17. 2. 2018

Anomální klimatické jevy v USA

Vláda USA, která se halasně připravuje na válku s Ruskem, patrně zkoušela nový druh zbraně hromadného ničení pod rouškou početných lesních požárů, jež na podzim minulého roku zachvátily země na západě Spojených států. Jestřábům z Pentagonu se zřejmě nepodařilo nenápadně vyzkoušet novou zbraň v průběhu válečného konfliktu v Sýrii, protože tam se pro její použití nenaskytly vhodné politické podmínky. Je však očividné, že to nebylo jen z tohoto důvodu, ale také proto, že jim „nezbyl čas“.


Je to neuvěřitelné, ale zdá se, že je to fakt!

Pro případ, že by se mezi Američany našel někdo, koho by napadlo, že to není dílo přírodních anomálií, ale čísi zlovolný záměr, vláda přispěchala s taktickým krokem a šíří pověsti o možném použití jakési klimatické zbraně Ruskem proti USA.
A jako prevenci, aby snad nikoho ani nenapadlo z takových zločinů proti vlastnímu lidu podezřívat vládu USA, byl jmenován speciální prokurátor ve věci ovlivňování klimatu USA Ruskem:

V USA byl jmenován zvláštní prokurátor ve věci ruského vměšování do klimatu
Ministerstvo spravedlnosti USA jmenovalo zvláštního prokurátora, jehož úkolem bude vést sledování ve věci „možného vměšování se Ruska do klimatických změn USA a možných diverzí ruských speciálních služeb spočívajících ve vměšování se do podnebných katastrof ve Státech v zimě 2017 – 2018“.
Do této hodnosti byl jmenován dvaašedesátiletý Michel Gill, který 12 let vedl antiruské oddělení CIA. Tento politik je známý díky těsným přátelským vztahům se senátorem Johnem McCainem. Gill má pověst „tvrdého bojovníka“ a v poslední době pracoval ve fondu Hillary Clintonové.
„Velmi dobře znám Michaela. Několikrát jsme spolu hráli golf. Myslím, že je velmi znepokojen faktem, že velká část golfových hřišť se nyní nachází ve stavu nevhodném pro hru, takže motivace u něj bude dostatečná,“ - řekl generální prokurátor USA Jeff Sessions.
Doplňme, že podle informací Národní meteorologické služby ve Státech vládnou anomální mrazy, jaké tu nebyly 20 let.

Ve Spojených státech mám přátele a právě od nich jsem se dozvěděl, že mezi Američany se šíří zvěsti, že prý Rusko likviduje Ameriku nějakou klimatickou zbraní.
8. ledna 2018 jsem dostal zprávu od své známé Taťány, kde psala i toto:
...a možná, že to přichází do Ameriky ruská odpověď. Kalifornie hoří, Florida je zatopená, nyní tam jsou mrazy, pomeranče mrznou, centrální Amerika je zasypaná sněhem a jsou tam velké mrazy. S manželem už vůbec nejsme proti rozpadu Říše zla...“

Když jsem se dodatečně a čistě ze zvědavosti rozhodl podívat na videozáznamy, na nichž jsou s dokumentární přesností zachyceny hrůzy, k nimž v USA došlo, byl jsem šokován rozsahem americké tragédie a stejně tak lží amerických a světových médií.
Prohlédněte si tento obrázek:


V popředí je spáleniště pěti domů. Do očí vás udeří, že těchto pět domů shořelo doslova na prach. Přitom, soudě podle slabé vrstvy popela, který z nich zbyl, teplota hoření byla tak obrovská, že se roztekl i kov! Nejsou tu běžné trosky spáleniště, které - třeba i pokroucené - vždy běžnému požáru odolají: kovové potrubí, armatury, vany, WC,... Tady nezbylo nic. Vůbec nic! Přitom však ze stromů stojících těsně vedle dokonce ani listí neopadalo a dětská hřiště s plastovými prolézačkami zůstala nepoškozená!!! Jak je to možné?
Jak? Vzpomeňte si, jak se v mikrovlnné troubě chová zelenina a co se stane, když tam dáte místo plastového talíře kovový hrnec...

A zde jsou ještě obrázky domů, které shořely ve městě Santa-Rose. Domy jsou opět spálené na prach, ale stromy rostoucí vedle stojí zelené a zelenají se i trávníky.


U aut stojících na ulici se roztekla skla v oknech i hliníková kola a nad nimi - se opět zelenají stromy:


Jsou zde místa, kde shořely jen některé objekty, zatímco zástavba v jejich okolí zůstala nepoškozená. Vzniká tu zákonitě otázka: jak se k nim oheň dostal? Není to spíš důsledek bodového působení nasměrované energetické zbraně? Laser? Mikrovlny?


Přečtěte si, jak tuto tragédii komentovala média:

„Obrovské následky po sobě zanechala přírodní katastrofa na severu Kalifornie v USA. Požáry tam řádí už více jak měsíc a k dnešnímu dni museli být evakuováni i všichni obyvatelé města Santa-Rosa. Více jak půldruhého tisíce domů shořelo. Přírodní živel se šíří… Požár už zničil téměř celé město. Fotografie následků jsou děsivé… Oheň se šířil po stromech a zachvacoval domy. Řádění živlu sledují tisíce uživatelů on-line. Situace je kritická i proto, že vítr v tomto rajonu zesiluje a tak se oheň rychle šíří...“ (zdroj)

Kde na fotografiích vidíte, že se oheň přenášel po stromech? Nebo že šíření požáru způsoboval silný vítr?
Pokud by tu byl vítr, který šířil oheň a žár, samozřejmě by sežehl s domy i okolo stojící stromy. Ale velmi mnoho z nich zůstalo celých a dokonce nepoškozených. Navíc silný vítr vždy zanechá na komunikacích nepořádek: olámané větve, listí, rozfoukané odpadky. Ale zde není nic. Silnice jsou čisté.
A přidám, že na snímcích pořízených z vrtulníku v době řádění požárů dým stoupá kolmo vzhůru...
Protože v USA je nemálo chytrých lidí, nemohli uvěřit, že to byly běžné požáry, jaké tato oblast často zažívá. Naopak, že to jsou požáry naprosto neobvyklé. Autor níže umístěného videa vystaveného na YT, to komentoval těmito slovy:

„Co vám vláda USA neřekne o takzvaných „lesních požárech“ v severní Kalifornii? Jsem přesvědčen, že tyto požáry byly přímým důsledkem užití technologie řízených energetických zbraní. Nebo snad můžete říci při pohledu na tuto devastaci, že se jedná o běžné požáry? Co myslíte?“


Santa-Rosa před požárem
Santa-Rosa po požáru

A zde je ruský rozbor těchto událostí. Pokud rozumíte rusky, určitě ho shlédněte:


Je-li dnes otázka spojená s tragédií v USA postavena tak, že se Američané mají domnívat, že za tím stojí ruská vláda, navrhuji všem pochopit, že za tím naopak stojí vláda USA, která se tak připravuje na válku s Ruskem a zkouší si na vlastních lidech novou zbraň hromadného ničení.

Americká politika v posledních 200 letech už mnohokrát demonstrovala doslova ďábelskou povahu svých prezidentů a válečných vůdců. O tom svědčí i v USA od roku 1966 oficiálně existující Církev Satana (The Church of Satan). Myslím, že od země, kde taková církev oficiálně působí, lze od vlády čekat naprosto cokoli, ať už to je jakákoli podlost.
Zajímavé je, že filmový průmysl v Hollywoodu, který se nachází ve stejné Kalifornii, předpověděl americkou tragédii vytvořením katastrofického filmu "Geostorm". Jeho natáčení probíhalo v roce 2016 a premiéra se konala 20. října 2017 v USA, tedy přesně v době vrcholící americké katastrofy.
Hollywoodský herec Keanu Reeves nedávno pronesl senzační prohlášení: 
"Hollywood je používán pro sociální programování a kontrolu mysli..."


Proto tedy pachatele současné americké tragédie není třeba hledat v Rusku, ale v USA!
A napovím víc: pravdu je třeba hledat mezi těmito dvěma materiály:

1. izraelský kabalista M. Laitman přímo ve studiu izraelské televize předpověděl začátek dalšího vyhlazování Židů ve Spojených státech a zároveň řekl, že bude daleko rozsáhlejší a horší, než tomu bylo v Německu.
2. Přednáška M. Matajeva v americkém Brooklynu (New York), kde prorokuje (již dlouho!), že města USA se jednoho dne stanou doslova "kamennými džunglemi" a přežijí v nich pouze krysy a Židi, kteří propadnou kanibalismu.

Mezi těmito dvěma pohledy na budoucnost USA je třeba hledat pravdu o dnešních událostech, stávajících se mystickým obrazem Říše Zla.

Anton Blagin
23. ledna 2018, Murmansk
překlad: Vlabi

17 komentářů:

  1. Tak 11. září pomohlo k získání souhlasu pro vpád do Afganistánu, roze***li tam, co se dalo a jak potřebovali. No a teď je potřeba získat souhlas s vpádem do jaké země? Není se tedy čemu divit.

    To, co je popsané v článku, je nejen velmi pravděpodobné, ale spíše jediné možné vysvětlení a proto si myslím, že je to skutečnost. Po 11. září přeci museli pokročit, to by byli jinak žabaři.

    Co mě ale napadá, jestli je to pak po zásahu ten klasický oheň. Nejsem odborník, jen si to myslím, že při požáru by byly okolní stromy aspoň trochu ožehlé. Aspoň zežloutlé listí a jehličí. Ale z toho mála, co jsem honem prolítla, mi přijde, že prostě nic. Krásná zeleň. Nevím, jak to mám vyjádřit, tak použiji výraz, který se používá u výbuchu - to je nějaký druh "implozivního" ohně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U výbuchu probíhá explozivní průběh, imploze je naprosto něco jiného. Např. vortex atd.

      Vymazat
    2. Pravděpodobně to bude něco jiného, ale v hlavě mi vyskočil fenomén samovolého vznícení člověka. Tam také dochází k totálnímu spálení všeho, včetně kostí na popel, přičemž běžně postel/křeslo aj., na kterém se tělo nacházelo, zůstalo netknuté.
      Nevím, zda v tom hraje roli mikrovlné záření, ale osobně bych spíše sázel na nějaký zatím neznámý proces kolem elektřiny.

      Vymazat
    3. V podstate všetko jedno je. Či laser (viditeľné vlnové dĺžky), mikrovlna, rádio, všetko je to elektro-magnetické žiarenie, akurát sa mení frekvencia a typ vlny. Kým Tesla experimentoval s pozdĺžným vlnením (longitudinal), Hertz a iní s priečnym (transverse), na ktorej funguje dnešný telekomunikačný priemysel, ktorý pozdĺžne vlnenie potláča ako šum antény (antenna noise).

      To v Kalifornii by som videl na mikrovlnný maser (ide o koherentný lúč mikrovlnného žiarenia), vypálený z lietadla. Technologicky ide o starú vec, zo 60tych rokov minulého storočia, ale len v poslednej dekáde došlo k výraznému pokroku v tejto oblasti. Použitá frekvencia bude niekde v oblasti tzv. druhého atmosférického okna (asi od 100MHz do 100 GHz), nad 100GHz už atmosféra všetko pohlcuje, až do okna č.1 (infra, viditeľné a UV frekvencie).

      Navyše, Rusi sú v tejto technológii oveľa ďalej, takže aj keby to prasklo, Američania budú viniť Rusov. Je to taká viacúrovňová falošná vlajka.

      s0lar

      Vymazat
    4. Aha, no tak jako ženská se snad jakštakš chytám, ale radši se ujistím - jde tedy o neslyšitelné a neviditelné vlny?

      Vymazat
    5. Ano, mikrovlny - na tomto rozsahu funguje napr. mobilný telefón, mikrovlnka, WiFi, satelitná komunikácia, radary atď.
      Vlnová dĺžka je asi od 10 cm do 1 mm. Viditeľné svetlo má vlnovú dĺžku od asi 700 nm (nanometrov) (červená) do 350 nm (fialová). A tu sú tie atmosférické okná: https://en.wikipedia.org/wiki/Visible_spectrum#/media/File:Atmospheric_electromagnetic_opacity.svg

      s0lar

      Vymazat
  2. Anonymní, s tím vortexem to nějak nechápu. Jakože tam ty anomálie nejdřív nebyly a až teď se objevily? Imploze je opak exploze. Čili je to zhroucení do sebe. U těch požárů, které se vlastně nešířily po okolí mi přišlo, že hořely buď na místě, nebo spíše směrem do středu. Ale Michal má dobrý postřeh, na to jsem úplně zapomněla, přitom je pravda, že postel a pod zůstanou jen málo dotčené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý vortex má aj antivortex. Jeden tlačí von (explozívny), druhý ťahá dnu (implozívny). Jeden bez druhého existovať nemôže, ako máme možnosť vidieť napr. u tornáda.
      Jediná oblasť kde mejnstrímová veda (chybne) tvrdí, že existuje len explozívny vortex samostatne, je súčasná teória elektromagnetického poľa. Tým vortexom sú vírivé prúdy. Je okolo toho zaujímavý príbeh a dá sa tu aj zakonšpirovať, že tak urobili schválne, pretože kvôli tomu je fyzika už 130 rokov v slepej uličke.

      Pôvodné Maxwellove rovnice totiž obsahujú aj ten druhý implozívny vortex (vírivé napätia), ale pred 130 rokmi sa zišli Heavyside, Hertz a iné "elektro-špičky" (avšak bez účasti Teslu, ktorý by ich samozrejme vysmial, ale žiaľ bol praktik a nie teoretik a navyše nebol ešte veľmi známy) a rozhodli sa vynechať túto časť z Maxwellových rovníc z dôvodu, že neurobiť tak by v podstate znamenalo uznať, že môže existovať magnetický monopól. A keďže ten v praxi nikdy nikto nevidel (teda až do roku 2009), tak tretia rovnica je odvtedy rovná nule. Ak by sa tak nestalo, nepotrebovali by sme žiadnu kvantovú mechaniku ani žiadnu teóriu relativity a celý mikrosvet i gravitácia by šla vysvetliť klasickou fyzikou elektromagnetického poľa.

      s0lar

      Vymazat
  3. Jinak škoda, že autor nemá žádné odkazy, odkud čerpal. Protože např. Michel Gill je herec. Ve spojení se zvláštním prokurátorem jsem nikoho takového nedohledala.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokus vás to zaujalo, zde je k tomu video i s vysvětlením.
    https://youtu.be/RBLBAM-Vi3c
    Záběry ve videu jsou opravdu šokující.
    Andy.

    OdpovědětVymazat
  5. Na jednu stranu se ani nedivím,že tam lehne popelem celé město. Lumber - stavební dřevo, vždycky po hurikánu nebo požárech na burze vystřelilo nahoru. Jak teď, to nevím, už burzu nesleduju. Ale pamatuju si ty jejich pořady "jak se staví". Do týdne celý barák, samozřejmě ze dřeva. A vnitřek nacpaný vším možným i nemožným plastem a všelihakou umělotinou. No jako v každé domácnosti. Tam bych nechtěl dělat hasiče, i když tesař se tam asi uživí. Ale ta nedotknutá zeleň je zajímavá. A to co se tam děje poslední dobou. I když: v Moskvě hlásili nejhorší zimu za 100 let, v Japonsku taky a o zmrzlích Korejcích, co jsou zvyklí na mráz, nemluvě. Honza

    OdpovědětVymazat
  6. Já nějak nevím...... přijde mi, že to jen čím dál tím víc mediálně zveličují a samozřejmě asi díky tomu, že se snaží najít špínu na Rasiju, aby mohli vést tajně i netajně tiché války. Ohně v Californii byly vždy:
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_California_wildfires
    https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1ZpcZ8OMZh1G1XwRmt9GaCwH6f-g&hl=en&ll=37.40799457657003%2C-118.9222211853027&z=5
    https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1TOEFA857tOVxtewW1DH6neG1Sm0&hl=en&ll=37.28557739837561%2C-119.39475185546877&z=5
    Jen letos na podzim (spíše ke konci podzimu) bylo v přímořských oblastech poněkud víc větrno, než normálně. (třeba změnou težiště a polů?) Teď pro změnu trochu mrazivo, no...
    https://www.youtube.com/results?search_query=что+произошло+на+нашей+планете
    S tím souvisely celkem slušné záplavy, tornáda a rychlosti větru přesahující běžně 150km/h.
    A ono když okolo vás proletí rychlostí přes 120km/h hromada žhavých uhlíků, tak ty papundeklové letní baráčky zmizí během pár minut. Zkuste něco o ohni, třeba tady: https://www.omforum.cz/forum.php?t=69
    Jako malý jsme býval pyroman, oheň mi fascinoval:-) A vím, že není nic divného, že během pár minut shoří vše suché, i když uprostřed stojí živý strom nebo stromek. Taky to bylo facek, než jsem zjistil, co všechno a jak hoří.
    Viděli jste někdy hořet auto? Je to otázka 3-5 min. do 10 min. neni, co hasit. Osobně jsem viděl 2 a ani jedno nebouchlo, to prý jen v hollyWoodu, teda podle hasičů.
    Tím nepopírám, že by mohly existovat "lasery" něco zapalující. Už bájích pověstech i legendách se o nich píše. Třeba tady:
    https://www.bibliotecapleyades.net/electric_universe/thunderbolt16.htm
    A pamatujete na "blesky" v Mekce?
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1583236-na-mesitu-v-mekce-spadl-jerab-pres-padesat-obeti
    Prý a údajně tam našli "zbraň" Archaděla Gabriela nebo Área nebo Adada nebo kdo to vlastně byl, co tam nadělala takovou paseku.... tak třeba už přišli na to, jak a co s ní:-)
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nenimito.
      K tomu tvému příspěvku mám jednu takovou námitečku. Všiml sis toho spáleného auta ? Roztekly se mu elektronové rávky. Elektron se taví tuším okolo 1300°C. A dřevo vzplane při teplotě okolo 600°C. Takže jak mohly ty vedle stojící stromy nevzplanout ? Jak se píše výše v příspěvku. Co dělá v mikrovlnce organická hmota ? A co kov ? Mně se to trošku rýsuje.
      Margon

      Vymazat
    2. Margone, nejsem úplně odborník přes materiály, ale jen co mi teď vyhodila teta Wiki....
      Elektronová kola se přestala používat z důvodů rychlého vzplanutí magnésia(hořčíku), jejikož elektrony od brzd hořely rychleji než gumy, myslím.
      Dnešní náhrada - Alu kola jsou z větší části z hliníku, který se taví okolo 660°C?
      Volně ložené dřevo chytne celkem rychle i velmi rychle shoří, což je případ těch kalifornských domků, které jsou stavěny většinou navíc z papundeklů. Myslím, že to je právě z důvodu rychlé obnovitelnosti. (zkus zapálit třeba srub z 30cm klád, z venku to v podstatě nejde)
      Papundeklový dům postavíte k nastěhování za 3 týdny, i rychleji. Osobně mám zkušenosti i z Čech. Má to právě i výhodu, že velmi rychle shoří a dlouho neohrožuje okolí žárem. Což je právě ten čas, který nestačí na to, aby se vysušili živé stromy a chytly. Živý strom při okolním žáru naopak začne více tahat vodu z kořenů a po delším čase bouchne jak ucpaný papiňák. Narozdíl od aut, která nebouchají, ale shoří velmi rychle. Auta bouchají jen v emerických filmech.
      Tím ale nechci popírat myšlenku, co je v textu. Jen mi osobně tyhle důkazy moc nestačí.... :-)
      nenimito

      Vymazat
    3. nenimito
      Já to ani nechtěl uvádět jako DŮKAZ. Jen, že mně to pasuje. Viděl jsem těch fotek a videí mraky. A s těma zelenejma sloupama(shluky paprsků), které zasahovaly zem z neviditelných letadel(stealth ?). Ale o to nejde.
      Já jen chtěl naznačit, že tady ta možnost testování nějaké nové hnUSAcké zbraně je. Rusové už něco podobného odzkoušeli na říčce Ussuri, kdy se údajně měla vypařit čínská vojska a zbyly po nich než knoflíci. Jednalo se mi o ten princip mikrovlné zbraně. Kdy všechno kovové se roztaví a organické hmoty se to tkne pouze v případku, kdy je uvnitř té ,,klece." A že ty domečky v Santa Rose byly de facto(stejně jako dřevostavby u nás) tvořeny klecí z instalace elektrických rozvodů, eventuálně vody, topení asi ne, spíš klimatizačních jednotek, zařizovacích předmětů(pračka,lednička,telka,mikrovlnka atd,atd všechny kovové), a teď si představ co by s tím vším šrotem udělal svazek mikrovlných řízených paprsků ?
      Margon

      Vymazat
  7. Supertermit. Látka s mnohem vyšší teplotou hoření než známější termit. Poprvé použit v civilním sektoru 11.9.2001 na řízenou demolici (odříznutí mohutných železných nosníků) a pozornost odvádějící požáry v patrech, kam "narazila teroristy řízená letadla". Není problém bez jakékoli pozornosti rozmístit supertermitové schránky ve vhodných objektech a ty pak iniciovat třeba laserem shůry. Jistou pikantností je, že v třetí úrovni PC hry Warzone 2100 jsou použity "dlaždicové destruktory" z orbity na postupné plošné ničení jednotek a zařízení nepřítele. Kdosi je k ničení zjevně dobře připraven, otázkou ale je, zda bude mít dost energie, když někdo jiný shledává tento způsob ničení zcela nepřijatelným a hodlá učinit vše, aby k němu nemohlo dojít. Akce si vytvořila svou reakci, a to nejen na 6. prioritě...

    OdpovědětVymazat
  8. Také se už delší dobu mluví o snaze Kalifornie o odtržení od USA. Že by dvě mouchy jednou ranou? Zkouška zbraně a výstraha, takto můžete dopadnout, pokud budete chtít kopat jen sami za sebe!?

    Žluvel

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů