7. 3. 2018

666,66 Hz - frekvence ze záhrobí?

Omluvte prosím u tohoto článku sníženou kvalitu srozumitelnosti i autentičnosti. Jak níže zazní, informace týkající se naprosto bezprecedentní události jsem viděl pouze jako automatický překlad z norštiny a to ještě jen jednou. Takže budou chybět přímé odkazy, fotky i videa, které v původním zdroji byly.

Nejprve bych se ještě zmínil, jak jsem se k níže podaným informacím vlastně dostal. Byla to, jak v jedné známé české komedii zaznělo, politováníhodná (pro někoho) náhoda, která se stane maximálně jedenkrát za deset let :-)
Mám už dost sjeté zimní pneumatiky, a jelikož u nás sníh stále ne a ne odkráčet do studených krajů, chtěl jsem se rozhlédnout po internetu, kde bych nějaké sehnal nejlevněji. Takže jako vždy jsem do vyhledávače zadal potřebná slova a stisknul magickou klávesu ENTER. Rychlostí třešňového průjmu na mne strýček Google vyplivl čtvrt miliónu českých odkazů, a tak jsem namátkou na jeden kliknul. Tentokrát se však efekt průjmu nekonal sáhodlouhých několik desítek vteřin. Dokonce mi zamrznul notebook. Spíše ze zvyku jsem stiskl F5 pro aktualizaci stránky a ejhle, stránka najela. Jenomže už na první pohled bylo jasné, že o zimních pneumatikách se tam nic nedozvím. Na pohled druhý bylo jasné, že se to nedozvím v mém rodném jazyce. A dokonce ani v anglickém! Jelikož byla vlevo uprostřed fotka, která mě zaujala, nechal jsem si celý text od kolegy Googla projet translátorem. Prý norština. Už po letmém přelítnutí prvních pár řádků mi bylo jasné, že jsem asi narazil na něco, co stojí za dočtení, a tak jsem to projel celé, včetně fotek a videa.
Řeknu vám, málem mě to povalilo prdelí na zem. Ale už dost plkání. Vlastními slovy nastíním obsah článku.


Norští vědci zabývající se specifickými vlastnostmi sonických (zvukových) vln využitelných v chovu kožešinových zvířat narazili koncem minulého měsíce (únor 2018) zcela náhodně v jedné mezinárodní laboratoři za polárním kruhem na fenomén, pro nějž nemám žádné logické vysvětlení. Ti z nich, kdo celým, do kabátu tajemství zahaleným pokusem prošli bez újmy na zdraví (a to i na zdraví psychickém), byli následně bleskově transportováni americkým vojenským speciálem a zpovídali se přímo na nejvyšších místech ministerstva obrany USA (nikoli norském!!!) za účasti zástupců NASA, NSA, CIA, NCIS, USMC a dalších pochybných organizací. Je tedy s podivem, že se i přes přítomnost těchto nedostižných superodborníků na utajení čehokoli dostala část zprávy z tohoto jednání na veřejnost
A právě tato zpráva bylo to, co na mě omylem vyskočilo místo nejlevnější pneumatiky na českém trhu. Zda šlo o záměr či náhodu, mohu pouze spekulovat. Díky tomuto úniku dat jsem ale zakopl o informace, které dokazují, že tzv. konspirační skupiny nemusí být vždy nutně zcela mimo mísu a že jejich "bláboly" nepatří jen na stránky sci-fi. Důležitým puncem autentičnosti pro mě bylo především to, že po necelých 24 hodinách, kdy jsem si chtěl stránku znovu a důkladněji projít - hádejte, co se nestalo: nebylo po ní ani vidu ani slechu! A nejenom po této konkrétní stránce. Zkoušel jsem v norštině, ale i angličtině najít zprávy, které by alespoň střípkovitě naznačily, že se událost opravdu stala. Bez úspěchu. A dokonce i z historie mého prohlížeče ve starém počítači uloženém mezi kompoty ve špajzu zmizelo vše kolem času, kdy jsem na inkriminovanou stránku narazil. Takže se nedivte, že konspirátor šmrncnutý paranoikem ve mně zvítězil a donutil mne napsat tento článek.
Jak jsem se již zmínil, impulzem k přeložení stránky pro mě bylo šokující video a fotografie stažené těsně po obsazení vědecké základny americkým námořnictvem z bezpečnostních kamer a kamer na monitorech počítačů (alespoň odhaduji podle úhlů, z kterých byla videa snímána). Nahrávky ukazovaly pokusy, při kterých byl použit sice přesně specifikovaný generátor zvukových vln, ale jeho označení si bohužel nepamatuji. Vědět, že data z netu do druhého dne zmizí, tak bych si udělal printscreeny. Alespoň poučení pro případné příště.
Oč tedy šlo? Googlácký překlad sice házel slušné bludy, ale základní smysl byl jasný. V kostce se jednalo o sledování vlivu přesně modulovaných zvukových vln na srst, ale pochopitelně i na celkový zdravotní i psychický stav zvířat chovaných pro kožedělný průmysl. Že lze takto až dvaapůlnásobně zvýšit kvalitu srsti, to již vědecký tým světu dokázal (prý) minulý rok. Já to, přiznám se, neprověřoval. Výzkum byl především zaměřen na zkrácení doby, po kterou chovaná zvířata byla schopná vyrůst a kvalitní srst vyprodukovat. Až do teď to zní celkem nevinně až nezajímavě, pominu-li postoje Greenpeace, pár neziskovek v čele s Člověkem v nouzi a dalších ochránců zvířat, kteří by se jistě vyrojili, kdyby nešlo o tak odlehlou oblast.
Jestli jsem to správně pochopil, šlo de facto o genetický experiment, kdy DNA není laboratorně upravována před narozením zvířat, ale až během jejich života celkem jednoduchým způsobem - vlivem zvukových vln.
26. února v nočních hodinách při rutinním automatickém přelaďování přesně modulované vlny založené na známé frekvenci 432 Hz na její přesný dvojnásobek došlo ke zkratu v napájecích obvodech zvukového generátoru a ze zatím nejasných příčin naskočila frekvence 666,66 Hz. Podle záznamů z kamer si čtyři hodiny nikdo ničeho nevšiml. Snad i proto, že prostory, kde se pokusy prováděly, byly zvukotěsně odděleny od obytných prostor. Pak se ale začaly dít věci jako vystřižené z béčkového hororu.
Zvířata během asi 20 minut bez výjimky začala vykazovat stále výraznější změny v chování. Mechanické zámky na klecích se jednotlivě samovolně odemykaly, a to bez klíčů, a dveře se samy otevíraly! Po opuštění klecí všechna zvířata během dalších pár minut doslova zešílela. Navzájem se pozabíjela bez ohledu na to, zda šlo o masožravce či býložravce. Několik posledních zbylých zakrvácených těl ztratilo všechno osrstění a v jeden okamžik naprosto znehybnělo zaujímajíce bez výjimky jeden směr - ke dveřím laboratoře. Tam video skončilo zrněním.
Podle fotografií podobný, ale daleko děsivější obraz se objevil i v místnostech, které obýval personál. Místo zvířecích těl tam byla znetvořená těla lidská.

Podle zprávy nikdo uvnitř nepřežil. Svědectví podalo pět vědců, kteří večer ten den plnili své úkoly v nedaleké přidružené laboratoři. Při jejich příjezdu byl celý areál již bez proudu a všechny vchody otevřené. Jakmile objevili první tělo, okamžitě nález oznámili rádiem na policii a satelitním telefonem informovali univerzitu v Oslo, která celý projekt financovala. Zajímavé je, že ještě před příjezdem policie tyto přeživší již eskortovala do vojenského vrtulníku Sikorsky S-61 skupina, kterou domorodí Sámové odhadli jako členy amerických speciálních jednotek. Tento vrtulník je mimochodem hojně využíván agenturou Blackwater. To však již nebylo součástí zprávy, ale textu pod ní. Kdo tento text přiložil, nebylo uvedeno.
V utajené zprávě se dále uvádělo, že vědci byli přepraveni na ministerstvo obrany ve Washingtonu s účastí organizací, jež jsem zmínil výše.

Když norská ambasáda požádala o vydání svých vědců, bylo jí sděleno, že žádní občané Norska nejsou ministerstvem obrany zadržováni. O osudu přeživší pětice tedy není nic známo. Alespoň tedy podle textu pod zprávou, který pokračoval další zajímavostí. A to, že dva dny na to, se v oblasti inkriminované laboratoře konalo neohlášené vojenské cvičení NATO s účastí výhradně americké armády. Oblast byla až do neděle (4. 3.) neprodyšně uzavřena a očití svědkové z jurty vzdálené 12 kilometrů uvedli, že viděli přilétat i odlétat velké vojenské nákladní vrtulníky Boeing CH-47 Chinook včetně jednoho s logem NASA.

Závěry v článku žádné nebyly. Ale není těžké si domyslet, že za vším zřejmě leží frekvence 666,66 Hz. Nikdy jsem na symboly a čísla nebyl, ale tady se přímo nabízí spekulace, že číslo 666 není jen symbolem, který hojně používají na Zlo a Temnotu orientované skupiny, sekty a náboženství uctívající Bafometa. 
Abych ale vyloženě neovlivňoval, výklad nechám na každém zvlášť.


zdroj: youtube.com

25 komentářů:

  1. Hehe, tuze se mi líbí styl jakym je to psaný, psávával sem podobně kdysi :-) Jinak nechci nijak schazovat potenciální reálnost popsanýho incidentu, ale skoro bych si typnul, že si narazil na nějakej virál propagující novej zombie film. Norové takový točej (třeba Mrtvý sníh https://www.csfd.cz/film/248800-mrtvy-snih/prehled/ nebo https://www.csfd.cz/film/274834-rare-exports/galerie/?type=1 ). Sem si skoro jistej, že kdyby se incident stal, nebude to viset na internetu ani hodinu (vlastně by to tam neměl kdo dát). Ale nechci tim říc, že se takovej incident stát nemoch. Zvuky zcela jistě dokážou pozměňovat DNA a jistojistě dokážou měnit chování jak zvířat tak lidí. Já když náhodou při přepínání programů zlý bedny narazim na kanál Šlágr TV, musim se zuby nehty držet abych bednu nevyhodil z okna... :-) Než stačim přepnout někam jinam...
    Chorche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřepínej, vyhoď. :-))

      Vymazat
    2. Náhodou... Myslím, že Šlágr má svůj význam. Víte, kolika lidem přináší radost? Nemá každý na poslech jiné hudby.

      Vymazat
  2. Jinak kdo chce, může udělat pokus sám na sobě https://www.youtube.com/watch?v=eLbcjRPqteM . Zvuk je nepříjemnej, ale nemyslim si, že po něm pudu vraždit sousedy :-)
    Chorche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste čistý tón, ne hudbu. Třeba tady:
      http://www.szynalski.com/tone-generator/

      Vymazat
    2. Tam se daj docela dobře ladit ty zvláštní Zvuky o nízké frekvenci:-)
      http://szynalski.com/tone#31.32-triangle
      nenimito

      Vymazat
    3. Generátor je super! Slyším od 110 do těsně na hranici 13,000Hz. Kočky samozřejmě reagovaly i tam, kde já nic neslyšela.

      Frekvence 666 mi nevadilo, kupodivu. Ale na tom youtube odkazu to bylo strašně nepříjemné. Je sluchově, ale pocitově.

      Vymazat
    4. Nenimito, to je husté, slyšela jsem při větší hlasitosti i 1 Hz.

      Vymazat
  3. velice podobný tomu co vysílávala televize když nevysílala :-) Říkalo se tomu monoskop. Zvuk je nepříjemnej, ale jak sem psal vejš, nevypíchnu kvůli tomu psovi oči... :-)
    Chorche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Tvým názorem, také se mi to nezdá.
      Odkaz na čistý tón jsem dal jen z toho důvodu, že to asi bude autentičtější popsané situaci než Youtube.

      Vymazat
    2. Jooo, a nepletes si to s 1kHz co se používá na test zvuku...

      Vymazat
  4. Každopádně jestli mam pravdu a jedná se o virál na nějakej novej film, tak ho chci vidět :-) Neptejte se mě jak to souvisí s mou slovanskou duší, nepohoršujte se, ale já mam prostě tendle druh černýho humoru rád...
    Chorche

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Michale, to je náhodička, že zrovna množství informací a jejich pravdivost probíráme okrajovně v diskuzi u jiného článku :) Tak se zkusme podívat, jak to asi mohlo být, jestli se dá vyvodit nějaký závěr. Zkusim dát pár otázek, můžeme se pak v diskuzi pobavit o odpovědích na ně.

    1. Co by člověk udělal, pokud by chtěl zveřejnit závažné informace o čemkoliv tak, aby se dostali mezi nejširší veřejnost?
    2. V jakém jazyce?
    3. Jaký je předpoklad, že byli norští vědci úplně první na světě, jenž měli tu čest s takovou zvukovou frekvencí?
    4. Kdo ty webové stránky vytvořil, pokud byli přeživší vědci deportováni do Washingtonu?
    5. Jak mohl tvůrce stránek vědět, že právě do Washingtonu?

    Doplňující otázky:
    - Co je potřeba udělat, aby člověk vytvořil dokonalou mystifikaci na webu?
    - Půjde stejnou cestou, jakou by šel jiný člověk, který by potřeboval zveřejnit supertajné informace?
    - V jakém jazyce?
    - Co té mystifikaci dodá "punc" autentičnosti?
    - Co udělá manipulátor, když bude chtít, aby si veřejnost ublížila něčím škodlivým?
    - Jaký je účel vytváření mystifikací a hoaxů na internetu?

    Jak sám jsem otevřený všemu novému, nepoznanému a zvláštnímu, tak si osobně myslím, že jsi narazil na mystifikaci, hoax. Otázkou je, proč zrovna ty a teď, to náhoda určitě nebude :) Ať se daří. Člověk.

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě by se slušelo dodat, že pro zimní gumy se nechodí na norský stránky nýbrš na finský :-) Fabrika, která původně vyráběla hajzlpapír a holínky a která se bůchvíproč přeorientovala na mobilní telefony než jí zválcovala azijská konkurence dneska dělá jedny z nejlepších zimních gum za celkem slušnou cenu.
    Taky sem se zamyslel nad jednou věcí (na kerou sem se obával, že se mě třeba zeptáte po minulejch komentářích). A sice proč vlastně mám rád ten druh černýho humoru, kterej se vyskytuje v hororech co vlastně hororama díky tomu nejsou. V převážně zombie filmech nebo různejch splater filmech. Temná strana síly (a je jedno jak si jí nazvem, zda peklo nebo Seth, Amon, Jehova, Aláh nebo nějak jinak) se živí na našich emocích, převážně asi strachu. Nevim jak ten mechanismus funguje, ale sem si jistej že funguje. Každej to jistě poznal na vlastní kůži že je ze všech stran poňoukanej ke generování emocí. Ale spousta lidí má nějakej svuj obranej mechanismus jak tomu čelit více či méně. No a tim se dostávám k tomu co sem chtěl říct - strach porazíte tak, že se mu vysmějete do ksichtu :-) V některejch filmovejch nebo literárních dílech tak vlastně za vás učiněj už sami tvůrci chtěně (u kterejch nejspíš obranej mechanismus zafungoval), u některejch to tvůrci učiněj nechtěně, kdy je dílo tak pitomý, že se mu smějeme proti vůli tvůrců. No a někde si holt musíte pomoct sami :-) Vzpoměl sem si na skoro dřevní doby počítačovýho hraní, někdy v druhý půlce 90. let vyšla hra na motivy filmů s Vetřelcema a predátorem, Alien vs. Predator. Hra měla sama o sobě dost hororovou atmosféru (kdo zná filmy tak pochopí). A jako bonus tvůrci ke hře přibalili CD s totálně hororovou hudbou. Když měl člověk hru hrát, ideálně v noci a ještě si k tomu pustit to CD, tak měl i v mladým věku zaděláno na infarkt... :-) Jelikož sem nestál o infarkt ani trvalý poškození mozku či duše, vyřešil sem to tvůrcům navzdory - ke hře sem si pouštěl místo toho originálního CD desku Boba Marlyho :-) A s jeho regge se hra stala nejen nelekavou, ale doslova veselou :-)
    Takže neberte lidi všechno vážně, vykouzlete si na tvářích úsměv i z věcí který by chtěli po vás pravej opak...
    Chorche

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě počkám na případné další komentáře, pak se ke všemu velmi rád vyjádřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by satira? Začínáš přecházet na jiné literární žánry:-)
      nenimito

      Vymazat
  8. No, co třeba tohle?Není to podobné?https://zpravy.idnes.cz/v-rusku-zemrel-muz-jenz-jediny-prezil-tajemnou-vypravu-na-horu-mrtvych-1ao-/zahranicni.aspx?c=A130430_144028_zahranicni_ipl
    Nikdy nevíte....
    Dita

    OdpovědětVymazat
  9. Jelikož jsem zaznamenal, že se článek objevil i na stránkách, kde bych to zrovna nečekal, dávám vysvětlení, byť formou položení otázek.

    Nikomu nepřišel ten Bafomet nějakej divnej?
    A co na štítek pod článkem, koukal se někdo?

    Lidi (nemám na mysli nikoho konkrétního z diskutujících), proboha, sundejte si klapky z očí, vždyť pro stromy nevidíte les :-)

    Možná si někdo aspoň díky článku uvědomí, že na z venčí přijímaných informacích vidí to, co vidět chce. A to často bez ohledu na to, co v nich opravdu je. O tomto filtru jsem už utrousil zmínku:
    http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2017/08/tvorba-osobniho-vnimani-sveta.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi, lidi, lidi..... "Ani to očko tam prostě NE-NA-SA-DÍŠ!"
      To svetelneinfo mi asociovalo:
      http://www.vesmirni-lide.estranky.cz/
      nenimito

      Vymazat
    2. Štítek "satira" jsem zaznamenala hned. Pak mi přišly hodně dobré otázky, které položil Člověk, protože jsem si kladla při čtení článku stejnou otázku - kdo to dal na web, když všech pět přeživších bylo pod dohledem. A v tomto případě mě přestává zajímat záhada experimentu, ale vyloženě detektivní záhada, KDO to dal na web, KDY a JAK :-)

      Vymazat
  10. Tak jsme měli velmi zajímavou obědovou debatu. Manžel tvrdil, že to, co si myslím, že slyším, je už zmutovaný zvuk v reprobednách. Já zase trvala na svém, že kdo ví, co my vlastně slyšíme, když vše určil a sestavil člověk :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, a co teprve debata na téma barvy, že vnímáme konkrétní část spektra, které říkáme červená, to se ještě shodneme, ale co každý z nás opravu vidí, můžeme jen doufat, tak jsme si povídali o tom, že ocitnout s v něčí hlavě, kdoví, jak by se nám svět barevně jevil...no trošku doufám, že fungujeme podobně, ale kdo ví...8-) sv

      Vymazat
  11. Satira. Chápu. Ale něco podobného se skutečně stalo. Aljašská pyramida. Říká vám to něco ???
    Margon

    OdpovědětVymazat
  12. poslech frekvencí a léčba pomocí nich je mé oblíbené téma a testuju je na sobě už pár let....muj fbook mike binaural ....dávám tam odkazy zajímavých, dle účinků.....https://www.youtube.com/watch?v=bPWOcrYWcbk

    OdpovědětVymazat
  13. Nedavno jsem cetl jak v Rusku
    opravuji DNA zvukem , vibraci. Jedna se o metodu kdy SE da Bez mechanickeho zachazeni a klonovani vse opravit a samozrejme Americka Veda tento postup ignoruje.
    Proc?
    Protoze jsou omezeni na destrukci a babrani SE v "hmote".

    CERN v svajcu ( Siva - Yahve ) urychluje castice hmoty a snazi SE najit bozskou prvopocatecni nejmensi expanzni bod cerne hmoty nevedomosti YOD , KAABA , KRYCHLE coz predstavuje zidovsky svetonazor ze stvoritel fabricator vse buduje prave sam ze sebe.No stepili atom a NIC nenasli a tak zkousi Dal. Proto be cela zapadni Veda i medicina pouhou teorii a nikdy nedojdou k zaveru.

    V hmote totiz svetlo poznani neni naopak je zde nevedomost , zvireckost , pudovost , zrozeni a Smrt , docasnost a vladce nevedomosti a osudu rabu Yahve , Siva Satan cili satana stagnace v hmote.

    Rusko Leci a rozviji duchovnost nauky aryjske vedy tkzv 3 princip , svetlo poznani , sila stredu Madhu ( sladkost dokonalosti med ) ktera vznikla odtazenim 1.a 2. Principu zeme a nebe z neustaleho kvantoveho srazeni ( boje , zenou , muzem , levou , pravou atd )

    666 je opak 333 ktery zide ukradli nepochopili prevratili a uvrhli nekonecne svetlo poznani do hmoty ( fiktivni postava Krista v bibli a utok na podstaty budhismu a vedy )
    Zide a slimaci uctivaji 1. princip a odmitaji 2. tudiz nikdy nepoznaji celek 3.....

    666 frekvence neni nahoda ani zdigitalizovani hudby , zvuku a jazyka!
    Vzdy SE snazi puvodni privlastnit zatemnit a Pak cimrmanovski predsunout pred original a vydavat se za "puvodni"

    Nejlepsi frekvenci z nadich zpevaku ma Karel Gott..ma a mit Bude protoze poznani svetla je nadcasove....

    Opakem je rap ,metal , horory a dalsi strach milujici a na nem zavisle feminizovane subky....muz strach nenavidi a ne ze se v nem vyziva...Americka kultura satanismu matky zeme sochy svobody puvodnem patronky prostituce tomu dava za pravdu..

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů