14. 2. 2024

Odstraněný článek

 Upozornění pro čtenáře. Poskytovatelem byl bez varování smazán z našeho blogu článek "Při testování nové Pfizer „vakcíny“ na Ukrajině zemřelo více než 40 dětí". Prý porušoval nějaká pravidla. Jaká konkrétně nám nebylo sděleno.

MichalB

27 komentářů:

  1. Souvislost? Dnes jsem jako vždy otevřel portál "Aktuální konflikty" a bylo mi sděleno, že jsem dostal ban na vždy. Niky jsem tam nezaslal žádný příspěvek, přesto jsem na mé AP adrese zabanován. Jen pro to, že jsem četl jejich příspěvky. Toto je již absolutní totalita. Asi jim vážně teče do bot.

    OdpovědětVymazat
  2. Přitom to není žádné tabu, protože jsem už před rokem četl o testování vakcín na malých dětech na Ukrajině. Nejsem si už jist, protože ta záplava informací je obrovská ale jednou jsem dokonce četl o několika stovkách úmrtí, možná i 1200 novorozenců na vakcinaci. Západ si z Ukrajiny udělal laboratoř a spižírnu na orgány. Kolik má asi jen Němců nové mladé ukrajinské srdce, když v Lipsku se tyto operace dělali mimo pořadník a byl z toho docela velký skandál, kdy se objevovali informace typu, že v nemocnici v YLipsku přistávali každý den vrtulníky s čerstvými orgány. Je to celkové hnus a to se Západ pasuje do ochránce Ukrajiny. K smíchu, nebo spíš k pláči. Kdy konečně tu pomoc Ukrajinci prokouknou? Že by po vypnutí západního vysílání médií??

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě to pošli a dáme to na lipovylist.cz. - david@lipovylist.cz Jestli teda chceš

    OdpovědětVymazat
  4. BigTech a BigPharma jsou investičně provázané. Takže Google asi nerad vidí, když někdo na jeho platformě haní jeho investice...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To dává smysl. Ale tentýž článek, dokonce uvedený s naším blogem jako zdrojem, je přes google na českém netu stále dohledatelný na jiných webech. Takto to spíše vypadá jako cílené udání našeho blogu nějakým udatným internetovým rusobijcem. Možná nějaký zhrzelý pisatel, kterému jsme odmítli zveřejnit komentář? Jen střílím od boku :-)

      Vymazat
  5. Smazali článek? Nevadí! Ať si pročtou diskuzi! Moji dva bratranci si momentálně léčí rakovinu. Pak má rakovinu kamarádova manželka. Samozřejmě že to jsou očka. Samozřejmě že je to čirá náhoda!

    Čtenáři! Vy co víte o "náhodných" náhlých úmrtích či rakovinách ze svého okolí, napište o tom!

    MUDrland. Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wenco,
      rozumím. Mě na takovou otázku nedávno přinesl odpovědi rozhovor s Borisem Ratnikovem, kde uvedl následující rovnici generující osud člověka

      myšlenky -> slova -> návyky -> charakter -> osud

      video zde (nastaveno na danou pasáž):
      https://www.youtube.com/watch?v=74qQeFMmhto&t=2662s

      Vymazat
    2. Jezisi, Wenco, ja te rad vidim. Uz jsem mel strach, ze mas nejaky problem. Hrozne dlouho tu od tebe nebyla ani carka.
      BL007

      Vymazat
    3. Ano BL007, mám opravdu vážný zdravotní problém. Diagnóza: Stařecká Lenóra.
      MUDrland Wenca

      Vymazat
    4. Znám několik případů, kdy jedna rodina včetně potomstva je pořád na hromadě, mají i rakoviny....spolužák po dvou COVIDvaxech má podle všeho něco jako leukemii - toálně rozhozený krevní obraz, červené a bílé krvinky.... bélé pláště neví co s ním....

      jirik

      PS: na otevri svoumysl uz taky cenzura jede v komentářích více než v minulosti.....

      Vymazat
    5. Takové zkušenosti nemám, ale je to dáno tím, že "zbylo příliš málo přímých příbuzných" a navíc očkováni nebyli. Ale všiml jsem si, že několik lidí, co nemá jinak - aspoň to říkají - žádné potíže, že jakoby nápadně rychle zestárli.
      Hm, ale vzpomněl jsem, si, když jsem přecházel už po té "pandemii" na nové pracoviště za jinými úkoly, tak jsem z nezvyklého ovzduší - klimatizace - měl potíže s dýcháním, prostě mne škrábalo v krku, a ze začátku jsem si tak občas prostě odkašlal. Kolega, co mne uváděl do nových pracovních povinností oklamžitě ustoupil o dva tři kroky, zaklonil se vzad a povídá: "Nemáš kovid?" A myslel to smrtelně vážně. Odpověděl jsem mu, že já kovid nemohu nikdy dostat, a i když jsem mu neříkal, že nemohu onemocnět něčím, co de facto není. Ale i tak mi evidentně nevěřil.
      Bedřich

      Vymazat
    6. V prvním veřejně známém procesu soud vyšší instance zamítl přiznat náhradu jistému muži (36), který prokazatelně utrpěl vážné zdravotní poškození následkem očkování experimentální korona vakcínou od firmy Pfizer. Poškozený utrpěl myokardititu – zánět srdečního svalu, což je život ohrožující stav, lékaři ho ale dokázali zachránit. Následně se u něj projevilo ještě pár zdravotních „drobností“. Především potíže s játry, slinivkou a slezinou, které má dodnes.

      Podle soudů se nejedná o nic vážného a muži tedy nenáleží odškodnění podle zákona č. 569. Soud navíc ani neumožnil předvolání soudních znalců, prý je to zbytečné… byla to dobře sehraná soudní fraška.

      Očkovaní byli hlupáci, kteří naletěli globalistickým pohádkám o bezpečných vakcínách! „Antivaxeři a dezoláti“ měli zase pravdu….
      https://ceskavec.com/2024/02/soud-zamitl-poskozenemu-nahradu-za-zdravotni-nasledky-ockovani-korona-vakcinou-soudni-fraska-bez-ucasti-soudnich-znalcu-takovych-pripadu-bude-pribyvat-justice-jako-nastroj-totalitniho-rezimu

      jirik

      Vymazat
  6. Naštěstí jsem si jej včas zkopíroval

    OdpovědětVymazat
  7. Michale, rovnicí generující osud se v tomto případě asi nemá smysl zabývat. To proto, že spousta lidí má zvířecí mentalitu, kterou Ratnikov také zmínil. Nažrat, rozmnožit, pobavit se. Není divu že většina zvířat snadno vleze do pasti, stejně jak spousta lidí. Ti lidé, na rozdíl od většiny divoce žijících zvířat, zapomněli na predátory a vlezli do očkovací pasti. A predátor si taky přijde na své, protože kořist vysává ekonomicky. Pro predátora je ideální když očkovanec v pasti pojde, aby posléze nemohl varovat před novým druhem pastí.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  8. Pro admina:
    "Prý porušoval nějaká pravidla. Jaká konkrétně nám nebylo sděleno."

    Nic vám do toho není. Vaší povinností je přebírat stránky výhradně pečlivě vybrané a "očištěné" od všech alternativních škodlivin, tj. těch mainstreamových.
    Kdo má pořád hlídat "čistotu rasy", tentokrát naštěstí zatím jen slovní, resp. myšlenkovou :-) :-) :-)

    Vtípek z dílny LVT, který se realitě přiblížil dřív, než jsme asi čekali, už byl několikrát otestován, naposled při valorizaci důchodů:
    "Pokud dovolíme vládě porušit zákon kvůli mimořádné situaci,
    vždy vytvoří mimořádnou situaci, aby porušila zákon".
    A pro Myšlenky a podobné neposluchy navíc platí notoricky známé: "Quod licet Jovi, non licet bovi". Naši předkové nebyli tak úplní prosťáčkové - možná proto, že neměli českou TV. :-)
    Albi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně, hamba nám a dobře nám tak!
      Co na tom, že skoro vše, co řekne vláda a její mediální patolízalové, se po nějaké době ukáže jako čistokrevná lež, že?

      Jak že to je?
      Demokracie = forma vládnutí chátře při zachování výsad vyvolených?

      Vymazat
  9. Keď to odstránili znamená to že je to pravda. Pravdy sa boja ako čert kríža.

    s0lar

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tak. A ta doba je čím dál kratší.
    Možná by se cenzoři měli začít poohlížet po jiném zaměstnání.
    Albi

    OdpovědětVymazat
  11. Tady je další odhalení tajného experimentování Pfizeru, BigPharmy ad. nepřátelů lidstva na civilních obyvatelích v Mariupolu (v době, kdy byl ještě pod kontrolou UK). A top včetně dětí a kojenců.
    https://www.rt.com/russia/592278-secretive-ukrainian-medical-lab/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám domovskou stránku Seznam a ten tvrdošíjně odmítá.
      Ale neva - nějakou zmínku jsem o tom četla jinde a celé Bigpharmě, vč. WHO a bohužel i převážné části našich lékařů věřím asi tak, jako Covid-vakcíně - tedy vůbec.
      O všech našich ministrech zdravotnictví od hadráku do dneška se snad ani nemusí ztratit jediné slovo..
      A věřím i bez důkazu, že na Ukrajině pod protektorátní správou USA se v tom pokračuje. A ani u nás bych to apriori nevylučovala.
      Albi

      Vymazat
    2. Článek přeložil náš Zvědavec. Zkuste tedy zde:
      https://zvedavec.news/komentare/2024/02/9979-v-ukrajinskem-mariupolu-bigpharma-tajne-experimentovala-na-lidech.htm

      Vymazat
  12. Seznam hlásí:
    "Hmm, tuto stránku se nám nedaří najít.
    K serveru na adrese www.rt.com se nepodařilo připojit."
    Google:
    "Omezující opatření EU vzhledem k invazi Ruska na Ukrajinu......"

    "Zděšená Mirka" už není sama. Zpívá (= děsí se) celá rodina.
    Zřejmě podle úsloví: "Když nás bude víc, nebudeme se bát vlka (medvěda) nic". :-)
    Albi

    https://eur-lex.europa.eu/CS/legal-content/summary/eu-restrictive-measures-in-view-of-russia-s-invasion-of-ukraine.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Albi,
      já se na tu stránku (https://www.rt.com/russia/592278-secretive-ukrainian-medical-lab/) dostanu úplně v pohodě. Zkoušel jsem i vícero prohlížečů, počítač i mobil, s VPN i bez.

      Vymazat
  13. jen bych rád podotknul že se sice říká, že žijeme v demokracii, ale nežijeme. Od roku 1918 tady vždy byla oligarchie. Masaryk o tom zcela bezostyšně píše ve svých pamětech o zakládáni čssr.
    Platí rovnice , čím širší volební právo, tím víc oligarchie.

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za odkaz. Zvědavec nezklamal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omluva - jednak jsem se zapomněla podepsat, ale hlavně se vůbec nevyznám v těch vláknech, takže se moje odpovědi většinou "toulají" po prostoru jak se jim zrovna zachce. :-)
      Albi.

      Vymazat
  15. Další útržek informací ohledně vakcín: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/vsichni-nalezeni-mrtvi-lekari-co-zjistili-ze-nam-tajne-vkladaji-do-vakcin-rakovinotvorne-enzymy/
    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů