22. 5. 2014

Máme (v tom) jasno?

Má smysl tyto snímky z dnešního dne vůbec nějak komentovat? Snad jen to, že ty čáry, které běžně vidíte na obloze (dnes jich bylo až k pláči), tak ty na těchto snímcích nejsou. Jsou příliš tenké. Ty na snímcích totiž ve skutečnosti zaberou často celý viditelný obzor, takže ze země je ani nelze postřehnout.






9 komentářů:

  1. Jen ať si sprejujou. Tohle jede už hodně dlouho. A sprejovat nepřestanou, dokud neproběhne pád / radikální změna / transformace systému. Do té doby je těžké s tím něco dělat a je podle mě potřeba zaměřovat se na lépe změnitelné a menší věci, od kterých se pak jde odrazit. A taky nezapomenout, že nenávist nebo podobné negativní emoce z nás vysávají energii a dávají ji objektu nenávisti.

    OdpovědětVymazat
  2. Spiiiidy,
    proč nenávist a negativní emoce? Já se u zaváření okurek náramně bavím! :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Když to přeženu, pak jsi Spiiidy napsal něco podobného (neber osobně, jen používám podobenství), jako že se znásilňováním dětí je těžké něco dělat a bylo by tedy lepší se zaměřit na menší věci, od kterých je pak možné se odrazit - třeba snižování zpoždění vlakových spojení.
    Tento celoplanetární problém není nic jiného, než pokus o pomalé a relativně nenápadné vyvražďování stovek miliónů lidí. Osobně se nebojím použít slova světová válka, případně terorismus.
    Ten pád, o kterém se zmiňuješ sám od sebe neproběhne. Pomohlo by tomu i neustálé upozorňování kdekoli a kdykoli. Proto čas od času volím i tuto pasivní možnost. Ale i aktivní možnosti mám prakticky odzkoušené a rozhodně nemohu říci, že je těžké s tím něco dělat. Těžké se to zdá jen proto, že se o to pokouší malé množství lidí.
    A slunce v duši nebo "květinková" nálada s tím nemá nic společného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, to jsem nenapsal, to podobenství je v tomhle případě trošku mimo. A ne, není to žádný pokus o masové vyvraždění, o tom je akorát hodně populární mluvit a strašit s tím. Stejně jako se světovou válkou a terorismem ... pořád stejné opakující se vzorce strachu. Tady jde konkrétně o postupné zavádění transhumanismu (lidově řečeno robotizaci). A k tomu, aby tenhle transhumanismus byl opravdu účinný, je potřeba ještě spousta dalších opatření, která tu ještě ani v náznaku nejsou, takže je ještě čas.

      A vím, že ten pád sám o sobě neproběhne, to by došlo i malému dítěti :D ... a v to ani nedoufám. Proto jsem psal, že je lepší měnit věci, které změnit jdou lépe - a které jsou i s chemtrails provázané. Protože u menších věcí je lepší efektivita. Jak zabráníš chemtrails, půjdeš přesvědčovat piloty, ať si to nenechávají montovat do letadel, nebo půjdeš za vládou? Asi ne, žejo.

      A ne, květinková nálada s tím nemá nic společného, nic takového jsem nezmiňoval. ;) Peace

      Vymazat
    2. Pak asi mluvíme každý o něčem jiném.
      Jed je podle mne jedem vždy. Tím, že nám ho někdo sype 10 km nad hlavou, z něho neudělá neškodnou záležitost. Kdyby přišli k tobě domů a rozstřikovali by ty samé látky po bytě, mluvil by jsi jinak. Navíc až budeš mít vlastní děti, budeš přemýšlet zase trošku více ze široka, protože nebudeš odpovědný jen sám za sebe. Je 100x jednodušší nehledět na vlastní újmu a jít za svým cílem, než nehledět na újmy svých dětí.

      Taky si myslím, že informovat o existenci nekalostí není šíření strachu. Informovat jen o hezkých věcech a zamlčování o špatnostech není konstruktivní, naopak. Vem si například "pitnou" vodu. I testy potvrzují (můžeš si udělat sám), že se postupně pitná voda stává silným chemickým a zdraví zrovna ne dvakrát prospěšným koncentrátem. Tím, že se o tom nikde nebude mluvit (jak píšeš nebude šířit strach) brzy vymřeme nebo zblbneme, podle toho, co přijde dříve.
      Nezapomínej, že právě strach (pud sebezáchovy - nezaměňovat s psychickým nátlakem) je to, co nám pomáhá dožít nejenom puberty, ale i stáří.
      Ono "šíření strachu" je poslední dobou ezotericky zneužívaný termín. Nešířit strach je v mnoha případech to samé jako neinformovanost. Pro mě není těžké si domyslet proč.
      Když informovali a informují o dění na UK alternativní zdroje (a jsou to často vskutku brutální videa a informace), pak se nejedná o šíření strachu? Ono pomyslné šíření strachu je totiž podle aktuálních nálad buď zatracováno nebo vyzdvyhováno, podle toho, jak se to komu zrovna hodí. Nelze měřit dvojím metrem.
      V čem se liší, když jedni blogeři informují o sadistickém vraždění lidí a když jiní informují o masivním globálním trávení celé populace a Přírody?
      Konkrétně problému chemtrails jsem se věnoval poměrně dost a velkou část vědomostí (od slova VĚDĚT) nemám vyčteno z internetu, ale zjištěno praktickou cestou. Samozřejmě, že nelze mluvit o vyvražďování jako o primárním účelu chemtrails, nicméně takový dopad mají. A to že se to neukáže hned, jako při střelbě palnou zbraní, ale až po mnoha letech až desetiletí je o to zákeřnější. Je to jako bys tvrdil, že vystavit se ozáření je neškodné, protože se přece po něm hned nic neděje.
      Ti, co měli v Hirošimě "štěstí" a nezaznamenali okamžité následky, je zaznamenali až po letech na svých dětech a dětech svých dětí.
      Neinformovat o špatnosti (ty píšeš nestrašit) je z mého úhlu pohledu strkání hlavy do písku. Možná ti to zachrání mozek před účinky strachu, ale zničí ti to tělo, které trčí nad pískem.
      Nikdy nemůžeš vědět, kdo má potenciál to či ono zarazit. Můžeš to být ty, tvůj soused nebo pošťák. Oni mohou mít kontakt, který má kontakt, co rozjede další z tisíce aktivit, která bude právě tou, co srazila projekt chemtrails na kolena. Neposuzuj možnosti druhých s možnostmi svými. Já chemtrails pravděpodobně nezastavím, ale kdo ví, může to být v budoucnu čtenář, který se o tomto náhodou dozví právě z tohoto článku a řetězec událostí se dá do pohybu.

      Vymazat
    3. To Michal B, tak nepřeháněj...

      Vymazat
    4. Tak jsem si trošičku zapřeháněl :-)

      Vymazat
  4. chemtrails je prováděno nad hustě obydlenými územími. Politikové, vlády, prezidenti o tom ví...padá to i na ně, na jejich rodiny, děti, vnoučata ....oni snad dostávají nějaké "protijedy" nebo snad jsou již tak otupělí...nebo je přesvědčili, že je to pro lidstvo dobré.....aby proti tomu nebrojili....nerozumím tomu...padá to na Obamu, Merkelovou, Putina ...na všechny....na jejich rodiny...oni jsou proti tomu imunní....tomu nerozumím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když by myšlenkové pochody některých lidí byly to jediné, čemu nerozumím, tak se samou radostí asi zblázním.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů