5. 11. 2016

Nejenom o projektu "ODHALENÍ"

Název "odhalení" těm, co jsou v konspiračních teoriích jako ryba ve vodě, jistě nemusím nikterak vysvětlovat. Horší to bude v případě, pokud nevíte, která bije. A je jedno, zda z čirého skepticizmu, který vyvrací jakoukoli možnost existence jevů, jako je třeba volná energie, gravitační pohony, cestování vesmírem (ne jen na dvorku kolem planety Země a pár kroků za jejími humny) a nebo jen z čirého nezájmu. Zjednodušeně řečeno, jde o odhalování eventuální pravdy, která je nám - lidstvu - údajně tajena již velmi, velmi dlouhou dobu.
Pravdy o tom - a odteď vše v textu budu mínit opravdu "údajně" (čímž nepopírám, ale ani nepotvrzuji, to je na každém zvlášť) - že existují technologie, které by člověka osvobodily z otroctví plynoucího z nastavení Systému, technologie na zázračná uzdravení z téměř jakékoli nemoci i zranění, technologie na prodlužování života, technologie umožňující materializaci základních věcí jako potraviny, oblečení apod. A nejen pravdu o existenci těchto technologií, ale i o pozměněné a znehodnocené historii lidstva i naší planety. Pravdu o existenci mimozemského inteligentního života, včetně jeho působení zde na Zemi, a to jak v pradávné historii, ale i v naší současnosti. Pravdu o tajných a supertajných uskupeních řídících chod lidských dějin ve svůj prospěch tím, že znevýhodní celý zbytek populace. A mohl bych pokračovat.
Toto Odhalení má již nějakou dobu probíhat formou sci-fi filmů, knih, údajně "nechtěných" úniků informací, zpovědí bývalých zaměstnanců NASA, NSA a dalších agentur, bezejmenných insiderů, ale i známých osobností. Vedou se o něm v nejvyšších lidstvu utajených kruzích vášnivé debaty. Snad prý i střílečky. Každý, kdo o tento projekt někdy zavadil, ví, že se řeší, zda má odhalení proběhnout náhle a se vší parádou - odhalit vše najednou, nebo zda má k němu docházet postupně, jak je tomu dnes, jen s přibývajícími grády. Jedni jsou přesvědčeni, že by to lidstvo ustálo a osvobodilo, druzí naopak - že by nastal naprostý chaos a zkáza lidské civilizace, jak ji známe. Ještě donedávna jsem patřil do první skupiny. Věřil jsem, že člověk by byl schopný ustát kompletní Odhalení. Samozřejmě jsem vycházel z úvah nad tím, jak bych se s tím popasoval já sám. V podstatě jsem žádná významnější negativa neshledal.
Z pochopitelných důvodů tedy existují dvě skupiny:první o Odhalení skutečně jde, jsou to zjednodušeně klaďasové, zatímco druhá by vše nejraději i nadále držela pod pokličkou a tím si zajistila svoji nadvládu nad lidstvem.

Jenže člověk není to samé co lidská společnost. Nedávno mi teprve došlo, že o tom, jak a kdy k Odhalení dojde, vůbec nerozhoduje ani jedna z obou skupin - byť se to na první, druhý, možná i třetí pohled jeví jako nelogické. Rozhodujeme o tom totiž my všichni, každý zvlášť. A je zcela jedno, zda o něčem takovém víme, zda nás to zajímá nebo jsme posledním křovákem v bohem zapomenuté pustině, který marně dumá, jaké božstvo to zrovna nad jeho hlavou dělá bílou čáru na nebi a proč.
Je to kolektivní vědomí lidstva, co rozhodne o tom, kdy, jak a zda vůbec k něčemu takovému dojde. Kolektivní vědomí lidstva, obdoba tzv. PSI pole, o kterém tu již bylo několik článků, je souhrnem vědomí všech lidí na Zemi. Takže jsem to já, jsi to ty, vážený čtenáři, je to každý člověk, kdo rozhoduje, zda ony výše zmíněné pravdy vyplují na povrch, nebo nikoli. Kolektivní vědomí má moc danou vesmírnými zákony, moc, které nemůže konkurovat ani odporovat nikdo a nic zde na Zemi. Tyto zákony mohou za "náhody" i jasné následky řady příčin majících na svědomí prosakování informací na veřejnost.
Že jsou ale snahy právě toto kolektivní vědomí modulovat skrze nás? Ano. Ale jsme to my, kdo to dovolí. A je úplně buřt, zda o tom víme, nebo ne. Platí, že neznalost zákona neomlouvá.
To, že jsme (údajně) pod nadvládou skryté hrstky, že je nám zatajována pravda téměř o všem podstatném, je "jen" odrazem stavu lidské společnosti. Pokud by kolektivní vědomí lidstva bylo na dostatečné úrovni - a to by bylo jen v případě, že dostatečný počet lidí by byl patřičně daleko ve svém vývoji - tak by k podobné nadvládě vůbec nemohlo dojít. A stejně se to má s oním Odhalením. Pokud dostatečný počet jednotlivých lidí zapracuje sám na sobě do té míry, aby pozitivně ovlivnil lidské kolektivní vědomí a posunul ho na vyšší level, nebude ve vesmíru síly, jež by tomu mohla donekonečna bránit.
Pak by mohl přijít na pomyslnou scénu nějaký Neo (parafrázuji film Matrix), nebo raději hned několik takových, kteří by opravdu dokázali lidstvo osvobodit a dát mu celou pravdu. Ale ve skutečnosti by to nebyli oni, kdo by se o to zasloužil. Zásluhu by nesl každý, kdo pozitivně přispěl do kolektivního vědomí lidstva, protože právě ono by toto umožnilo skrze nepsané vesmírné zákony. A díky zpětnovazebnímu působení by k tomu automaticky došlo ve chvíli, kdy by na to lidstvo bylo připravené.
Možná někoho z vás napadlo, jak je možné, že údajně kdysi dávno lidská společnost byla ve svém vývoji dál, než jsme dnes my, a přesto bylo umožněno člověka zotročit. Můj názor je, že stejně jak je důležitý stupeň vývoje, level chcete-li, tak neméně důležitý - a dost možná úplně nejvíce - je neustálý posun kupředu. Stagnace, byť na vysokém stupni, je opakem vývoje stejně jako úpadek. Podle mne onehdy došlo ke stagnaci vývoje kolektivního vědomí lidstva nebo k jeho posunu špatným směrem. Proto vesmírné zákony zafungovaly tak, jak zafungovaly. Nikoli jako trest nebo snad upozornění, ale jako stimul, šťouchanec potřebný k tomu, abychom zabrali. 
Ale že nám to trvalo, co?
Je myslím potěšující vnímat, jak s postupem času vylézají kousíčky pravdy na povrch v čím dál vyšší frekvenci a intenzitě. Pro mě je to důkazem, že kolektivní vědomí lidstva se posunuje kupředu. Důkazem, že kupředu jde ve svém vývoji velké množství lidí. A proto se i já snažím přispět svojí důležitou kapkou do mlýna.

(©)2016 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

53 komentářů:

  1. Ano, je to tak. Velice DĚKUJI za všechny články, které jsou zde uveřejněny. Pomáhají nám hledajícím otvírat oči. Skvělá práce, velmi si ji vážím a oceňuji ji. Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě to není tak jednoznačné, že stagnovali. Těžko říct, čemu všemu čelili lidé před stovkami let nebo dokonce tisíci lety. Ale z toho co dnes víme, minulost je plná krve lidí, kteří se právě snažili chránit informace, morálku, národ atp. Strach je emoce, která oslabuje a otupuje, duchovně oslepuje. Pokud jsou jím lidé dlouhodobě systematicky vystavováni, pak jsou jeho účinky fatální. Nastupuje sexuální pud a pud sebezáchovy, což sebou nese sobectví a s ním přichází otroctví, první uvnitř a později venku okolo nás. Toto jsou informace, které lidstvo nemá nebo nemělo, ale protihráč ano. Tohoto jevu se využívá deseti tisíce i stovky tisíc let, tady u nás doma na zemi. Ten kdo má přístup k zásadním informacím má obrovskou výhodu, může ovládat masy, které nemají ani ponětí o svých možnostech. Pokud sledujete okolí, mainstream, musíte si všimnout, jak jsme systematicky modulováni do strachu. A strach vždy a všude vytváří malost ducha a vrhá lidi do sebezáchovné animality agrese, nenávisti, vraždě,zradě, chamtivosti, nečinnosti, strnulosti, deprese, úzkosti a obavy. Je to začarovaný kruh.... Z toho plyne to, co vidíme kolem sebe v naší společnosti. Je to i nezájem lidí, kteří už rezignovali z neustálého zklamání. Neučíme děti a mladé lidi zájmu a zanícení pro historii,vědu, filozofii... My sami nejsme příkladem. Je toho ještě hodně co musíme poznat, ale také musíme poznané ovládnout. Teprve pak budeme opravdu silní a mocní. :-) Nicméně díky Vám dvěma, že tu jste a poskytujete nám informace, jako potravu pro ducha. ;-)
    Petr K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře,
      díky za názor.
      Otázkou je, zda by byli náchylní k manipulaci strachem, pokud by ve vývoji pokračovali. Navíc jsem psal "... nebo k posunu špatným směrem".

      Můžeme filosofovat :-)
      Další otázkou je, zda bez vlivu strachu se lze efektivně posunovat (v naší realitě) kupředu. Není třeba z dlouhodobého hlediska existenčně nutné si projít tím, čím si lidstvo prošlo a dnes prochází, aby postoupilo dál? Sám nevím. Čím víc o tom přemýšlím, tím do větší šířky propletenosti a provázanosti vztahů mezi jevy se dostávám.
      A podle mne nejde o začarovaný kruh. Jako kruh se to může jevit z pohledu, teď honem nemohu najít vhodný popis, asi vědomého (bdělého) vědomí, ale v rovinách nevědomí (vyšší reality) se to může jevit jako nutné roztáčení na rychlost potřebnou k posunu dál. Pro lepší představu - posun nemusí být lineární, ale v jakýchsi skocích, kdy v jednotlivých stavech je postupně získáván potenciál "přeskočit" dál. Něco jako elektron při přechodu z jedné valenční vrstvy do druhé.

      Vymazat
    2. Já totiž pořád přemýšlím třeba o situaci, kdy se násilně vymycovalo Slovanství - násilím, vraždami... V takové situaci prostě ten strach převládne, tam není prostor pro pokračování ve vývoji, protože v takové situaci ani nejde se udržet na nějaké vyšší mentální úrovni.
      A pokud je pravda, že povraždili převážně nositele informací - tedy rodiče a prarodiče, a děti pak převychovaly, tak se prostě přetrhla nit. Ty děti prostě neměli možnost v sobě rozvinout něco více.
      Násilím a následným strachem se tedy podle mě manipuluje celou dobu a je to to hlavní, co nám brání vzestupu.
      Ono kolikrát stačí i každodenní starosti a už člověk nemá sil. A kdo síly na zjištování informací má, přes ty starosti a strachy se mu stejně ta mentální změna nedaří tak, jak by si přál. A i toto je záměr.

      Vymazat
    3. Alexandrie,
      já ti dobře rozumím. Osobně mám ale na věc už krapet jiný názor. Jestli si vzpomínáš, několikrát jsem tu na blogu záměrně zmínil scénu z filmu Matrix, kdy se Neo ptá Morfea:
      "Neo: Chceš tím říct, že uteču kulce?
      Morpheus: Ne, Neo. Chci tím říct, že až budeš připravený, nebudeš muset utíkat"

      S textem z dané scény se 100% ztotožňuji, jen její potvrzení na konci filmu, kdy Neo zastaví svojí vůlí kulky, vidím jinak. V mém chápání reality (a potvrzuje se mi to v životě) by totiž vůbec nedošlo k tomu, že by ti agenti na Nea vystřelili. Nemusel by utíkat nikoli proto, že by kulky uměl zastavit, ale proto, že jeho realita by se odvíjela tak, že by k takové situaci vůbec nedošlo. "...až budeš připravený, nebudeš muset utíkat"
      Rozumíš, co tím chci říci?

      Vymazat
    4. Vlastně jsi psala o onom "začarovaném kruhu" stejně jako Petr o pár komentů výš. Já říkám a je to moje osobní poznání, že nejde o kruh.
      Představ si to opravdu jako auto zapadlé v bahně. Aby jsi vyjela ven, musíš ho rozhoupat, získat nějakou "únikovou rychlost".
      Takže v našem případě - ano, párkrát se to kolo protočí, než celé auto vyjede ven. Počet a rychlost otáček záleží na každém zvlášť. Záleží jak hluboko v bahně vězí.
      U mě to trvalo skoro pět let téměř každodenní práce, kdy jsem si opravdu připadal v začarovaném kruhu. A to doslova.
      Tehdy jsem příčiny taky viděl vně sebe. Přičítal jsem okolí, že situace a okolnosti mě stále znovu a znovu vrhaly zpět do onoho pomyslného kruhu. Někdy bylo lépe, jindy hůře. Pak jsem to už skoro vzdal a začalo se to zhoršovat a já to skoro ze dne na den vzdal úplně, ztratil rovnováhu a udělal jsem něco moc zlého. Univerzum mě zato na první pohled skoro okamžitě karmicky ztrestalo. Ale to byl pouze pohled někoho, kdo se cítil uzavřen a drcen v těch mlýnských kamenech. Nešlo o karmu, ale o jazyk, který jsem měl potenciál pochopit. A pak mě to všechno najednou trklo, respektive jsem měl na blízku někoho, kdo mi ukázal směr. Nepodal bridnák s dudlíkem, jen ukázal směr. A já znovu zabral. Zabral jako nikdy před tím. Roztočil to začarované kolo na plné obrátky, až pak najednou z ničeho nic jsem si uvědomil, že jsem z něho venku, alespoň z toho nejhoršího. A to jen za pár týdnů.
      Mluvím o svém osobním začarovaném kole. Každý bude mít jiné, byť principiálně stejné.
      Ale nestačí z něho svým přičiněním vyskočit ven, je potřeba i nadále pracovat na tom, abych do něj nespadl zpět. Ale to už je mnohem, mnohem jednodušší a zároveň příjemné - doslova. Ony pomyslné kulky, které na mě stříleli pomyslní agenti Smithové mizí. Stačilo se dopracovat k poznání, že oni agenti jsem já sám. Byl jsem to já, kdo po mě střílel prostřednictvím svého okolí.
      Teď mě napadl další citát, který to přesně vystihuje:
      „Nesnaž se ohnout lžíci. Je to nemožné. Radši se snaž uvědomit si pravdu. – A jakou? – Lžíce tu není. – Lžíce tu není? – Pak pochopíš, že to, co se ohýbá, není lžíce, jsi to ty sám.“

      Vymazat
    5. No a do třetice :-)
      Zjišťuji, že onen Matrix je sice skutečný, ale ...
      Matrix není realita kolem, vně nás. Kdepak. Matrix máme uvnitř sebe. Každý má svůj vlastní, kde jsme sami jeho tvůrci.
      Do Matrixu se nerodíme. Ten vytváříme až svým nahlížením na realitu kolem sebe. Ano, nejsme sice jedinými, kdo Matrix uvnitř nás tvoří, spoluutváří, ale jsme jediní, kdo je zaň zodpovědný a kdo ho může odhalit a pak přetvářet k obrazu svému.
      To je to, co v oněch dvou citacích z filmu Matrix vidím dnes.

      Vymazat
    6. Michale, chápu, jak to myslíš. Ale ten stav, to už je ten nejvyšší level - daný člověk je v jiné realitě, kde k takové situaci ani nedojde.
      Jenže se tedy nějak muselo stát, že člověk klesl na úroveň, kdy k situaci dojde, ale umí zastavovat kulky. A kdy je asi tedy i nezbytné se to odmalička učit. Pokud teda děti byly převychovány, nositelé informací povražděni, klesli jsme o několik úrovní dolů. A je velmi těžké se šplhat nahoru, když vlastně informace byly zničeny.
      Proto je to asi tak, jak píšeš - je nutné kritické množství lidí, kteří si nejprve uvědomí, že to není tak, jak se nám říká. Pak kritické množství lidí, kteří začnou hledat..... A pak se může stát i to, že změna nebude postupně, ale i ve skocích. Každopádně je asi nutný postupný vývoj.
      (Snad neplácnu blbost, když to přirovnám k dítěti, které se nejprve rozkoukává a zpracovává zvuky, snaží se rozlišit zvuky, napodobovat zvuky a jednoho dne ze žvatlání říká dost zřetelná slova, po nějaké době skokově tvoří věty. - Náš syn dlouho nemluvil a pak místo jednoduchých vět, to byly celé dlouhé souvětí, pusu nezavřel :-DD )

      Vymazat
    7. Alexandrie,
      při čtení Tvých vět mi také jedna hlavou prolétla a kdo ví, či byla :-)

      "Cesta k cíli je mnohem důležitější, než cíl samotný"

      Vymazat
    8. Drcení mezi mlýnskými koly znám. Taky jsem na sobě makala roky a ten začarovaný kruh mě nakonec vyčerpal tak, že jsem to taky vzdala. Bylo to takové období až nihilismu. Už si ani nepamatuju, co mě přimělo k tomu, abych zase začala na sobě pracovat. Návrat byl ale těžký. Podruhé mě naopak to, že jsem to vzdala, posunulo jinam.
      Jestli je to už ten správný směr, nebo prostě jen lepší metrixovská realita ve mně, to nedokážu určit.
      Proto ten citát s kulkami chápu, za to ten s tou lžíci je pro mě ještě těžko uchopitelný.

      Vymazat
    9. Ano, s tím souhlasím. Znám ji dlouho a snažím se to učit i své děti. Aby pochopily, že na samotné cestě najdou toho mnohem více, než v samotném cíli v podobně jakési odměny. Odměna je právě ta cesta samotná - jedinečné poznání, které nám nikdo jiný nemůže zprostředkovat. Je jen naše a pro nás.

      Vymazat
  3. Michale, děkuji za zajímavý článek. Já taky patřím do první skupiny. Pak jsem ale přemýšlela a podle mě je více těch lidí, co nejsou připraveni (mezi nimi jsou i ti, kteří věří různým náboženstvím a dál nejdou). Takže kdyby se celá pravda vyvalila najednou, jsem přesvědčená, že by to způsobilo katastrofu. Stačí se jen podívat, co dělaj vyznavači islámu vůči čemukoliv jinému.
    ale až se bude ta probuzená část lidstva blížit polovině celé populace, bude to lepší, pak až to bude poměr 50:50, a možná, že až ta probuzená část lidstva bude větší než polovina populace, pak už se možná budou dít divy.

    A musím souhlasit s Petrem.

    OdpovědětVymazat
  4. WhitelikesnowandcoldlikeWinter6. listopadu 2016 v 15:50

    Dobrý den.
    Velice dobrý článek - je to skutečně o stavu lidské společnosti a kolektivním vědomí lidstva....

    Včera jsem se vyjímečně po dlouhé době díval na televizi ( hypnotyzírku :-) a co tam bylo filmů: Harry Potter,Válka bohů ( něco nového o řeckých bozích a hrdinech ... ), Den,kdy se zastavila Země ( remake s Keanu Reevesem :-) ....
    Ty náznaky tam jsou,jen vědět na co se dívat a jak si to vysvětlit...

    Pěkný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TAk to se upřímně přiznám, že mě nebaví ani jedno, natož abych v tom ještě hledala hlubší smysl.

      Vymazat
  5. Dám sem ještě jeden odkaz:http://www.tartaria.sk/vedy-a-viera/viera/2016-10-24-13-53-53

    OdpovědětVymazat
  6. http://myslenkyocemkoli.blogspot.sk/2013/12/tajemstvi-amenti.html

    OdpovědětVymazat
  7. Začarovaným kruhem jsem měl na mysli samotný strach, který působí mrzačícím způsobem na mysl a ta v důsledku nevědomosti plodí další strach. Je to o zpřetrhaných poutech a nedostatku informací v důsledku systematické likvidace nositelů poznání, zamlčování, překrucování a falšování. Strach plodí strach. Abych mohl vystoupit z toho kruhu, musím mít info, buď ze sebe nebo z okolí. Ano určitý strach nám zachrání život, dokonce nám může pomoci najít v sobě toho Nea, teda dokáže mobilizovat... Ale každodenní strach o blízké, z budoucnosti, z válek, z upálení, zastřelení, mučení, vyhnanství,zesměšňování,dehonestace, nedostatku čehokoliv, je opravdu ničivý a degradující. A pokud se ještě předává dalším generacím a dalším(bohabojnost), je vystoupení z něho opravdu těžké. Jinak jsem dnes už zastáncem názoru, že pravda se musí umět individuálně dávkovat nejlépe po kapkách, protože jinak může být též zdrcující a ničivá. Člověk prostě musí mít určitou zralost ducha, poznání,pevnou vůli a též morálku. :-) Musíme to v sobě znovu vybudovat. Jinak se koukněte na videjko z 27.10. z Pardubic, kde jihoamerický šaman apeluje na evropany ohledně minulosti a budoucnosti, je tam i s Petrem Chobotem, který to překládá. Docvaklo mi u toho mraky věcí co se mi teď poslední měsíce dějí.
    Petr K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře,
      vím, co jsi měl na mysli.
      Píšeš o strachu o blízké, strachu z budoucnosti, zesměšnění apod. Stačí se ale zamyslet (netřeba čtení ezoteriky ani blogu myslenkyocemkoli :-) ) nad tím, co to vlastně strach je. Nemluvím teď o strachu založeného na pudu sebezáchovy, ten je o automatických reakcích těla.
      Strach, o kterém píšeš, je obavou z něčeho, co neexistuje. Jde o strach z budoucna - je zcela jedno, zda budoucna vzdáleného minuty nebo roky. Strach z reality, která není, protože se nestala. Není to Matrix jak vyšitý? A i když se jedná o matrix (=strach), který je nám s velkou vervou tlačen do mysli různými stimuly zvenčí, je to naše mysl, kdo si ten matrix nakonec v sobě vytváří.
      Nevěřím, že je nedostatek informací, že jsou zpřetrhána pouta. Je to jen součást onoho matrixu - falešného závoje halícího skutečnost. S narozením máme k dispozici všechny potřebné informace včetně oněch pout (pouta jsou informacemi vedoucími k informacím).
      Vírou v to, že jsou pouta zpřetrhána, nasazuješ pouta Člověku v sobě a skrze tento osobní příspěvek do kolektivního vědomí lidstva přispíváš do osobních matrixů každého člověka - nasazuješ pouta lidstvu.
      Takovým myšlením se stáváš dobrovolným vězněm ve svém začarovaném kruhu. To je přesně to, co měl na mysli J. Dušek ve Čtyřech dohodách:

      "...Ochočování je tak silné, že v jistém okamžiku života už nepotřebujeme nikoho, kdo by nás musel dále napomínat. Nepotřebujeme k tomu matku ani otce, školu ani církev. Jsme tak dobře vycvičení, že se ochočujeme sami. Jsme zvířetem, které se samo domestikuje. Sami se trestáme, když nedodržujeme pravidla přijatého systému víry, sami se odměňujeme, když se chováme jako „hodný chlapeček“ nebo „hodná holčička“..."

      Vymazat
    2. Milý Michale,
      v tom druhém komentáři, nepopisuji sebe ale minulost, Důvody strachu jsou pouze příkladné, nikoliv na rozbor samotný. Matrix je film. Už vidím jak ti gestapo odvádí blízké do lágru nebo na hranici, jak si v duchu říkáš: "klid tohle je matrix, to je jen v mé hlavě..." :-D
      No nic nebudu to příště zestručňovat, je to pak nejasné ;-)(pořád se bavím o minulosti, čemu tak asi čelili lidé v různých dobách)
      Petr K.

      Vymazat
    3. Ad: Anonymní6. listopadu 2016 23:37 - výborně napsáno i promyšleno! Až jsem prošla "peklem" i "nebem" života a nasbírala dostatek zkušeností a znalostí, ale i praxe, došla jsem k témuž závěru a podařilo se mi najít "sama sebe". Poprvé to bylo mezi čtvrtým a pátým rokem, kdy jsem našla své "já" jako světlo ve své hrudi, a další projevy "vědomé duše" už od narození, a podruhé až jsem prošla vším marastem i radostmi tohoto života a mohla jsem zvolat "Heuréka, objevil jsem". Nikdy bych tuto cestu nechtěla opakovat, ale jsem za ni vděčná sama sobě i Zdroji všeho. A to, že nám doslova vygumovali minulost, abychom nemohli pochopit sami sebe i současnost a tím i budoucnost, je genocida takové úrovně, jako jsou genocidy jiných lidí světa. Nemluvě o té současné! A jsem šťastná, že se mi podařilo vypátrat kdo jsem, co jsem a co tu dělám a dělám vůbec :-), ale také mé slovanské kořeny. Narodila jsem se nedaleko místa velkomoravského Veligradu. Moje geny patří tam. Ludmila.

      Vymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=vmmmlnFGQ9s&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím komentující, aby v případě vkládání odkazů, z jejichž názvu není možné nic vyčíst, alespoň jednou holou větou nerozvitou uvedli, oč se jedná. Takhle to působí jako na podlahu hozená kost.
    Za všechny čtenáře i diskutéry děkuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Omlouvám se, brala jsem to tak, že je to článek k tématu. Takže:
    Dám sem ještě jeden odkaz:http://www.tartaria.sk/vedy-a-viera/viera/2016-10-24-13-53-53

    Je to článek o tom rozbití toho základu, bez kterého nejsme dostatečně silní, o tom, jak důležitá jsou slova a správně používaná slova, jejich vibrace a dopad na člověka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alexandrie,
      takto je to perfektní ukázka :-)

      I když jsi to napsala jasně, přesto se Tě zkusím zeptat a s odpovědí nespěchej. Klidně za týden.
      Opravdu si myslíš, že je onen základ rozbitý? Že nejsme dostatečně silní? Opravdu tomu věříš?
      Klidně se rozepiš. Piš, jak Ti budou slova "chodit na klávesnici". Rozvíjej svoje myšlenky přímo psaním samotným. Není třeba psát přímo sem na blog, i když bych byl rád, stačí pak buď "Ano, myslím" nebo "Ne, nemyslím" Jakoukoli odpověď budu respektovat.

      Pěkný den přeji :-)

      Vymazat
    2. Michale, děkuji za přání pěkného dne, snad se vydařil i Tobě.
      Já jsem si to už jen před odchodem do práce přečetla. Bohužel přes den jsem o tom neměla čas více přemýšlet. Ale při cestě do práce, při pohledu na oblohu, mi hlavou prolítla jedna věta: "Jsme jako GMO kukuřice." :-DDDDD
      Vysvětlím. Jsme "upravení", "zmrzačeni"... odpojením od Pravdy, našich pravých kořenů a kultury, způsobu sebepoznání a vnímání pravé reality, jsme deptání náboženstvími, strachem, převážně tím existenčním...
      Ale kdybysme dostali správné podmínky, možná že bysme se zase vrátili do normálu. Tedy do stavu, kdy bysme byli zdraví, silní... Že bysme si postupně vzpomněli. I když by to asi nebyla záležitost jedné generace.
      Mám za to, že i to práškování je důvod a taky způsob, jak nám ještě více podělat DNA.
      Takže tedy věřím, že správné a potřebné informace máme třeba i v té DNA, ale probojovat se k nim je těžké. A obávám se, že správné okolní podmínky jsou nezbytné, aby aspon něco začalo klíčit.

      Tak, snažila jsem se tedy vysvětlit tu jednu větu, co mě napadla. Snad to má trochu hlavu a patu :-)

      Vymazat
    3. Alexandrie,
      ano, den se mi vydařil a už teď se těším na ten zítřejší. Děkuji.

      Hlavu i patu to má :-)
      Jen ještě by mě zajímal Tvůj názor, kdo by se měl postarat o nastolení oněch nezbytných správných podmínek. Nemyslím si, že bys předpokládala, že tak nějak se vytvoří samy od sebe. Zkusíš si sama sobě odpovědět? :-)

      Vymazat
    4. Štěstí i neštěstí "leží" v nás samotných.... ;-)
      Petr K.

      Vymazat
    5. Michale, myslím, že ty podmínky jsou obecné a osobní. Ty obecné známe asi všichni - od situace ve státu, v politice (i zahraniční) až po každodenní rutinu. Ty osobní - tam už záleží opravdu na každém jednotlivci, co on konkrétně potřebuje, co on konkrétně hodnotí jako správné podmínky.
      Já třeba potřebuju, aby měl den 36 hodin :-D. Abych stihla vše, co během dne musím stihnout a pak ještě měla čas na sebe. Potřebuju být sama (klidně několik hodin) a potřebuju ticho. Když k tomu bude ještě vonět vzduch, tím líp. A když to bude v přírodě, tak je to dokonalé :-). Jsem schopna se pak dostat do stavu naprosté pohody, klidu, důvěry... U některých to až budí pozornost, některé to i nas...štve.
      V takovém stavu se mi pak i jindy náročné věci řeší o dost lépe, lépe přicházejí nápady na řešení, čas plyne jinak, prostě taková ta jiná realita.

      Když tyto individuální správné podmínky budeme mít, začneme se měnit uvnitř a když budeme jiní, silnější, zdravější... uvnitř, můžeme pak teprve měnit ty obecné podmínky na ty správné pro nás.

      Vymazat
    6. Alexandrie,
      napsala jsi: "Když tyto individuální správné podmínky budeme mít, začneme se měnit uvnitř a když budeme jiní, silnější, zdravější... uvnitř, můžeme pak teprve měnit ty obecné podmínky na ty správné pro nás."

      No vidíš a to je přesně to samé, co bylo hlavní myšlenkou článku i mých komentářů tady. Jen jsem to nedokázal napsat jednou větou jako Ty :-)

      Vymazat
    7. "Když tyto individuální správné podmínky" si vytvoříš v Matrixu, pak asi "budeš připravený, nebudeš muset utíkat", ani se snažit "ohýbat lžíci", protože tam nebude. Pokud si tam ty "agenty" necháš a budeš se snažit tu "lžíci" stále ohýbat stane se z Tebe cholerik nastartovatelný jakýmkoliv vnějším podrážděním, kdysi jsem zažil:-)
      Vím, že je to jednodušší v tichu, ve vůni vzduchu a přírodě, sám tam "utíkám" velmi často, ale není těžké se to naučit vytvářet. Za chvilku Ti to půjde samo od sebe. A najednou vše okolo funguje jinak.
      Bohužel při čtení Vedy.sk(resp. dnes už tartaria.sk - páč v Rusku jim ta vydávání SA Véd zatrhl Omský soud) se mi to moc nikdy nedařilo. Naopak tam ti "agenti" a "lžíce" vyskakovali sami do Matrixu. Tím nechci nějak tyto stránky odsuzovat, Člověk by si krz ně měl projít, aby pochopil sám.... občas tam zabrousím.

      A také bych si přidal text, který celou tuto stránku i s komentáři shrnuje v jiných pojmem, myslím.
      Je to tam i s textem, po rozkliknutí... https://youtu.be/KQtzVOAQobc

      nenimito

      Vymazat
    8. Nenimito,
      konečně mám pocit, že aspoň někdo pochopil, co jsem se, asi marně, snažil do článku vecpat. Moje chyba.

      Ten text Tomáše Klusa je super. Doslova do očí mě praštil tento rým, který je ještě lepší, než ty citace z Matrixu. Dík :-)

      "Ztiš se a poprvé k sobě se obrať,
      bez zbraní a krve porazíš obra."

      Vymazat
    9. Michale, děkuji :-)

      Nenimito, musím se přiznat, že mi to prostě v tom běžném životě nejde. Mám rodinu (dost živou :-) ), pracuji s lidma, neustále kolem mě někdo mluví nebo někdo mluví na mě. Spousta termínu, pořád něco nového (kdyby to byla rutina, tak by to bylo ještě v pohodě, rutinu mám ráda. Ale každý den je něco jinak).
      Vůbec nemám představu, jak se to naučit "vytvářet". A hlavně - KDY.
      K tomu mi nejhorší přijdou dvě věci - ohýbání lžíce chápu rozumově, ale neumím to pobrat .... jak to nazvat... prožitkem, emočně??? Prostě to prožít.

      A ta druhá - když jsem něco zažila, vím, jak to má "vypadat". A proto vím, co chci, což vytváří tlak. A protože se o to usilovně snažím, to je kontraproduktivní.

      Jednou v životě jsem měla vhled.
      Jednou lucidní sen.
      A jednou přesně toto, co popisuje Jim Cerrey https://www.youtube.com/watch?v=uIaY0l5qV0c

      Když jsem to viděla poprvé, byla jsem hodně nadšená - popsal to přesně. A když řekl, že se od té doby tam snaží dostat zpět, nepochopila jsem, že se publikum smálo, mně fakt vytryskly slzy.

      Ve všech třech případech to totiž byl jen jako záblesk. Ale zvláštní. Trvalo to dlouho, ale zároveň jen sekundu. A vždy to skončilo proto, že jsem si ten stav uvědomila rozumově. :-(((((( Čili pro mě je rozum na "nebudusprostá" a fakt nevím, jak ho vypnout :-)

      Vymazat
    10. Alexandrie,
      a nemůže to být tak, že ten Tvůj každodenní "shon" je zrcadlem tvé mysli? Apropo, v tomto jsme si podobní jak vejce vejci :-)
      S tou myslí (ten reproduktorek v hlavě, co se nezastaví), která vše analyzuje, to je zatraceně těžké - znám to. Řekl bych nemožné, když bych z rozhovorů s lidmi kolem sebe nevěděl, že opak je pravdou.
      Pokud bych měl hádat, respektive být na Tvém místě (což nejsem) nabyl bych dojmu, že Univerzum/Bůh/Vesmír či co je libo, mi prací, kterou děláš hází nápovědu. Zkus přijít na to, jak to zvládnout ve "hmotě" - čili v práci, s rodinou apod. a až na to přijdeš a hlavně až to budeš praktikovat, ten "problém" s rozumem odezní taky. Jak dole, tak nahoře :-)

      Ty nevšední, někdo by řekl mystické zážitky, taky mívám pouze jedenkrát za život. Asi proto, abych věděl (a nemusel jen věřit), že existují a mohl zkoumat, zažívat něco dalšího a nezasekl se u jednoho "úletu" :-)

      Vymazat
    11. Alexandrie,
      můj osobní aktuální názor na jiné matrixy, astrály, vhledy je poněkud asi jiný. Náš časoprostorový Svět je aktuálně pro nás, proto tu jsme z nějakého důvodu.
      Nejde být připraven pro další Matrix, když ani v tom svém na první pohled, cit, vnímavost nepoznáš někoho, kdo z Tebe vysává Tvou energie a přetváří ji na temnotu - gaunera, zloděje - a může být špinavý, nevzhledný, stejně tak i v obleku za kilo a v novém bavoru. Jak potom můžeš poznat něco takového nebo dokonce něco daleko horšího, i když třeba zářivého a v nádherném růžovém hábitu, v jiné realitě? Navíc taková přání a touhy se mohou splnit nechtěným opuštěním této reality..... myslím, že i zde může platit pořekadlo, když ptáčka lapají, dobře mu zpívají. A ona radost z nového a úžasného se může velmi rychle změnit. Nechci tím nikoho strašit, jen nabádám k ostražitosti. Ale je to můj názor, rozhodně ho nikomu nevnucuji.
      Tvůj Matrix je Tvůj aktuální Svět, nikoliv někoho za rohem, na sibiři nebo v ňůjorku.
      Nikdo tu nepsal o jiných časoprostorech. To, o čem je ten článek, je EVOLUCE VĚDOMÍ, nikoliv připojení do jiných Světů. https://youtu.be/zJC3K9ugw28

      Stejně tak si nemyslím, že jsou základy úplně zničeny, kdyby byly, neprocitalo by za posledních 10let tolik lidí.
      Stačí se třeba podívat na tenhle dokument https://youtu.be/OrvMcjl_RZw má 5dílů, je sice o stavbách, ale stále málo se ví o energiích polovodičových "šutrů".

      Všimla jsis někdy, že ona živá rodina má nekonečno energie? Berou život jako hru a fantazii, zkus to a třeba taky bude i pro Tebe nekonečno energie:-)

      nenimito

      Vymazat
    12. Teď jsi mi Nenimito připomněl, co jsem už chtěl dříve napsat, ale vždy jsem zapomněl.
      Mám tu někde článek-povídku o mé cestě mimo tělo. Tehdy jsem byl úplně uchvácen tím, kde jsem se ocitnul a čeho všeho jsem tam byl schopný - létání, procházení hmotou, poslech nějaké všudypřítomné andělské hudby, ... Opravdu to pro mě bylo tehdy tak úžasné, že jsem se tam chtěl vrátit.
      Ovšem dnes, ať to zní pro hledače mystických zážitků sebevíc podivně, v té mé realitě, v mém matrixu se nyní dějí mnohem, mnohem úžasnější věci a neměnil bych, protože v jiné vyšší dimenzi bych to zaručeně zažívat a hlavně na "vlastní kůži" moci pochopit nemohl. Ale přiznávám, že ono "být celým vesmírem" s tím krapet možná souvisí :-)

      Vymazat
    13. Vím, že to sem asi úplně nepatří, ale představa pro HRU, FANTAZII a ENERGII výborné:-)
      https://youtu.be/QQ9gs-5lRKc

      nenimito

      Vymazat
    14. Konečně mám zase čas napsat.

      Nenimito, jak ses to tedy naučil vytvářet Ty? Bez té přírody.
      Vedy.sk/Tartaria – ty stránky mám ráda pro tu spoustu informací. Člověk aspoň ví, co si má dál hledat, zjišťovat, ověřovat. Ale kromě toho, že jsem tam našla dva pro mě dost velké rozpory, mi vadí takový ten nadřazený tón, se kterým jsou články psané. I v případě, že je to celé pravda, pokora nezaškodí.

      Vymazat
    15. Michale, celý ten týden jsem nad tím přemýšlela. Jediné, k čemu jsem dospěla, bylo, že je to začarovaný kruh. Vystoupit z něho dokážu opravdu jen když je volno, tedy nechodím do práce – Vánoce, dovolená. To jsem tak v pohodě, že i čas plyne jinak, pomaleji. Při návratu se minimálně týden aklimatizuju a pak se postupně zase dostávám do toho kolotoče shonu a stresu. Tak právě nevím, jestli je to zrcadlení mé mysli. Prostě moje práce je náročná na několik změn, každý jen jiných, každou chvíli nějaký nový příkaz…., je to prostě náročné na to, že musím být stále ve střehu, prostě to vyčerpává. Jsem asi méně odolná :-)
      Na to, jakou nápovědu mi Život mou prací hází, jsem nepřišla :-). Co jsem si nakonec uvědomila, bylo, že tři kolegyně, které odešly, si polepšily. Takže spíš jestli to není kopanec k tomu, abych taky učinila změnu.

      Vymazat
    16. Nenimito, ale já nechci do jiného Matrixu. Mně se líbí v tomhle. Teda líbí se mi to, co všechno se tu nabízí. Ale byla bych radši, kdybych mohla i to, co se mi líbí, využívat. A nejde třeba měnit donekonečna zaměstnání kvůli tomu, že tam někdo vymýšlí zbytečnosti, které tu práci akorát zhoršují. Protože všude je něco. A myslet si, že jinde je tráva zelenější, mi přijde bláhové. Zvláště v době, kdy je člověk rád, že práci má.
      K ostražitosti mě opravdu nabádat nemusíš , ostražitá jsem právě až moc. A čím více zářivé a načančané, tím větší je moje ostražitost.

      A opuštění této reality se bojím.

      Děkuji za odkazy, postupně shlédnu.

      Vymazat
    17. Michale, vždy, když čtu o těch krásných zážitcích z opuštění těla, první, co mě napadne, jakto, že dotyčný nemá strach, jestli se mu podaří vrátit se. Četla jsem o tom hodně a vždy jen pozitivní, nadšené zkušenosti. Já bych se toho ale bála. Možná, že moc lpím na svém těle. Ale beru ho jako něco, co potřebuju. Co je se mnou i přes to všechno, jaká třeba jsem. A funguje tak inteligentně. A že mi je v něm dobře i přes nedokonalosti (zdravotní, ne vzhledové).
      Vlastně když si představím, že ho jednou opustím, budu si připadat strašně nahá a chudá. A bojím se, že to bude i nuda. Asi bude fajn, že můžu lítat a být v momentě, kde mě napadne, ale už neucítím vítr na své kůži, práci svalů třeba chůzi do kopce, běhu, neucítím jaké je to se něčeho dotýkat, jak hřeje Slunce na kůži…

      Vymazat
    18. Alexandrie,
      zdaleka ne každý, kdo prožije OOBE, nemá strach z možnosti nemožnosti návratu.
      Každopádně v mém případě v takovém okamžiku došlo k těžko definovatelné významné změně myšlení. Předpokládám, že z celkového obrazu myšlení, které je v bdělém stavu, se v takovém případě "odloupne" ta část, která náleží fyzickému tělu (jakési PSI pole všech buněk těla). Zdaleka se to však nedá chápat tak, že by myšlení bylo o něco ochuzené. Spíše naopak.

      Vymazat
    19. http://dusesvit.cz/2015/03/25/existuje-terapie-pro-uvolneni-se-z-moci-naseho-ega/
      http://dusesvit.cz/2017/09/04/kronika-akasa-a-astralni-pseudo-akasa/

      Vymazat
  11. Alexandrie7. listopadu 2016 17:59

    neviem ci v niektorej z relacii Palesa, nechem spominat tzv autority lem som dostal asociaciu, ze sa mi zda ze spominal ze je to ako sinusoida (v zivote cloveka ale aj celej spolocnosti v historickych etapach), ked je era vzostupu uz sa chysta pad (ludia spohodlneli, prikladom je zapadna europa kde je ten jav vacsi ako vo vychodnej a strednej) a ked je pad ludia zacinaju pracovat na vzostupe, su motivovani, nekonecny vzostup bez padov neviem ci je a nejaka stagnacia alebo skor vyvazenost v strede ci je to prave

    nemyslim si ze niekto nam che poskodit primarne DNA (zaroven pri dnesnom fungovani spolocnosti aj k tomu zakonite nakoniec dojde) to podla mna nie je zamer ani pri pokusoch s jadrovymi zbraniami, od ich existencii prebehlo cca 2000 testovacich pokusov ako som niekde pochytil a ich primarnym cielom asi nebolo poskodi samych seba, a elektrarem fukusima mozno buchla tiez zamerne (ale asi nie preto aby znicila napr oceany to moze byt len "nezelany vedlajsi ucinok"), mozno len cheli nejak zlikvidovat hsopodarstvo japonska co ja viem, iste je ze trend je zatial taky ze ti co maju zdanlivy vplyv tak im stale vyhovuje akakolvek katastrofa (nahodna alebo cielena) a su tak posadnuti ze si proste neuvedomuju ze nakoniec aj ich to dobehne a ludia vacsina ludi nemoze uverit ako je mozne ze niekotre veci sa deju ze to by nik neurobil a pritom prikladov je spusta

    tazke som dosiel k tomu ze mozne je vsetko akurat ze uz bohuzial nema zmysel patrat po tom ci je nieco a do akej miery zamerne, je to vysledok nasho myslenia, kolektivne si udrzujeme spolu tento stav mame strach zit zdravo paradoxne ho mame vacsi tym viac cim sme viac chori a mna desi ze to po mne vyzaduje okolie (cv podstate s adozaduju svojej aj moje samovrazdy ked to dovediem do absurdna), ze hoci sam dost veci robim spatne tak oproti okoliu uz mam toto vedomie ze sa to da inak a aj to malo vedomia staci aby to vyvolavalo konflikty so "strazcami systemu", ja som nejak zatial dosiel na to ze "najsilnejsi" som ked nepriberam osoby ktore toto nevidia (do fyzickeho zivota, tazke realne nepriberam skoro nikoho), potom su taki co toto vidia ale nevedia sa "maskovat" (nesparvny vyraz, spravnejsie by bolo povedat "robia to s kludom a istotou tak ze sa nemusia skryvat akokolvek su ini, teda netuzia po kolketivnej samovrazde") su prilis rychli a pracuju fromou boja (neefektivne) a vyvolavaju prudke proti reacie okolia , maju doslova nadprirodzene schopnosti ale nemaju ich skortene

    deje sa tolko veci ze aj ked to je sialene uz nema zmysel hladat ci je to naschval alebo nie a do akej miery je zamerom napr. priama likvidacia, sialene je ze to vsetko vyplyva s nekonecnej posadnutosti nekonecnym rastom (ale nie cloveka, cim urychluje svoju likvidaciu a vytvara priestor na nieco co bude rast lepsie ako on, trebars aj tie pocitace ak nas preziju mozno budu lepsie narabat so svojim rastom, ak nie zlikvidu sa aj oni :D) preto cim dalej prichadza reakcia, stale vacsie pady, no alebo je cielom nekonecny rast vedomia a tam je porste vsetko likvidovane neustale a vznika nieco nove

    OdpovědětVymazat
  12. dnes skoro rano po prebudeni som prezival stav uzkosti po vcerajsej relaci na slovenskom vysielaci, stalo sa co som ocakaval asi preto ze som to ocakaval a kedze to suvisi s velkym odhalenm pisem dalsi traktat recyklujuci tie predchadzajuce:

    "filozofia podstaty chemtrail fenomenu ako klucovwej sucasti velkeho odhalenia"

    mam pocit, ze trump je milnik kedy sa "alterantiva" zacina menit na mainstream, zacina pohoda za ktorou tesne nasleduje pad, sinusoida

    chemtrails so zvolenim trumpa asi nezmiznu, bude zaujimave sledovat prave na tomto fenomene, ci sa nieco zmeni v lete 2017, ci tieto dve veci budu korelovat v scheme trump je lepsi a tak aj ziavotne porostredie bude lepsie

    na dalsich par rokov ma alternativa o com pisat, o vitazstve pravdy, odteraz sa vsetko zacne menit k lepsiemu a uz nikdy nespadneme

    vcerajsia relacia o globalnom oteplovani na slovenskom vysielaci sa da zhrnut:

    "chemtrails a haarp neexistuju lebo na to nie su studie ze maju vplyv na pocasie"

    otazku "existuje chemtrail a haarp ?" sformuloval do prense tejto ocakavanej podoby redaktor vysielaca na zaklade viacerych nespokojnych mailov od posluchacov, akonahle sa pouzije slovo chemtrail je vopred rozhodnute ako dopadne odpopved, osobnu skusenost nejde zhrnut do jedneho slova a to este ako otazku niekomu kto osbnu skusenost nema

    dokonala charakteristika chemtrail komunity aj vedeckej komunity, chemtrail komunita nevie formulovat otazku (ja osobne neviem definovat co znamena pojem chemtrail, dokazem to definovat len na 4 stranovom dokumente co som poslal do redakcie a logicky nemohol byt precitany kvoli dlzke, pointa je ze osobna skusenost sa neda vyjadrit akokolvek dlhym mailom, naraza to na problem formy komunikacie) a pre vedcov na otazku ktora je zle definovana, ale predovsetkym nepokryta studiou (je naozaj pravda ze neexistuje studia ze jedna stanica HAARP ma zasadny vlyv na celosvetove pocasie a dokonca vyskopravdepodobne neexistuje ani studia ze cca 2000 atomovych testovacich vybuchov od vynajdenia atomovej bomby ma nejaky negativny dopad na zivotne prostredie, dokonca ani pruser vo fukusime asi nema ani po rokoch studiu ake to ma nasledky), nemoze existovat potvrdzujuca odpoved ze existuje nieco co evidentne neexistuje takze vedci maju naozaj pravdu, jedna stanica HAARP neznici cely svet tym ze by zmenila v globalnom meritku pocasie, plne s tym suhlasim a aj s tym z e neexistuje studia o dopade chemtrails na pocasie, exituju len tony patentov kde sa cely mechnizmus popisuje a existuej osobna skusenost o tom ako sa pocasie behom 4 hodin zasadne zmeni cinnostou lietadiel, osobna skusenost nepokryta ziadnou studiou

    problem je ze vedecka obec nepouizva vo svojej praci osobnu skusenost, su to naprogramovani uzko specializovani bioroboti

    fenomen chemtrail je zatial asi najlepsia ukazka neschopnosti definovat otazku, keby bola definovana, odpoved nepotrebujeme, ale takto stale cakame na odpoved "pani vedci, potvrdte nam ze chemtrail existuje", ludia bez osobnej skusenosti (keby ju mali tak v prvom rade nepouzivaju v otazkach pojem chemtrail, uz to je zasadna chyba) ziadaju dalsich ludi bez osobnej skusenosti o potvrdenie niecoho co nevedia pomenovat a teda ani dokazat

    osobna skusenost nie je o tom cakat odpoved ale ukazat otazku, ja tu schopnost stale nemam ale odpovede uz necakam hoci stale ma to privadza do sialnestva, rouzm mi hovori ze je to v poriadku a v sulade so stavom na planete

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,
      prosím Tě, komentáře k chemtrail směřuj k patřičným článkům. Je jich tu na blogu dost. Zde je článek i debat pojednávající o něčem jiném.
      Takhle se debata stává krajně nepřehlednou.
      Děkuji

      Vymazat
  13. tak a okruhom sa vraciam k stoparovi a parafrazujem:

    "ooo velky pocitaci, rekni nam prosim otazku vsech otazek, tu otazku ke konecne odpovedi vesmiru, zivota a vubec"

    OdpovědětVymazat
  14. "filozofia podstaty chemtrail fenomenu ako klucovwej sucasti velkeho odhalenia"

    neviem ci som za kazdu cenu chcel "naroubovat" chemtrail na velke odhalenie, spustacom mohla byt aj spomenuta biela stopa na nebi nad nic netusiacim krovakom, fenomen chemtrail je urcite jendnym z najvacsich prejavov potreby velkeho odhalenia, tema velkeho odhalenia je uz podla nazvu v podstate o vsetkom, do napriklad temy o nejakom historickom sidle panovnika by som to nepisal urcite

    OdpovědětVymazat
  15. troch od temy ale kratko, mal som v nemenovanej korporaciim, vacsinou ale pracujem v statnych organizaciach, mladsieho kolegu, v jedniom momente do neho vosiel snad demon a zvysenym hlasom spustil "ty is taky iny, ty si taky green (rozumej vyzbnavac ekologie lebo nieco podobne zaskatulkvane), vsetko musis robit inak", vtedy ma to vydesilo a zazil som est par takych rekacii kedy ludi aprichadzali do stavu sialenastva, nehovorim ze tvoja rekacie je totozna, len uvadzam co sa mi stavalo a ze to asi nebola nahoda, viem len to ze som nikdy nebol v ziadonm ekologickom, antifasistickom ani inom hnuti a ze schema bola nasledovna, pracuje inymi metodami (v myslebni a teda aj v praci) a treba na neho nasadit nejaky box

    samzorejme ak mi napises, alebo aj ostatni mi napisu, cim sa sa zasdadnejsie odklonil od temy, tak sa na tom nieco naucim, ale stale zostavam pri tom ze pisanie je pre mna nevyhovujuca forma a ze si z informacii vyberam to co ma pritiahne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mišo, Michal Tě ve 13:34 požádá, abys o chemtrails psal pod příslušný článek, a Ty tu píšeš dál. Taky stále nerespektuješ žádost, abys své příspěvky kontroloval a opravoval.
      Tak nevím, je to záměr to tu hltit?

      Vymazat
  16. Stagnace je nonsens. Život je neustálý pohyb. Nikdy nic nestagnovalo, nestagnuje a stagnovat nebude. To, že něco nevnímáme, neznamená, že to tak je. Ale to je jen taková drobnost.
    Jinak se mi velmi líbí váš styl a jazyk. Jiné weby jsou ale "kontroverzní" z dobrého důvodu. Jedině z konfliktu vyjde na světlo skutečnost. Odhalení se dříve říkalo Apokalypsa.
    Něco tomu vašemu článku chybí, ale to bude součást toho Odhalení :)
    Srdečně zdravím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiří,
      rozumím Vašemu pohledu na stagnaci a plně s tím souhlasím. Když jsem použil slovo stagnace, bylo to z důvodu, že ne každý, kdo k nám na blog zavítá a četl tento článek, má načtený i celý náš blog od počátku. Proto chca nechca musím někdy volit ne zcela korektní pojmenování a popisy, protože bych se musel opakovat a s příbývajícími články by se ona opakování na sebe nabalovala a znepřehledňovala by tak nosnou myšlenku daného textu.
      I proto lze možná nabýt dojmu, kvůli výše popsanému oprávněného, že v článku něco chybí. Samozřejmě jde i o mojí značnou nedokonalost ve snaze dostat do textu vše, nač zrovna myslím. A v neposlední řadě, ne však často, jsou i věci, které zmiňovat nemohu, dokud k tomu nedostanu patřičná oprávnění, což ze stejného důvodu nemohu ani osvětlit :-)
      I já Vás zdravím a těším se na další Vaše komentáře, protože cítím, že máte co okolí sdělovat :-)

      Vymazat
    2. Vše je přirozený a nutný vývoj, kterým musí lidstvo projít. Aby si lidstvo ve svém vývoji uvědomilo tzv. dobro, musí poznat i tzv. zlo. Je to dlouhý a náročný proces, trvající mnohem déle, než si většina lidí dovede představit. Dočasné ovládání masy lidí menšinou, je skutečně dočasné. Vše má svůj účel a vše slouží budoucnosti.

      Vymazat
  17. Človek dle Davida R. Hawkinse...
    "...
    Stav 175.

    No a máme tu PÝCHU. Nebo také HRDOU PÝCHU. Tento stav je vystupňováním sebevědomí EGA, které začíná mít pocit, že už zkonzumovalo všechnu moudrost světa a vlastně už nikoho nepotřebuje k tomu, aby rozhodovalo. Protože stále je tu stav, že ostatní jsou nepřátelé, tak se snaží je ovládnout a tím si zajistit své postavení. V domnění, že na to má, je ochotno i k velmi "odvážným" činům.

    Jak je vidět ze schématu, tak dosažením stavu, který by atakoval stav vědomí 200, nastává obrovský zlom. Ten spočívá v tom, že dosud vládnoucí EGO se musí dostat pod kontrolu progresivních sil vlastního VĚDOMÍ, které začíná přebírat otěže dalšího vývoje. To je ale problém, protože systém EGA má pocit, že je usilováno o jeho nebytí. To, že jde o transformaci a jeho podřízení se vyšším cílům naprosto a striktně odmítá. Proto má tendenci se na stavu 175 zauzlit a jakoby zatvrdnout. Tady je opravdu problém a jedinec, který dosáhne tohoto stavu, musí vyvinout nebývalé úsilí, aby odpor EGA zlomil.

    Stavy 200 až 399.

    Tyto stavy představuji postupně: ODVAHU, NEUTRALITU, OCHOTU a PŘIJETÍ. Všechny tyto stavy jsou těmi, kdy jedinec vnější svět a lidi v něm nevnímá jako nepřátelské, ale jako cosi, s čím chce být v kontaktu a chce se účastnit na budování společných věcí a projektů a pochopitelně chce a má tendenci ostatním pomáhat. Tato pomoc je většinou ještě stále problematická, protože mnohdy ve snaze pomoci nadělá spoustu problémů. Důležité ale je, že jde o naprostý zvrat v chápání světa a lidí v něm. Jak prochází jednotlivé stavy od 200 do 399, tak jeho síla a přínos společné věci jsou stále víc a víc patrnější.
    ...."
    http://www.hawkins.cz/clanky/clanky/vedomi.html
    http://ografologii.blogspot.cz/2012/03/david-r-hawkins-mapa-vedomi.html
    http://www.spiritualplanet.cz/moc-versus-sila-dr-david-r-hawkins-m-d-ph-d-seznamte-se-s-anatomii-lidskeho-vedomi-a-stante-se-tvurci-sveho-zivota/
    nenimito

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů