15. 11. 2016

Kdo vraždí ruské vědce?

Vitalij Karjukov

Za 15 let záhadně zemřelo více než 70 zástupců vědecké elity Ruska



V USA volají po potrestání ruských jaderných fyziků
Před pěti lety za podivných okolností havarovalo letadlo, ve kterém letělo pět nejlepších ruských jaderných fyziků. Vědci pracovali na výstavbě Bušerské jaderné elektrárny v Íránu. Jedním z nich byl Andrej Trofimov.


Letadlo bylo v absolutním pořádku a stejně tak i jeho posádka. A pokud snad někdo tuto katastrofu spojoval s konspiračními teoriemi, pak to rozhodně nebylo na ruské straně, ale byly to například izraelské noviny Haaretz, jejichž novináři několik dní věnovali velkou pozornost spiknutí týkajícímu se ruských vědců. Ale není třeba být raketovým vědcem, aby si člověk dal dohromady dvě a dvě: protože během předcházející prezidentské kampaně se uchazeči o prezidentské křeslo ve Spojených státech vůbec s ničím netajili a hlasitě hovořil v médiích o tom, že je prý už na čase "fyzicky eliminovat ruské atomové vědce", kteří tím, že pomáhají vybudovat Bušerskou jadernou elektrárnu, působí škodu národní bezpečnosti Ameriky.
Před šesti lety zahynul expert na jaderné zbraně Alexander Pikajev. Příčiny jeho smrti dosud nejsou známy. Ale jeho osobní počítač byl přitom důkladně vyčištěn. A takových záhadných tragédií jsou desítky a desítky. Například v únoru roku 2008 havarovalo letadlo, ve kterém letěl další jaderný fyzik Arkadij Mullin. Vyšetřování policistů z Francie, kde k havárii došlo, nic nepřineslo. Tamtéž, a taky z neznámého důvodu, na služební cestě náhle zemřel předtím zcela zdravý pětatřicetiletý ruský vědec Michail Poljanský.
Jedním z čerstvých případů záhadných úmrtí byla vloni na podzim smrt Sarkise Karamjana, vedoucího vědeckého pracovníka Laboratoře jaderných reakcí při Spojeném ústavu jaderného výzkumu, k níž došlo v Turecku. Turečtí vyšetřovatelé navzdory velmi podezřelým okolnostem tvrdí, že vědec se prostě utopil.
Před dvěma lety odešel na každodenní procházku na Losinově ostrově profesor, doktor fyzikálně-matematických věd Alexej Červoněnkis a - zmizel. Když ho později našli, konstatovali jako příčinu smrti... podchlazení. V září a v parku, který vědec znal jak svých pět prstů.
Jaderní fyzici, chemici, konstruktéři, programátoři, mikrobiologové, experti v leteckém, kosmickém a vojenském vývoji, matematici, psychologové, biologové, neurolingvisti, lékařské kapacity, technici... Jako by se nějaký zlý démon vznášel nad ruskými vědci. V Americe je z každé takové nehody mimořádná událost národního rozsahu. V Rusku je potichu tráví, řežou, mučí nebo prostě jen zabíjejí.

Krvavá sklizeň
V létě roku 2010 v bytě v Šelkovu našli tělo Alexeje Frolova, specialisty na mikroelektroniku a telemetrické přístroje, který byl náměstkem generálního ředitele společnosti akciové společnosti „Měřicí technika“, kde se vyráběly přístroje pro vojenskou i raketo-kosmickou oblast. Alexej, který samozřejmě pracoval s tajnými informacemi, byl dříve, než ho zavraždili, zvěrsky mučen. Loupež? Společnost, pro kterou pracoval, je vědecko-výrobní sdružení plnící objednávky Ministerstva obrany RF a Centrálního aerodynamického ústavu...
A doslova za pár dní byl za bílého dne zavražděn na své chatě v Podmoskoví zaměstnanec téže společnosti — laureát Státní prémie, profesor Gennadij Pavlovec, doktor technických věd, který byl považován za velkého odborníka v oblasti aerodynamiky. Vědec měl na sobě desítky bodných a řezných ran a na konec podříznuté hrdlo. Ale velké překvapení čekalo operativce a vyšetřovatele následně: při bližším ohledání byly na těle vědce nalezeny podivné tmavé skvrny — stopy, ale od čeho? Stejné skvrny, navíc rozmístěné do pravidelných geometrických obrazců, byly později objeveny i na těle jiného vědce ze společnosti "Volžský elektromechanický závod", spolupracujícího s předchozí společností a zároveň i s akciovou společností "Almaz-Antaeus". A znovu tu byla zranění nožem a podivné stopy evokující sugestivní myšlenku na mučení. 
V létě roku 2003 v průběhu jen několika hodin byli zabiti vedoucí "Almaz-Antaeus" Igor Klimov a Sergej Ščitko. První z nich byl dříve zaměstnancem Služby zahraniční rozvědky a později pracoval v Administrativě prezidenta a Ščitko byl v době smrti náměstkem generálního ředitele společnosti "Ratep" — i tato serpuchovská radiotechnická společnost byla součástí koncernu. O rok dříve byli ve městě na Něvě zabiti Ruben Narimanov a Michail Ivanov — vedoucí manažeři dalších podniků patřících k "Almaz-Antaeus". V roce 2009 byl v hlavním městě zastřelen ještě jeden vysoce postavený vědecký pracovník — Andrej Baraběnkov.
Významný vědec v oblasti mikrobiologie, profesor Ruské státní lékařské univerzity, Valerij Koršunov byl nalezen s proraženou hlavou na schodišti před vlastním domem. Jeho jedinečné objevy pomáhaly léčit i nemoc z ozáření, a tak byla po jeho léčebné metodě poptávka nejen v Rusku, ale i za oceánem. Z důvodu úmrtí profesora byly pak k bolestivému umírání odsouzeny tisíce lidí.

Člověk odnikud

Psycholog s celosvětovou působností, člen-korespondent RAV (Ruské akademie věd) Andrej Brušlinský zemřel po loupežném přepadení v lednu 2002. O tři týdny dříve byl zabit akademik RAV Igor Glebov, ředitel petrohradské společnosti NIIelektromaš. Рoté, co se vypořádali s vojenským psychologem Michailem Ionovem v říjnu téhož roku, útočníci ukradli z jeho portfolia tajné dokumenty o reflexním ovládání vědomí člověka. O půl roku později zahynul násilnou smrtí vedoucí Mezinárodního centra pro jadernou bezpečnost Sergej Bugajenko. A po dvou a půl měsících stejně skončil vedoucí katedry Akademie Žukovského generál, akademik RAV Alexander Krasovský.
V roce 2006 postihla tragická smrt člena-korespondenta RAV, genetika Leonida Koročkina. V roce 2007 za jízdy vyhodili z vlaku dalšího jaderného fyzika Igora Dobrunika. Vývojář nových vzorků vojenské techniky Vjačeslav Truchačev byl zabit v roce 2012 v Tule.
Ještě záhadnější byl osud třiceti lidí, kteří zcela ztratili paměť. Mezi nimi bylo mnoho vynikajících vědců. Všichni do té doby žili aktivní vědecký život a často létali do zahraničí, včetně USA, na sympozia, mezinárodní setkání a konference. A není žádným tajemstvím, že tam často dostávali od svých kolegů napojených na zpravodajské služby pozvánky ke spolupráci ve prospěch Spojených států.
Nejednu takovou lákavou nabídku dostal od amerických vědců i jaderný fyzik z Krasnojarského kraje Sergej Podojnicyn, jehož práce byly pro zahraničí velmi zajímavé. A není divu, protože měl vyšší stupeň přístupu k nejvíce utajovanému vývoji a tajným dokumentům. Zdá se však, že vědec nabídky americké strany odmítl. Na podzim roku 2003 odešel z domova a zmizel. Objevil z ničeho nic v rodném Železnogorsku o několik měsíců později a ve velmi špatném fyzickém stavu. Podojnicyn si nepamatoval nic z toho, co se s ním po celou tu dobu dělo. Kromě toho sotva mohl mluvit a ztrácel orientaci v prostoru. Neměl u sebe žádné doklady. Přibližně stejná historie se opakovala i s profesorem Novikovem z Kazaně. I on odešel do práce a nevrátil se. Našli ho až po několika měsících pod Saratovem zhruba ve stejném stavu jako Podojnicyna — se zcela vymazanou pamětí.
A takový případ není jeden, ani dva, ale je jich mnoho. Někdo "kuchá" hlavy nositelů strategických tajemství s použitím psychotropních, technických a jiných prostředků. V CIA mají speciálně vytvořený seznam vynikajících ruských vědců, včetně jaderných fyziků. Jsou v něm stovky jmen. Máme čekat na pokračování lovu na vědeckou elitu Ruska? Tato otázka zatím zůstává bez odpovědi.

Zdroj:
http://svpressa.ru/war21/article/160440/?rss=1
překlad: Vlabi


(©)2016 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

8 komentářů:

  1. Vlabi, děkuji za překlad. Jediné, o čem jsem kdy slyšela, je ten případ z roku 2007 (jen rok jsem si nepamatovala) vyhození vědce za jízdy z vlaku.

    Jinak číst takovýhle soupis, to až jímá hrůza :-( A kdyby to nebylo tak tragické, bylo by komické, jak se bojej ruských chytrých hlav. Jen aby nevymysleli něco, co na Západě nemaj. Co by pak museli překovat, aby si udrželi pozici "my jsme ti borci".

    U některých věcí si ale nemyslím, že za tím jsou jen tajné služby. Za něčím může být globání prediktor, který prostě nechce, aby "něco" vůbec existovalo. Nedejbože lidem pomáhalo. I to je důvod, proč třeba "vyhrál" Edison a ne Tesla.

    OdpovědětVymazat
  2. Bedřich

    Snaha o likvidaci těch, co jsou lepší než jiní, nemusí být jenom fyzická, tedy definitivní. Kolik skvělých kariér a objevů bylo zničeno "nenásilnou" cestou! Stačí být šikovně zdrojem nedobrých "předobrých" zpráv, až bude onen člověk už jen tím podezřelý.
    Ostatně pokud pracujete v kolektivu více pracovníků, víte, že si často lidé - A NEJEN U NÁS - závidí i nos mezi očima. Velmi pak záleží na tom, kdo a jak "vede" vzájemné vztahy na pracovišti. Já sám jsem odešel z bývalého zaměstnání, protože majitel prohlásil před všemi, že každý bude mít to, co si urve. Doslova a do písmene. A to i na úkor ostatních kolem sebe. Mimochodem sám je v žebříčku nejbohatších Čechů. Snaha zmenšit pracovní náklady vede i k tomu, že se zaměstnávají cizinci, a to na úkor našich lidí. Bohužel zde byla zjevná přímá úměrnost, jeden vyhozený český zaměstnanec byl nahrazen dvěma až třemi zahraničními pracovníky v průměru. Podvody vykazování práce a "kradení" práce druhým zaměstnancům, jak mám zprávy, mezi zaměstnanci navzájem tam jsou běžným jevem a do nedávna nebyly prý ani postihovány vnitropodnikově. Ten, kdo připraví práci pro další směnu je za vola. Proto se tam vlastně každou směnu začíná od nuly.
    Je tu také ještě možnost kriminalisticky klasická, tj. sex a milostné vztahy, rodina.
    Takže takovýto přístup - a někdy to končí i na té "naší" úrovni stejně, byť bez účasti tajných služeb - je podstatou konkurenčního boje. Je to v podstatě těch, kteří nemají chuť nic dělat sami nového, jen parazitují na tom, co už bylo a je. Proč se třeba prodloužila doba ochrany uměleckých děl, pokud si to dobře pamatuji bylo to z 50 na 70 let. Proč patenty jsou udíleny i na přírodní zdroje? Proč musíme bojovat s geneticky upravenými potravinami? Proč umírají lidé i jen za to, že chtěli říct o něčem podle nich důležitém pravdu?
    Ale jen jsem chtěl říci, že tato úmrtí nemusí být jen pouze výsledkem práce tajných služeb ať už státních či nadnárodních podniků, a že to může mít i jiné příčiny.
    Tím přesto netvrdím, že vše v článku není pravda.
    Já sám často čtu zahraniční zpravodajství (drtivá většina našich zdrojů jen papouškuje) a tak vím, že se nejedná jen o tento "vrcholek" vědců, ale že se občas rozebírají i mnohem "méně" závažné události - řekněme - v konkurenčním a politickém smyslu. Ostatně při četbě zahraničních zdrojů - oficiálních - je zajímavé vidět, jak jsme opravdu nedůležití. My si myslíme, že děláme zrovna skutek pro pupek světa a jinde - ticho a klid. Teda myslí si to ti, co ho dělají. Dnes ostatně je všude vlastních problémů dost. Tak co se vzrušovat nějakým Českem nebo Slovenskem, že?
    Jinak jsem rád za překlad. Článek mi v originále utekl. Tak jsem se zase na nějakou dobu vypsal.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den. Tentokrát jsou zmínění ruští vědci. Jiné případy velice podivné náhlé "přirozené" smrti by myslím bylo vhodné též tady doplňovat, přesto že mohou mít částečně určitou vlastnost konspiračních teorií. Málokdo (kromě militaristů, rozvědky, tajných služeb atd..) ví o dnes již na vysoké úrovni vyvinutých a bohužel i tajně provozovaných radiofrekvenčních zbraních, mikrovlných zbraních, infrazvukových (ELF) zbraních, skalárních magnetických zbraní a s tím spojená zvěrstva s dálkovým ovládáním mysli, vědomí - Mind Control, samozřejmě bez vědomí a souhlasu zacílených osob. Většinou jsou používány k skrytým, utajovaným torturovacím experimentům vybraného civilního obyvatelstva. Ve světě se obecně o těchto zbraních hovoří též jako o psychotronických zbraních, torturovacích neletálních zbraních (ony se stávají letálními tedy smrticími při posunu potenciometru na maximum) a též zbraních směrovaného energetické výboje (DEW - Directed Energy Weapons).
    http://www.e-waffen.de/e-waffen.html
    http://ewaffen.blogsport.de/
    Jsou velmi výhodné pro pachatelé, neboť nejsou vidět ani slyšet a jsou funkční přes stěny, přes jakékoliv překážky. Oběť bývá snadno zaměřena jako třeba mobilní telefon. Jak to? Většina obětí byla předem naimplantována radio-frekvenčními čipy bez jejích vědomí a proti jejích vůli. Jak to? Snadno. Ty elektromagnetické zbraně dokáží mezi jinými uspat, zahypnotizovat oběť tak, jako kdyby byla v narkóze na operačním sále. Je naprosto jisté, že se oběť neprobudí během implantování, většinou v noci, v době snu. Ráno se oběť - zacílená osoba probouzí již očipována a nemá nejmenšího tušení o tajném nočním chirurgickém zákroku.

    OdpovědětVymazat
  4. Část 2 / 2
    Konspirační teorie říká, že pravděpodobně i u nás "umírají" významné i méně významné osoby na "přirozenou smrt". Totiž vražda prostřednictvím DEW, elektromagnetických zbraní se nedá zatím dokázat. A vyšetřovací orgány se ani nesmí zabývat možnosti vraždy nebo tortur zmíněnými elektromagnetickými zbraněmi.
    http://stopeg.com/gfx/pags/flyer_elektromagnetische_wapens.png
    Velice podezřelé se zdá být úmrtí pana Miloslava Ransdorfa v lednu 2016. Předtím byl pravděpodobně ostřelován z výše uvedených zbraní. Je vidět v mnoha situacích, kdy jej násilně uspali, začali do něj střílet zřejmě infrazvukovými zbraněmi (ELF, Lida Machine?). Pan Ransdorf vůbec netušil, že je ostřelován. Oběť se cítí ospalá a domnívá se, že je přirozeně unavená. Není tomu tak, jedná se o externí zásah. Pak v tom lednu 2016 zřejmě přidali na potenciometru té příslušné RF zbraně a uspali jej navždy. Anebo možná opačně (konspirační teorie) rozbušili mu srdce, krevní oběh mikrovlnými zbraněmi a přetlakovávali jej tak dlouho, až mu praskly cévy v mozku. Vše přes stěny, někdy z parkující bílé dodávky (tzv. agáta), jindy ze satelitu. Takové vraždy se často odehrávají v páteční odpoledne, neboť radiologie a jiná nemocniční oddělení jsou na víkend mimo provoz, tedy případné stopy po násilí zmizí do pondělí. Ale tyto zbraně stejně nezanechávají téměř žádné stopy po násilném trestném činu. A česká legislativa umožňuje, respektive nezabraňuje takovýmto vraždám. Všichni si vzpomínáme, jak vdova a dcera těsně po smrti pana Ransdorfa osobně chodily za politikami do parlamentu a žádaly o vyšetřování podezřelého úmrtí. Neuspěly, nejsou důkazy. Ale je eventuálně možné, že pan Šlachta (ÚOOZ) chtěl tuto záhadnou smrt organizované skupiny pachatelů vyšetřit? Neumožnili mu to? Okamžitě byl odvolán, možná kvůli tomu, ale možná kvůli jiným podobným vyšetřovaným případům použití výše uvedených zbraní? A kdo vyšetří velmi podezřelou smrt bývalého předsedy vlády, pana Stanislava Grosse? Některé studie hovoří, že vznik ALS je způsoben otravou. A tato postupně, až v průběhu 10 let údajně způsobuje ALS.
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Byl-Stanislav-Gross-otraven-367960
    Tady by šlo napsat knihu o záhadných "přirozených úmrtích" v České republice. Takže nejen v Rusku se stávají takovéto podezřelé případy.
    Literatura:
    EUCACH.org
    STOPEG.com
    ICAACT.org
    https://www.youtube.com/watch?v=wbWC1xIbnnc
    covertharassmentconference.com
    http://covertharassmentconference.com/speaker?Mojmir_Babacek
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLeHAPs-QKbkCa-sc5Wm6rHHXRO1IknjCW
    https://www.sites.google.com/site/thetargetedtruth/
    CZ:
    http://wertyzreport.cz/sdileni/url?url=ovladani-mysli
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/mikrovlny-utoci-cesi-poznavaji-nove-civilizacni-trauma/r~i:article:775523/?redirected=1479758584
    https://www.youtube.com/watch?v=Y88dC8pWyEc
    PETICE24.com/forum/36352/start/0

    OdpovědětVymazat
  5. Zní to šíleně, ale přesně takhle si představuju ty únosy mimozemšťanama. Tedy že žádné únosy do kosmických lodí, ale prostě jen uspání, očipování.

    OdpovědětVymazat
  6. A co tohle:Od mala žiju v těsném soužití s přírodou a žiju celkem zdravě.Nemívám chřipky,angíny,zvýšené teploty,vše OK.U lékaře jsem byl naposled před 10 léty-jen pro potvrzení.. Něco zajímavého se ale muselo stát před 20.11.2016,kdy mi bylo velmi divně a měl jsem pocit,jako bych měl navýšenou teplotu a něco mi sedělo v krku.Trvalo to týden.Jenže podobné problémy,zdravotní se vyskytly i u známých,pak jsem zaznamenal to stejné od kamarádky ze Slovenska.Podivné bylo,že to byli všechno lidé,kteří se snaží už dlouhodobě žít zdravě a celá léta je nic netrápilo.Korunu všemu nasadila zpráva od příbuzných až z USA-opět to samé,zdravotní problémy pouze u lidí,kteří se snaží už dlouhodobě žít zdravě..á opět od 20.11.2016.Tak od té chvíle jsem začal pochybovat o náhodě. Jarin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvláštní, také jsem ve svém okolí zaznamenal....
      A co třeba tohle? https://www.psychologiechaosu.cz/kvantove-vedomi/ocekavany-presun-pate-dimenze/

      Pak ještě co znamená žít celkem zdravě, z osobních zkušeností jsem vypozoroval, že je daleko zdravější si dát kachnu se zelím, slaninu s lučinou nebo tvarohem a makovou buchtu, než pomeranč, mandarinku a banán:-)
      A nejlépe do každé vody přidat pár kapek citronu, hlavně té chlorované, nebo pár kapek peroxidu.
      http://www.honzazkrkonos.cz/?page_id=2080
      Ono to funguje velmi podobně jako MMS, jen se po tom necítíte jako po tréninku v chlorovaném bazénu a je daleko jednodušší na přípravu:-)

      nenimito

      Vymazat
  7. Jistý známý před rokem na webu kritizoval jistého českého papaláše.
    Na prvního máje hodinu po půlnoci mu zazvonil telefon, nikdo se neozval,
    chvilku nato zvonila u bytu pohotovost, prý volal lékaře. (Domnělému)
    lékaři vysvětlil, že nikam nevolal a žádnou pomoc nechtěl a dál si už
    nic nepamatoval, jen že dvě osoby stojící za doktorem cosi mluvili, že
    patří do Bohnic. Ztratil vědomí, vzbudil se až kolem 9.hodiny, měl pocit
    otravy, byl zbitý, modřiny na tělě, bouli na zátylku a měl pocit velké
    bolesti v konečníku a dojem, že mu tam něco vsunuli. Podíval se z okna,
    na rohu činžovního domu stála bílá dodávka a dva chlapi v černém stáli
    u ní. Když se podíval za hodinu byli tam a koukali směrem k oknu.
    Co si myslet o triku, že vás přepadne falešná záchranka, vidíte "doktora"
    s brašnou, má bílé kalhoty a červenou služební bundu, jak nosí skutečná
    pohotovost. Známý od té doby je stále ve stressu a v šoku a nemá sílu
    obrátit se na policii, svěřil se jen pár známým. Co vy nato ?
    Standa.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů