20. 1. 2014

Rakovina z pohledu dědka kořenáře B. Nového

Rakovina je chemickým produktem stresově dezinformační doby - tak ji vidí Břetislav Nový, známý jako dědek kořenář, v článku pro WM magazín. Shrnuje zde řadu metod, jak lze z jeho pohledu bojovat s tímto onemocněním, a zároveň také uvádí, kterak se s tímto "problémem" popasovává Druhá strana.

Ukrain - s výtažkem z vlaštovičníku - je v současnosti asi nejúčinnější lék na rakovinu. Jeho objevitel, rakouský lékař a vědec Vassil Nowicky, který byl 2x za tento objev nominován na Nobelovu cenu, se však již 30 let marně snaží prolomit blokádu státních úředníků, přestože lék velmi úspěšně prošel ověřováním předními vědeckými ústavy celého světa. Můžete jej koupit v Bělorusku, na Ukrajině nebo třeba v Mexiku, ale v EU schválen není. Ba co víc - rakouští úředníci vloni zablokovali i jeho výrobu v Německu a veškeré zásoby hotového léku ilegálně zabavili, přestože jim soud nařídil je vydat.

Devitalizace, kterou poprvé prováděl náš dr. Fortýn, je dalším vysoce úspěšným řešením léčby některých druhů rakoviny. Je to levná, v nemocnici snadno dostupná metoda, kterou však - kupodivu - nikdo z lékařů nechce dělat. Proč?

Vitamin C podávaný injekčně nebo v kapačkách, a to v hodně vysokých dávkách je další mnohokrát osvědčenou metodou. Zkuste se o tom však zmínit onkologovi...
O konopí coby univerzálně léčivé bylině jste jistě slyšeli. B. Nový zmiňuje případ, který se udál v jednom nejmenovaném českém městě, kde si smrtelně nemocní důchodci udělali klub a po večerech se scházeli - v totální pohodě - a vyměňovali si své zkušenosti s léčbou touto bylinou. A přestali umírat. Pohodu ukončila až vražda organizátora těchto schůzek...
Všemožně zesměšňované a diskreditované MMS v podobě CDS je další úspěšnou metodou v boji s rakovinou.
Metodu MUDr. Jurkoviče spočívající v zatlumení funkce štítné žlázy, kterou vypracoval a úspěšně odzkoušel už před desítkami let, kdosi dusil, spolu s jejím autorem tak účinně, že v podstatě vyšuměla do ztracena, aniž by se o ní veřejnost dozvěděla.
V Olomouci před časem vymysleli, vyvinuli a odzkoušeli dva geniální přípravky - Olomoucin a Bohemin, které působily selektivně rozpad rakovinných buněk. Že jste o nich neslyšeli? Přípravky byly prodány - do trezoru - v USA za 400 MDolarů.
Slušný statistický výsledek až 42 % úspěchů je uváděn výzkumným ústavem Boos Košice doktorem Sovou při užívání Golden Yacca - fungující na bázi inertních saponinů yuccy. Dr. Sova i ostatní lékaři jeho kolektivu obhajovali tento prostředek na mnohých lékařských kongresech. Výsledek? Nezájem.

V současnosti novým technickým prostředkem pro boj s rakovinou je nízkofrekvenční generátor BG3. Navazuje na práci geniálního vynálezce dr. Rifa v USA, který jej velmi úspěšně klinicky ověřil už v roce 1934. Dr. Rife jej uměl využít naprosto všestranně, takže se vynořily neuvěřitelné, nicméně reálné domněnky, že se bude rušit výroba léků. Ekonomicky výhodnější však bylo zrušit dr. Rifeho...


O úspěšnosti užívání sody bikarbony spolu s javorovým sirupem, o výborných výsledcích kombinace lněného oleje, lněných semínek a tvarohu nebo o netušených účincích vitaminu B17 jste jistě už slyšeli. Existuje však celá řada dalších, třeba i jen podpůrných metod, které dokážou, když ne vyléčit, pak alespoň zmírnit příznaky onemocnění, případně následky drastické oficiální léčby. 
Stačí nepropadat depresi a hledat, zkoušet a věřit.

Vlabi


.
zdroj: WM magazín, č. 145

7 komentářů:

  1. A to ti takle příjde kolega v práci a povidá, odpoledne jdu za segrou do špitálu. Je na té onkologii a budou jí dávat nějaký chemo nebo co....
    Díky Vlabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DéVé,
      nahoře uvedený text je jen velmi stručným výtahem z obsáhlého článku známého "dědka kořenáře". V samotném článku je pak zmíněna řada dalších metod, ale vůbec nejlepší je kouknout na jeho webové stránky. Na youtube lze také dohledat film z produkce Igora Chauna, který je celý věnovaný Vassilu Nowickému. Těm, kdo ve svém okolí právě rakovinu řeší, doporučuju nakouknout právě tímto směrem.

      Vymazat
  2. Vlabi já jsem jen chtěl naznačit, že jsou bohužel lidé, kteří žádný jiný směr nevidí a vidět nechtějí. Při jakémkoli náznaku či návrhu nějaké alternativní cesty reagují zvláštně.... po svém.

    OdpovědětVymazat
  3. Ľudia sa boja skúšať niečo iné - pôjde to ale až keď sa spojí klasická medicína s alternatívnou. Mnohí lekári už na to prišli :-)) - lebo im samým chemia nepomáha ! JJ. B

    OdpovědětVymazat
  4. Pravda je taká, že s výnimkou človeka, ktorý si ešte stále myslí, že vymyslí niečo, čím prírodú oklame, všetko, čo v prírode živé jest, si celkom prirodzene svoje choroby - včetne nádorov - lieči hladovkou... .
    Huňtr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Huňtře,
      dobrá připomínka! Takzvaná Breussova dieta, která je tak razantní, že údajně zlikviduje i rakovinný nádor, je další vhodnou metodou - ovšem pouze v případě, když se s ní začne dřív, než se tělo dostane do katabolické pasti beznadějného hubnutí.

      Vymazat
  5. Na sklonku života v tomto časopriestore (vieme svoje) nie je zrovna največím šťastim poznanie, že čas tu strávený vychádza na vnivoč. Ináč vďaka.
    Huňtr

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů