10. 11. 2013

Úvahy blázna 6



Ovšem jedna zpráva mě před pár dny velice vzrušila, potěšila a utvrdila v tom, čemu se moji kolegové na blozích furt a pořád jen smějou. Von teda Matěj je asi fakt popleta a blázen, když začal už před nějakým čáskem tvrdit, že tenhle náš prostor pobytu není v zajetí duality, ale pouze v lapáku binární iluze. No a představte si, že tuhle bláznivou myšlenku z mý měkce vodnatý hlavy potvrdil nejspíš největší koryfej současný vědy i toho, čemu říkáme duchovno, akademik Grigorij Grabovoj - když řekl, cituju:

„Jestliže je možné podle fantomu s použitím elementárních částic fyzického těla regenerovat všechny tkáně organismu, proč by nebylo možné vzřísit, nebo přesněji řečeno vytvořit nové fyzické tělo, zbavené nemocí a vložit do něj informaci, představující nesmrtelnou duši člověka?“

A tenhle chlápek, vážení, vzkřisit fakt dokáže!

No dobrá, dochechtat a pokusme se přemejšlet. Grabovoj přesně takhle uskutečňuje princip neumírání!

Tedy - znova dochechtat a zkusit myslet. Navíc je toto možný použít jako metody zabraňující vzniku globální katastrofy, jež hrozí lidstvu díky sebezničení fatálně-pitomejma zbrojníma systémama, a taky možností opravdovýho vymření populace. Ovšem s výjimkou lidu proroka Aláha, jenž jediný má správnej koeficient plodnosti.

Smrt přeci netvoří dominantu podstaty člověka, protože Grabovoj podle mnoha zaprotokolovanejch dokumentů materializoval z elementárních částic nejenom vyoperovaný orgány lidskejch pacientů, ale opravdu a znovu mockrát pod protokolem vzkřísil skutečně mrtvý lidi!

A když říká, že lze vzkřísit kohokoli a z jakýkoli časový roviny, tak tenhle člověk opravdu vytváří novou skutečnost. Nezávislou na čase, dualitě a tím i nezávislou na karmě a inkarnacich. Ty dvě poslední položky dokonce považuje za zbytečnost a tvoří tak naprosto nový paradigma, protože říká: Je to úplně zbytečnej přechod v důsledku biologický smrti teprve vstoupit do jemnohmotnýho světa, jelikož tím jedinec nezíská lautr nic, co by se nemohlo objevit v prostoru obyčejnýho fyzickýho těla. A opět cituju:

„Biologická smrt a následný odpojení od fyzického těla s přechodem na jemnohmotné úrovně bytí se dříve používaly jako způsob k získávání nových poznatků. V důsledku tisíckráte opakované inkarnace se člověk nakonec dostal ke komfortnějšímu životu a k vysoké úrovni rozumu, intelektu a vědění. A učinil z toho tenhle závěr:

Bůh v žádném případě nebránil a nebrání člověku v jeho vývoji s cílem opakovaného zlepšení jeho života a počítá s evolučním vývojem lidstva ve smyslu změn samého základu existence světa. On nám daroval tuto myšlenku, jako návod k realizaci.

Slyšíš to, Amadeo, návod k realizaci?

Ticho jako v chrámu!

I když spousta lidí si z toho bude činiti šprťouchlata. Nojo, ale každýmu, co jeho jest!

Jemnohmotnej svět je podle něj celým oceánem informací a lautr zadara. No, zadara… Musí se holt aspoň malinko chtít. Dyť tam přeci už celou lidskou historii cestujem ve svejch snech každou noc. Odpočnout si, nabrat v tý neskutečný knihovně informace a sílu ke každýmu novýmu dni. Pak to většinou, ale ne vždy, zapomenem. Je to vlastně osm hodin naší každodenní dovolený z hrubý hmoty. Je to relaxace, způsob učení a první krůček ke svobodě a k pochopení toho, co vlastně jsme. Je to krůčíček ke vzkříšení, či probuzení, o kterým mluvil Ježíš a před ním i potom dávní mudrci. A teď nám to říká současnej, nesmírně inteligentní a vzdělanej člověk … jménem Grigorij Grabovoj…


23 komentářů:

  1. Souzním s Matějem, Grabovojom i BOHOM. B

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si říkám, proč nám ten Bůh teda nadělil dáreček v podobě smrti, když to jde i bez ní... ha, asi to taky nějaký smysl má, proč měníme těla... nebo máme "jen" dozrát, abychom nemuseli? Auto taky můžu mít celej život stejný. Můžu kupovat nový součástky a opravovat. Ale možná je větší zábava a radost, když ho po čase vyměním za nějaký jiný. Že by tak i s tělem? A jakej to má smysl pro naši dušičku? Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko,
      z mého pohledu je jako odpověď na tvé otázky jedno slovo: MOŽNOSTI

      Vymazat
    2. Smrt nestvořil Bůh. Tu si "vyrobili" lidé.

      Vymazat
  3. Ahoj Mirko,
    myslím, že tohle, tedy smrt vyřešit je jedním z mnoha úkolů, který se od tamtud sem furt nosíme. A je taky možný, že pan Grabovoj sedí už pár let v ruským kriminále hlavně proto, že tohle řešení navrh a snad i praktikoval. A blbě v historii kvůli vyřešenýmu problému se zubatou dopadli i jiní velmi známí lidé. No a pro mě starýho skrblíka je nejdůležitější to, že by ubrečený rodiny ušetřily nejen chechtáčky za pohřeb a za pozornosti doktorům. A třeba by si taky uchránili nervy od návštěvy protivnýho bratrance, kterej na funus určitě nezapomene přijet, atd.. Mělo by to spoustu i jiných výhod ne? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.denik.cz/kratce/rusko-vudce-sekty-grabovoj-odsouzen-298989.html

      Vymazat
    2. Docela možné je, že smrť-umieranie trénujeme neustále, denne.
      Príklad : niekto na Vás vyskočí, vy stratíte dych, prepadnete panike, zotmie alebo zbelie sa vám pred očami a sme na odpadnutie, alebo na chvíľu aj odpadneme. Nuž a práve v tom okamihu, v nulovom bode nastupuje pán život, mobilizujeme sa, pokračujeme.
      Tak nejak to hovorí o tom filozofia východu : extrémny jin sa mení na extrémny jang, a exstrémny jang na jin. Vyvažovanie sa tiež tomu hovorí. - Došlo mi pri veľkom plači raz, že v určitom momente, akoby pri vyvrcholení smútku, ponoru do neho, sa plač utial a bolo TICHO.
      Step by step. B
      .

      Vymazat
    3. Bed,
      myslím, že v těchto věcech jsi až příliš ponořená do záležitostí z "vyšších" sfér. O čem jsi psala je především fyziologická reakce naší biologicko-chemické části - těla. Občas nezaškodí, se ze široka rozkročit a jako zápasník sumo se zakořenit do podlahy. :-) Pochopitelně myšleno obrazně.

      Vymazat
    4. Zakoreniť ano, ale máme slobodnú vôľu, že? TAM je lepšie :-)) Ja som písala o umieraní a TICHU. B

      Vymazat
    5. A kde jsi to psala, B.? Ráda bych si to přečetla :-)
      M.

      Vymazat
    6. Michale, žiadne vyššie a nižšie sféry. TU , TAM, TUITAM,

      Vymazat
    7. Aha, haha, v komentu jsi to psala, B., já myslela, že jste to někde šířeji rozebírali v nějakém článku.. blik, už jsem doma. (to jsou ty blond melíry, něco s tím budu muset udělat) ;-))
      M.

      Vymazat
    8. :-D, fakt teraz Mirko nerýpem - ale si mi dala chrobáka, že prečo som si ešte nikdy nedala melír. Sic mi slnko urobí taký svojský ale i toto je náhľad do "pranice" teda na rozmýšľanie.
      Možno celistvosť ? :-/
      B

      Vymazat
    9. Možno... každopádně doporučuji... když něco vyvedu, stačí si jen ukázat směrem na vlasy, uculit se, hodit takové to "blondýnské kukuč" a vše bývá prominuto... úžo! ;-)
      M.

      Vymazat
  4. No teda, páni, to koukám... mizera chtěl za to takovej nehoráznej honorář! Síla... co dodat...
    Matěji, díky za koment, stejně furt nějak nevím, no... asi bez schopnosti ulítnout si do vesmíru pro důležité info jsem pořád zavislá na onom "kruhovém objezdu" mezi životem a životem... ale kdo ví, už jsem trochu pokročila, třeba se nakonec rozjedu.. nebo spíš rozlítnu ;-) a rozkoukám a rozcítím...
    Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko,
      nebrala bych tak vážně všechno, co www.deník.cz napíše a do jakých slov pravdivé jádro informace zabalí.
      Pokud bys hledala i v zahraničních informacích o této události, zjistila bys, že ji interpretují dost odlišně. Kdoví, jak to tedy všechno bylo...

      Vymazat
    2. ani mě neber moc vážně, pls ;-)
      Mirka

      Vymazat
  5. A teď jsem přečetla ten další článek o hologramu a už jsem zase někde jinde ... jéé :-)
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vítej. Já taky si už už říkám, že něčemu začínám rozumět a pak bác, přečtu si něco jiného a jsem taky jinde: v perdéli pán hrábě. :-)

      Vymazat
    2. kakao a sušenčičky? :-)
      M.

      Vymazat
  6. Bed,
    neplač, slzy jsou víc než písmenka a slova. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vďaka majstre Mateji, je to jasné ...:-) B

      Vymazat
  7. Vážení,
    já nejsem majster, ale popleta, tedy Popleta, vite?

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů