12. 1. 2015

ZKÁZA VELKÉ TARTÁRIE 1

15. ledna 2013 ruský prezident Vladimír Putin v Ruské geografické společnosti slavnostně otevřel nový archív, kde jsou veřejnosti zpřístupněny  mapy Tartárie.
Asi se ptáte, co je na tom tak zajímavého. Je a hodně. Tímto aktem dal světu na srozuměnou, že Rusko se vydává na cestu odhalování své skutečné, nezfalšované historie, protože si je vědomo toho, že národ, který svoji historii nezná, nemůže mít ani budoucnost.
Současná oficiální historie, jak je učena v ruských školách, byla vytvořena v průběhu 18. - 19. století a byla sepsána v souladu s biblickou koncepcí historie na zakázku Romanovců. Už jen přechodem z původního kalendáře (počítaného od podepsání míru ve Hvězdném chrámu) na kalendář juliánský se historie říše zkrátila o více jak pět a půl tisíce let!
V Ruské federaci už proto pracují na zcela nové koncepci vzdělávání a přepisují se učebnice, které pro tuto většinově slovanskou zemi v posledních dvaceti letech tvořily ze zcela „nezištných“ důvodů západní vzdělávací instituce.
A myslím, že ani mnozí z vás nikdy neslyšeli o největším státním útvaru na Zemi za dobu nám známé historie. Učili jsme se sice o slavném Egyptu, Perské říši, říši Osmanské či Římské – ale to všechno byly drobečky proti obrovské slovanské říši, která v průběhu věků nesla názvy Rassénie, Skýtie a nakonec Tartárie. 
Tím spíš je překvapující, že tato země nenalezla jediné zmínky v oficiální historii!
Abychom tuto mezeru trochu zaplnili, což bychom jako Slované určitě měli, nabízíme výtahy z obsáhlých statí Jeleny Ljubimové a Dmitrije Mylnikova.
Vlabi



Po nesmírně dlouhou dobu existoval na Zemi obrovský státní útvar, který se rozkládal na několika kontinentech. Miliony jeho obyvatel vytvořily svébytnou kulturu založenou na duchovních a mravních kvalitách člověka, na úctě k předkům a spravedlnosti, úctě k rodině a lásce k vlasti.
Tato země se objevuje na mnoha starých mapách.
Velká Tartárie.

Kdo ji obýval?


Původně v Tartárii žili převážně Tartaři. Vysocí, rusovlasí, bílé pleti, lidé s očima modré, zelené nebo šedé barvy. Slované-Árjové. Rusové. Přátelští a laskaví v dobách míru, stateční a nemilosrdní v bitvě, spravedliví a soucitní ve dnech vítězství a vytrvalí během protivenství. To proto, že chránili morální čistotu a víru svých Předků. Od Uralu po Aljašku. Od Nové Země k Tibetu.

Ještě na prahu novověku to byla podle prvního vydání Encyclopedie Britannica největší říše na světě:

mapa z Encyklopedie Britannica, rok vydání 1771

„Tartárie – ohromná země v severní části Asie ohraničená Sibiří na severu a západě se nazývá Velká Tartárie. Tartaři žijící jižně od Moskovie a Sibiře se nazývají Astracháni, Čerkezové; Dagestánci žijí na severozápad od Kaspického moře; Kalmyckými Tartary jmenují ty, co obývají území mezi Sibiří a Kaspickým mořem; Uzbečtí Tartaři a Mogulové obývají zemi severně od Persie a Indie; a nakonec Tibetští Tartaři žijí na severozápad od Číny.“ (Encyklopedie Britannica, první vydání, díl 3. Edinburgh, 1771, s. 887)

To platilo až do 18. století.
Pak jakoby mávnutím proutku zlého čaroděje – Tartárie zmizela.
Zmizela z map, z knih, vzpomínek. Zmizela i z dalších vydání Encyclopedie Britannica. Prostě – není.
Proč toto velké impérium po sobě nezanechalo několik méně významných států, jak je to obvykle v případě rozpadu jiných impérií?
A kam se poděly miliony jeho obyvatel?
Proč v učebnicích dějepisu nenajdeme o tomto úžasném územním celku ani zmínku?
A... co to bylo za „malou dobu ledovou“, která proběhla před 200 lety?

O Tartárii 200 let nikdo neslyšel. Dokud se neobjevila práce akademika Fomenka „Nová chronologie“, která navrátila do vědeckých kruhů množství svědectví o existenci tohoto státu. Největšího ze všech, které kdy na naší planetě existovaly.

Přirozenými hranicemi říše, kterou dnes známe jako Tartárii a která v dávných dobách zabírala téměř celou severní polokouli, byly břehy oceánů. Přitom tři z nich - Ledový, Tichý a Atlantský - byly ve skutečnosti jejími vnitrozemskými vodami.








Na evropsko-asijském území víme o několika provinciích této obrovské državy. Jmenujme alespoň některé z nich: Na západě to byla Moskevská Tartárie / Moskovie / Russie. Na jih od ní, na území dnešní jižní Ukrajiny a Krymu byla Malá Tartárie. Uprostřed asijského kontinentu na mapách nalezneme centrální Velkou Tartárii končící na severu až u břehů Tartarského moře (Severního ledového oceánu) a na východ od Kaspického moře zhruba na území dnešního Turkmenistánu Nezávislou Tartárii. Od Velké čínské zdi na sever se táhla Čínská Tartárie a tam, kde bychom dnes našli Mandžusko, byla dříve Tartárie Mogulská.

Tartárie v 16. století.










Mapa z roku 1754.













V roce 1703 založil Petr I. Sankt-Peterburg, který se o devět let později stal hlavním městem. Čeho? Vždyť až do roku 1721 ležel na území Švédska! Nicméně západní mocnosti jej plně podporovaly, a tak nově vzniklé "Ruské imperium" začalo svůj útok na Moskovii.










Za následujících sto let Tartárie utrpěla řadu těžkých porážek a byla tak nucena přiznat ztrátu některých částí svého teritoria: na jižním Uralu, v severním Přikaspicku a jihozápadní Sibiři, v centrální a severo-východní Indii a na východním pobřeží Severní Ameriky. V současné době jsou rozličné epizody této války, v podstatě světové svým rozsahem a důsledky, známé jako potlačení Pugačevova povstání, přisvojení Sibiře, kolonizace Indie a válka za nezávislost britských kolonií v Americe.

Na počátku 19. století (to už na carském trůnu dvě stě let úřadovali Romanovci) tak prakticky mizí centrální Velká Tartárie a přes celou severní část Asie až na Kamčatku se táhne - Ruské impérium.
V průběhu těchto staletí obyvatelstvo evropské části Tartárie podlehlo zhoubnému vlivu monoteismu (judaismu, křesťanství, islámu) a ponořilo se do krvavých hrůz náboženských dobyvačných válek, politických intrik, povstání a revolucí. A oddělilo se od Asie. Nedokázalo odolat náporu nových světových náboženství a uchránit mravní čistotu a víru svých Předků. Hranice mezi původní zemí a novým Západem běžela od Severního ledového k břehům Indického oceánu, podél Uralu, břehů Kaspického moře a vrcholků Zagroza.


Tartárie tedy utrpěla vojenskou porážku a územní ztráty.
No a co? Takové ztráty nemohly způsobit zánik tak velké državy! I kdyby porážka dala vzniknout těžké vnitřní krizi, tak žádná vnitropolitická krize nemohla způsobit rozpad Tartárie, protože národ obývající Asii ještě před pár staletími byl soudržný a dokonale homogenní. I po stránce národnostní, i po jazyku a po vyznání.
Aby bylo možné zničit Tartárii, bylo nutné nejdříve zničit její lid. Všechen! Do posledního člověka! Ale k tomu nikdo neměl sílu. Ani Británie, ani noví "Moskoviové". Ani jejich koalice. Dokonce ani kdyby do té koalice vstoupila celá Evropa.
Jen znamenitý vojevůdce Alexandr Suvorov, který se účastnil porážky Pugačeva a osobně ho eskortoval do Moskvy, mohl tartarským vojskům způsobit hlavní porážku. A zřejmě také způsobil. Za což byl i vyznamenán zlatým mečem s briliantovou rukojetí (cena takového meče se rovnala ročním nákladům na celý pluk). A získal i několik vysokých ocenění - i když oficiální historiografie o tom mlčí. Jak ryba. Přesněji – skrývá historii tartarských válek Moskovie za války s osmanskými Turky a dalšími krymskými chány.
Tartárie o svá území musela bojovat nejedno století. Ale nikdo ji nemohl s konečnou platností zničit. Například Osmanská říše, dokonce i v době svého rozkvětu desetkrát menší než Tartárie, mnohokrát utrpěla porážky v bitvách, prohrávala války a ztrácela území, ale z politické mapy světa nikdy nezmizela. Narozdíl od Tartárie, která byla vymazána nejen z mapy.
Tartárii vymazali i z povrchu zemského.
Spolu s lidmi, jejím obyvatelstvem.

- pokračování -

zdroje:
http://www.kramola.info/vesti/letopisi-proshlogo/gibel-tartarii
http://www.kramola.info/vesti/neobyknovennoe/kak-pogibla-tartarija-chast-3
https://www.youtube.com/watch?v=qXX3BWUxVkc#t=11
http://www.peshera.org/khrono/khrono-08_2.html#02
http://www.kramola.info/vesti/letopisi-proshlogo/versija-rekonstrukcija-sobytij-18-19-vekov

historické mapy ve vysokém rozlišení:
http://www.helmink.com/Antique_Maps_Search.html 
http://www.geographicus.com/ 
http://tartarie.cz/mapy/ 
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/Fra_Mauro_World_Map%2C_c.1450.jpg 
http://www.smoliy.ru/antique_maps.php
http://dlib.rsl.ru/viewer/01003340081#?page=39
https://yadi.sk/d/lRW9Do_2KCS58
http://rodonews.ru/news_1331399000.html
http://masterok.livejournal.com/1365905.html


(©)2015 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

51 komentářů:

  1. Vlabi,
    zajímavé čtení!
    Právě jsem dělal nějaké cvičení na uvolnění bolesti zad a přitom přemýšlel nad článkem. Cvičení, po kterých mám velmi příjemné stavy blížící se omdlení. Zrovna, když jsem si říkal, jak je mi skvěle a jestli se mám omdlení bránit, tak mi přišla myšlenka, že (pokud je základní podstata článku správná) Tartárie nikdy vlastně nezanikla a ani nezanikne. Geograficky, politicky i jinak sice zmizela, ale zůstalo tu ve své podstatě to samé, co jsme tady na blogu probírali pod pojmem "fantomová předloha" (myslím, že se v tomto případě nejedná o egregor). A dle všeho za splnění specifických podmínek má tendenci se tato "forma" vyplňovat. A v tuto chvíli mi přijde, že ne nutně jenom hmotou, jako u fyzického těla. Tudíž, je tu i šance (jak velká si netroufám odhadovat), že i "tělo" Tartárie se bude obnovovat. A nemyslím tím nutně jenom geograficky.
    Kdo ví, třeba současné kroky, kterými se ubírá Rusko, jsou takovým nehmatatelný důkazem. No a pokud ne, tak po nás přijde opravdu už jen ta Potopa - zase :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale,
      hm, to není špatná myšlenka! Ono by pak dávalo smysl i to, proč se "někdo" tak urputně, i za cenu vlastního sebezničení snaží Rusko zlikvidovat. Protože jestli to napadlo tebe, tak onen "někdo" to asi dávno setsakramencky dobře ví.
      On i ten bouřlivý "rozmach" Ruského imperia po té, co Romanovci (kteří přeci kopali za Západ!) získali trůn, asi nebyl jen kvůli ukojení nějakých dobyvačných vášní, ale pomalé a promyšlené obkličování srdce Tartárie.
      No, uvidíme, co se asi mohlo odehrát pak...

      Vymazat
  2. Jo,
    Putin začal v Rusku. Vlabi do toho praštila v Čechách a na Moravě. Když před deseti lety Slováci vydali několik dílů Árijských Véd Slovanů, tak se kde-kdo divil, culil a chechtal. Taková, že blbost! A ejhle ... ona to není kravina, ale PRAVDA. Jaký to paradox, že dokonce i s přispěním samotný, přeslavný britský Encyklopedie z r. 1771 se toto vědění - včetně jasně hovořících map - konečně donese nejenom místním západo-filům, ale rovněž i našim bratrům a soukmenovcům za naší západní hranicí. Možná, že oni za to i jednou místo rozdmýchávání bratrovražedných válek a nepokojů ... dokonce i poděkujou, hm? Dík. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě děsivější objevy - resp. přiznání již objeveného ze strany korporátních zpátečnických vědců, nás v budoucnu čekají. Co bylo před 70ti, 170ti, lety? Co před 2mi mil. lety? Jak to, že byly objeveny keramické figurky dinosaurů na jejichž zádech byli lidé? Někteří z těchto dinosaurů byly dokonce objeveny až po nálezu figurek.
      Před 170ti tisíci lety prý zuřila v naší sluneční soustavě válka - ti správní prohráli.

      Vymazat
    2. Mars skutečně vypadá ne jako dávno mrtvý, ale jako po nukleární válce. A vsadil bych se, že na něm život dál existuje, ale v podzemí.

      Vymazat
  3. Moc pěknej článek, tleskám :-)

    A přidávám ještě text zpracovanej podle Véd - http://vedy.sk/sk/dejiny.php#Tartaria

    OdpovědětVymazat
  4. Vlabi, jako na zavolanou. Doporučuji také blog http://mishawalk.blogspot.ru/

    Toto jsou fotky Chicaga z roku 1893, kdy Chicago samotné bylo údajně založeno o pár desetiletí dříve a v roce 1833 tam žilo celých 200 obyvatel. Najdi 10 rozdílů od Říma, Neapole či Petrohradu...
    http://mishawalk.blogspot.cz/2014/09/blog-post_30.html
    (Chicago je cca od poloviny článku)

    OdpovědětVymazat
  5. musime zmenit dejepis vo Francuzsku a USA a Nemacku, pokial neuznaju Slovansku silu.

    OdpovědětVymazat
  6. O tom muzeu by se měli dozvědět i našinci ve školách :), nedávno jsem debatoval s jednou studentkou VŠ a to, co jim tam tlučou do hlav, je víc než děsivé....

    a rozšiřuji článek o nějaká videa k tématu:
    http://youtu.be/qXX3BWUxVkc
    http://youtu.be/fED5DN94XJ8

    OdpovědětVymazat
  7. Žiadne muzeum Tartarie v Rusku neexistuje, bohužiaľ. Iba v geografickom muzeu Putin poukázal v knihe Remezovska letopis sibíre, že existovala Tartaria.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme,
      děkuji za upozornění. Slovo "muzeum" bylo nahrazeno slovem "archív", tak jak zaznělo i v reportáži ze slavnostního otevření. Nicméně se domnívám, že pokud se prezident země zúčastní slavnostního otevření archívu tak významné instituce, jako je Ruská geografická společnost (založena v r. 1845, 85 regionálních poboček po celém Rusku, výzkum na poli geografie, oceánografie a etnografie), cosi hodně významného to napovídá.
      (Jen na upřesnění: atlas, který je v reportáži v detailu, je "Kreslená kniha Sibiře" Semjona Remezova.)

      Vymazat
  8. Zdravim,proud,tesi me ze potkavam "zname tvare" :-).Uz jen tim,ze se tahle problematika otevrene probira nam svitla velika nadeje!Ale kdyz vidim co vsechno si musim povolit v PC za vyzvedny pavouky,je to muj prvni a posledni komentar tady,nicmene jsem rad za ten web,jen tak dal :-)

    OdpovědětVymazat
  9. [quote name="Anonymní 16.ledna 2015 13:22"]kdyz vidim co vsechno si musim povolit v PC za vyzvedny pavouky[/quote]Nepoteším ťa, tento blog na rozdiel od iných je doposial relatývne dosť čistý na to aby tie "pavúky" jak to ty nazívaš pobehovali len v "tvojéj hlave"... . Hunter

    OdpovědětVymazat
  10. proud . V poradku "lovce",skodaze ti nemuzu ukazat co vsechno za nerad tu nachazi "muj" software......a pochopitelne i mnohde jinde.Nemam potrebu se o tom dohadovat,proste proto,ze vim:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude,
      odpovím, aby případně nepanikařili naši čtenářové (po Werichovsku)
      Bez těch pavoučků, jak to nazýváš, nebude fungovat polovina věcí (nejen) na těchto stránkách - nepůjde se v panelu nahoře přihlásit ke svému účtu (nebude tam) a v postranních panelech nebude fungovat skoro nic - přehled čtenářů, poslední komentáře ad. Jde sice o aplikace poskytované převážně od šmíráka google, ale zrovna v tomhle případě je paranoia a hysterie zbytečná. To už bys nemohl ani vystrčit nos s baráku z obavy, že si tě vyfotí satelit NSA, jak jdeš pro rohlíky do sámošky :-)
      Takže kdo se bojí, ať sem nechodí, už vůbec ne na internet a vlastně ať nechodí raději vůbec nikam. Kdo ne, tomu je to jedno. A kdo bude zvědavý, ten ať si instaluje taky nějaký "svůj" program do prohlížeče - je celá řada supertajných zásuvných doplňků, například "NoScript" (volně stažitelná aplikace). Pak může zjišťovat, co ty nebezpečné tarantule jsou zač a v případě sadomasochistických choutek (se zapnutým modulem je totiž surfování opravdu zážitek) je povypínat, ale pak ať se nediví, že bude třeba čučet na skoro prázdné okno prohlížeče :-)
      Další komentáře na tohle téma budu považovat jako projev zraněného ega a v nejlepším případě na ně nebudu reagovat, v tom horším je budu mazat.

      Vymazat
    2. Proč tedy neřekneš přímo, o jaký software se jedná a co konkrétně našel? Třeba by byl pro další lidi také užitečný. Vymýšlíš si, jako skoro vždy.

      Vymazat
    3. Spajdy,
      přečti si můj předchozí komentář z 25.1. Tam máš odpovědi na obě tvoje otázky :-)

      Vymazat
  11. dobry vecer panove,
    a není to celé jenom spis o tom, že celá tajemná tartarie je jenom tatarská říše? http://en.wikipedia.org/wiki/Tartary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme,
      nepleťte si prosím pojmy Tartárie x Tataři, případně Mogolská Tartárie x Mongolsko.
      A také Wikipedii se studnou poznání.

      Vymazat
    2. Nějak nechápu proč by to neměl plést. Je to evidentně to samé, jakou jazykovou analýzu předložíte k dokázání opaku?
      Miguel

      Vymazat
    3. Miqueli,
      a jakou jazykovou analýzu jste 20ti slovy předložil k dokázání nepravdivosti opaku vy? Až to bude alespoň v míře, jakou zde na blogu předložila Vlabi, můžete se stavět do pozice regulerního oponenta. Takto jenom rádoby machrujete a zkoušíte (záměrně?) burcovat zlou krev.
      Takže se chovejte jako vědec, ale ne tak, jak jste to zkoušel na můj vkus dost arogantně prezentovat v diskuzi pod jiným článkem.

      Vymazat
  12. Vzdy me takoveto clanky o stolete historii nejvetsi rise sveta o ktere ale nejakym zazrakem nikdo nic nevi pobavi.
    Co takle se na to kouiknout z jine stranky: http://www.blogovnik.cz/velka-tartarie-grand-tartary-baje-myty-a-realita-201402161146.php

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Blogovník" na to jde moderně, liberalisticky :) .. tedy chybně. Velká Tartárie byla mazána ze všech moderních map od středověku, důvody jsou zřejmé a pochopitelné, rozum,nému člověku není třeba vysvětlovat. Je jedno, jak se to území jmenovalo, bylo to území Rusů - rusých lidí, světlých lidí (rusý = světlý, plavý), tj. bělochů (a je taktéž jedno, jestli je nazýváme Slovany, Árijci a nebo jinak). V dobách, kdy to území obývali, vytvořili ohromný egregor, prosycený čistotou a harmonií s přírodou. (Pokud se na něj neumíte napojit, je to váš problém.) Nazýval se védickou společností.
      V současnosti se drobky různě vytahují, často i idealizují a přehánějí (chybí MÍRA). Pokud by se měla tato kultura aplikovat na současnot, celá Země by zanikla, pač bohužel už není kompatibilní se současnou "multirasovou" nebo multietnickou společností. A navíc bude funkční jen tehdy, kdy bude mít nějaký "vyšší" dozor až do doby plného sžití.
      Takže Ano, byla zde vyspělá kultura světlých lidí, ale její obrození tak jak bylo není uskutečnitelné a vedlo by k mnohem víc problémům, než by řešilo. Možná proto bylo skryto před námi z obou dvou táborů, nejen ze strany abrahámových náboženství.

      Vymazat
    2. Petře, ačkoliv jsem velký (a mnohdy až nekritický) obdivovatel Védické kultury Slovanů a Árijců, tak ti musím dát za pravdu. Byla to společnost nesmírně (vesmírně) harmonická, sladěná s přírodou, hmotnými i duchovními potřebami člověka a žít v ní byla jedna radost. Jenže s tím, jak se svět vyvíjel, se postupně měnil vztah lidí k duchovnu na celoplanetární úrovni, což nakonec znemožnilo její existenci, a nastoupila (mírně) nemocná společnost - civilizace - tak, jak ji známe dneska.

      Je pravda, že plné obnovení Védické kultury je takřka nemožné. Nejsou pro to podmínky především uvnitř lidí. Ale ptám se sám sebe - jak dlouho ještě vydrží současná civilizace, udržovaná při životě dost drastickým způsobem? Pět, deset, padesát, sto let? A co potom? Současný stav je neudržitelný a myslím si, že nástup něčeho, co by se dalo nazvat "Védickou kulturou 2.0" je nevyhnutelný, pokud nechceme jako lidstvo vyhynout. Neříkám, že by se mělo obnovit vše, ale jen určité základní principy, selský rozum, zdravý vztah k duchovnu a přírodě... jedině tak tu bude možné žít. V opačném případě riskujeme přinejmenším katastrofu celoplanetárního rozsahu, a už je dalece jedno, zda ji rozpoutá člověk sám, nebo k tomu dá velkou mírou vyzařované destrukce impuls Přírodě a ta ho smete.

      A ještě poznámka - staří Slované doplatili také na to, že byli vůči zlu příliš jemní. Ty hajzlíky, co parazitovali nebo rovnou zabíjeli ostatní lidi, chtěli převychovat, udělat z nich lidi dobré... jenže ti zlí se nepoučili a konali zlo dál... až Slovany téměř úplně smetli a zničili jejich říši. Dobro by si z té doby mělo odnést především jedno ponaučení - nesmí být bezzubé, ale musí také umět pořádně kousnout.

      Vymazat
  13. Trochu, ale k věci, odbočím.
    Dnes jsem v ruském tisku narazila na (nepotvrzenou) informaci, že při nedávném požáru moskevské knihovny INION byl patrně zničen originál Velesovy knihy. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlabi, originály Védických děl nikdy žádnou knihovnu neviděly ani z vlaku, jsou střeženy žreci kdesi v jeskyních, horách a dálavách Sibiře... nejsou tak hloupí, aby dávali tak hodnotná díla do spárů systému Temných. Navíc, řekl bych, že Velesova kniha je ještě ta z těch méně hodnotných a budeme se v budoucnu hodně divit, kolik toho tam ještě mají. :-)

      Vymazat
  14. Všechno je otisknuté v informačním poli planety, všechny verze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ale skutečně pravdivá je vždy jen jedna verze, ostatní jsou polopravdy nebo lži.

      Vymazat
  15. Slovania boli boží ľudia. Vedeli používať aj pravú hemysféru mozgu a takto priamo hovoriť s bohom, mali horizontálnu štruktúru spoločnosti, voleného panovníka (knieža), nebrali ľudí do otroctva, ba ani zvieratá nechovali na mäso. Otrokári (Rimania) ich DLHO nedokázali zdolať, lebo boli aj úžasní bojovníci. Až Satan to vyriešil tzv. rímsko-katolíckym cirkevným (satanským) projektom. Potom otrokári zvýťazili a urobili si z nás otrokov. Preto Hitler bol slušný, keď tiahol na západ, ale keď to otočil na východ, stal sa z neho mlynček na mäso.Podľa Starého zákona na konci vekov príde ku "konečnému zápasu dobra a zla". Ak chce Satan zvíťaziť na Kristom, musí poraziť SLOVANOV! https://www.youtube.com/watch?v=DwxOR3ILLq8....Erb kraja Hersfeld-Rotenburg nájdete tu:http://www.tajnedejiny.sgo.sk/?p=185 LACO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keby história Slovanov bola len takáto jednoduchá...
      pozri sa na http://zlatyfond.sme.sk/dielo/1279/Stur_Slovanstvo/5
      Jozo

      Vymazat
  16. Nezmar nikoli anonym :o)
    Děkuji autorovi za zajímavé a poutavé čtení.
    Koukněte se zde. http://www.mackerle.cz/udoli-smrti/
    Stojí za přeštení a je to k tématu.
    Cestovatel Ivan Mackerle byl na zajímavé výpravě v Údolí smrti za kovovými kotli. Bohužel rok po jejich návštěvě zemřel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezemřel rok po jejich návštěvě...

      Vymazat
  17. Přečetl jsem všech 10 dílů knih o Anastázii ze Sibiře(nakl.Zvonící cedry) a nejen tyto,ale R.Steinera,Blavatskou,AllAT RA,studoval jsem Sanskrt,aj.Sama Anastázie psala o r.2000 jako o významném výročí Védů-Slovanů,a to osídlení planety Země Slovany 1.000.000 let.Jsme zde už víc jak milion let jako udržovatelé i strážci Země,vyslanci Světla pro tuto živou energoinformační databanku,v pořadí už třetí,takto zabydlenou v naší Sluneční soustavě.Po Marsu a Faetonu zbyla poslední-Země,něco jako ,,záchranná loď" pro několik ras-trosečníků vedená Slovany,Arii.Naši dávní prarodiče z hvězd nečekali,že budou muset i o tuto planetu bojovat,dlouhodobě a neůprosně před Temnými vetřelci,propadnuvší touhou zotročovat a ovládat druhé,beze schopnosti a zájmu Tvořit a spolupracovat s Tvůrci.Ano,naše dějiny jsou zamlčovány,překrucovány,haněny silně už pět tisíc let a velmi intenzívně posledních tisíc let.Přesto všechno Slované žijí,probouzejí se,nebyli zcela vytlačeni..Tartárie,Védrusové,Raséni,Urové,Umbrové,Etruskové,potomci Velké Matky z oblasti V.Medvědice svůj ůkol na Zemi plní dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ze jsi četl Steinera je k ničemu. Studoval jsem to v kurzech, které pořádali antropozofové a je to úplně k ničemu. Všechno je odněkud převzaté - nejčastěji Paracelsus, taky Goethe a jiní. Je to směs všeho a ničeho. Antroposofická medicína vůbec nic nevyléčí, antroposof výuka zpěvu je převzatá z Itálie, jejich masáže jsou k ničemu, cvičení se s jógou nedá srovnat atd. A Blavatská je dobrá, ale víš na které straně stojí a odkud to její učení vyšlo? Pokud zapátráš, budeš se divit.

      Vymazat
  18. Je to skvelé čítanie ako doplnok k náboženstvu. Určite vo |Vatikáne by sa niečo našlo na doplnenie.

    OdpovědětVymazat
  19. Může to být velké téma pro Rusko, ale ne tak pro Evropu. Ta do Tartarie nepatřila a s různými tzv. Slovanskými? Mongoly a Tatary na svém východním pomezí i dlouho bojovala. Pro Čechy a Česko je klíčové to, že patřili vždy do Evropy a ne do nějaké Tartarie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s Vámi naprosto souhlasím, tohle není téma pro dnešní pidlivizaci joudoropy. Většina typických Tschechů velkoměst má německé, románské, židovské, či dokonce řecké a turecké kořeny. Takže pokud jste podoben třeba pánům ve vládě a mediích s bleskovkou jako pan předseda vlády, bývalý pan president nebo aktuálně nominovaný pan president a nynější textař, producent, dříve vystudovaný antropolog nebo se skobou na nose jako panové z vedení špiček politických stran, tak je pro Vás skvělá budoucnost joudomultiropy tou nejlepší volbou a vřele Vám ji doporučím:-)
      https://youtu.be/ehHQ9pmKZlc
      A obzlášť pokud si stále někdo plete pRuské s Rossijským, Německé s Germánským, Francouské s Franským, Tatarské s Tartarským, Mongolské s Mogulským, Maďarské s Uherským, Italské s Etruským, popř. Tscheské s Boiovským.
      Také máte lesní včely Rumcajse jako všichni správní hokejisté a fotbalisté? I když oni je mají vymydlené, nalakované a popř. i natočené na natáčkách, aby lépe zapadli do joudomultiropy....
      nenimito

      Vymazat
    2. Asi nejste původem Čech (nepíšeme se Tschech..) a nemáte rád lidi s pleší a skobou na nose. Nic proti tomu, zatím Vás nikdo k vůli tomu nezavře. Myslím si jen, že pro běžné Čechy je Tartárie spíše spojená s Tramtárií a celé je to pro ně humorné :-)

      Vymazat
    3. Myslím si, pane Bezejmenný, že jste zřejmě nepochopil celou tuto sérii článků, potažmo všechny články se štítkem "jiná historie". To není o tom, co je důležité pro Vaška, George nebo Nba-Ba-Uru. Celé je to o tom, že celá lidská civilizace je manipulována. Prefabrikací historie počínaje, přes školský systém až po jedovaté sračky v potravinách, vodě i vzduchu. Kdo si myslí, že je to pro naše dobro, ten buď patří k té hrstce, co manipuluje nebo je zralý pro Chocholouška.

      Vymazat
    4. Určitě budu původem Šmoula, protože prostě jen "Nemám rád Gargamela(y)!" a jen budu tiše doufat, že mi za to Nikdo nezavře...
      nenimito

      Vymazat
    5. Přesně tak, to říkal i pan Kalousek!

      Vymazat
    6. Na ulozto.cz si stahněte dějiny lidstva. Všech 10 dílů. Kijevskou Rus založili Vikingové (Germáni).Byli z kmene Rusů odtud jméno národa.Tuším v roce 862 nl. Za cara Ivana hrozného začali expandovat na východ a za 62 let skončili na aljašce.
      Jinak Rusovéjsou geneticky 50% Vikingové a 50% Burjati či spíše Ujgurské kmeny. No a o nás v Česku ani nemluvím. co se tady prošlo za posledních 1200 let národností a nechali tu svou genetickou stopu.

      Vymazat
    7. Kyjevskou Rus okolo Dněpru(spíše po a díky Dněpru) založili Vikingové, ale rozhodně to nebyli Germáni, ani Keltové, tudíž ani Slované. Byli to Aškenazi, pak se z nich stali Vikingové-sasové-deutchesasové-anglosasové. Ti s původní KeltoskoSlovanskou kulturou nemají nic společného.
      Ivan Groznyj(strašněVeliký-hrozivěVeliký) z Moskvy(Moskovie) nemá s Kyjevskou Rusí nebo pRuskem nic společného.
      O Buryatech a jiných černookýchokých etnikách jako původu Rasiji se ani bavit nebudu.... ti přišli až buhví kdy po vodě podél pobřeží z potápějící se jižní Asie - MaléAsie - Malajsie po prvních povodních - prostě naplavenina - stejně jako většina obyvatel dnešní Prahy.
      nenimito

      Vymazat
  20. http://www.slavica.sk/obchod/185-kralovstvo-slovanov
    Rozhovor s autorom prekladu od cca 21. minúty http://play.infovojna.sk/?id=2766
    IvH

    OdpovědětVymazat
  21. Možná si projděte sérii na Youtubu "Až se vzbudí Atlanťané". A není to jen Fomenko. Je to rozsáhlá, byť určitě neúplná historie zkreslení (a slovo "zkreslení" zdaleka nevystihuje v plné míře) dějin se spoustou dokumentace. Jisté Omforum pak má v archivu zip. složku s více než 200 starými mapami kolem patnáctého století, ale i starší zahrnující více méně celou zeměkouli. Uvidíte tam zcela zabydlenou Saharu, úplně jinak vypadající Kaspické moře a okolí atd. Pak vám mnohým snad dojde i to, o čem byla Velká Tartárie, jak je to s letopočtovými i jazykovými reformami, jakým způsobem byla ničena i národnostní identita a mnoho jiného. Většina z vás si nějaké to vzdělání vážně zaslouží. SDK

    OdpovědětVymazat
  22. @Vlabi, poprosim, hledam to uz dlouho, asi jsem uz z toho slepej, kde najdu ty dve videa o tartarii? na youtube nemuzu nic najit. Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, která máš na mysli. Že by tahle: http://youtu.be/qXX3BWUxVkc
      http://youtu.be/fED5DN94XJ8

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů