7. 9. 2021

Útěk z matrice

aneb jak změnit sám sebe


Většina lidí žije takto: ráno se přinutí vstát, obléknout se, jít do práce, vrátí se domů asi ve 20 hodin, podívají se na televizi a jdou spát, aby si druhý den stejný postup zopakovali – a takhle to jde téměř celý jejich život. Považujeme to za normální, ale pokud se zastavíte a zamyslíte se, dojde vám, že tohle přece není normální! Život je tak vzácný a krásný, ale my místo toho, abychom si ho maximálně užili, rozhodli jsme se ho strávit tak, jak jsme byli naprogramováni. Zvyky, tradice a přesvědčení systémů z nás udělaly bezmozkové automaty, které život v podstatě ani nebaví a jednodušší je se řídit danou trajektorií naprogramovanou společností.
Tento program však může být narušen, pokud pochopíme, že způsob, jakým žijeme, nám brání si žití užívat a sebrat sílu a odvahu změnit své myšlení a jednání. Pak se ze života může stát krásná dovolená plná smíchu, her a lásky.
Zde je pár tipů, které vám pomohou přeprogramovat se a chránit se před opětovným vstupem do matrice, ve které jste se ocitli už v den narození:

1. Přestaňte nechávat úřady, aby vás ovládaly
Většina z nás byla odmalička učena pochybovat o sobě a dělat jen to, co nám nařizují úřady, i když jsme si to neuvědomovali. Nyní, jako dospělí, sami sobě nevěříme, a proto umožňujeme druhým mít nad našimi životy moc.
Hlasujeme pro politiky, kteří nám lžou, abychom ukojili svůj vnitřní hlad v iluzi, že hlasováním získáme možnost zvolit si budoucnost, i když ve skutečnosti máme takovou možnost velmi omezenou. Proto dovolujeme malé skupině lidí, aby s námi manipulovala pro své vlastní sobecké cíle, a naivně věříme, že chtějí přispět ke zlepšení společnosti. Pokud bychom opravdu chtěli ve světě začít vytvářet pozitivní změny, museli bychom přestat dávat úřadům volnou ruku a činit je zodpovědnými za náš život. Místo toho musíme vzít odpovědnost do vlastních rukou a stát se tvůrci vlastního osudu.

2. Osvoboďte se z okovů náboženství
Dogmatické, organizované náboženství vnucuje lidem, co si mohou myslet a co ne, co je dobré a co zlé, co je správné a co špatné. Náboženství tedy lidem brání v používání jejich kritického myšlení, hledání pravdy a vyvozování vlastních závěrů. Místo toho učí slepě dodržovat kodex morálky a pravidel. Výsledek? Emoční potlačování a utrpení.
Chcete-li získat zpět svoji individualitu, vyjádřit se a jít cestou vzájemného porozumění, zlomte řetězy organizovaného náboženství a začněte vlastní pátrání po pravdě od nuly.

3. Zamyslete se nad současným ekonomickým systémem
Peníze jsou v podstatě vytvářeny z dluhů, což vytváří iluzi nedostatku zdrojů, které nutí lidi soutěžit na trhu a nutí je trávit většinu svého života prací jako námezdní otroci. To nevyhnutelně vede k obrovskému utrpení a sociálním konfliktům, které vládnou po celém světě. Náš ekonomický systém navíc vyžaduje, aby lidé neustále konzumovali, přesvědčují nás, abychom kupovali věci, které nepotřebujeme a které skončí na skládce, a tím ničíme prostředí, na kterém závisí naše zdraví a život.
Pokud se vám takový život nelíbí a chcete v něm i ve světě tvořit pozitivní změny, zabývejte se zkoumáním extrémně negativních dopadů naší ekonomiky a hledejte alternativní, technicky efektivnější a ekologicky udržitelný ekonomický systém.

4. Oddělte se od materialismu
Vyrůstáme v kultuře spotřeby a věříme, že za peníze se dá koupit vše, co potřebujeme, a to přinese do našich životů štěstí. Nekonečně tedy nakupujeme nové a nové věci, ale i přesto se cítíme nespokojeni a toužíme po dalších. Pravdou však je, že peníze nám mohou poskytnout pouze náhradu za to, co opravdu potřebujeme. Nepotřebujeme ani materiální věci, ani služby, ale potřebujeme lásku, přátelství a kreativitu. Nelámejte si proto hlavu tím, co super dalšího byste si mohli koupit, a místo toho investujte svůj čas a úsilí do zážitků rozšiřujících mysl, které si za peníze nekoupíte.

5. Dávejte pozor na to, co jíte
Přispívá to, co jíte, k vašemu zdraví, anebo postupně vaše tělo ničí? Je to, co jíte, ekologicky udržitelné, nebo to negativně ovlivňuje svět kolem vás? Zde je několik důležitých otázek, které by si měli všichni položit. Většina lidí si k jídlu vybírá potraviny, které jsou plné cukru, konzervantů a jsou v podstatě prázdné, aniž by věděli, že jejich výběr potravin je nezdravý a negativní pro životní prostředí. Od této chvíle pečlivě vybírejte, co se rozhodnete dát do úst, je to jedna z nejlepších věcí, které můžete pro sebe i pro svět udělat.

6. Moudře vybírejte své zdroje informací
Znalosti jsou síla, ale v oceánu informací se topíme. Korporátní média nás neustále krmí zkreslenými zprávami, aby nás přiměla věřit lžím a mohla s námi manipulovat, jak potřebují. Skutečný hledač znalostí nebere nic jako samozřejmost, ale hledá fakta a snaží se rozvíjet sférické chápání věcí. Pokud se vám nelíbí, že vás někdo uvádí v omyl, a chcete lépe porozumět tomu, co se ve světě děje, snažte se shromáždit informace z co nejvíce zdrojů a pomocí kritického myšlení vyvodit vlastní závěry o tom, zda jsou pravdivé nebo ne.

7. Čtěte poučné knihy
Na světě je mnoho moudrých lidí, kteří již zapsali své myšlenky na téma životních problémů a na to, jak je lze překonat. Podrobili kritice mnohé aktivity společnosti a nabízejí své nápady, jak můžeme pomoci vytvořit krásnější svět. Knihy mohou velmi pomoci otevřít oči a zlepšit kvalitu našeho života, ale málokdo tráví větší část svého času jejich čtením, anebo si vybírá pouze zábavnou literaturu. Chcete-li z četby knih vytěžit maximum, vyberte si nejen ty zábavné, které budete číst ve svém volném čase, ale i ty, které se dotknou mysli a srdce a poskytnou vám nové perspektivy, jež vám pomohou lépe porozumět sobě a světu kolem.

8. Vyhněte se pocitům stáda
Jako každý jiný jste i vy jedinečný člověk s jedinečnými talenty. Společnost bohužel naši individualitu potlačuje už ode dne našeho narození. Byli jsme naprogramováni tak, abychom o sobě pochybovali a žili podle toho, co je považováno za normální. To nám však nebrání v tom, abychom přijali svou individuálnost a vytvořili si vlastní cestu životem, který nám způsobuje obrovskou emoční bolest. Počínaje dneškem se začněte distancovat od myšlení a pocitů stáda a věnujte pozornost svému vnitřnímu hlasu - to vám umožní jít po své osobní životní cestě a žít tak, jak opravdu chcete.

9. Vyjadřujte se tvořivě
Skvělý způsob, jak se odprogramovat od současného života, je soustředit se na svou kreativitu. Všichni se rodíme tvořiví, ale naše tvořivost byla postupně potlačena natolik, že jsme téměř zapomněli, že jsme kreativní bytosti. Být kreativní znamená myslet mimo zaběhlá klišé a dívat se na život z různých perspektiv. Být kreativní znamená najít nové způsoby života a uvědomit si, že máte sílu porozumět jaký život pro sebe opravdu chcete.

10. Rozvíjejte své vnímání
A nakonec - nejdůležitější způsob, jak se osvobodit od podmíněnosti, je naučit se žít přítomným okamžikem. Život podle zásady „tady a teď“ vám umožní spontánně reagovat na vše, co se děje v každý okamžik, a nebýt obětí své minulosti. Existuje mnoho meditačních technik, které vám mohou pomoci. Najděte si ty, které budete mít nejraději, a používejte je, dokud ve svém životě neuvidíte pozitivní výsledky.
...

„Matrix - to je systém, Neo. Tento systém je náš nepřítel. Ale když jsi uvnitř a rozhlédneš se kolem sebe, co vidíš? Byznysmeni, učitelé, právníci, dříči. Lidé, které se snažíme zachránit. Ale dokud to neuděláme, tito lidé jsou stále součástí tohoto systému a to z nich dělá naše nepřátele. Musíš pochopit, že většina těchto lidí není připravena na odpojení. A mnozí z nich jsou na to tak zvyklí, tak beznadějně závislí na systému, že za něj budou bojovat.“ (Morpheus, Matrix)


autor: Sage
zdroj: https://cont.ws/@sage/1288824
překlad: Vlabi

16 komentářů:

  1. K poslednímu odstavci, Matrixu jako systému, by se snad slušelo doplnit toto:

    „Masy nikdy netoužily po pravdě. Obrací se zády k důkazům, které jim nejsou po chuti, a raději uctívají chyby, pokud je chyby svádí. Ten, kdo jim dokáže dodávat iluze, se jednoduše stává jejich pán. Ten, kdo se snaží zničit jejich iluze, je vždy jejich oběť.” – Gustav Le Bon

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  2. A co když to není tak jednoduché, jak se zde uvádí? Předně jsou v článku smíchány podmínky dostupné pro bohaté a vynechány podmínky existující pro chudé. Přitom článek hodnotí sadu podmínek, které pracující nemá. Jsem-li chudý tzn. musím-li se sám živit cca 9-12 hodinovou prací, zbývá mi v kapitalistickém světě tak akorát čas na regeneraci mé pracovní síly, kterou prodávám. A pracuju-li mezi lidmi (stádem), musím se alespoň tvářit jako to stádo a ve stádu komunikovat. Jinak by mne vytěsnili jako nepotřebného pro dané společenství. Když nebudu muset vydělávat tak mi to vadit nebude, Ale já vydělávat musím a majáky zde nemáme, A taky bych nechtěl být 12 hodin sám a nepromluvit. O poučných knihách budu ve stádu mlčet. Je to Orwellův svět 1984. Ať hodí kamenem, kdo by uvedená pravidla v takových podmínkách pro zaměstnance dlouhodobě zvládal.
    Vyčítat masám , že "nevidí" pravdu je agitační blábol. Lidé jsou různí nejenom vzhledem, Jsou stejně tak různí svým vnímáním a chápáním, Proto mají na stejnou "pravdu" různý názor.Tuto přirozenou různorodost zařídil Tvůrce VŠEHOMÍRA. Masu z LIDÍ dělá systém jejich každodenního přežití.
    Posmívat se tomu a poučovat je hloupé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme

      píšete: "Jsem-li chudý tzn. musím-li se sám živit cca 9-12 hodinovou prací, zbývá mi v kapitalistickém světě tak akorát čas na regeneraci mé pracovní síly, kterou prodávám. A pracuju-li mezi lidmi (stádem), musím se alespoň tvářit jako to stádo a ve stádu komunikovat. Jinak by mne vytěsnili jako nepotřebného pro dané společenství."

      Být to v pohádce, Tvůrce VŠEHOMÍRA (jak jste ho nazval) převtělený do moudrého staříka by vám na to odpověděl:
      "Dobrá tedy, staniž se!"

      Vymazat
    2. Anonyme,
      především by jste si měl zodpovědět otázku, proč jste chudý?

      Je to opravdu dáno pozicí na startovní čáře? Není to dáno tím, že namísto surovin k nakupujete hotová jídla? Ochucené vody, namísto vody z kohoutku? Alkohol, který si můžete vyrobit sám? Tabák? Drogy? Značkové výrobky? Různé jiné závislosti? Jiné osoby?

      Pokud zbytečně neutrácíte, zkuste si zodpovědět otázku, co umíte vyjímečně dobře, v čem by jste našel uplatnění a potažmo i finanční ohodnocení, které by vám pomohlo odrazit se ode dna.

      Pokud budete i nadále "s vlky výt, aby jste s nimi mohl být", nikam se neposunete. Pokud máte oproti nim nadstandartní znalosti, doporučuju občas nějaké moudro utrousit. Ne ale moc, jinak vás budou považovat za nepřítele, tak jak jsem napsal v prvním přípěvku.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Predstav si, že existuje plno ľudí, ktorí sú chudobní, a pritom si nedovolia kupovať polotovary ale základné suroviny a varia si sami. "Zbožňujem" takéto kydy "múdrych" o tom, ako máme relaxovať, odpútať sa od matrixu a bla-bla-bla, ale akosi už nepovedia, ako to spraviť, keď ľudia majú príjem, ktorý im dovolí akurát tak prežívať, a je ich čím ďalej tým viac, to vidí každý, čo nie je slepý. V článku sa píše o "tu a teraz", a práve tu a teraz potrebujú ľudia jesť a bývať, nielen oni ale aj ich deti. Skús si nezaplatiť inkaso jeden mesiac, hneď ostaneš bez elektriny či plynu, tepla a za chvíľu ti pošlú exekútora.Preto ľudia robia 8-10 hodín denne , prídu domov a vo veľa prípadoch tak unavení, že im na nejaké "užívanie" neostane sila. A rady typu "zkuste si zodpovědět otázku, co umíte vyjímečně dobře, v čem by jste našel uplatnění a potažmo i finanční ohodnocení, které by vám pomohlo odrazit se ode dna." sa dajú použiť v spoločnosti, ktorá funguje normálne a zákonne. Viem veľmi dobre, ako je to teraz s takýmito snahami, len za posledných pár rokov takéto myslenie položilo niekoľko desiatok tisíc živnostníkov na Slovensku. Akosi zabúdaš, že kúpyschopnosť klesá, čím ďalej tým viac peňazí musíme vynakladať na potraviny a energie a príjmy nestúpajú, a to ešte nenastalo to ohlasované rapídne zvýšenie cien energie od nového roku. Chcem potom vidieť tvoje rady v praxi. Ono totiž toto je realita a nie mudrovanie guru na internete.

      Vymazat
    4. Jano,
      vím, že je těžké si byť jen představit, že to, co Wenca napsal, může stát na pravdivých základech. A je to právě proto, že ten, kdo je v oné matrici chycen a uvězněn, má velmi ztíženou možnost nahlížet na tuto matrici zvenčí.
      Sám jsem důkazem platnosti Wencových tvrzení. V prvním zaměstnání po škole jsem dělal až 16 hodin denně, často i soboty a neděle a nebýt podpory rodičů, nevydělal jsem si ani na jídlo, natož na bydlení apod. Dodnes si nesu zdravotní problémy z fyzické zátěže této práce.
      Předpokládám, že hlavně díky své rebelské povaze dnes dělám to, co umím nejlépe, co mě baví, co mě může vývojově posunovat a učit a ještě k tomu finančně i materiálně zabezpečovat. A nejen to.

      Neberte to jako vychloubání, ale jako potvrzení platnosti výše popisovaného - dělám cca 12-15 hodin týdně a finančně i zázemím zajišťuji celou rodinu. Postavil jsem rodinný dům s velkým pozemkem, kouskem lesa, bazénem, posilovnou,.... V ohradě se pase několik koní, po několika autech mi rajtuje pár koček, které vždy honí nějaký pes. Na rameni mi teď sedí dvě veverky a vymýšlejí co zase zničit. Když někdo doma cokoli potřebuje, tak mu jsem schopný to koupit, sehnat, vyrobit, opravit.
      Nejsem milionář, na účtu mám několikrát do měsíce i jen pár stovek (včetně hotovosti). Dluhy téměř žádné.
      Na systém (matrici) jsem už dávno hodil bobek, život jsem se rozhodl žít po svém a bez zásahů systému. Občas tedy systému splním nějaké to zakázání, přikázání, zaplatím nějakou tu daň, ale jen stylem - vlk se nažral, koza zůstala celá.

      Základem je, dělat to, co umím a co mě baví a nestrachovat se o budoucnost. Věřit sobě a Vesmíru, že případné překážky jsou tu jen proto, aby nás učily a nakonec je překonali a "zbytek" (tedy kvalitní život) přijde sám.

      Vše je myslím univerzálně nastaveno tak, že kdo se bojí, se.e v síni aneb pomoc přichází jen tomu, kdo si chce a umí pomoci sám.

      Matrice (systém) si je toho vědoma a dělá vše proto, aby se lidé naopak báli (o práci, dům, zdraví, budoucnost,....) a pomoc nehledali v sobě, ale v matrici (banky, zdravotnictví,....). Lidé jsou pak lapeni v kruhu s dojmem, že z něho není cesty ven a nebo ještě lépe, že žádný bludný kruh není.

      Kdysi jsem byl v pozici, jakou popisujete a tudíž i vím, jak těžké je z ní nahlížet na věc z vnějšku. A že to chce sakra velkou kuráž, odvahu nelpět na svých dosavadních názorech nebo jako já - neochotu dělat to, co se od vás žádá a činit najust opak. Odměnou je pak možnost nahlížet na jeviště nikoli z hlediště, ale z poza opony. Možnost sledovanou hru aktivně tvořit nikoli jen pasivně sledovat.

      Zkrátka - opravdu to jde. Jen je potřeba "drobnost" - VĚŘIT :-)

      Vy věříte, že to nejde. Já zase že to jde.

      Vše a ještě více, co jsem teď napsal, bylo obsaženo v mém předchozím komentáři a v těch čtyřech slovech:
      "Dobrá tedy, staniž se!"

      Vymazat
    5. A pokud jsem to nechtěně nechal někde mezi řádky- nejlepší na tom celé je to, že to nelze člověku ukázat nebo ho o tom přesvědčit. Člověk na to totiž musí přijít sám. Takže vlastně paradoxně původní článek i můj sáhodlouhý komentář jsou vlastně zcela zbytečné :-)

      Vymazat
    6. Myslím si, že toto by mohla byť cesta...ale na to, musia mať tí, čo sa rozhodnú takto žiť aj "guráž"...a to nie všetci majú...ja, idem podobnou cestou, ako ty Michal...a ide to... :) P.S. ...vďaka za tvoj príspevok...

      Vymazat
  3. Zdravím,
    čtěte poučné knihy - můžu poprosit o nějakou inspiraci?
    Rád poslouchám audio knihy na procházkách.
    Děkuji, Kamil.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten článek je převzatý odtud: https://qil.ru/pobeg-iz-matritsy-10-sposobov-izmenit-sebya/
    A dole je jediný koment, s poslední větou, asi vševystihující...
    "Счастье -и есть сам Путь к самореализации."
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, my máme ten problém zákonitě. A záleží na tom doslova vše.

    Když jsme inkarnováni a nebo se inkarnujeme i sami, pokud to dokážeme, pak nám jde z ve článku zmíněného problému doslova o život.

    Musíte si asi, a omlouvám se za to slovo musíte si, ale taková je prostě na Zemi už skutečnost, musíte si, tedy, uvědomit, že tu na Zemi mezi vámi jsme. Je nás tu už opravdu mnoho.

    Po inkarnaci do lidských těl jsme zablokováni nižší vibrací pozemské sféry a nevzpomínáme si, stejně jako i každá prostá lidská inkarnace, protože představte si, že by se narodilo dítě a vzpomínalo by si třeba na to, kam si schovalo ve svém minulém životě nějaký poklad a nebo na zlo, které mu někdo způsobil a začalo na někoho takového útočit a nenávidět ho. Ne, po inkarnaci si nikdo nevzpomíná na předešlou inkarnaci, tedy na předešlý život a má to svůj důvod, nejen ten fyzikální.

    A opravdu, rozhoduje to o životě, o jeho kvalitě i o jeho případné ztrátě a především o jeho budoucnosti: Jde totiž o fakt znovunalezení se. My někteří jsme tedy inkarnováni z tzv. Nebe, ačkoliv prostě fyzikálně jde o jen sféru o vyšší vibraci - částicového kmitu, prostě o vyšší obsah energie. Je větší a čas tam plyne mnohem rychleji, stejně tak ale opačně uchováváte potraviny v lednici, zcvrknou se a vydrží déle, protože čas jim plyne pomaleji - zpomalená chemická reakce - méně energie - frekvence částicového kmitu je nižší.

    A snažíme se se znovunalézt. Jsme permanentně pod vlivem matrice, o které píše tento článek a musíme jí odolat, stát se opět sami sebou, těmi, kterými jsme byli před inkarnací.

    ----------->>> Teprve potom je možné s námi navázat kontakt a podpořit nejen naše vesmírné vzdělání ale i obnovovat postupně naši dřívější paměť. Samozřejmě, nevzpomeneme si už nikdy na vše, ale alespoň na ty nejvýznamnější události našeho předinkarnačního života a nalezneme tak naši skutečnou dřívější identitu, staneme se opět těmi původními ... i když nyní už na Zemi. Jsme z vesmíru a naši "lidé" nás tu brání. Ustupte nám v této věci. Nic jsme neporušili, inkarnovali jsme se do nových těl jako i vy všichni ostatní. Zdravím.

    IQ.

    OdpovědětVymazat
  6. Jano,
    já jsem nic o tom "čo funguje normálne a zákonne" nepsal. Pokud budete uvažovat v tomto formátu, nikam se nedostanete. Zústanete uvnitř systému. Zákony jsou psány tak, abyste legálně nemohla nic udělat proti systému. Zkuste myslet.


    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  7. Vystoupit ze Systému... Vystoupit z Matrix...

    Tak trošku problém je to, že systém je svým způsobem úplně všechno. (I každý člověk je systém) Respektive systémů je vlastně nekonečné množství. Vystoupení ze systému Současného řízení civilizace znamená jen o to více vstoupit do systému jiného. Co je potom vlastně ono zmiňované Matrix a co je a co již není jeho součástí?

    Pokud je tzv. Matrix pouze dílčí podsystém, pak z něj samozřejmě vystoupit lze. To, co je tady výše psáno totiž platí úplně pro každý systém. Vyskočte ze systému Matrixu do jiného systému a v tom novém systému budete zase omezeni jeho hranicemi a v tomto novém systému budete postrádat nadhled zase na něj.

    Nejvyšší vědomí se realizuje na úrovni systémů a jinak to ani nejde. Celý náš život je život v systémech a nikdy tomu nebude jinak. Nemůže být.

    A proto mi tak nějak pořád chybí popis toho, co vlastně kdo myslí a chápe pod oním pojmem Matrix, ze kterého lze vystoupit a odpověď na to, do jakého systému tím vlastně nově vstoupíme?

    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba rozlišovať systémy prírodné a umelé. Človek za normálnych okolností patrí do prírodného systému s názvom Ves-Mir, kde platí iba Kon Slobodnej Vôle a Kon Karmy a mali by sme usilovať o návrat do tohoto systému, lebo len v ňom môžeme duchovne rásť (a to je náš cieľ). Matrix je umelý pod-systém kontroly vytvorený a riadený určitými temnými entitami na tejto Zemi a zrejme aj na iných Zemiach. Jeho účelom je okrem kontroly a zastavenie duchovného rastu a uväznenie človekov v samsáre (nekonečných inkarkáciach). Matrix sa pasie na životnej energii uväznených človekov. Ale ako taký existuje v rámci Ves-Miru a teda musí dodržiavať jeho Kony. Preto vždy máte možnosť voľby a tiež dostupné informácie o tom čo sa vám chystajú temní spraviť. Nemôžu vám totiž spraviť nič bez vášho súhlasu, resp. každého kto urobí niečo proti vašej vôli stihne Kon Karmy. Temní na tieto špinavosti využívajú užitočných idiotov (napr. politici, policajti), ktorí si potom musia odpykávať karmu miesto nich.

      Nikto na tejto Zemi nemôže byť 100% odpojený od Matrixu, to by musel žiť buď pod povrchom a nikdy nevychádzať von, alebo niekde v strede ruskej tajgy mimo dosah civilizácie. Ale každý by mal učiniť preto maximum, podľa svojich schopností a možností. Každý čin ktorý vám zvyšuje samostatnosť a nezávislosť na Matrixe je krok bližšie k odpojeniu. A nezabudnite nato, že jediné čo si odtiaľ vezmete so sebou (po smrti fyzického tela) sú vaše schopnosti, zručnosti, skúsenosti a samozrejme karmu. Peniaze, zlato, domy, autá a pozemky si so sebou nevezmete...

      s0lar

      Vymazat
    2. Tak to je jediná smysluplnější reakce na článek a s ním spojené komentáře. Vážení, buďme poctiví, kdo z Vás má alespoň mlhavou představu o tom, co kolem něj, v blízkém či vzdálenějším enviromentu probíhá, jaké má skutečné možnosti? Prozatím jsem v článku i následných komentářích nezaznamenal nic, co by nebylo výsledkem mentálního přetahování se ega se sebou samým. Skutečná hodnota, základ pro skutečný evoluční růst nevychází z mentálního převařování nasátých informací nejisté hodnoty, dle mé zkušenosti je třeba začít právě pokorným čištěním „chrámu své vlastní podstaty“ od energetického a informačního balastu, až zbyde jen čistota absutního nevinného vědění. Bez zacílení a úsilí o tento bod dokonalosti nepříjde onen moment, kdy je bytost schopna rozlišit pravdivou, čistou informaci od lákavého podvodu, vedoucího jedince tak často k odklonění od podstaty bytí a tvoření, zmatení mysli, zaměňující uspokojující klam, nepravdu(ať jej vytváří, či konzumuje) za cíl či nástroj pro vědomé, či nevědomé vytváření dalších iluzí. Nevědomost o vlastní energoinformační anatomii, jejím aktuálním stavu a tím i chybějící zacílení na potřeby budoucí možné evoluční progrese vedou k nepochopení či nepřijetí reality v souvislostech a přítomné energoinformační blokování, ať už se jedná o metatronický frekvenční plot, manipulace stínového tanečníka, či astrální implantáty, implantáty tvořené parazitickými předlohami DNA aj. pak předpřipravenými mentálně emocionálními programy a všudypřítomnými informačními pastičkami zavedou unikající ovečku zpět do ohrady. Buďte opatrní, obezřetní vůči čemukoli, čemu se chcete dát svou pozornost, s čím se spojíte. Buďte si vědomi toho, že vaší nejvyšší ochranou je vaše spojení se zdrojem, s vaší první, pravou, věčnou podstatou. To vám může pomoci odlišit zrno od plev. Vyčistit chlév však musíte sami, vaše vyšší evolučně progresívní složky Vám rády pomohou, uvidí-li poctivé úsilí o vlastní očistu a růst. Není to žádná cesta vesmírem, kterou se můžete pochlubit, je to dlouhá, velmi tvrdá a neustávající práce na sobě sama. Výsledkem takové poctivé práce však jsou okamžiky tak silné a krásné, že Vám to bude stát za to. Láska, pokora, odpuštění(i sobě) společně s vědomou nevinností(čistotou vidění, vědění, tvorby, bez ní nerozeznáte, co je čím), jejich čistota a hloubka, jsou pak vnějšími atributy oné žádoucí progrese. To je má osobní zkušenost. Souhlasím s Janou v tom, že je to často velmi těžké, každý má jiné inkarnačně-karmické pozadí zde opět - z vlastní zkušenosti – nezbývá, než být trpělivý a žádat své vyšší evolučně progresívní složky o ochranu, pomoc, vedení. Nikdy nejsme sami, jen o tom nevíme, neuvědomujeme si to. Ještě jedna osobní zkušenost – co přichází rychle, snadno, to má téměř vždy háček. Zde použiji citát: „Buďte obezřetní jako hadi a čistí jako holubice“.
      Hezký den všem Alladin

      Vymazat
  8. Pěkně napsané. Pomáhá soustředit se na cíl..uzavřít a dokončit vzestup. Myslet na Boha a jeho vůli a snažit se žít podle toho. Plně lidsky. Hlídat si myšlenky a nejen činy. A nebrat vážně politiku..a všechno. Mít nadhled.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů