11. 2. 2024

Zemědělci v útoku: traktory míří na Prahu

  

5 komentářů:

  1. Moc jim fandím a přeji si, aby dosáhli svých cílů.
    Ale!
    Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Nemám z této konkrétní akce dobrý pocit. Obávám se, že jednak díky naprosto fenomenálním charakterovým indispozicím členů naší vlády, které bohužel, předčí i drtivou většinu loutek v Bruselu, Paříži a dalších městech, kde obdobné akce proběhly či probíhají, tak i dalším odlišnostem, může, ale také nemusí dojít k řízenému usměrnění akce tak, aby se zvrtla naopak k podnícení nevrlosti společnosti vůči zemědělcům (asi jako když se ekoteroristi přilepují k silnici v dopravní špičce) nebo k rychlému řízenému vyšumnění, díky kterému budou mít obdobné akce v budoucnu ještě těžší pozici něco prosadit.
    Prostě se nemohu zbavit dojmu, že to sice vypadá na akci organizovanou nespokojenými zemědělci, ale zároveň i nějakou vládní organizací (samozřejmě napojenou na organizaci/e zvenčí).
    "Když nemůžeš zabránit demonstraci, postav se jí do čela"

    Ale i tak si moc přeji, aby to nedopadlo jako vždy - kdy vlk se sice nažral (suchého chleba), ale koza zůstala celá.

    PS: Nezapomínejme, že někteří vysocí vládní činitelé jsou úzce napojeni na některé nemalé v zemědělství fungující podniky, které narozdíl od ostatních našich zemědělců slušně profitují i v dnešní protizemědělsky zaměřené době. Jak asi? Je v jejich ekonomickém zájmu něco měnit?
    Zároveň někteří dokonce fungují jako jakýsi úkryt vrchnosti před veřejností - jak nám nedávné dění ukázalo. Aby se demonstrace nezůčastnili jako pověstný vlk v rouše beránčím.

    I když dělám v zemědělství, nemám žádný traktor, abych se přidal, ale mají mojí podporu, protože jsem denně svědkem, kam tato vláda vede naše chlebodárce. Podporuji je tak, že (pokud je to jen trochu možné) se vyhýbám prodejním řetězcům prosazujícím potraviny, které nevypěstovali/neodchovali naši zemědělci a nakupuji přímo od našich farmářů a našich zpracovatelů.

    Držím našim zemědělcům všechny palce, protože patři k základním pilířům společnosti a bez nich žádná společnost nemůže existovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Michale!
      Napsal jsi to přesně s tím čelem demošky. Už se zemledělci grupují na slovenské hranici, údajně proti pašování mosanto kukuruzy a pšenky přes Slovensko na Moravu (pomohlo by zrušení hranice a její posun ku práglu, (vše na východ Velká Morava). Do jejich čela se staví papaláši ze zemledělského samoděržaví a v sobotu a neděli to rozjedou, aby odvedli pozornost od pondělní akce zemědělců v práglu (už jsou v čele a budou jednat s fialovými debily o formálních ústupcích). Je to poslední zoufalý pokus o imitaci demokratury v kotlince a páníškové doufají, že jim na to vidláci skočí. No to závisí na chefevidlákovi, jestli je fakt sedlák nebo koupený. Jeho poslední články na "vidlákovy kydy" jsou až příliš revoluční a tak očekávám tvrdý střet a pár desítek naivů na rok v kriminálu. Pozitivní je na tom to jejich odkopání (kdo je kdo). Revoluční změna se neděje s loutkovodiči v čele stáda hlupáků, nýbrž masovým nenásilným vystoupením znalých Lidí. Kde je brát a nekrást, když jsme 30 let trpěli hnusy ve školství (to nezmění ani stovka teroristů).
      Ďuro Trulo alias Somárik Sprostučký

      Vymazat
    2. To si snadno ověříme na mediálních hovnometech. Pokud bude akce na hranicích s bratry Slováky značně ozvučena, půjde téměř jistě o akci kolaborující vlastizrádné vrchnosti.

      Vymazat
  2. Farmari jsou nasi zivitele a dodavatele neupravenych potravin. Proto je musime podporovat. Kupujte u nich, jinak budeme jist cervy z McDonalda. Tak jednoduche to je.

    OdpovědětVymazat
  3. Takže to dopadlo s drobnými obměnami, jak jsem se obával, nicméně očekával.
    I samotní policisté (mám to z první ruky) si všimli nějakých "zvláštností".
    Díky nim celá demonstrace vyšumněla zcela do prázdna a skončila defakto dřív, než se něco mohlo vůbec začít dít.
    No a pro ty, co vydrželi i po odjezdu většiny zemědělské techniky, byli připravení provokatéři s UA a EU vlajkami. Naštěstí se podařilo udržet situaci pod kontrolou.
    Více se k tomu ani nemá cenu vyjadřovat.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů