10. 3. 2017

Není paranoia jako paranoia

Ať kliknu, kam kliknu, téměř vždy se na právě zobrazené stránce za poslední tři-čtyři dny objeví nějaká ta zmínka o průšvihu, který má CIA kvůli únikům dat díky WikiLeaks. Všude jsou rozebírané šokující informace o tom, jak je lidstvo sledováno moderní technologií a to včetně televizorů. 
Pro mě je spíš  šokující především to, že něco takového je dnes ještě pro někoho šokující. Ale to je vedlejší. 
Není tomu tak dávno, co bych se i já zde na blogu svezl na tsunami těchto "šoků" a vypustil nějakou tu v paranoidně založených lidech děs a hrůzu budící zprávu o šmíráckých mobilech, tabletech, televizích, ledničkách a snad i fénech a chytrých nůžkách na nehty. Jenže čas plyne a s ním přicházejí zkušenosti, znalosti a vědomosti, které někdy zpřesňují, jindy poopravují, a občas dokonce zcela na rub obracejí vidění a vnímání toho či onoho. A tak se to, co se sledování člověka technologiemi v duchu NWO týče, přihodilo i mně.
Pomalu odchází doba, kdy jsem se sakra rozmýšlel, co komu a zda vůbec napíšu do SMS, mailu nebo co řeknu do telefonu. Stejně tak i obavy z odposlechu vedoucí k vypínání všeho, co může mít "uši", pokud to nutně zrovna nepotřebuji používat. Už si nedělám příliš starosti z toho, co na mě může "někdo" (to jako ONI) vyštrachat. A to nikoli z důvodů, které stále ještě asi většina populace uvede: "Proč by mi mělo sledování vadit, když nedělám nic špatného?" 
Kdepak, to není ten důvod.
Ten se skrývá za zkušeností někoho jiného a za osobní účasti na věcech a dějích, které by patřily spíše do světa sci-fi krimi trillerů. Jelikož se však jedná o informace týkající se někoho jiného, nebylo by košér psát o konkrétních událostech. Pouze za sebe mohu říci, že patrně v důsledku oněch událostí jsem si mohl "vychutnat" tzv. energetický útok, který však díky vytvořené ochraně a především díky vědomosti, že něco takového je holou realitou, a informacím, jak se něčemu takovému bránit, neměl takové následky, jaké by v jiném případě mohly být. Možná i proto, že jsem zrovna neseděl třeba za volantem. Mimochodem připravuji zde na blogu možnost získat přívěšky-amulety z domácí dílny člověka, o němž jsem se tu už párkrát zmiňoval, a na základě jeho vědomostí tu v posledním roce vznikl nejeden článek. Tyto přívěšky-amulety přímo i nepřímo mohou takovým atakům předcházet. Jak se tak děje, by ale bylo na další článek.
A teď k oné paranoie. Zjistil jsem, že technologie používané k odposlechu a koneckonců i k manipulaci zdravotního či mentálního stavu cílené osoby jsou jen jakýmsi slabším odvarem nebo doplňkovým nástrojem technik, které by se pro zjednodušení daly nazvat černá nebo temná magie. Entity používající tyto praktiky, mimochodem organizace jako CIA jsou podle mne také jen jejich nástrojem, nepotřebují odposlouchávat váš hovor ani sledovat vaši komunikaci s ostatními lidmi. Ono totiž stačí, abyste jen pomysleli na to, co nechcete, aby o vás taková "organizace" věděla. Už jen tuto myšlenku lze totiž zachytit.
Takto "virtuálně" lze dohledat ale mnohem více. Například váš řekněme duchovní potenciál, který začal z jakéhokoli důvodu náhle expandovat a uvádět se ve skutečnost. A právě něčeho takového jsem osobním svědkem. Tedy nejde pochopitelně o mě, jen se toho účastním. Takovýto člověk je okamžitě určitými entitami zaregistrován, a pokud jeho potenciál může jakkoli ohrozit stávající systém a ty, případně to, co stojí za ním, jsou okamžitě vyvíjeny tlaky jdoucí proti tomuto vývoji a proti tomuto člověku. Pokud jeho vývoj jde náhle raketově kupředu a není plně harmonizován (jsou přeskakovány nějaké lekce při získávání zkušeností a vědomostí), nemusí mít dostatečnou ochranu vznikající jeho osobní prací na sobě, ale i působením vnějších sil a entit. Pak může být útoky ohrožen. A to buď "jen" omezením či zvrácením svého duchovního vývoje, nebo přímo fyzicky. K fyzické likvidaci mohou být klidně nevědomky použiti i jiní lidé, kdy vnějším působením na jejich fyzické tělo nebo vědomí lze docílit toho, aby například autem nabourali do cílené osoby. Možností je ale nepřeberné množství. Co se technologií týká, Vlabi tu tuším uvedla překlad článků o tzv. PSI zbraních a další sérii ještě připravujeme. Ale stejných výsledků lze dosahovat i jinak než technologií.
Zkrátka, pokud se stanete z nějakého důvodu zájmovou osobou, nebude vám nic platné, ani když se přestěhujete do prázdné jeskyně a jedinou používanou technologií bude zapalovač. A onou zájmovou osobou se nemusíte stát na základě odposlechů či sledování, nýbrž už "jen" tím, jaké informace vyzařujete
Nečiňte si tedy nějakou těžkou hlavu z vychytralého mobilu, který má virtuální uši a v rukávu zápisníček s věčně ořezanou tužkou, co ihned po ukončení hovoru posílá data do cloudového uložiště CIA. Tím, že jste napsali Karlovi o tom, jak vás dneska nasrali v práci nebo tím, že TV Samsung přenáší vaše odpolední chrápání, se zájmovou osobou pravděpodobně nestanete. Navíc, budete-li se omezovat v kontaktu s druhými lidmi, sami se připravujete o svobodu. Sami si vystavujete hranice ve svém konání.
Shrnul bych to do dvou vět, které mi byly řečeny a které jsem nějakou dobu nechápal, když jsem onoho člověka upozorňoval na to, že ten náramek sledující online tep, dech, spánkové stavy a mraky dalších dat a odesílající to do osobní schránky, není dobrý nápad, protože tak o něm budou ONI vědět snad více, než on sám. 
Tehdy mi totiž s úsměvem řekl:
"Jsi ještě příliš malý paranoik, když tě trápí takovéto věci. Co budou chtít, to o tobě budou vědět i bez takového náramku."

(©)2017 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

29 komentářů:

  1. Děkuji za výborný článek,s energetickými útoky se jako rodina potýkáme také,pravidelně nám s očistou pomáhá náš senzitivní kamarád...Uvítala bych články,jak se proti takovým útokům chránit sama,aby ti zmetci dali pokoj.Viola Violi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Violo,
      nejlepší je podle mne pasivní ochrana. Jen nevím, jak jí v pár slovech popsat, protože se vlastně jedná o aktivní naplňování pomyslného životního plánu - smyslu, proč jsme vlastně zde.
      Zkrátka kdo jde životem tak, jak by měl, má tu nejlepší možnou ochranu. Jenže právě přesně takovýto způsob života je nám upírán, přesněji řečeno je nám záměrně odváděna pozornost jinam a pak je naše přirozenost oslabena a s ní i naše přirozená ochrana.
      O aktivní ochraně je toho napsáno spoustu a já se v tuto chvíli necítím kompetentní k tomu, abych na to téma napsal něco konkrétnějšího.
      Nejlepší možná aktivní cílená ochrana by podle mne měla totiž vycházet z rozpoznání a pochopení pravé příčiny či příčin, proč k útokům samotným vůbec dochází a to se bude nutně u každého případu lišit.
      Nějaké všeobecné rady třeba někdo poradí v diskuzi.

      Vymazat
    2. Děkuji za článek. Myslím si něco podobného. Ale s menší fantazií jsem se zasekla na tom, že takový člověk se musí nejdřív veřejně projevit. Což nevím, jak jsem si mohla myslet, když jsem viděla tolik dokumentů o pokusech na lidech, aby je mohli ovládat.
      Mmch v současné době vidíme jeden obří útok. Možná je tak velký, že přes stromy nevidíme les. Je to útok na ještě selsky myslící lidi.

      Jo a prý auta vyrobená po roce 2005 se už dají "napíchnout" a takovému autu z ničeho nic přestanou fungovat brzdy a pod.

      Dotaz na ten náramek. Neměl by si ho každý člověk vyrobit sám? A jestli dobře chápu, nemusí to být zrovna náramek. Možná to ani nemusí být nic hmatatelného, třeba jen stav mysli. Ale to hmatatelné je pro nás lépe uchopitelné, snáze představitelné.

      Vymazat
    3. Alexandrie,
      vůbec se nemusí takový člověk veřejně projevovat, spíše naopak. Zjišťuji, že zde platí ono "tichá voda, břehy mele" :-)

      K těm autům - nejde o rok výroby, ale o použitou technologii. Spíše se jedná o dražší modely s GPS moduly. Ono v praxi, pokud chceš někoho zamordovat, je podstatné, kdy přestanou brzdy fungovat. Při stání v koloně nebo na parkovišti u obchoďáku se nic nestane, ale při jízdě po dálnici nebo při rychlém průjezdu zatáčkou náhlé nefungování brzd dokáže překvapit a o to se lze postarat právě díky GPS modulům, kdy on-line víš, kde se "cíl" nachází, jak rychle jede a pokud jsou k mání i data z přední kamery, případně snímače adaptabilního tempomatu, pak je "úspěch" téměř zaručen. Nehledě na to, že u "lepších" aut jsou data z GPS použita i pro funkci převodovky (automat) a dalších systémů, které mají předvídat směr a styl jízdy a podle toho přizpůsobovat funkci různých komponent.

      Co se těch přívěšků týká - představ si to spíše jako takový posilovač. Dejme tomu, že některý může zlepšovat tvojí intuici - pak se můžeš, většinou nevědomky, například vyhnout situacím, které by bez něho mohly mít nepříjemné následky. Nebo naopak dostat se do situace, která ti nějak pomůže. Prostě třeba ti projede hlavou myšlenka, že pojedeš do práce dřívějším autobusem. A pak se dozvíš (a nebo ne), že obvyklý spoj vůbec nepřijel.

      Nebo jiný ti může pomáhat s harmonizací proudění energie energetickým systémem. A další zase pomoci zesílit ochranný štít. Případně vše najednou.

      Ale vždy platí jedno pravidlo! Jako v matematice, pokud budeš násobit nulou, vyjde ti zase nula. Takže, pokud přívěšek (ale jedná se o jakékoli "kouzelné předměty") má zesilovat, musí být co zesilovat. A k tomu je potřeba tvoje snaha a vůle - tvůj vklad (viz. článek "Má dáti-dal")

      Vymazat
    4. Děkuji za podrobnější vysvětlení ohledně aut.
      Nechci machrovat, ale často se mi stává, že změním plán a tak z 30% těch případů to bylo dobré rozhodnutí. V těch v 70% se nestalo nic, prostě jen změna plánu. A někdy ta změna plánu není moje volba, prostě se to stane, zaviní to jiný faktor.
      Ohledně těch posilovačů - staroslovieni na to měli různé "znaky", symboly, i v podobně výšivky.

      No já doufám, že u mě je CO zesilovat :-D

      Vymazat
    5. U každého je CO zesilovat. Jen je otázkou CO se zesílí.... :-))

      Vymazat
  2. Vychádzajúc z vlastných skúsenosti celé to šmírovanie z ktoréjkolvek strany a akoukolvek technikou alebo technologiou my tak trošku príde poriadne pritiahnuté za vlasi. Nie raz a nie len na tomto blogu som to spomenul ako osobne uvedomelým ludom už pár rokov bezotplatne (zadarmo) inštalujem generátor umožňujúci čerpanie elektrickéj energie priamo z okolitého prostredia a ono stále nič. Nepostrehol som že by ma nikto nenaháňa, sledoval, spovedal alebo nejakým spôsobom špehoval. Klamal by som sám seba ak by som nepriznal že aj ja som svojho času prepadol paranoi ale dnes už mám za to že celé to šmírovanie je len o kšefte. Keď sa v kšefte netočia velké lahko zarobené peniaze, človek nie je zaujímavý ani pre systém ani pre vagabundov... . Hunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Da sa o tomto dozvediet nieco viac niekde? Robo

      Vymazat
    2. Robo toto vlákno je o šmírovaní a len o tom bola moja poznámka. No aby si nepovedal, odpoveď je - nie nedá sa. Generátory sa inštalujú len u uvedomelých ludí a tí celkom prirodzene nemajú žiadnu vnútornú potrebu sa s tým nikde vyťahovať. Ak ti to pomôže, zdroj tej energie z ktoréj si to čerpá je dobre popísaný npr. i tu - https://en.wikipedia.org/wiki/Atmospheric_electricity . Túto debatu z mojej strany v tejto veci považujem za uzavretú... . Hunter

      Vymazat
  3. Rad chodim na tento blog - ale trklo ma, ked ste tam spomenuli nejakeho clovicka, koho privesky chcete ponuknut na predaj, lebo mi to hned pripomenulo pana Reneho Koukala alias tomase marneho z prvopodstaty, ktory sa vsade tak rad podpisuje ' s laskou a usmevem tomas marny' a potom komplikovane vysvetluje ze to znamena nieco ale uplne ine. Ten tiez predaval svoje mimozemske karticky s velkym ufonom za velke prachy a ma firmu na nejaku super 'levitovanu vodu'. Taktiez podla vsetkeho stoji za strankou aluska.org kde ta Karolina tlaci (hlavne tinedzerom) tu levitovanu vodu a tu jeho karticku a este predava ovesy na lustre ako 'vecne zarice konstruktivni energie' za 3000 korun ked ich predtym kupila asi od lustroveovesy.cz za 50 kacek - to viem preto, lebo im krava ukradla ich vlastny obrazok a dala ho na svoju stranku k popisu tych krystalov ako svoj vlastny. Moja pointa je, ze sa mi hned rozsvieti cerveny alarm, ked chce niekto predavat nieco tajne a zazracne - ale aj tak som zvedavy, co to bude a rad si necham otvorenu mysel. Vsetko dobre prajem! Robo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robo,
      ani slůvkem jsem se nezmínil, že bych tu chtěl něco prodávat nebo dokonce na něčem vydělávat. Pokud mne paměť neklame, napsal jsem, že bude možné "získat". Záměrně jsem použil toto slovní spojení i sdělení nabídky jako takové - a to na základě předchozího článku "Má dáti - dal". Také jsem nepsal, že jsou jakkoli zázračné ani že dělají tohle nebo tamto, ale pouze to, že pomoci mohou. To, jak a zda vůbec budou účinkovat, totiž záleží na mnoha faktorech, což jsem naznačil i dovětkem, že by to vydalo na další článek.
      Skutečný důvod nabídky přívěšků je světelné roky vzdálen tomu, co jsi naznačil "červeným alarmem". Respektuji, co kdo myslí a koneckonců to není ani moje věc. Co však je moje věc, je, když zde může docházet k negativnímu ovlivňování případných čtenářů a diskutujících. Pak reaguji.

      Vymazat
    2. Michale, to je pravda, nepises o predavani, a ospravedlnujem sa za zovseobecnovanie a hadzanie do jedneho vreca s Koukalem a Laskotovou. Ten cerveny alarm sa mi zapol iba na zaklade osobnych skusenosti s podfukarmi a sejdiri a mojim zamerom bolo aj informovat citatelov o Koukalovi atd, a nie atakovat tvoj blog. Uz sa nebudem viac pytat teraz, pockam si na dalsi clanok. Prajem vsetko dobre! Robo

      Vymazat
  4. Děkuji za výborný článek, potvrzuji z mě zkušenosti velmi podobný zážitek. V roce 1994 jsem prošel velmi rychlým vývojem schopností ( z mé strany většinou málo pochopených, ale s velkým potenciálem ). Dostal jsem se na jakési rozhraní, které jsem si tak nějak uvědomoval, ale nedocenil. Dalo by se říci, že se člověk ocitne v bodu rozhodnutí, jak s novými možnostmi (schopnostmi) naloží. Zda se vydá na tu či onu stranu. Když jsem se rozhodl pro světlo (já to tak cítím) tak jakoby druhá strana řekla, když ne s námi tak s nikým. Po nějaké době jsem se dostal pod magický útok, který opravdu nebyl "sranda" (a šlo skoro o život) ale s "boží" pomocí jsem ho ustál. Byla to neskutečná fyzická zkušenost, doprovázená paranormálními jevy, kterou kdo nezažil, nepochopí.
    Děkuji Jirka

    OdpovědětVymazat
  5. Nemyslím, že by ti u nás zakopaní pod Svobodnou Evropou i jejich pavučina dělali chyby. Odtud unikne jen TO, co chtějí, aby "uniklo". Spíše se ptejte na to PROČ chtějí, aby uniklo.
    Název článku je vystižný, doslova:-)
    Těm, o kterých je tu psáno, je úplně šumák zdravotní, tělesný, duchovní nebo duševní stav někoho z chytrých hodinek nebo náramku, ale není to třeba už jedno těm druhým, organizacím státní policie fungující zde od dob začátků vlády Habsburků.
    Každý se specializuje na něco jiného a mají i rozdílné cíle. Jedni kontrolují všeobecné mínění, názory a duchovní vliv, aby nepřerostl někomu přes hlavu v počtu zúčastněných(chceteli velikosti egregoru), a ti druzí fyzickou MOC a peníze skrze zákony, aby nevznikla existence státu ve státě(např. Krejčíř), a popř. následný převrat, těm prvním jsou nějaké zákony uplně ukradené, stejně jako je jim ukradené, KDO tu dává zákony a jejich uplatňování, pokud JE bude respektovat jako vyšší instanci. Ale není to jedno těm, KDO tu vydávají zákony a dozorují jejich uplatňování v mezích (mezerách) zákonů.
    Čili správně: NENÍ paranoia jako paranoia:-)
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenimito,
      souhlasím s Tvým rozdělením, i když jsem to takto zrovna nemyslel. Ono mám za to, koneckonců v textu to bylo jednou větou zmíněno, že ty "organizace státní moci" (jak jsi je popsal) jsou nástrojem těch, co jsou v "potravním žebříčku" nad nimi, ale nechtějí být veřejně známi. Tyto organizace, většinou nevědomky, jen realizují plán těch nad nimi.
      Ti nad nimi jsou podle mne zrovna ti, jejichž technologické a další pozůstatky tak hojně poslední dobou jezdí do Antarktidy navštěvovat potentáti z celého světa (viz. článek o nudné a prázdné Antarktidě). Jsou to podle mne ti samí, co stáli za koncem několika (dost možná všech) té naší předcházejících vyspělých civilizací. Jako třeba té atlantské. A ti samí, co stáli za vznikem nerovnoprávných zřízení (zejména otrokářských) od toho egyptského až po to současné (demokratické, socialistické, kapitalistické ad.). Jde o po desítky tisíc let trvající velmi sofistikovanou infiltraci a zasahování do jinak přirozeného vývoje lidských civilizací směřujících k vyšším stupňům vývoje za účelem jejich podmanění a ovládnutí. Tato velmi plíživá infiltrace byla názorně popsána ve zde již několikrát zmiňovaném díle českého spisovatele A. Pludka Nepřítel z Atlantídy. Jen tam nebyl přímo zmíněn podle mne nepozemský původ těchto infiltrátorů a manipulátorů, nýbrž jen nepřímo naznačen.
      Ale souhlasím i s Tvojí nabídnutou možností výkladu názvu článku. Vše je to o úhlu pohledu :-)

      Vymazat
    2. Někdy si tak říkám, jestli to, co si myslím, si opravdu myslím já, nebo si to myslím proto, že to někdo chtěl a udělal to tak šikovně, abych byla přesvědčená, že jsem k tomu došla sama.
      Třeba jsme pro toho někoho nebezpeční a tak nám raději dal v matrixu takový program, abysme si mysleli, jak jsme nad věcí, že nás neoblbnou, nedostanou. :-)

      Vymazat
    3. Alexandrie,
      svým způsobem to i tak je. Výchova a vliv okolí má klíčový vliv na to, jak přemýšlíme. Jde o snahu implementovat určité programy do našeho vědomí tak, abychom v tom duchu přemýšleli sami od sebe. Don M. Ruiz to ve Čtyřech dohodách napsal takto:
      "...Ochočování je tak silné, že v jistém okamžiku života už nepotřebujeme nikoho, kdo by nás musel dále napomínat. Nepotřebujeme k tomu matku ani otce, školu ani církev. Jsme tak dobře vycvičení, že se ochočujeme sami. Jsme zvířetem, které se samo domestikuje. Sami se trestáme, když nedodržujeme pravidla přijatého systému víry, sami se odměňujeme, když se chováme jako „hodný chlapeček“ nebo „hodná holčička“..."

      A vlastně se jedná o hlavní záměr oné infiltrace, o které jsem psal výše.

      Je ale stále jenom na nás samotných, zda z toho kruhu vykročíme. Věřím tomu, že každý šance od Vesmíru dostává. Jen je třeba si jich všimnout a hlavně využít, což často vyžaduje velkou dávku odvahy a vůle.

      Vymazat
    4. Jo, jo to mas pravdu Michale a k tomu ochocovani nam dopomaha buh.
      Tedy pardon hormonalni system.
      A jeste nam k tomu vysvetlili, ze jsme nesmrtelni a je to.
      Tara

      Jinak Ps. Je to presne tak jak pises v tom clanku a proto ja uz treba ani nepisu.
      Varovani, varovani, varovani
      Teda oni to udelaji jenom jednou a pak nasleduje akce a drzeni myslenek.
      Zivot jeste neni u konce, tak uvidime z nejakeho duvodu jsem furt daty. (Tady)

      Vymazat
  6. To že jsi patanoidní, neznamená že po tobě nejdou. Nicméně pokud někdo, třeba ONI, i když nevíme kdo to je chce ovládat masy lidí musí mít ty masy na stejné vlně. To znamená ve stejné náladě. Pohledem do dějin lze jednoduše vypozorovat, že mysl se nejlépe ovlivní, když se bojí. (Takovým příměrem může být hejno vyszrašených rybek, které se ve strachu pohybují naráz ve stejném směru) nebo naopak když jsou v euforické náladě. ( lidé na jakémkoli sportovním zápase). Pokuď chceš minimalizovat možnost ovlivnění vlastních myšlenek, hlídej si náladu vždy rozdílnou od většinové společnosti. Všichni nadávají.... ty buď spokojen. Všichni jsou nadšení ty se uvolni a uklidni. Všichni pijí ty nepij! Možná si pak všimneš, že skutečně všichni kolem myslí nějak podezřele stejně...... .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všeho moc škodí.
      Selský rozum stačí.
      Když se dav na kraji útesu zastaví, tak ty na just, aby ses odlišil, ten krok navíc uděláš? :-)

      Vymazat
  7. Proč chodit s davem na kraj útesu?

    OdpovědětVymazat
  8. Velmi dobrá odpověď.
    Bylo však pochopeno, co jsem chtěl říci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ano. Jen jestli bylo pocopeno co píšu. Nemyslím dělat vše natruc obráceně než většinová společnost. Myslím ovládnout své emoce, tedy konkrétně omezit zrcadlení na minimum, a tak získat prostor pro skutečně vlastní závěr.

      Vymazat
    2. Často bývá nejlepší odpovědí otázka :-)

      Vymazat
    3. Tvůj komentář jsem pochopil a souhlasím. Já reagoval spíše kvůli komentu od anonyma z 16:51, který vyzněl spíše jako, že sledovat, co dělají jiní a pak to dělat jakkoli, ale hlavně jinak a pak je všechno oukej :-)

      Vymazat
    4. To jsem byl já, nějak špatně se mi to přihlásilo. Až u druhého komentu.

      Vymazat
    5. Pak v případě dovětku z 19:43 zcela souhlasím i s předchozím. Došlo jen ke "komunikačnímu šumu" :-)

      Vymazat
    6. U toho vlastního závěru je často lenost jednotivce vzdělávaného civilizační výchovou s danými, vnucovanými a programovanými odpověďmi pro dav, kdy není potřeba se ptát.
      Kulturní výchova se snaží vychovávat stejnými otázkami do davu a očekávat různé odpovědi jednotlivců.
      Problém může nastat, když se líný, naprogramovaný, euforický, nadávající a opitý dav všimne mimo stojícího uklidněného, spokojeného a neopitého jednotlivce a začne na něj ukazovat..... co pak? :-)

      http://www.paichl.cz/paichl/knihy/lebon/lebon.htm
      nenimito

      Vymazat
    7. Tak jestli se stane tohle pak si přestal být neviditelný..... . ale je možný útěk. Pokud ne pak se musí dav zbavit anonimity. Nebudu se rozepisovat. Podobně jak Helena Růžičková v seriálu Vlak dětství a naděje zaszavila dav henlainovců.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů