19. 8. 2023

Pokračujeme v tématu podivných požárů na Havaji




Pozornost mnohých například upoutal jediný nevyhořelý dům v jedné ze čtvrtí. Ukázalo se, že dům patří řediteli strategických kampaní celostátního svazu zaměstnanců americké vlády v Kalifornii. 

Nejen tento dům, ale ani luxusní sídla celebrit a multimilionářů požár nezasáhl. Nespálená vegetace na pozadí „chirurgicky spálených obytných budov“ během "lesních" požárů vyvolává řadu nepříjemných otázek i v americkém segmentu sociálních sítí, které však demokraté blízcí Bidenově administrativě již nazvali „konspirační teorií absolutně přitaženou za vlasy".

Co požárům předcházelo?
 
Místní obyvatelé ostrova Maui odmítli prodat svou půdu. A právě tato část, která  sousedila s hlavní oblastí velkých luxusních sídel ostrova utrpěla nejvíce. Nyní jsou místní obyvatelé nuceni svou půdu prodat, navíc mnoho z nich při požáru strašlivě zemřelo. Počet pohřešovaných přesáhl tisícovku a počet oficiálně mrtvých se už blíží stovce.
Čí luxusní sídla zůstala požárem nedotčena? Dům zde vlastní například Oprah Winfrey, Jeff Bezos, Lady Gaga, Bill Gates, Morgan Freeman, Will Smith, Julia Roberts
Jak oheň věděl, které budovy patří celebritám? Ne klimatické změny, ale banální žhářství!

A ještě jedna zvláštnost: při bezprecedentním požáru si mnozí všimli zvláštních záblesků světla a podařilo se je i natočit

další videa zde

4 komentáře:

  1. Zdravím,
    podívejte se sem : http://www.projektzare.cz/nej-pripady-ufo/setkani-ve-vzduchu/
    To byl rok 2012 ještě neuměli udělat adaptivní maskování jako povlak a tak byl povrch stroje z rovných plátů kvůli obrazovkám ... Dnes je rok 2023ntj jedenáct let vývoje k dispozici... Velmi věrohodné a v diskusi potvrzené pozorování. Plus sám mám potvrzeno skupinou lidí viděné plavidlo jež je nejblíže vzhledu stroje nezvaného na internetu Tr3B co bylo velikosti cca fotbalového hřiště ... Abych to zkrátil, dnes není problém aby vizuálně nezachytitelný pozemský létající stroj zapaloval domy etc.. energetickými pulzy

    PM

    OdpovědětVymazat
  2. Aj tu je pekne vidiet jeden zo zableskov - plus vypovede svedkov, ako im zastavili vodu, poistovne odmietli poistné plnenie a hneď im volali ľudia ktorí chceli kúpiť ich pozemok:

    https://odysee.com/@HUXLEY21:f/The-Truth-about-Maui:9

    s0lar

    OdpovědětVymazat
  3. Koherentný mikrovlnný zdroj:

    https://physics.aps.org/articles/v16/56

    s0lar

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo ma pamet delsi nez 14 dni, tak pamatuje stejnou kampan v americkem Paradise. Udivuje jeste veticka.... Kladou se otazky proc a zac.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů