5. 3. 2018

Kdy umře Systém


Systém je dokonale vymyšlen a ideálně zakomponován. Téměř nemůže zklamat.
Dokonce se rok od roku jeví humánnější a umožňuje nám, abychom se pomalu zabíjeli sami. Nyní už skoro nejsou potřeba války.
Existují totiž tři magická tlačítka, která dnes má skoro každý: sex, moc a prachy. Přes tato tři tlačítka nás Systém ovládá. Vůbec nepotřebuje každého z nás sledovat.
Stačí vypracovat a instalovat program z jednoho z těchto tlačítek a pak už tisíce „lidiček“ všechno udělají samy. Ty, kdo taková tlačítka mají a dobře jim fungují, Systém nazývá „adekvátní“. Je pouze třeba je zformovat adekvátními jemu, Systému.

Tlačítka
Zvláště dobrá je kombinace dvou, nebo ještě lépe tří tlačítek. Například „moc“ a „prachy“. Máš-li instalována tato tlačítka, nezastavíš se před ničím, pokud ti Systém po jejich stisknutí slibuje výsledek. Zradíš přátele, svůj národ, zradíš svoji zem, pokud to Systém po tobě požaduje za moc a prachy, a tak se nakonec staneš vlivným politikem nebo mediálním magnátem a získáš moc skutečnou nebo ideologickou (možnost ovlivňovat masy skrze zombiebednu) a vytoužené zelené papírky. Systém si jich vytiskne, kolik chce.
Samotné tlačítko „prachy“ taky není špatné. Ti, kteří ho mají, jsou rovněž velmi dobře ovladatelní. Za „prachy“ lze zapracovat i pro zahraniční rozvědku, vyzkoušet na dětech novou vakcínu, zrazovat, lhát, nechat se ponižovat… ale nikdy nevíš, jestli ti Systém po stisknutí na tvé kouzelné tlačítko poskytne očekávaný výsledek, protože nemáš "moc".
A co nabízí tlačítko „sex“? To ti nemusím vyprávět. Dobře víš, že kvůli tomuto tlačítku byly rozpoutány i vedeny války, uskutečňovala se a uskutečňuje státní politika, provádí se rozvědka. Pokud takové tlačítko máš, je pravděpodobné, že tě Systém bude brzo potřebovat. Co že říkáš? Že ty takové tlačítko nemáš? A proč tedy koukáš na klipy na MTV a někdy i na něco jiného?
Přiznej to čestně alespoň sobě, vždyť potřebuješ internet právě proto. A zombiezprávy k tomu dostáváš jako bezplatnou aplikaci.
Existuje samozřejmě ještě několik dalších tlačítek, třeba „hrůza“, „strach“, „veřejné mínění“. Ale princip jejich fungování je stejný. Právě ta nutí shromažďovat u zombiebeden miliony diváků.

Jak se tlačítka aktivují
"Zombie-Zprávy", „Jak se stát milionářem“, „Ulice“, „Reality show“, „Volba miss“, „Zlatý slavík“ a mnoho dalších projektů mačká tvoje tlačítka a činí tě adekvátnějším a adekvátnějším. Uměle formují „tvé“ mínění v klíčových momentech, učí vidět, co je potřeba, s kým se přátelit, jak a kde pracovat. A všechno jen díky jim - projektům formujícím tlačítka - věříme, že „nejstarší profese“ vůbec nebylo zemědělství, že banky se starají o obyčejné lidi a vlády vždy zastávají zájmy svých občanů, že jediný možný způsob, jak v současné době získat energii, je pálením ropy, že je prestižní být bankéřem, právníkem a zubním lékařem, že být "star" je super a nejlepší způsob, jak se jí stát, je sex s producentem, že rodiče by neměli "porušovat práva dětí" a otravovat s moralizováním, že lékaři mohou léčit, že učitelé mohou učit, že vědci vědí všechno...
Ještě jsi neprokoukl podvod? Ne?
Asi jsi už svá tlačítka začal pociťovat jako samozřejmost. Ale dříve jsi je neměl!

Cizinci
Ale někteří je nemají ani teď. Jsou to "cizinci" - neadekvátní lidé. Systém je zavrhuje a oni ho neuznávají.
Ty nepřijmou do zaměstnání v seriózní kanceláři, protože korporátní etika je jim cizí jako něco zmrzačeného. Takoví se nestanou mediální tváří, protože práce v zombiebedně vyžaduje poslušnost, šíření určitých dogmat, hodnot „Systému“ a hlavně – nemají tlačítka! Není je čím ovládat. Pokud se jim přesto podaří prorazit, tak ne na dlouho. Jen do kulky nebo čelního nárazu jako Talkov nebo Coj. Takoví nevstoupí do politiky, a pokud, vydrží tam jen krátce - do nešťastného okamžiku, do havárie nebo cihly na hlavu. Proč zabili Kennedyho? Jevdokimova? Ne-a-de-kvát-ní! Neadekvátní ničemu kromě svého Svědomí.

Kde se bere neadekvátnost?
Ještě jsi to neuhádl? Rodí se z informovanosti. Proč myslíš, že se na tebe v posledních desetiletích lijí potoky částo pravdivých a hrůzných informací o plánech světové vlády, o znečištění planety, o tom, co se na Zemi opravdu dělo v historii dávné i nedávné? To způsobují „probuzení“ lidé. Ano, tak to je.
A co na to Systém? Ten potřebuje zjistit, zda jsi adekvátní nebo ne. Oddělit, jak se říká, zrno od plev. Informace dostávají všichni stejně, internet má přece skoro každý. Ale ne všichni vnímají stejně. Někteří až do smrti zůstanou slepí a nepochopí dualitu tohoto světa.
Někomu se již podařilo "přizpůsobit" se do takové míry, že se mu Systém zdá být mateřským lůnem, něčím měkkým a útulným, co z něj odebírá veškerou zodpovědnost. Je mu úplně jedno, že historii zfalšovali, že ho tráví GMO a dalšími šmejdy, že mravnost upadla. Proč se rozčilovat, když máš stále v chladničce pivo a seriál v zombiebedně a za tvou bezpečnost odpovídá policie, za tvé zdraví lékaři, za tvé děti učitelé a za tvé psychické zdraví tvůj psychoanalytik... 
Chceš si o tom pohovořit?
No jasně, že neexistuje žádné světové spiknutí, máš recht. A Skolkovo bylo postaveno výhradně pro "nanoizování" tvého útulného způsobu života, rozhodně ne pro masovou výrobu čipů. Ne ne! Mimochodem, k tomu čipu: v něm není nic špatného a ty patrně nebudeš proti. 
Nu což, varovali jsme tě...
Jsi-li adekvátní, pak vítej v novém světě nového světového řádu, máš tu právo pracovat ve své kleci a zemřít měsíc po odchodu do důchodu. Organizují se tu sice jakési směšné komunity, rodová hospodářství, konají se pochody a mítinky, vznikají informační portály a sítě. Ale Systém je nemůže přehlížet.
Jenže ti, kdo jsou neadekvátní, se přesto lopotí. A opravdu je nelze přehlédnout. Pořádají jakési směšné komunity, rodové statky, pořádají pochody a shromáždění, vytvářejí informační portály a sítě. Nelze je přehlédnout. Komu? Systému samozřejmě. Komu? Systému, samozřejmě!

Jak Systém identifikuje "cizince"
Dříve odhalování a likvidace patřily k funkcím Kontory (speciálních služeb). Byla to titánská práce: odposlechy, stálý stav provokatérů visících jako návnada na háčku, analytici,  koordinátoři, oddíly rychlé reakce...
Dnes je všechno jednodušší: řekni mi své IP a já ti řeknu, kdo jsi. Systém i zde je blízký ideálu. Přesně ví o kterémkoli z nás, zda má nějaké „tlačítko“. Je nenápadný a všudypřítomný. Může být a také je Pánem?

Jenže nyní se všechno stalo složitějším. Něco se zadrhlo. Lidí bez tlačítka je čím dál víc. Příliš mnoho, aby se dalo sledovat každého. Spojují se do skupin a sítí. Spojují se do skupin v životě.
A co je ještě daleko horší – oni začínají Systém ignorovat! Vytvářejí tak nebezpečnou tendenci.
Vždyť Systém žije díky reakcím na stisknutí tlačítka. Jedině tlačítka Systému dovolují všechna ta nová pravidla hry a instalovat nové podprogramy dojení.
A co když kritické množství „lidiček“ přestane na tlačítka reagovat? Co když najednou začnou konat jedině v souladu s příkazy svého Svědomí? Vždyť čeho se bojí Systém? I on má tlačítko, jmenuje se „Strach Systému“. Takže kdy umře Systém?
Až my všichni začneme žít podle Svědomí.


autor: Vladimír Borisov
zdroj: https://sofyapremudraya.livejournal.com/1118341.html
překlad: Vlabi


17 komentářů:

  1. Jeden z návodů, jedna z dalších verzí...

    Návod na přežiti v roce 2020 -Sergej N. Lazarev
    https://www.youtube.com/watch?v=gQg2puaHhuk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další falešnej prorok, kterej slibuje co nemůže splnit a akorát generuje v lidech strach a bere za to prachy... Lidi, kolikrát už ste slyšeli že v tom či onom roce se stane to a to (koncem světa počínaje a převibrováním do vyšší dimenze konče) ? Stalo se to někdy ? Nestalo... Tendle se navíc vohání biblí, to je věc naprosto nekompatibilní se slovanskou duší. Pán ani slovansky nevypadá. Tak proč se jím zabejvat?
      Chorche

      Vymazat
    2. Nevím, to jsi možná poslouchal nepozorně nebo ne až do konce... Také se neohání Biblí jako autoritou ale upozorňuje na nějaké místo. Kupodivu i v Bibli jsou dle mého náznaky původní nauky, než se vše zkreslilo a zneužilo. Myslím, že to není prorok a nehraje si na něj (takže proč falešnej?), jen nám něco sděluje. Jsou samozřejmě jednodušší a přímější nauky, ale považuji něco v jeho radách za zajímavé a prospěšné. Někomu to třeba něco řekne, někomu ne, "každému podle kořání jeho duše"... :-)

      Vymazat
  2. Nale, problém je podle ten, že se nás snaží neustále někdo na něco připravovat, co přijde. Dokola a dokola a dokola... a ono pořád nic:-)
    SÍLA Moci je v přítomném okamžiku Člověka. Dav je tak Silný jako jeho neslabší článek. Z čehož plyne, že Člověk je Silnější. Není se na co připravovat, chceš to, udělěj to, Teď. NĚKDY už je pozdě a vše ostatní jsou jen výmluvy.
    Něco jiného je plánování dílčích cílů. Nejde vše najednou a navíc v těch dílčích cílech mohou být chyby, na které se přijde po Teď, a pak dochází k aktuálním operativním změnám i těch dílčích cílů. Neustálým čekáním na Něco se navíc jen tvaruje Čas. Což je to, co někdo tvrdí, že se zrychluje a někdo, že zpomaluje, ačkoliv existuje prostě jenom v Teď.

    Nějak si nejsem jist tím kritickým množstvím lidiček, co budou řízeny Vědomě Svědomím. Mnoho těch neadekvátních má Strach, jestli to, o co snaží, dělají "správně" a stejně tak mnoho jich netuší, že to co si myslí, že dělají "správně", je vlastně Vědomě, i když podle jejich svědomí. Ať to nebo to, obojí naopak podporuje systém, ačkoliv si myslí, že proti němu bojují:-) Svědomí se nedá naučit, stejně jako inteligence. Mravy a vzdělanost ano.
    A to pomíjím to, že jich je daleko víc řízeno tlačítky systému - z prostého důvodu, jsou jím vzdělávani a umravňovány....
    Narazil jsem na celkem zajímavou knihu. A i když asi autor zamýšlel trochu jiný pohled. Je v ní patrné, kdo vlastně ten úžasně skvělý systém s tlačítky "postavil".
    https://www.kosmas.cz/knihy/144976/jak-katolicka-cirkev-budovala-zapadni-civilizaci/
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpovědi jsou dle odstavců, na které reaguji.

      Víme jistě, že se skutečně nikdy nic neděje? Není problém spíše v tom, že málokdo přesně vyjádří a pozná, o co jde a co možná bude? Pak si to lidé různě vyloží a začnou to šířit a začne kolotoč spekulací, zaručených proroctví… A přitom je jasné, že se „vibrace“, přílivy energií mění a jsou etapy, kdy dochází ke změnám.

      Ano, nikdo není přímo závislý na ničem. Záleží na jeho stavu mysli, zda ho ovlivňuje něco jiného.

      Souhlas.

      Ano, stojí k zamyšlení, co je impulsem k vytváření „tlačítek“. Co je příčinou, že se lidé chovají, tak jak se chovají. Tady je dle mého jádro pudla. Ne hledat odpovědi na tisíce otázek, ale položit si tu jedinou, ke které stejně všechny ostatní otázky postupně dospějí. 

      Vymazat
    2. Bible pro pozorného čtenáře navzdory všem redakcím obsahuje stále zřejmý kód pro život v mravnosti a pokoře před Absolutnem i radosti z nečekaného poznání...

      Vymazat
    3. Ale život podle mravnosti není to samé, co život podle svého svědomí. Mravy potřebují ke společnému soužití jen ti, co neznají Svědomí.
      Mravy v Člověku pouze potlačují Vidění i Vědění. Proto je lepší v dětech probouzet Svědomí, než je učit "společenským" mravům.
      S Pokorou před Absolutnem by se dalo souhlasit, pokud budu brát Absolutno jako Vědomí:-) Asi to bude tím, že Pokora potlačuje Ego...
      nenimito

      Vymazat
  3. Skúste toto "tlačítko":

    http://allatra.cz/publication/allatra-encyklopedie-prapuvodnich-znalosti

    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Allatra je taková "bible" New Age pro(do?) NewOrder. Jsou v ní ty "pravdy" i polopravdy poněkud zavádějící a nasměrovány poněkud jinam, myslím.
      Mám ji doma, nešlo odolat tak hezky relativně řemeslně zpracované knize:-)
      Ono stačí pozjišťovat, co je vlastně IBIS a Zastupitelství Mezinárodního společenského hnutí ALLATRA, komu patří domény, hlavně ta prvotní z UA - https://uabiz.org/ТОВ-АЛЛАТРА-37633996/
      Ti "stvořili" Anastazii....
      Ono kdyby to bylo proti systému, tak by ten systém tolik nepodporoval šíření. Už jen ta vydání tolika knih v tolika jazycích muselo stát majlant, nemluvě o těch natočených reklamách.
      A ano "tlačítko" je správné pojmenování:-)
      nenimito

      Vymazat
    2. Tak potom hurááá na stromy, vivat doba kamenná, lebo aj tak je všetko zbytočné...

      Vymazat
    3. Mno, záleží, co si představuje za Dobu, které hisTorici říkají doba kamenná:-)

      Vymazat
    4. Bohužel nekritických lidských duší následujícíh Anastasii je dost na to, aby byly varováním před unáhledným odpojováním se od systému bez náležitých pojistek a bez obecné úrovně lidského vědomí garantující bezpečnost takového odpojování se. Zato prosperita slovanských občin je tím, co vychází ze "selského rozumu" reflexe reálného života v pospolitosti lidí.

      Vymazat
  4. Já mám na to celkem vývojově funkční recept: Peníze jen na nezbytné životní potřeby kulturního člověka, sex pouze v rámci šťastného manželství s dvěma zdravými a šťastnými dětmi a moc nad sebou samým v rámci sebeovládání. Takže trochu popularizace snad neuškodí :) Mravnost je lékem na všechny neduhy, proto její dodržování je vnitřním imperativem vědomého člověka. Peněžní psychopaté se brzy přesvědčí, že normální a životaschopné je žít lidsky, nikoli démonicky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ??
      "...sex pouze v rámci šťastného manželství s dvěma zdravými a šťastnými dětmi..."
      A co na to Norové??
      :-)

      Vymazat
  5. Pěkné, je vždy dobré se zamyslet nad okolním dění... Získat objektivitu, nadhled... Kdo se tomu bráni nebo zavrhuje to je ignorant

    OdpovědětVymazat
  6. Jen co se mě týče. Jsem neadekvátní. A to, jestli je autor tohoto článku manipulátor, čí mystifikátor je mi úplně šumák. Mě zajímají fakta. A ta tam jsou. Může mě trefit, když se v nějaké diskuzi objeví názor:,,nojo to napsal Aeronet. Taková stoka." Ten hlupák, co to napsal, tomu je úplně jedno, zda jsou tam nějaká fakta čili nic. Mě zas zajímají jen ta fakta. A ta má většinou VK dobře zmáklá. Jeho vlastní komentáře jsou mi šumafuk. Mě zajímají jen ta fakta. Jejich interpretaci už zmáknu sám. Nojono. Jsem asi nějakej divnej.
    Margon

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů