22. 5. 2018

Vědci potvrzují, že sluneční soustava přechází do zóny měnící magnetické pole Země



V roce 1997 publikoval ruský vědec Alexej N. Dmitrijev obsáhlý článek, v němž předložil důkazy o probíhající transformaci naší sluneční soustavy. Doktor Dmitrijev, který je profesorem geologie a mineralogie, členem Nejvyšší vědecké rady Spojeného institutu geologie, geofyziky a mineralogie Sibiřského oddělení Ruské akademie věd a expertem na globální ekologii a převratné změny prostředí Země, se tímto tématem dlouhodobě zabývá. 

Naše sluneční soustava se přesunula do zóny změněné energie, která způsobuje náhlé změny na všech planetách sluneční soustavy, stejně jako i na samotném Slunci. Naposledy se takové změny odehrály před 10 000 lety. Biosféra planety, včetně lidstva, se mění a přizpůsobuje novým energetickým podmínkám. Tato energetická změna také ovlivňuje psychické a fyzické stavy a procesy a reorganizuje celou naši planetu, postihujíc při tom ionosféru, magnetosféru i atmosféru. Dochází tedy k dramatickým změnám Země způsobeným plazmou, magnetickými bouřemi, uragány a neobvykle násilnými povětrnostními jevy. Země doslova mění svůj vnější vzhled a celý život na něm.

To vše se však děje i na jiných planetách sluneční soustavy, které také mění svou atmosféru. Profesor Dmitrijev píše, že atmosféra Marsu se stává hustší a, co je překvapivé, i náš Měsíc rozvíjí atmosféru sodíku, která na něm dříve nebyla pozorována. V důsledku toho se mění i magnetická pole a jas všech planet. Některé planety nyní mají silnější magnetické pole než dříve, zatímco na jiných je slabší, takže jejich jas se mění. Uran a Neptun, zdá se, v poslední době prošly procesem posunu pólů způsobeným touto transformací a rychlé oslabování magnetického pole pozorujeme i na Zemi. V současné době oslabuje o 5 % každých 10 let a postupně slábne, což je příznakem blížícího se posunu pólů.
Navíc studie ukázaly, že od roku 1875 vzrostla vulkanická aktivita na Zemi nejméně o 500 %. Od roku 1973 se zvýšila i aktivita zemětřesení o nejméně 400 %, podobně přibylo také jiných přírodních katastrof. V posledních letech tedy došlo k prudkému nárůstu všech těchto příznaků. Dr. Mike Lockwood z Rutherford Appleton National Laboratories v Kalifornii zjistil, že od roku 1901 se magnetické pole Slunce zvětšilo o 230 %, a NASA také očekává, že i na něm brzy dojde k posunu pólů.
Většina údajů o tomto jevu pochází ze sondy NASA Voyager 2 a shromážděná data ukazují, že silné magnetické pole se zformovalo i mimo sluneční soustavu. Toto magnetické pole drží pohromadě tzv. "místní mezihvězdný oblak". Měření ukazují, že tento oblak má průměr zhruba 30 světelných let a obsahuje směs atomů vodíku a helia, které mají teplotu vyšší než 6 700°C. Tak vysoká teplota je na povrchu Slunce. Kvůli nízké hustotě však tento shluk není tak zahřátý.


Vědci NASA se také domnívají, že tento oblak ovlivňuje magnetické pole Slunce, což vede ke vzniku silného slunečního větru, který také ovlivňuje heliosféru a celou sluneční soustavu. V prosinci 2009 byl na toto téma také publikován článek v časopise Nature (A strong, highly-tilted interstellar magnetic field near the Solar System), a dokonce bylo předpovězeno, že v budoucnu se to projeví silnými slunečními bouřemi, což může mít vliv na zásobování elektrickou energií ve světě. Znamená to zhroucení telekomunikací, zásobování vodou a palivy. Důsledky mohou vést i k pádu civilizace. 
V posledních letech si stále více lidí klade otázku, co se děje s počasím. Uragány, tornáda, zemětřesení, záplavy a lesní požáry se množí. V rámci projektu „Borgen“ bylo zjištěno, že počet globálních přírodních katastrof opravdu roste: v 70. letech jich bylo 78, v 90. již 354 a v letech 2000 – 2004 už 728! To je téměř 100 % toho, co se stalo za celých předchozích 30 let. V roce 2017 jich sice bylo "jen" 330, ale škody se neustále zvyšují. Za posledních deset let způsobovaly ekologické katastrofy průměrně ztrátu téměř 200 miliard eur ročně.
To vše ukazuje, že náš sluneční systém se přesunul do oblasti mnohem vyšší energie, a je pravděpodobné, že v tomto stavu zůstane po dobu nejméně dalších 1000 let. Alexej Dmitrijev se však domnívá, že tuto zónu neopustíme, dokud neuplynou dva až tři tisíce let. Badatelé věří, že nové vysoké energie mají přímý dopad na to, jaký druh života může planeta podporovat, a měnícím se podmínkám se přizpůsobují i zákonitosti v DNA - dá se říci, že probíhá kosmické přeprogramování. Toto mohlo být skutečnou příčinou spontánní hromadné evoluce i v časných dobách Země. Je ono „cosi“ opět před námi a lidstvo se také změní na vyšší formu? Energie ovlivňují výstup slunečního záření, které mění vlnovou délku. Proto zvýšení emisí přivede ke změně veškeré hmoty v celé sluneční soustavě. Podle doktora Dmitrijeva Slunce tlačí planety od sebe a atomy a molekuly hmoty se rozšiřují a ztrácejí svou hustotu.
To, k čemu dochází, by se dalo nazvat změnou dimenze, nebo změnou energetické hustoty hmoty. Tato změna nakonec také způsobí globální klimatické změny a ty mají jen velmi málo společného s emisemi CO2 na samotné Zemi. Všichni výzkumní pracovníci studující tyto děje věří, že velké klimatické změny mohou vést ke katastrofickým změnám na povrchu Země. Pokud magnetické pole bude i nadále oslabovat, do naší atmosféry vstoupí škodlivé kosmické záření a sluneční větry. Sluneční aktivita také ovlivňuje celou heliosféru, která obklopuje naši sluneční soustavu. 
Všechny tyto změny jsou v naprostém souladu se všemi starými proroctvími, která existují po celém světě. Bible hovoří o konci časů a zjeveních a proroctví indiánů o přechodu ze čtvrtého do pátého světa. Nyní by měl začít dlouho očekávaný zlatý věk, o němž se také tak často mluví. Ale předtím na Zemi musí nastat destruktivní změny. Jak můžete vidět, situace se na všech úrovních Země skutečně zhoršuje a my se už nacházíme uprostřed této změny. Jedním z příznaků tohoto jevu je narůstající dezorientace na všech úrovních.
Profesor Dmitrijev hovoří o "koridoru posunu pólů", ke kterému pravděpodobně na Zemi dochází cyklicky. Proto se v minulosti vyskytuje společný jev kataklyzmat, která možná zničila dřívější lidské civilizace. Pozůstatky těchto dávných civilizací lze ještě dnes nalézt v podobě pyramid a ruin záhadných staveb po celém světě, a i fosilní záznamy ukazují, že v několika případech došlo k hromadnému vymírání všech druhů na planetě, doprovázejícímu tyto katastrofy. 
Souběžně s tímto nárůstem energií však probíhá také duchovní probuzení, které nás podle různých tvrzení přivede do nové epochy. Důkazy lze najít dokonce i v Bibli. Existují popisy návratu Ježíše Krista v době, kdy bude "mnoho trápení a těžkostí". Přírodní katastrofy, které dnes pozorujeme - to je jen začátek - všechno se zhoršuje, aby to však nakonec vedlo k velkému očištění. Není to nic nového, protože toto všechno se v minulosti už stalo, když lidstvo porušilo zákony vesmíru.

Lukáš 21:11: „budou velká zemětřesení a období hladu a moru, budou také hrůzy a veliká znamení na nebi.“
Kromě těchto proroctví však existují i prohlášení řady informátorů a insiderů z tajných projektů černé vlády, která o takovém scénáři velmi dobře ví. Všichni jsou přesvědčeni o tom, že v příštích několika málo letech dojde k silným slunečním projevům, které budou mít na Zemi výrazný dopad.

poznámka:
Celý text článku Alexeje Dmitrijeva je možné si přečíst zde.


Zdroj: 
přeloženo z ruštiny:
překlad: Vlabi


6 komentářů:

  1. Škoda že je to také "Nostradámovské". Neviem koľko z originálnej publikácie prof. Dmitrijeva tento článok obsahuje, ale znie to akoby to písal farár a nie vedec. Každopádne vďaka za preklad.

    s0lar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celý tento obsáhlý článek byl v několika částech publikován zde:
      https://www.cez-okno.net/dr-alexej-n-dmitrijev?page=1

      Vymazat
  2. Trochu túto ťažkú tému odľahčím. Na margo globálneho oteplovania a veľkých klimatických zmien: ak je pravda to, že na každú sviňu sa už voda varí, tak sa niet čo čudovať a všetko je jasné! :)
    Pe-Pek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen aby to nebylo jako ve Švejkovi: Vinnej, nevinnej, berte je popořadě.

      Vymazat
    2. Nale, podle mne je to spíše tak, že koho maj pověsit, ten se určitě neutopí:-)
      nenimito

      Vymazat
    3. Jasně, to s tím citátem ze Švejka byl pokus o vtip.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů