3. 1. 2014

Konspirace na "entou"

Ač by někdo mohl mít dojem, že tento článek vzniká jako pokus o přebití článků jiných webů, tak pravda je obyčejnější - jednoduše se zamýšlím nad možnostmi. Proto není třeba zvýšeného krevního tlaku.
Určitě jste zaregistrovali proroctví tzv. egyptské královny, která mimo jiné předpověděla sníh v Egyptě a pád dvou režimů - Hosního Mubaraka a Muhammeda Mursího. Ti, kteří nevědí, mohou nakouknout ZDE, ale i na mnoha dalších místech, protože se zpráva o naplněném proroctví šíří internetem jako lavina. Jelikož už dávno nepatřím mezi ty, kteří uvěří hned všemu, co napíše třeba i seriózní web, a dokonce už ani mezi ty, kteří věří zaručeným a spolehlivým webům konspirátorským, tak bych to nebyl já, kdybych se nepokusil o svoji vlastní čistokrevnou konspiraci.




Víte, předpovídat budoucí dění podle mne lze například na základě informací z Akáši či jiného informačního zdroje obdobného charakteru, ale v pozadí může někdy být  i něco jiného. Kdo zná pojmy ilumináti, NWO, klimaterorismus, svobodní zednáři, nebo zná český pojem temnáři ad. (dále jen Druhá strana), ten ví, co mají společné - snahu o získání absolutní moci a ovládnutí lidstva. Že pravděpodobně nejde o módní výstřelek poslední doby nebo pár desítek či stovek let, správný konspirátor ví taky nebo alespoň už tuší.


Nejdřív se zaměřím na do puntíku vyplněné proroctví týkající se sněhu v Egyptě. My chemtrailisti (též chemtardi či klimatičtí poblouzněnci apod.) víme, že manipulace s počasím je v dnešní době nejenom uskutečnitelná, ale dokonce - a to je nepřekousnutelný knedlík pro velkou část lidí - běžně používaná. Dokonce si troufám tvrdit, že v jistých ohledech je stav a chování plynného obalu planety víceméně pod kontrolou Druhé strany. Vyrobit teplou či studenou frontu na zakázku není relativně velký problém. Stejně tak vše, co s sebou mohou nést - srážky, sucha, teplotu, mráz, mlhy ad. Ani bouřka, tornádo nebo i tajfun není nic, kvůli čemu by bylo třeba armády šamanů a darů na oltáře pod obětní skálou. Současné technologie, o kterých bychom v osnovách škol zmínku marně hledali, umožňují i zemětřesení a klidně i následné tsunami. A to je jen špička ledovce, o kterém tu však nemíním psát. Stačí, že je oficiálně známo, že déšť či sluníčko na zakázku se veřejně objednává od poloviny minulého století například na zahájení olympijských her. Dokonce jsou – a to nejenom v USA - registrovány firmy, které zemědělcům zajistí srážky přímo nad jejich políčkem. A to jde o soukromé firmy. Copak asi zvládne vojenský tajný průmysl? 

Ochlazení a sníh v Egyptě tedy podle mě nemusí být nic jiného, než jen o krapet finančně náročnější, ale technicky již relativně snadno realizovatelný projekt.


Jsou však oblasti lidského bytí, například politika, kde tvorba dějů budoucích již není tak snadno technologicky zajistitelná a realizace budoucnosti na zakázku již vyžaduje zapojení a užší spolupráci co největšího množství lidí - nejlépe tak, aby o tom nevěděli. A právě proroctví a zvláště ta, která se do puntíku vyplňují, mohou být ideálním řešením, jak ke svým záměrům může Druhá strana zneužít nejširší masy lidí. Jak?
Dejme tomu, že mám v plánu destabilizovat společnost. Jako pracovní pole si tedy vyberu vhodný region, který bude odrazovým můstkem pro jeho realizaci. Potřebuji dosáhnout společenského rozvratu, střídání nepevných vlád, pokud možno násilných převratů s krvavými oběťmi. Akce velikosti dosahující svržení celých režimů není otázkou jednoho dne ani jedné osoby, ale je to výsledek velmi propracovaného někdy i desítky let trvajícího plánu celých národních i nadnárodních organizací. K jejímu uskutečnění je třeba více než technologii či "náhodu", je třeba emocí co největšího množství lidí. Emoce jako je očekávání, zloba, strach, obavy, nejistota apod. Emoce, které díky vyšším zákonitostem umožňují udávat směr, kterým se bude budoucnost ubírat. Potřebuji vytvořit - egregor.

A pokud bych chtěl vytvořit co nejlepší předpoklady pro následující dění, pak bych při znalosti principů fungování egregorů, ovlivňování mínění a psychiky lidí klidně mohl vymyslet následující plán:
Najdu vhodného člověka a umožním mu pomocí jisté, již delší dobu funkční a stále vylepšované technologie, tzv. vhled do budoucnosti. Pochopitelně daná osoba nebude napojena na ledajaké informační pole, protože informace, jež dostane, budou moje podvrhy. Ona je však bude považovat za pravé. Skrze tuto osobu vypustím do světa proroctví, na jehož začátku bude něco, čeho si celý svět zaručeně všimne - např. zasněžená Sfinga v Gíze. Samo o sobě půjde o tak bizarní předpověď, že její případné vyplnění nebude možné brát nijak jinak, než jako zaručené vidění budoucího dění.

Další části proroctví – ty o jejichž realizaci ve skutečnosti jde - časově posunu za tu, jejíž vyplnění mohu zařídit, a zajistím, aby se toto proroctví dostalo do povědomí co největšího množství lidí.
Pak už stačí v pravou chvíli poslat do Egypta hodně studenou frontu…

Stvořením proroctví, která mohou temnáři zčásti naplnit, zvyšují pravděpodobnost té budoucí reality, kterou si dosadí do jeho zbytku. Potenciál tohoto „zbytku“ však nezvyšuje Druhá strana, nýbrž lidi, které manipulací do toho zatáhne. Ti potom nevědomě pracují pro ni a zároveň - proti sobě.

Na obdobném principu podle mě fungovaly a překvapivě stále ještě fungují mnohé z chanellingů a těžko si přiznat, ale je to tak - i výpovědi tzv. indigových dětí. Kdo má odvahu si zpětně dohledat a konfrontovat se skutečností, může to zkusit.

Taktiky, jak všechny obelstít, Druhá strana vyvíjí již od nepaměti, takže lze předpokládat, že ve skutečnosti budou ještě neuvěřitelnější a propracovanější, než které jsem tady vypotil já. Dnešní svět je světem, kde nic není takové, jak se zdá, kde vše je jinak.


PS:
Prosím, aby mi bylo správně rozuměno: netvrdím, že egyptská věštkyně je podvodnice, chci jen ukázat, jak relativně snadné je proroctví zneužít.


(©)2014 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

13 komentářů:

  1. Kurde Michale, konečně někdo toto napsal...díky!

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud myslíš, že je za co :-)

      Vymazat
    2. Rozhodně je, tohle mi hlodá někde v hlavě delší dobu, jen to bylo překrýváno tou částí mé osobnosti, která by naivně strašně ráda chtěla, aby na tom něco bylo. V okamžiku kdy připouštím rafinovanost tzv. proroctví, se mimo jiné v kebuli může rozjet problém "jak rozeznám akce Země od akcí ryze lidských". Těžko říct, zda jsem své podezření sám před sebou skrýval z tohoto důvodu...každopádně jsi to verbalizoval za mě výborně. :-)

      Patrik

      Vymazat
  2. Jo,
    na týhle planetě neexistovalo a neexistuje naprosto nic, včetně daru života, co by nebylo zmanipulováno.
    A pokud by mělo platit ono "jak nahoře, tak dole" ... tak potěš bůh. A tohle mě potká hned třetí den roku 2014. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,
      otázkou ale je, co pod pojem "manipulace" dosazuješ. Protože pokud nemáš na mysli čistě negativní smysl tohoto slova, pak souhlasím. Příroda např. manipuluje se vším, co je živé a této manipulaci se obecně říká evoluce nebo přizpůsobení se životním podmínkám. Se Zemí "manipuluje" třeba Slunce a Sluncem zase .... :-) Manipulace je působení jednoho objektu nebo soustavy na druhý objekt či soustavu a nebo klidně působení objektu sama na sebe.
      Podle zákona akce-reakce platí i opak, že když jeden objekt působí na druhý, zároveň platí, že druhý objekt působí na první. A právě tady vidím naše eso v rukávu. :-)

      Vymazat
    2. Michale,
      tady na blozích mluvíme hlavně o manipulaci někoho s námi. Ale přeci tušíš, že hlavními manipulátory jsme my. Tedy, abych byl přesnej, alespoň tohle si já myslím sám o sobě. A z toho pak usuzuju dle modelu, já jsem osel, ty seš osel, atd.! Matěj

      Vymazat
  3. Jen pro zajímavost, v Egyptě sněží "každou chvíli", naposledy v roce 2009, předtím 2004, 2003 ... foto k dispozici třeba zde: http://www.snow-forecast.com/users/1f67b/photos
    Někdo vypouští informace s určitým záměrem, ví totiž, že my ostatní jsme líní a senzacechtiví... ale internet je sviňa a leccos si pamatuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je ale náhodička:
    http://vedy.sk/sk/hladanie_pravdy.php#2014

    Jen malý výňatek:
    "...Pred tým, než zanecháme našu astrologičku si však musíme povedať, že ku všetkým informáciám musíme VŽDY a ZÁSADNE pristupovať na základe ZDRAVOMYSLIA. Málo známym faktom napríklad je, že hoci Vanga mala veľmi presné predpovede, nie všetkým možno na 100% veriť. V určitom čase totiž bolo rozhodnuté, že Bulharsko sa musí viac „napojiť“ na ZSSR, a preto spravodajská služba nasadila na Vangu psychotropný generátor. Pomocou neho „vydala“ niekoľko predpovedí, najmä ide o tie, ktoré hovoria o Rusku ako krajine budúcnosti pre Bulharsko. To samozrejme nemusí znamenať, že všetko, čo povedala je upravené. Potreba zdravomyslia je teda vždy a všade nevyhnutná..."

    OdpovědětVymazat
  5. Může to být tak, jak píšeš, i jakkoliv jinak ... tvůj pohled mi je docela blízký, přece jenom jsem ohledně takových senzací už skeptičtější. Myslím, že už většina z nás se naučila jen tak něčemu nevěřit a většinu dat a infrmací pokud možno relativizovat nebo zpochybňovat.

    To je dobře, ovšem je to jen první malý krůček, který, pokud se nerozvine, bude mít zhoubné následky. Nebudeme totiž tímhle stylem za chvíli vědět nic.

    Myslím, že bychom se měli snažit spojit tohle rozumové zpochybňování téměř všeho s nějakým spolehlivým detektorem lži, který máme ukrytý v sobě. Protože ta pravda někde mezi tím vším balastem prostě je. A začínám si sám na sobě ověřovat, že jeden z nejspolehlivějších detektorů je zdravá čtvrtá čakra. Když něco takhle čtu a jsem s čakrama v pohodě (není to tak zatím vždycky, ale dělám pokroky), tak když se jedná o lež, manipulaci a podobně, trochu mě tam zabolí. Když se naopak jedná o pravdu, cítím v jejím místě příjemné teplo.

    Podle mě je tohle jeden ze způsobů, jak si hledat pravdu bez sáhodlouhých diskuzí, které většinou stejně vedou jen k vzájemnému osočování a napadání (neříkám, že zrovna tady, ale podívejte se po diskuzích všude možně na netu).

    Zdraví Spajdy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spajdy,
      díky za koment. Ano, souhlasím do posledního puntíku.
      Většina, stejně jako já, si při čtení komentáře asi řekla: "No jo, tomu se to říká. Jenže co mám dělat já, když u mě platí nějaká čakra sem, nějaká čakra tam?"
      Ale to je právě ono. Tyto pochyby nás mohou dotlačit k rozvíjení naší soukromé intuice a je myslím buřt, zda to budeme cítit jako teplo u srdce nebo jinak. Není důležitá forma, ale sdělení. Právě obava, že nebudeme za chvíli vědět nic, respektive naše touha vědět více, nám může pomoci intuici hledat a rozvíjet. Koho nic nezajímá (a nemyslí jen čtené informace), ten intuici ani nepotřebuje. :-)

      Vymazat
    2. Ano, štvrtá čakra je fajn detektor, ale je taak blízko tretej, emocionálnej. Keď to ale zoberieš priamo, od hlavy, tam sú dve centrá- časti mozgu - pravé a ľavé. Každý vzruch prichádza po malinkom zadnom "mozočku" až potom ho urve buď intuitívna strana alebo logická. Ak sa naučíme počúvať na vstupnom bode, hneď ako informácia prichádza, dozvedáme sa to podstatné, ešte nezaobalené. V Anglicku bol robený seriózny vedecký výskum - ľudia riešili zadania buď po prvom impulze, teda intuitívne, bez uvažovania, alebo po szpracovaní logikou. Výsledok bol - 57 percent úspešnosti v prospech intuície..
      Pár rokov späť, som skúsila vedome sa preštelovať, a darí sa. Preto som to urobila, lebo myslenie zožerie veľa energie, a teraz ju nestrácam v boji s logikou. Zaujíma ma všetko, práve vedomým rozhodnutím som získala nadhľad. Môže to niekomu pripadať, že taký človek Homo sa o nič nezaujíma, ale to je povrchné videnie. B
      Dosť známych osobností v závere svojich životov dospelo k popretiu ich vlastných názorov, spomeniem jedného Johanes Ankar Larsen - Kameň Mudrcov.

      Vymazat
    3. To je dost důležitý doplnění, děkuju :)

      Vymazat
  6. Môj pohľad - v predmetnom čase hovorí veštica, jedno aká to, čo je s c h o p n a sa dozvedieť, či vidieť v zdroji, ktorému podrobuje svoje vnímanie, či z ktorého čerpá. Vidí alternatívy.
    A to, čo sa neskôr skutočne udeje je následok istých príčin, káuz, pohybu spoločenského, osobného.
    takže nie veštica je určujúca, MY sme to. B

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů