19. 5. 2016

Pravý důvod akcí Malleus maleficarum (Kladivo na čarodějnice)

Už v dobách zasazených velmi hluboko do minulosti před 15. stoletím, kdy došlo v Evropě církví k masivnímu upalování lidí soudem usvědčených z čarodějnictví, vládnoucí establisment v různých koutech Země se zbavoval nepohodlných osob pod rouškou všelijakých vykonstruovaných obvinění, povětšinou založených právě na čarodějnictví.
Konkrétně v případě katolické církve v Evropě byl bílými kněžími (prozatím nevím, co toto označení znamená, zda nějakou oficiální funkci v rámci církve nebo v jiné skryté organizaci ovládající církev nebo jen prostě barvu roucha, v němž vystupovali) sestaven a pak po staletí průběžně doplňován speciální seznam nepohodlných osob. Šlo o lidi, kteří ať vědomě či nevědomě měli (a stále mají!) velký potenciál přistupovat k datům z informačních polí (UIP - univerzální informační pole, akáša aj.) a tím získávat relevantní informace o historii, současnosti (z tehdejšího pohledu), zákonitostech fungování přírody i vesmíru a vůbec celkově měli přístup k datům, jež by při masivnějším rozšíření mezi lidi měly pro vládnoucí struktury (snad všech myslitelných i nemyslitelných vrstev) fatální důsledky - ztrátu moci nad Zemí a jejími obyvateli.
Z tohoto důvodu zatím neobjasněným způsobem bílí kněží vyhledávali (podle mne nějakou metodou mentálního dálkového scanování) tyto lidi a ty pak buď veřejně, ale častěji spíše tajně likvidovali konkrétním způsobem - upálením, které dost možná podle mne bylo doprovázeno specifickým rituálem. Důvodem bylo to, aby inkarnovaný Duch měl co nejvíce ztížený vstup do další inkarnace a pokud se mu i tak podařilo se v brzké době inkarnovat, tak takový člověk měl dost problémů sám se sebou a tím byl jako hrozba eliminován. Vládnoucím strukturám tedy šlo o vyhledání a likvidaci stále se zvyšujícího počtu lidí, kteří svými přirozenými schopnostmi mohli šířit utajovanou pravdu o mechanismech nejenom utlačování vývoje lidstva na Zemi, a to jak v dávné minulosti, tak především v tehdejší době, a o snahu co nejvíce oddálit znovuinkarnování a znovuprojevení se schopností u zacílených lidí.
Tento důvod byl schován za kouřovou clonu, která obecně vešla ve známost jako čarodějnické procesy (malleus maleficarum aneb po česku Kladivo na čarodějnice), kdy byly masově za čarodějnictví soudně stíháni a k trestu smrti po Evropě odsuzováni statisíce (dle neoficiálních odhadů možná i milióny) lidí, jejichž smrt měla jediný skrytý účel - zakrýt likvidaci nepohodlných lidí. Obrazně schovali kapku rtuti v moři vody.
Bylo to i z jistého úhlu pohledu mistrně využito k "výchově" společnosti, v níž se pak sousedé navzájem ze strachu, zloby, závisti apod. falešně udávali coby čarodějnice (ale i čarodějové) či jinak spříznění s pekelnými silami.
Dnes jsou ony původní seznamy nepohodlných osob pečlivě uschovány, dle všeho ve vatikánských tajných archivech.


(©)2016 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

14 komentářů:

  1. Už jsem se snažil něco takového naznačit u Napoleona v komentařích, on paradoxně tu inkvizici zlikvidoval tím, že si dovolil po 1,5tisíciletí "postavit Vatikán mimo zákon", do té doby byla v Evropě zákonem církev.
    A nedávno jsem četl jeden článek, který s tím malinko souvisí:
    http://procproto.cz/historie/kdo-byla-vilemina-tajemna-kacirka-z-cech/

    nenimito

    OdpovědětVymazat
  2. Cítal som niekde v nejakej historickej knihe ze sa tu jedná o zlikvidovanie 60 miliónov ludí cirkvami v inkvizicných procesoch. Do toho mnozstva rátam aj Calvinistov a protestantov ktorí mali takisto systém likvidovania nepohodlných ludí. Dalej netreba zabúdat ze cirkev pouzíva dvojsecnú zbran. To znamená ze pouzívajú rôznych diktátorov na zlikvidovanie nepohodlných knazov z vlastných radov. Raz som pocúval v slobodno rádie nejakého knaza, ktorý si myslel ze po páde komunizmu bude biskupom. Jeho ako schopného citacieho cloveka dali na nejakú bezvýznamnú farnost co najdalej od významného miesta. Biskupov dosadili zo zahranicných radov a ako to dopadlo na Slovensku je kazdému známe. Cirkev nemá a nikdy nemala záujem o ludí a ich dobro. Záujem o moc, ovplyvnovanie a kontrolovanie státov v ktorých pôsobí a pri prvej prílezitosti odstránit tých citiacich a ludských z vlastných radov za pomoci verejnej moci, verejných diktátorov. Z tohoto hladiska máme inkvizíciu stále. Nic sa nezmenilo

    OdpovědětVymazat
  3. Můj děda vždycky tvrdil, že Vatikán je nejhorší ZLO na Zemi. Kdo jste zaznamenal poslední výroky osoby na postu křesťanského papeže posuďte sami.
    Vatikán je ten skutečný GP.
    Anna

    OdpovědětVymazat
  4. Tí bieli kapucínkovia mohli dostať meno od bielej mágie, pod rúškom ktorej vykonávali svoje jatky. V ich hlávkach bola zásterkou likvidácie tzv. čierna mágia (satan a iné nezmysly) a verím, že títo zvolení vykonávači boli tak tupí, že tomu aj verili .)
    Biela mágia je liaheň rohatých, ale holt, sú zahalení do náboženského rúcha a chcel to najvyšší .))

    lesa

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, tyto informace ted hodně vyplouvají na povrch. Pro manipulátory byli vždycky ti chytří, moudří... velkým nebezpečím.
    Teď s námi zase manipuluje nejvíce EU. Je to dobře vidět na zastrašování UK, aby si rozmysleli, jak budou hlasovat o vystoupení z EU.

    Prosím, proč se nezobrazují "Poslední příspěvky"? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  6. Může být, mohlo to ale souviset i s potlačováním původní paměti obyvatelstva zemí, kde nejvíce probíhaly tyto procesy (znalost přírody, vědění, předávaného z generace na generaci ústní podobě, léčitelství atd.) tak, aby obyvatelstvo ztratilo pojítko se svou minulostí + zabavování majetku všeho druhu včetně pozemků a nemovitostí, upevňování moci světské i církevní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavne z dôvodu, že na Zemi žili stare technicky vyššie vyvinuté civilizácie a tie možno neuznávali žiadne náboženstvo a vyžili bez neho. Lenže rôzne katastrofy tieto staré civilizácie zničili ostali len rozvaliny - Puma Punku, Peru a kopa iných "Votrelci dávnoveku" podla mňa vôbec nemuseli byť mimozemšania!

      Vymazat
    2. Taky si myslím. Ve Vetřelcích dávnověku je toho hodně zajímavého, ale je škoda, že to vždy svedou na mimozemšťany. Byly tu různé vyspělé civilizace, ale i vyspělé kultury.

      Vymazat
    3. My Slované potomci Hyperborejců jsme obzvláště nebezpečné etnikum, jsme totiž od jakživa nositeli výhradně duchovní kultury, pravdy a poznání. Proto nás vždycky jen vybíjeli ti co sami ukradli a zfalšovali dějiny světa. Kdo si přečte jen kousek tzv. manuálu Cyrila a Metoděje o pokřesťanšťování pohanů zjistí, že má v rukou Kladivo na Slovany. Pak přišli s kladivem na čarodějnice když se ti schopní začali ve velkém reinkarnovat a teď už je to globální kladivo na lidstvo, které procitá, a jmenuje se boj s mezinárodním terorismem a "nutnost" globalizace.

      Vymazat
    4. To je skutečně originální. A proto jel Putin na Athos (tedy do Soluně, odkud přišli věrozvěstové na Moravu a na Krym pokřtít Slovany, tedy i Cyril a Metoděj), coby křesťanský král a nechal se tam "korunovat" na byzantského císaře. Z vděku a coby symbol křesťanství.

      Vymazat
  7. Správné,ale to zacílené pokračuje..jmenuje se to dneska target individual spolehlivě vás zabijí i dneska akorát to na vás zaměří.

    Jenže to není na úrovni lidí,ale toho Boha to dělá příno on z oblohy má tam takové barená světla,která mění barvu,každou sekundu a zaměřují vědce i lidi a zvířata všeobecně již tisíciletí a ničí a zabíjejí.To dělá křestanský Jahve tedy křestanský Bůh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněl jsem napsat jméno xrayRE.Navíc starý zákon je jeho návod..doslova tedy manuál jak zabíjí lidi a nedělá to z žádného pekla,ale přímo z nebe kde tyto stroje parkují a pohybují se.

      Vymazat
    2. Jen dovysvětlím to dálkové skenování,probíhá tak,že tyto stroje na obloze vyhledávají 24 hodin denně cíle pomocí skenování mozkových vln.Děje se tak hlavně na DÉLCE SCHOPNOSTI UVĚDOMĚNÍ A TA JE DANÁ KAŽDÉMU ČLOVĚKU POUZE 20.MINUT.
      Po 20.minutách je konec a spouští se vám hudba nebo myslíte na jinou rovnici či ne cokoliv jiného...tedy soustředěný tok,který se nazývá meditace jak to vysvětloval Buddha tedy stav trvalého probuzení se.

      Tyto stroje jsou nervozní a jakmile vědec či matematik nebo středověký člověk kdokoliv je schopen se vymanit ihned se na něho soustředí tyto paprsky z oblohy.

      xrayRE

      Vymazat
    3. xrayRE, to co si napisal je velmi zaujimave,ked mozes,daj prosim Ta link.
      Vopred vdaka.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů