6. 1. 2014

Krátké konspirační zamyšlení

Kdo alespoň okrajově sleduje dění ve světě, tomu neuniká raketový nárůst důležitosti a vlivu Ruska a Putina na světovou politiku a nejenom na ní. V konspiračních kruzích se jásá, provolávají ovace a vyjadřuje podpora této zemi a především jejímu prezidentovi, který drtí záměry zlých iluminátských Rotschieldů, Bombamů (to jako Obamů), emerické CIA, anglánské luciferské královské rodiny apod. O to víc mě tato tendence u konspirátorů zaráží. Je obecně známo, že asi nejnákladnější a nejrozsáhlejší akce mocností jsou v současnosti prováděny skrze tzv. chemtrails, které mají v součinností s dalšími technologiemi rozsáhlé pole účinnosti od profláknutého řízení klimatu až po ovlivňování nálad, zdraví a chování obyvatelstva (ale desítky dalšího "užití"). Putin vystupuje coby odpůrce NWO (Nového světového řádu), Rusko prohlásil za jedinou zemi na světě, která je suverénní a samostatná v celém rozsahu významu těchto přívlastků.
A co mě vlastně zaráží? To, že i nad Ruskem si to stále mašírují tisíce (spíše to bude horní hranice této jednotky) letadel denně, která do atmosféry vypouštějí látky, jež nastolení NWO mají podpořit. Když je Rusko tak suverénní stát, neměl by být snad problém zakázat vlet i přelet letadel vzdušným územím Ruska s podezřelou aparaturou, která rozprašování látek umožňuje (konec konců jde o útok na obyvatelstvo, čili válečný akt). A to nemluvím o možnosti kontroly všech letadel na zemi před startem, zda tato zařízení nemají, a zakázat jejich start - čímž by se defacto dalo chytit klimateroristy za pomyslné koule. Záměrně neříkám, zda jde jen o letadla zpoza hranic.
Nezdá se i vám, že tu něco smrdí?


to asi nebude z motorů
Moskva
Petrohrad
satelitní snímek pobřeží USA

čtyřtónový klakson pro letadla

(©)2014 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

11 komentářů:

  1. Jsem střízlivý. Jak západu, tak východu nevěřím ani nos mezi očima. Nad Ruskem teď všichni jásají, ale já mám od nich odstup.
    Vše, co potřebuji vědět, mám uvnitř sebe.
    ...Rusko je tak obrovská mocnost, že je jisté, že tam něco smrdí.

    Fáďos

    OdpovědětVymazat
  2. Nevěřit, nevěřit, nevěřit.S článkem souhlasím, ale přece jenom mi je Rusko bližší než USA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono, preto sme tu aby nám bol sused Rusko blízky. Narodili sme sa vnímať tento kontinent. Anastázia /Megre/ hovorí o vývoji - nástup Slovanstva ako vyváženie doby Egypta. B

      Vymazat
  3. Ahoj, pěkný Michale, přesně o tom jsme dneska doma mluvili. Oni za tím ti bankéři, ještěrky atd. jsou. Pokud si pěkně rozdělili naši zem na svoje území, tak to území , kde je Rusko musí vlastnit také někdo z nich, jen je prostě skryt a manipuluje s vládou Ruska a jejím lidem. . . . je to furt dokola, mají jen 2 možnosti, stále hrát tuhle šílenou hru, přežít, nebo zemřít. zřejmě se bez nás neumějí uživit:)))) CHUDINKY. AHOOOJ IVA

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden z mála soběstačných států, který kdy byl, bylo právě Československo. Energií, potravinami, technologiemi zásobovalo i další státy. Chytrými mozky dokonce celý svět. Jediné čeho se nám nedostávalo, byla ropa. Za tu jsme se však byli schopní revanšovat elektřinou, uranem, obilím - do Ruska. Zatímco my jsme jim za ropu a plyn platili, nám se např. za uran dluží bilióny dodnes. S obilím to došlo dokonce tak daleko, že to, které jsme tam vyvezli jako potravinovou pomoc, nám milostivě prodávali zpět a ani se neobtěžovali ho přeložit do jiného vlaku.
    O tom, jak si nyní Rusové (ale stejně i další země) dělají nárok (vojenskou silou) na území Arktidy, se taky vyjadřovat nebudu. Je to jako na veřejném pískovišti, kde se pár velkých dětí hádá a pere o jeden roh s lepším pískem a na ostatní děti se nehledí. V čem jako spočívá větší nárok na neobydlený kousek planety Rusa před například Čechem nebo příslušníkem státu Pobřeží slonoviny? Nebo snad chce toto území zabrat právě proto, aby se pak o jeho bohatství spravedlivě podělil se všemi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale,
      v žádném případě ti nechci odporovat, jen bych upřesnila dvě věci:
      - jednak co se týče ruského dluhu vůči nám - před zhruba měsícem proběhla velmi tiše zpráva, že Rusko právě doplatilo poslední část svého dluhu vůči naší republice. Proč to ticho? Nejspíš proto, že tento dluh byl už v devadesátých letech naší osvícenou vládou prodán do soukromých rukou.
      - a co se týče obilí - velmi zajímavé počtení o tom, jak skutečně (?) probíhala studená válka v Rusku, v současné době nabízí leva-net. Člověk si tam dost poopraví obecně vžité názory.

      Vymazat
    2. Do paďous, už dva dny mi pořádně nejde přidávat komentáře! Zase se mi smazal. Tak jen zkráceně.
      O tom údajném splacení dluhu vím. Ale právě to ticho po pěšině, které je stejné jako ono ticho, když se za uran neplatilo, mě říká, že jde stále o tutéž hru. Sice s jinými figurkami, ale tutéž. Je to jako kulečník. Jednou koulí se šťouchá do druhých a ty zase do dalších. Ale vždycky skončí v pár síťkách. Nikde jinde. Jakmile se jedná o cifry s osmi, devíti a více "nulami", vždy za tím stojí tatáž "elita".

      Vymazat
  5. Možná mě za můj názor budete hned kamenovat, ale stejně ho napíšu :). Netvrdím, že v leteckým benzínu se nedá utopit kdejaké svinstvo, které se následným hořením většinou (neřímám vše, jen většinou) stane méně závadným až neškodným, ale záměrné celosvětové chemtrails je podle mě blbost. Neudržitelné, neproveditelné a určené jen k tomu, aby se zdiskreditovala skutečná pravda, která se mezi konspiračkami schovává. Je zajímavé, že když se někdo dá na dráhu konspirací, tak automaticky souhlasí se všemi druhy (a že jich je), co se namanou. Jaktože se nezamýšlíme nad každou z nich samostatně? Jednou je ze mě konspirační teoretik a tím automaticky přijmu vše co se na internetu šustne, že?. A kdo v jednotlivostech nesouhlasí, hned má nálepku podporovatele elit, sionistem, podělaným komoušem, agentem cia, mossadu a dalších utajených agentur, hnusným dotěrným trolem a pod... znám to dobře z různých diskuzí, viz třeba ac24.cz.
    Je to jako u náboženství, které vymyslelo satana proto, aby mělo čím strašit, aby ovečky pěkně stály v řadě a měly strach. Satanizmus v tomto případě slouží stejnému páníčkovi, jako bič a strašák. Stejné metody, stejné cíle. Jen se vyměnila témata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře,
      já myslím, že ten čtyřtónový klakson vzhledem k tomu, že je v těsném sousedství okénka, asi nebude připojený k palivovému systému. Pasažéři by si nejspíš stěžovali, že špatně vidí.
      Nebo je to hloupá ženská představa? :-)

      Vymazat
    2. Nemyslím si, že na každém letadle je něco takového umístěno. A taky si nemyslím, že za každou oblačností je třeba vidět "čerta". Masové nasazení, tak, aby trvale udržovali hliníkový obal Země je nereálný. Leda, že by stačilo pár molekul na kilometr čtvreční (můj odhad) a to ještě hodně nerovnoměrně, v závislosti na rychlostech větrů... Jak logicky, tak vnitřně cítím, že tu něco nehraje a skáče se z jednoho extrému do druhého...

      Vymazat
    3. Petře,
      proč bychom měli hned házet kamenem? (stačí malou cihlou) :-))
      V pohodě, tady nejsme na AC24. Vyslovil jsi svůj názor, Vlabi taky. Co se konkrétně toho sprejování týče, zdaleka ne vše, co píšu nebo jen naznačuji mám vyčtené z konspiračních teorií. Jsou za tím i některé praktické zkušenosti.
      Ale pokud mne paměť neklame, tak krom jednoho jediného článku (a to už stejně ani nevím kterého) jsem nikde nepsal, že obsah daného textu je dogma. Na to jsou experti skoro všude a nejenom na netu, že? Vždy mě vyskočí vyrážka, když čtu nebo slyším něčí názor, článek, či komentář a ten začíná slovy: "Pravdou je, že..."
      Tady na blogu píšu jen možnosti k zamyšlení - úvahy, názory, domněnky, myšlenky (viz štítky). Nic víc. Ty víš dobře, že se nedržím žádného světonázoru zuby nehty a vždy si nechávám volnost i když to občas přináší hodně rozpaků. Takže neboj, beru tvůj názor na vědomí a rozhodně ho nenechám jen tak ležet někde vzadu dole v mém mozku :-)

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů