderní, slovanskej politik. S omluvou Matěj

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů