1. 11. 2020

Jak se rychle vyléčit z covidu

Jednoduše. V tomto článku najdete návod. 


Před čtyřmi lety jsem vyvinul vlastní systém léčení, především kvůli vlastním problémům s pohybovým aparátem. Časem se ukázalo, že i tato metoda má vedlejší účinky. Za ty čtyři roky jsem totiž neprodělal ani jednu infekční nemoc, ačkoli do té doby jsem míval chřipku aspoň dvakrát ročně. V posledních čtyřech letech se nemoc vždy přihlásila stylem "že na mne něco lezlo" a začalo mne někde bolet. Na tato místa jsem nalepil termoreflexní nálepky a do rána jsem byl zdravý.
Došlo mi, že i mikrobiologičtí původci respiračních nemocí se pro úspěšnou invazi musí namnožit v krevním oběhu. Pokud tato ložiska dokážeme lokalizovat a ošetřit, nemoc se nekoná. Imunitní systém mikroorganismy deaktivuje, akorát musíme naslouchat řeči těla a trochu mu pomoct. Nemáme mozek na to, abychom slepě věřili všemu, co nám globální mocichtivci skrze nastrčené figurky a organizace nakukali, ale abychom mysleli. 
Na pokusný balónek vypuštěný článkem se mi pár lidí ozvalo, ale podle toho, jak jsou všichni z covidu předposraní, nic moc. Mediální sračkomety, bloggeři i účastníci diskuzí se omezují jen na nafukování covidové bubliny nebo na konstatování reálného stavu a pláč nad rozlitým mlékem. To ještě nikdy nikomu nepomohlo! Nadnárodní i národní fašistická klika se jen směje jak jsme blbí! Jediné, co pomůže, je naučit se, jak veškerým infekčním nemocem zabránit, aby se rozvinuly v závažná onemocnění. Skutečný mechanismus rozvoje infekce v nemoc je obyvatelstvu tajen. Jeho pochopení je klíčem k úspěšné a rychlé léčbě a ke ztrátě strachu z onemocnění. 

Jak říká Valerij Pjakin: 
"Aby dřív člověk v životě obstál, stačilo, když se naučil číst, psát a počítat. Dnes to už nestačí. Aby člověk obstál, musí mít dobrý všeobecný přehled a mozaikové vidění světa".

Důkazem toho je dnešní covidový humbuk. Skutečná nákaza existuje. Sice nemá parametry epidemie, zato je nafukována mediální masírkou až do kosmických výšin. Díky vyvolanému strachu se obyvatelstvo nechává vtáhnout do neofeudalismu.
Když jsem se dozvěděl, že jedni moji známí mají odpovídající příznaky nákazy Covid (ztráta chuti a čichu, motání hlavy, teplota, ucpané dutiny aj.), všelijak jsem jim nadbíhal, abych tuto módní nemoc co nejdřív chytnul. A podařilo se! Léčbu jsem vyzkoušel sám na sobě a účinek byl stejný jako v případě dřívějších pokusů různých chřipek o ovládnutí mého těla. Pro lepší pochopení popíšu svůj léčebný postup s vysvětlujícím komentářem.

Průběh léčby
První den: Postihla mne únava a ucpání dutin. Neměl jsem u sebe nálepky, proto jsem vyhledal na čele a nose citlivé a bolestivé body a promasíroval je. Nosním aplikátorem se mi podařilo uvolnit ucpané dutiny.
Na fotce nahoře vidíte polohu nálepek v mém případě. Místa, která se v případě první pomoci mají masírovat a posléze na ně nalepit termoreflexní nálepky, mohou být u každého jinde. Třeba na druhé půlce hlavy, nebo i na spáncích. Může se stát, že budou napadeny lícní dutiny, proto prohmatejte lícní nervy, pod okem od nosu k uchu. Prohmatejte celé čelo i nos, abyste tyto aktuální body k ovládnutí potřebných nervů našli.
Nosní aplikátor plním přípravkem s výtažkem aloe a propolisu
Po příchodu domů jsem si umyl obličej, aby nálepky dobře držely, a na nalezené body si je nalepil. Během několika minut začaly hřát. Lehl jsem si a spal asi čtyři hodiny. Po probuzení jsem byl bez příznaků.
Druhý den: Ráno po osprchování jsem nalepil čerstvé nálepky na ta samá místa, aby nedošlo k recidivě. Byl jsem absolutně bez příznaků.
Třetí den: Ráno jsem se cítil skvěle. Protože jsem měl před sebou celodenní jízdu autem, po osprchování jsem si nalepil nálepku už jen nad vnitřní koutek oka, který byl dosud citlivý na dotek.
Kolem 16 hodiny jsem pocítil teplo na rtech, zvýšenou teplotu a škrabání v průduškách. Trvalo to asi hodinu, proto jsem si za volantem masíroval body na kostech vrchu hrudního koše, hned vedle hrtanu. Čich a chuť jsem neztratil, ale zato vlastnoručně motané cigárko z fajnového tabáku mi začalo smrdět. To je příznak nemoci. Po hodině jsem se neskutečně rozkašlal a z průdušek ucítil pach, který neznám. Připomínal pach nějakých tablet. Nový pach - nová nemoc, však vím, že jsem ji "nakoupil" ze spolehlivého zdroje. Po patnácti minutách usilovného chrchlání, jak když utne, a zmizela teplota, pach hlenů i škrabání v krku. Zkusil jsem si zapálit a cigárko s kávičkou mi už chutnalo. 
Uzdravil jsem se velmi rychle - během pouhých tří dnů! Nemoc proběhla v symbolické rovině. Kromě zmíněné hodiny jsem neměl zvýšenou teplotu. Ten den jsem byl za volantem od 6 hodiny až do 20 hodiny. Bez únavy. Myslím, že je to skvělý výsledek!
Že infekce přejde z dutin do průdušek se mi nestalo poprvé. Při dřívějších chřipkách ty slabší zmizely hned po nálepkách. Silnější nákazy se po pár dnech dostaly z nosních dutin do plic, chvíli zlobily a pak zmizely. 

Jak se respirační infekce mění v nemoc? Pokud člověk dýchá nosem a nějakou breberu vdechne, je velmi pravděpodobné, že se uchytí právě v dutinách. Množí se, až začne rostoucí mikrobiální kolonie tlačit na nervy. Tento tlak cítíme jako bolest. Pod tlakem se mikrobiální nákaza dostává skrz stěny cév do krevního oběhu.
Pokud stihneme včas rozšířit cévy tepelným účinkem nálepek, kolonie se namnoží pouze nepatrně. Tepelným účinkem nálepek cévy roztáhneme, což zvýší průtok krve. Krev kolonii vyplaví do krevního oběhu a játra ji svým teplem (41°C) deaktivují. Vysoká teplota čerstvé krve kolonii zabraňuje v dalším množení. Zbytky této kolonie nějakou dobu putují krevním oběhem, dostanou se i do plic a průdušek, ale je jich tak málo, že nemají sílu udělat větší škodu. Tělo si automaticky zvedne teplotu a tím teplem deaktivuje zbytek breberek. A protože plíce a průdušky jsou nejen k dýchání, ale i vylučování, tak to svinstvo vyplaví hlenem. A to je konec nemoci. 
Organismus se tímto menším množství breberek naočkuje. Netepelné imunitní systémy si osahají nového vetřelce a už si na něho dávají pozor. Vytváří se imunita bez vpichu injekční jehly.
Lidé, kteří mají cévy v pořádku, bývají málokdy nemocní, protože jejich silný krevní oběh nedá breberám čas na rozmnožení. Anebo nemoc proběhne jen v symbolické rovině, tak jako u mne. Nejsem sice tak disponován jak oni, ale zase si s tím dokážu poradit nálepkovým způsobem. 
Lidé, kteří dýchají ústy, jsou v nevýhodě. Pokud se brebera dostane přímo do plic, může způsobit větší problémy. Když vlezete v zablácených gumákách ze zahrady přímo do obýváku skrz francouzské okno, naděláte daleko víc nepořádku, než když půjdete naokolo, přes vstupní předsíň a kuchyň, protože podstatná část bláta stihne opadat.

Co k léčbě potřebujeme:
- termoreflexní fólie za radiátory, izolační vrstva nesmí být z polystyrénu, ale mirelonu podobné hmoty, např. tato
- lepící pásku, nejvíc se mi osvědčila tato
- hřejivou mast na glycerínové bázi. Masti na vodní bázi mají slabší účinek.
Nejdůležitější na celé věci je to, že se musíme pozorovat a v případě že "nám není dobře", nebo "na nás něco leze", musíme okamžitě švihnout s prací a ošetřit se. Nechovejte se jak ten chlap, co padal z mrakodrapu a říkal "zatím je to dobrý". Čím déle budeme čekat na silnější příznaky, tím bude průběh nemoci horší!
Infekce se snaží rozmnožit v dutinách, nosních mandlích a nosu. Proto musíme prohmatat kořen nosu a celé čelo a najít místa, která jsou citlivější nebo bolestivější na tlak než okolní. V těchto místech je zánět, Znamená to, že se tam infekce množí, aby později mohla ovládnout tělo. Tato místa polepíme. Infekce napadá většinou jen půlku hlavy. Pokud si nejste jisti, nalepte raději o pár nálepek víc. Nálepky, které hřejí, léčí. Znamená to také, že jste se trefili! Ty, co nehřejí, můžete později sundat. 

Při lepení postupujte následovně:
Po lokalizaci bolestivějšího místa na něj naneste malé množství (max. o velikosti hlavičky sirky) hřejivé masti Herbavera. 
Na mast přiložte čtvereček (zhruba 1,25 x 1,25cm) fólie plastem na kůží, hliníkem ven.
Zafixujte lepící páskou. Pokud máte obavy, že bod netrefíte, ustřihněte si fólii trochu větší.
Nálepky lepte na omytou a odmaštěnou pokožku, aby se neodlepovaly. Nechte je na místě 12 - 24 hodin. Pak je sundejte, omyjte pokožku a polepte znovu. Bolest se může stěhovat, proto před další lepením prohmatejte obličej a polepte i nové bolestivé nebo citlivé lokality. Časem se může bolest přestěhovat kamkoli jinam, nejčastěji do končetin nebo do horní části hrudního koše. Tam je nutno postupovat stejně - najít bolestivá místa a polepit.
Pokud se vám ucpou dutiny, vyměňte nálepky za nové s čerstvou mastí i po dvou hodinách a nos proplachujte přípravkem s aloe a propolisem. Roztok je oproti jiným nosním roztokům extrémně levný, uděláte z něho čtyřicet 10ml lahviček, za které byste zaplatili kolem 4000 Kč. Není návykový! Akorát si ho přelijte do nosního aplikátoru. Ten zakoupíte v lékárně, nebo použijte starý, třeba od nosní Vincentky.
Při léčbě rychle odeznívají příznaky, to ale neznamená, že jste s infekcí definitivně zatočili. Abyste zabránili recidivě, noste nálepky raději 5 - 7 dní.
Koho při léčbě zaskočí nečekané události, ať mi zavolá. Číslo na mne najde na mém webu. Neregistrujte se, registrací nic nezískáte.

Ve vlastním zájmu i celého národa to šiřte dál! Kdo má možnost, tak i do zahraničí. Protože naši potomci budou žít v oprátce, kterou jsme si nechali nasadit. Jedině znalost svého těla a levné léčebné metody, které fungují za všech okolností, vás zbaví strachu z nákazy. Tím pádem nad vámi scénáristé coronavirového tyjátru ztratí moc! Nikdo z těch, kteří se na vás snaží napakovat nebo nad vámi upevnit moc, vám ve skutečnosti pomoct nechce, ať už mluví sebehumanističtěji!
Termoreflexními nálepkami se dá léčit a korigovat mnoho tělesných dysfunkcí a nemocí. Mimo infekční nemoci jsem jimi dosud úspěšně léčil nebo posiloval:

- klouby
- bolesti končetin
- záněty nervů včetně zubních
- ochrnutí prstů
- záněty dutin
- tlusté střevo
- prostatu
- slezinu
- slinivku
- játra
- ledviny
- bolesti hlavy
- záněty žil
- haluxy
- záněty pouzder šlach
- bolesti zubů - zub sice nevyléčí, zato bolest úplně zmizí, daleko účinnější než analgetika! 
- bolesti a záněty ucha - bolest mizí do pěti minut
- zánět krčních mandlí - bolest mizí do patnácti minut
- první pomoc při mozkové mrtvici

Vedlejším účinkem této metody je snížení úrovně hypertenze. Na tyto zásahy jsou ale už potřebné hlubší znalosti. Pokud by se našli zájemci, mohu časem uspořádat školící seminář.


Hodně štěstí a úspěchů při objevování skutečných funkcí vašeho těla, vám přeje 

MUDrland Wenca


 

30 komentářů:

  1. Zdravím všechny, zajímavá metoda, zkusím doma. Jinak by mě zajímalo, jak si urychlit návrat čichu a chuti 6 týdnů po prodělání té marketingové chřipky. Zatím se to vrací velmi velmi pomalu. Díky a buďte zdraví. Člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tímto bohužel zkušenost nemám, ale myslím že na čich zaberou nálepky na kost nosu zleva i zprava, podobně jak vidíte na mé fotce.
      Obnovit funkci nervů které mají na starosti chuť by měly nálepky na levou i pravou stranu hrtanu, zhruba uprostřed. Snažte se tyto akupunkturní body lokalizovat hmatem, jsou buď bolestivé, nebo alespoň citlivější oproti okolí.
      V případě potřeby se ozvěte, kontakty jsou na mých stránkách.
      Wenca

      Vymazat
    2. Na stratu chuti & čuchu takmer vždy zaberie kapsaicín. Jeho bohatým zdrojom sú čili papričky ktoré je potrebné konzumovať každý deň minimálne týždeň... hunter

      Vymazat
    3. Díky za odpovědi. Vzhledem k tomu, že mám citlivou hubu, tak papričky nechám raději jiným :) Člověk.

      Vymazat
  2. hunter: Kapsaicin je obsažen v masti Herbavera.
    Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je síce pekné ALE, čili papričky sa nielenže za smiešnu cenu dajú kúpiť kedykoľvek a v ktorýchkoľvek potravinách ale ich konzumáciou sa na rozdiel od mastičiek problémi s organizmom neriešia len lokálne (dôsledok) ale komplexné (príčina)... hunter

      Vymazat
  3. Lidé kteří zameškali stadium nemoci kdy "na ně něco leze" a už je bolí hlava, ať zvolí stejný postup, ale na hlavě ať věnují pozornost i spánkům. Když už je bolí celé tělo, je potřeba najít bolavé body na ramenech, křížích a kotnících.

    Lidé kteří najdou nervech více bolavých bodů, ať je polepí, protože každý bolavý bod je místní mikrozánět, který brzdí krevní oběh. Tlak krve je vnímán jako bolest. Po nahřátí termoreflexní nálepkou se cévy uvolní a nekladou krvi odpor. Tyto místa se prokrvují a čistí, jinými slovy léčí.

    I silné infekce lze zvládnout bez farmaceutik. Pokud bych pro fanoušky prášků něco měl doporučit, tak práškovou formu kyseliny askorbové https://4fitness.cz/vitamin-c-1-kg/?gclid=EAIaIQobChMIvKP-upzj7AIVGQB7Ch22uQXDEAAYAiAAEgJXXPD_BwE a obyčejný aspirin.

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý podnět v dnešní době. Nepřijde mi marný. Zdravý selský rozum dokáže divy. Naši vrcholní činitelé i spousta jejich pomocníků jedou jen na byznys. Nespoléhejme se na stát, buďme sami aktivní jako Wenca. Díky, že se s námi o své zkušenosti podělil. vihaj

    OdpovědětVymazat
  5. Vitamín C(k.askorbová) je dost zvláštní věc:-) A taky divně vyzdvihovaná...
    Rozhodně to není nějaký lék nebo léčivo, je to něco jako katalyzátor, tedy: urychluje nějaké chem. reakce v nějakém(různě chemicky daném) organismu. Pokud daný organismus nemá základ toho, co k.askorbová urychluje, je ten katalyzátor k ničemu. Jednodušeji řečeno, pokud chcete třeba katalyzovat(zúspěšnit a zrychlit vstřebávání) železo(hemoglobin) z červené řepy do krve, tak to funguje. Pokud si dáte jen rohlik z Delta pekáren a k.askorbovou, tak toho moc nezkatalyzuje:-) A můžete do sebe cpát k.askorbovou i nosem nebo ušima.
    Další věcí je, že orálně je organismus schopen pojmout tak malé množství Vit.C, že to 1-2 denní na zahnání nemoci je k ničemu. Jako prevence dobrý, jako doléčení taky - tedy pokud je současně podáváno nějaké činidlo - nejlépe zelenina, což ta sama o sobě už to množství katalyzátoru ve formě k.askorbové většinou obsahuje, tedy pokud ta zelenina neni ze španělské nebo holandské ZAHRADY Evropy. Jinak se musí podávat v séru...
    Pokud někdo, kdo se cítí nemocný, pro sebe udělá v dobré víře to, že si nakoupí 2kg pomerančů a sní je, tak jednak stejně vstřebá min. vstřebatelné množství a jednak se mu na 90% zauzlují střeva z množství odpadu z pomerančů. Navíc zvýšené množství cukrů z ovoce začne často v teple žaludku a střev kvasit s obilnou stravou. Takže pokud přežije zamotaná střeva, tak je mu akorát špatně.

    Ani já nejsem rozhodně příznivcem pilulek, ale chřipky obecně(korony) se rozšiřují do organismu přes střeva do krve a krví do orgánů, které napadají. Což v našich končinách docela paradoxně umí vyřešit ibalgin, ibubrufen a jiné vznášející se růžové pilulky, které velmi efektivně "čistí"(jako vedlejší efekt) střeva. A v našich končinách je celkem standartem, alespoň pozoruji ze svého okolí, vzít si hned jednu při jakýchkoliv lehkých pobolívání hlavy. Zřejmě proto má mnoho lidí u nás jen "mírné" příznaky:-) Často to zlikvidují, ještě než se to střevy dostane do krve a napadne vnitřní orgány. Takže si max. pak párkrát "uvolní střeva", několikrát zakašlou, na den dna lehnout, no a je po problémech:-) ale jen teorie z pozorování okolí, nic mudrlandského.

    Na bolest(lechtání) v krku je nejúčinnější a nejlevnější kloktat a vyčistit zuby peroxidem z lékárny(znám to od mala, kdy mi to doporučila na ZDŠ zubařka skorovdůchodu na zánět dásní). Ale raději nepolykat:-) nebo pak něčím hoooodně naředit
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  6. No, ohledně céčka si dovolím nemimitovi trochu oponovat. Vyrábím lipozomální už 6 let a užívám každej den. Za tu dobu na mě fakt nevlezlo téměř nic. Tim "téměř nicem" mám na mysli asi tak 2-3 nachlazení za těch 6 let (za 2-3 dny sem z toho byl venku) a loni v září mě na skoro měsíc sejmulo něco co se podezřele podobá tomu současnýmu módnímu vejru. Jinak celej život před céčkem sem byl nemocnej každou chvíli (bolení v krku, chrchly, nudle, teploty). Jako přidanou hodnotu mi céčko ulevilo v alergiích. Spočátku téměř na 100%, po tom co sem si před 2 rokama roštípal kotník na maděru a doteďka ho nemám v cajku tak se mi alergie vrátily tak na 50-70% původní úrovně - asi se tělo vyčerpalo servisem toho kotníku... Jinak když mám pocit, že na mě přesto něco chce hupsnout tak k céčku přidám ještě dračí krev do vody (veterinární verzi od firmy Energy, protože pro ně dělá moje drahá polovička a údajně má bejt čistší a kvalitnější než některý konkurenční produkty). Dračí krev používam i na povrchový zranění, nic lepšího na dezinfekci a zacelení ran neznám. Takže já sem s céčkem maximálně spokojenej a zatim všichni, který sem k jeho výrobě a užívání ukecal na mě pějou pochvalný ódy :-)))
    Jesli chytím vejra (podle mě to ale vejr neni), tak klidně otestuju i ty teplonálepky a poreferuju :-)
    Nicméně chci upozornit na potenciální problém s masivním rozšiřováním bezdátovejch pojítek na frekvenci 60GHz viz https://60ghz.ctu.cz/cs/stanice jelikož interakce týdle frekvence s kyslíkem je známá a mam podezření že organismům co vstřebávaj kyslík prostřednictvím hemoglobínu ne moc prospěšná...
    Chorche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepsal jsem, že Céčko nefunguje, ale že FUNGUJE jako katalyzátor. Což znamená, že rychleji i více dokáže zpracovat. Jen musí mít z čeho:-)

      Od Energy funguje úplně stejně na rány a zranění i Protektin;-)

      Pojítka 60GHz můžou mít problém, jen pojítka(Point-to-Point) nejsou všesměrové antény, ale směrové na další anténu. Takže potencionální problém může být mezi anténami a v určitém perimetru. I když už jsem viděl prodávat AP se 180° vyzařováním, ale tam je zase omezení na 800-900m od něj. Tím netvrdím, že bych to nejraději nezakázal, naopak.
      Pak už jen záleží na dobré optice a velikosti tlaku vzduchu(nebo tlumiči)...
      nenimito

      Vymazat
    2. Ak by vitamín C fungoval ako katalyzátor, organizmus by ho nerozkladal a vylučoval by ho v nezmenenej forme. Katalyzátorom je napr. taký muscimol nachádzajúci sa čajíku z muchotrávky červenej ktorý je možné aj po vylúčení z organizmu opakovane užívať s rovnakým efektom na organizmus ako po jeho prvkom vypití... hunter

      Vymazat
    3. Věřím tomu, že lidem v začouzených městech, pracantům ve fabrikách s divným ovzduším, kuřákům(obzvláště jim!) velmi pomůže, ale nemyslím, že zdravý člověk potřebuje vyšší dávky, než jsou v ranním čaji s citrónem:-) Tedy pokud samozřejmě místo toho do sebe posledních 30let po ránu nelil kýbl kafe s laktózou...

      "Askorbát (vitamin C) je příkladem poměrně prozkoumaného a známého antioxidantu, přitom jeho hlavní funkcí v těle je regenerovat Fe v aktivních centrech hydroxyláz (syntéza kolagenu, karnitinu, noradrenalinu, aktivace řady hypotalamických peptidových hormonů), což je v principu činnost prooxidační. Výpadkem této funkce lze dobře vysvětlit většinu příznaků
      kurdějí. Zhášení různých radikálů askorbátem, případně kooperace s tokoferolem, je dobře doloženo in vitro, do jaké míry takto askorbát skutečně funguje v lidském těle až tak přesvědčivě prokázáno není, přinejmenším v tom smyslu, že podání askorbátu normálně živenému zdravému člověku už žádné další měřitelné změny parametrů oxidačního stresu nezpůsobí. Poněkud odlišná je situace u kuřáků, kde zátěž respiračního traktu oxidanty z tabákového kouře vede ke zrychlené konsumpci tokoferolu i askorbátu, suplementace vitaminem C, ale ne tokoferolem, měřitelně snižuje markery lipoperoxidace i degradaci tokoferolu (ale nemá vliv na kancerogenitu tabákového kouře). Nejlépe známým antioxidačním působením askorbátu je asi selektivní akumulace jeho oxidované formy (dehydroaskorbátu, DHA) aktivovanými neutrofily, uvnitř fagocytu je pak DHA redukován zpět na askorbát a slouží k ochraně membrány neutrofilu před
      jeho vlastními ROS. To vysvětluje známý vztah vitaminu C k protiinfekční imunitě, pro populární víru v účinky askorbátu u běžného nachlazení
      ale vědecké důkazy nejsou. Velké (gramové) dávky vitaminu C per os jinak zpravidla ani nepomáhají, ani podstatně neškodí – renální práh pro askorbát je kolem 200 mg/den a množství přijaté nad tento limit se prostě rychle vyloučí ledvinami. Protože se askorbát také metabolizuje na oxalát, může zhoršit oxalátovou urolitiázu. Při poruše sekvestrace železa v těle se askorbát může teoreticky stát nebezpečným prooxidantem, ale konkrétní důkazy pro to jsou nesmírně omezené. Byla ale například popsána kazuistika
      pacienta s nerozpoznanou hemochromatózou, který zemřel na srdeční selhání zřejmě v důsledku požívání velkých dávek askorbátu. "

      čili "prooxidační" - vrací zpátky do "norem" těla správnou oxidaci buněk, tedy urychluje tvorbu železa pro "rozvoz" kyslíku do buněk v celém těle. Což funguje u nezdravých(překouřených) jedinců.
      Co je hemochromatóza si snad každý najde...
      Tím rozhodně nechci nikoho odrazovat od konzumace Vit.C. Ale prostě... vždy všeho s Mírou. A tím všeho myslím všeho.
      Jakékoliv recidivní předákování čímkoliv, ať už údajně zdravým nebo údajně nezdravým je prostě na h...
      nenimito

      Vymazat
    4. "nenimito", načo tak komplikované? Včerné vitamínu C to cele je len o peroxidoch a peroxid akýkoľvek je vždy (niet výnimky) o voľnej vezbe s kyslikom a len kyslík je to čo život ("oheň") vo všeobecnosti pri živote udržuje... hunter

      Vymazat
  7. jasně, pojítka jsou P2P, ale když se podíváš na mapu, zjistíš, že zamořenost území rapidně stoupá, protože i u směrový antény máš laloky signálu "do stran". Na mapě se dá rozklikat u každýho spoje okruh kterej "zamořuje" aby se zabránilo interferencím s druhejma spojema (ne tim, že by tam nešly instalovat, ale upraví se kanál...). Nehledě na to, že v přímce hlavního signálu to prostě pálí co může protože "ztráty vzniklý pohlcením kyslíkem".
    Je fakt, že zrovna kolem mýho bydliště je už přepojítkováno a od jara mam furt takovej ten pocit že se nemůžu pořádně nadechnout... a vejrem to fakt nebude.
    Ono by těch 60GHz nemělo sice moc prolejzat stěnama, ale nedělám si iluze, že s volume výkonu doprava to proleze (hlavně proto aby to dolezlo vzduchem daleko, když to ten kyslík užírá...). Kdysi sem pracoval u jednoho dřevního ISP a praxe překračování výkonovejch norem u mikrovlnek byla pravidlem. Bez toho by se nepřipojil téměř nikdo... a to bylo v dobách, kdy byl éter ještě celkem prázdnej a wifi bylo téměř neznámý slovo :-) Tak si nedělam iluze jak to vypadá dneska, kdy je totálně zahlceno a rychlosti se navýšili z desítek kilobitů na desítky megabitů.
    K tomu céčku, katalizátor možná, nevím, jen nevim co by u mě katalizoval, poněvač zelenina je pro mě skoro sprostý slovo :-) A přesto funguje.
    Protektin vim že existuje ale mě všechny tydle enerový matladla smrděj (aromaticky) a nesnesu to na sobě :-) Dračí krev nesmrdí a je univerzální (lze jí užívat vnitřně i zevně).
    Chorche

    OdpovědětVymazat
  8. Velmi zajímavá metoda, určitě vyzkouším!
    Je tu nějaký chemik? Zajímalo by mě, jestli by mohlo být hydrochloridum (lék proti kašli ambroxoli hydrochloridum) stejné nebo podobné účinkem jako hydroxychlorochin - účinný lék na Covid, který zakázali...https://www.mix24.cz/hydroxychlorochin-v-cesku-jako-lek-proti-covid-19-konci-byl-pritom-nejpouzivanejsi/ Děkuji za případnou odpověď. rieka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Liečbu uvedeným si robil M.Kotleba /ĽSNS/ nedávno, keď schytal covida. Užíval bromhexin s vodkou / dávnejšie bromhexin obsahoval alkohol, teraz vraj už nie/ a pomohlo to.
      https://www.hlavnespravy.sk/kotleba-popisal-svoj-boj-s-koronou-vodka-bromhexin-a-horuci-kupel-so-solou-to-mi-pomohlo-panika-okolo-korony-je-podla-neho-zamienkou-na-zavedenie-noveho-svetoveho-poriadku/2330386

      Vymazat
    2. Něco jako hydrochloridum vlastně není. Jsou to sloučeniny kys. chlorovodíkové vždy s něčím.
      https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Ambroxol
      https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Hydroxychloroquine
      nenimito

      Vymazat
  9. dobrý den, moc mě zajímá léčba sleziny, mohl byste prosím vás k tomu napsat pár slov? např kde najít místo k nalepení nálepek, slezina totiž nebolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Unknown: I slezina může bolet. Počkám na diskuzní příspěvky s dotazy na zdraví a na všechny se pokusím odpovědět v dalším článku.
      Wenca

      Vymazat
  10. Jen pro zajímavost, jak se to asi nemá.... čekat 2dny na "něco", je prostě pozdě.
    https://www.facebook.com/100000023023383/posts/4018468038163924/
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  11. Mě by zajímalo, jak na tinnitus po těžkém zánětu v uchu a makulární degeneraci při cukrovce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lunalinda - tinnitus lze vcelku jednoduče zmírnit, v případě těžších případů je vhodnější se obrátit na čínského specialistu http://www.jiadanyang.eu/index.php/v-com-pomahame

      Pokud se jedná o cukrovku 2.typu, je lepší ji vyléčit.
      Wenca

      Vymazat
  12. Zajímalo by mne, jestli v době, kdy se nedá až tak snadno cestovat, či shromažďovat na seminářích, máte k dispozici nějaká skripta, kde by bylo popsáno něco bližšího k této metodě, kam třeba lepit nálepky pro léčení např. i vnitřních orgánů, páteře, prsou,....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matko, taková skripta nemám. V tomto případě platí "lépe jednou vidět, než stokrát slyšet". Např. při hledání akupunkturních bodů, pokud nevidíte kožní defekt který na něj upozorňuje, musíte nahmatat nerv se slovy "cítíte jak jezdí pod kůží?" Podstatnou část nauky tvoří orientální diagnostika a ty vizuální znaky je rovněž třeba vidět.
      Wenca

      Vymazat
  13. poznámka k vitamínu C pro ty kdo mají zájem si něco zjistit mimo neuvěřitelných farmaceutických žvástů zde uvedených. Nebudu dávat linky ani odkazy, 10 minut hledání není zas tak moc. Nebudu ani vyvracet zde uvedené nesmysly.
    Zjistěte si něco o:

    - procesu výroby vitamínu C v organismu a která část záhadně chybí u člověka
    - zjistíte, že lidské tělo vitamín C stále syntetizuje ale syntézu v posledním kroku nedokončí...pročpak?
    - zjistěte si kolik vitamínu C vyrábějí ostatní savci a trochu se zamyslete
    - dohledejte si studie o přínosech Vitamínu C - nad 10g denně. Zajímavé je, že tyto studie je zakázáno věřejně publikovat


    Rozhodněte si, zda budete věřit farmaceutickým žvástům, nebo si uděláte vlastní názor.

    Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvoje otázky je vcelku jednoduchá odpoveď - Z pohľadu života samotného energia v ňom je vždy na prvom mieste. V prirodzenom prostredí života je vitamín C záležitosťou výlučne predátorov a tým človek nieje... hunter

      Vymazat
  14. Článek se mi líbí, je velice autentický, a to potěší každého autentického hledače. Autor našel svoji cestu ke zdraví, které se velmi podobá metodě, která je popsána v knize Léčebný kód :
    https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/lecebny-kod-80719.
    Body nalezené na hlavě a krku o tom svědčí, dokonce mám za to, že metoda je lepší než metoda v knize popsaná. A současně mne napadlo, že tímto způsobem nalezené body jsou vhodné i pro metodu tzv. požehování, a to by se virům ale okamžitě přestalo líbit.
    Moc díky za článek. Přeji i nadále pevné zdraví.
    K 124 omforum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ale jak najít bolestivé body, když bolí celé nohy od kolen dolů - periferní neuropatie dolních končetin (ne diabetická či alkoholická). Neurolog již zkusil všechny léky, které zná, ale bolesti se stávají nesnesitelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, již několik let tuhle bolest zvládám pomocí alobalu (na noc zabalit nohy po kolena a na to silné vlněné podkolenky) Neurolog mi taky nic neobjevil. Jen jedna jeho rada byla, ať jedu k moři, chodím pískem a sluním se. Takže jsme na zahradě vysypali část záhonu říčním netříděným pískem a tam se v létě chodíme brouzdat a slunit. Taky už roky si vyrábím třezalkový olej a tím si nohy potírám. Od padesáti k doktorům nechodím a jsem v pohodě. Velmi důležitá je ale i práce s vlastními myšlenkami, které je třeba důsledně nasměrovat do role "Já jsem zdravý(á)" a pěstovat si stále v sobě pocit vděčnosti, že se nám vše děje díky laskavosti Zdroje (či chcete-li Boha). Ať se Vám daří!

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů