15. 12. 2015

Jak je to s "tajnou světovou vládou" 1

Téměř polovina Rusů věří, že existuje tajná světová vláda. Přesněji 45 %. To jsou údaje z posledního výzkumu Všeruského centra výzkumu veřejného mínění (VCIOM).
Je zajímavé, že stupeň víry v tajný všemohoucí světový orgán roste s úrovní vzdělání respondentů. Nicméně názory na složení této "vlády" už se v Rusku liší. Jedni se domnívají, že planetě vládnou oligarchové, druzí - že to jsou Američané, třetí to svádějí na zednáře, Židy a "některé světové politiky", ať už to je Obama, George Bush nebo královna Velké Británie Alžběta II. Zmatek v odpovědích je jasný, vždyť ona vláda je - tajná! Nevěří na ni třetina dotázaných, čtvrtina s odpovědí váhala.

Andrej Fursov
- Oněch 45 % našich spoluobčanů má v podstatě pravdu, i když se mýlili ve formě. Taková forma vlády jako "tajná světová" není - říká historik Andrej Fursov, který řadu let studuje světové elity. - Ale tajné nadnárodní struktury světové koordinace a řízení - to je realita. Tyto struktury často diktují svoji vůli vládám, parlamentům i jednotlivým osobnostem. Ale v žádném případě nepředstavují nějaký jednotný orgán světové elity. 

- Co to tedy ona "světová elita" je?
- Světová elita je souhrn rodin monarchů (ne všech samozřejmě), staré evropské aristokracie, bankéřů a průmyslníků. Jsou mezi sebou propojeni podnikatelskými, příbuzenskými i okultními vazbami, jsou organizováni v uzavřených lóžích, klubech, výborech atd. Tato rodino-podnikatelská pavučina existuje v této podobě 150-200 let. 

- A britská královna tam patří také?
- Samozřejmě. Stejně tak jako královská rodina Holandska, řada vévodských a hraběcích rodin Itálie, Německa nebo Rakouska. Nejsou to jen dekorativní figury, pozůstatky středověku, jak jsou často líčeni, ale je to jeden ze segmentů toho, co britský premiér B. Disraeli nazval "pány historie" a náš znamenitý spisovatel O. Markjejev - "pány světové hry".

- A Obama? 
- Bože chraň! Clinton řekl, že jediné, na co se Obama hodí, je přinést kávu do postele jemu a jeho ženě - a světová elita bere Obamu jako někoho na vynášení nočníků.  

- A co prezidenti a premiéři na Západě?
- To jsou vysoce postavení zaměstnanci, které si světová elita najala na obsluhování svých zájmů a posadila je k tomu do vysokého křesla. Přitom však, jak už to tak bývá, na tyto zaměstnance dohlížejí tajné služby světové elity. Tak například plukovník Haus na prezidenta USA Wilsona a "asistent" britského premiéra Lloyda George - lord Lothian. Ve skutečnosti tento prezident a premiér se nacházeli vedle svých "asistentů". Vzácnou výjimkou byl Bush starší a jeho břídil-syn jako prezidenti USA. Bushové jsou součástí světové elity, jsou to vzdálení příbuzní britské královny a řídí společnost "Skull and Bones" (větev iluminátů) v Yale. Ale opět to je výjimka. Zpravidla prezidenti a premiéři vyšli ze střední třídy, na níž elita shlíží z vysoka, obzvlášť v anglosaských zemích. Vzpomeňme na případ, kdy Thatcherová zveřejnila jméno pátého člena Cambridgské pětky (což byli vysoce postavení Angličané spolupracující se sovětskými agenty) - Blanta, který byl, soudě podle všeho, nelegitimním synem Georga V., to znamená strýcem současné královny. Windsorové to Thatcherové nikdy neodpustili. "Měšťanka" (jak ji charakterizoval tehdy v Moskvě žijící ještě jeden představitel "třídy gentlemanů") musela nakonec odstoupit.

Britská královská rodina je součástí světové elity (foto REUTERS)
Ale většina západních politiků, včetně D. Camerona a B. Obamy - nikoli  (foto REUTERS)
- A Bill Gates, jeden z lídrů Forbesova žebříčku miliardářů planety - ten je součástí světové elity? 
- No samozřejmě, že ne, stejně jako další představitelé "mladých peněz", včetně rusky hovořících oligarchů. Pro tyhle všechny má světová elita frázi z Moidodyru: "Běž domu a umej se!"

- Proč je mýtus o světové elitě tak neochvějný? 
- Tento mýtus nevznikl z ničeho. O nutnosti vytvořit světovou vládu hovořili už koncem XVIII. století švýcarští a židovští bankéři. Ve XX. století o tomto konkrétním úkolu hovořili takoví představitelé světové elity jako Warburg, H. Rockefeller, ideolog mondialismu Jacques Attali a další. I když světová vláda nebyla vytvořena, světová elita se tím směrem posunula.

- A daří se to? 
- Myslím, že ne. Svět je příliš velký a složitý, aby bylo možné ho řídit z jednoho místa. To zaprvé. Zadruhé globální elita není jednotná. Jednotlivé klany si navzájem konkurují a v postkapitalistickém světě není dost místa pro všechny. Nicméně ty nejvyšší dvě až tři desítky rodin se mezi sebou domlouvají. Jenže to je málo k vytvoření světové vlády. Nezbytné je ještě něco. Například snížit počet obyvatel planety ze 7 na 2 miliardy; zpustošit značnou část planety válkami, epidemiemi a hladem; velkou část lidstva očipovat; standardizovat, vyrovnat národní kultury; zničit existující systém vzdělávání a všechny způsoby jedinečnosti - národní, rodinnou, rasovou, sexuální, lidsky-druhovou (tím posledním se zabývají transhumanisté). Na Západě už probíhá likvidace jedinečnosti plným proudem. Ale je tu Rusko, Čína, Indie, islámský svět nebo Latinská Amerika, kde všechny tyto "triky" neprojdou, kde civilizační (sebe)vražda v duchu současného Západu, letícího v těsném sledu za USA do propadliště dějin, není možná. V té souvislosti je třeba poznamenat, že za současnou konfrontací Ruska a USA na Ukrajině se mimo jiné skrývá i konflikt dvou projektů budoucnosti, dvou světových řádů: lidského a antilidského. Konec konců RF svou jadernou mocí dosud garantuje určitou rovnováhu ve světě, balanc funguje jako vojenský štít BRIKS. Ale to je zas jiné téma.

- A jak je to s tou "zlatou miliardou"? 
- Před 30 - 40 lety se předpokládalo, že obyvatelé Severu (USA, západní Evropa) v počtu ne víc jak miliarda se uzavřou v pevnosti "Sever" (na obou stranách severního Atlantiku) a odtud budou řídit svět. Nicméně neoliberální kontrarevoluce v době od 80. let ve své honbě za maximálním ziskem tento projekt "zlaté miliardy" v jeho původní podobě pohřbila. Dolar všem pomátl rozum a na Sever byly s cílem využití levné prcovní síly vypuštěny masy přistěhovalců z Jihu: latinos do USA, Afričanů, Arabů a Turků do západní Evropy. Nyní se Jih pevně usadil na Severu, kde postupně vznikl ostrý, strašlivým výbuchem hrozící rozpor. Z jedné strany stárnoucí, ne-chudé obyvatelstvo, jehož počet klesá, kde křesťanské náboženství ztrácí své pozice a kde značná část lidí uvízla ve zvrácenostech (narkomanie, homosexualita). A na druhé straně to jsou mladí, chudí, sociálně zahořklí muslimové, orientovaní na rodinné hodnoty a muslimské náboženství (v Severní Americe - latinos-katolíci). Dříve nebo později mezi těmito dvěma bloky vyvstane leninská otázka "kdo z koho" a nastane velký lov. A potom místo zlaté miliardy zůstanou jen zlaté miliony, které se budou snažit žít v nepřístupných nebo plovoucích městech, nebo v horských pevnostech, či nějak tak podobně. Zlatá miliarda jako strategie světové elity je dnes už minulostí.


překlad©Vlabi

(©)2015 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.
 

13 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verí. Posúvá.

      Vymazat
    2. Normální člověk, který má svědomí, nikoliv nějaký vygumovaný naprogramovaný humanoid, začne přemýslet, kdo vlastně a proč lže. A žačne SÁM hledat a zjišťovat kdekoliv..... Začne se posouvat někam, jestli dopředu, doleva nebo na západ je na něm.

      nenimito

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    4. Každý normálny človek potrebuje k životu o vela viac. No niekto je menej normálny a tomu pak stačí plné brucho a prázdne vajcia.

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    6. Vis Pepino, polozil jsi otazku "v čom ho to posúva dopredu?". Na tu jsem se snazil odpovedet.
      Na stav Tvych vajec ses neptal. Ale z Tvych reakci usuzuji, zes je treba dlouho nevyprazdnil. Anebo treba jsi jen hladovy. Nebo hladovy po nasich reakcich na Tve energie vyprazdnovani vajec na smetisti.
      Bohuzel, v tom asi nepomuzu. Je mi lito.....

      nenimito

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    8. Tak to jsi potom velmi stastny human:-)
      Casto si rikam, ze takovym jako jsi Ty moc zavidim. Ja ne a ne nejak dosahnout toho, abych dostal na umerne prirozene potreby, i kdyz se o to obcas vsemozne snazim. Vse okolo mne, co potkam ve svem Svete, mne vzdy dokaze natolik zaujmout, ze mne i napada, kam vsude se ty myslenky do toho meho uzasneho smetiste vejdou. Ale treba se jednou preplni a bude klid.... a zustanou jen ty umerne prirozene potreby, a pak budu stastny i ja.

      nenimito

      Vymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    10. Pepo,
      je to jistě úžasné být šťastným i štěstím zároveň. Zvláště s přihlédnutím k tomu, že je to ještě ke všemu tak jednoduché. Gratuluji. Matěj

      Vymazat
    11. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  2. Pro mě je podstatou tohoto textu následující věta:

    V té souvislosti je třeba poznamenat, že za současnou konfrontací Ruska a USA na Ukrajině se mimo jiné skrývá i konflikt dvou projektů budoucnosti, dvou světových řádů: lidského a antilidského.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů