5. 10. 2013

Člověk - zahradník planety

Není nad to, když se jedni nezištně starají o druhé. Když pro blaho a zdraví ostatních udělají vše, co je v jejich silách a ještě k tomu to prospěje přírodě a vůbec celé Zemi. Když nehledí na vynaložené prostředky a energii. 
Promiňte, ale jestli i takovéto snímky (5.10.2013 v 5:36) nevloží do hlav i těch největších skeptiků alespoň malinkého červíka pochybností, pak už nic.
Opravdu si myslíte, že jde o normální kondenzační čáry? Viděli jste někdy, jak se kondenzační pára chová například ráno z výfuku auta?
A opravdu si myslíte, že každodenní akce takovýchto monstrózních rozměrů se dělají pro blaho lidí nebo snad pro záchranu planety před globálním oteplováním, malé době ledové nebo co zrovna ten den frčí?
Vždyť ani ta nejposlednější pos..kakaná reklama na cokoliv - od banky, kterou můžete mít rádi až po blaženě se usmívající mimino na svojí matku se suchým prdítkem (pochopitelně suché prdítko mimina, nikoliv matky, protože z cen by se jeden po...), nevznikla pro blaho byť jediného dítěte, nýbrž jen a pouze pro zvýšení odbytu a znevýhodnění konkurence - čili zisk. Vše je podřízeno penězům nebo moci. Hlavně moci.





3 komentáře:

  1. Jdeš s bílou holí,
    ostatní jen slyšíš...
    Jakou hrají roli?
    Už zase přemýšlíš...

    Pak si brýle sundáš,
    ale neslyšíš.
    Barvy chvíli vnímáš,
    asi zešílíš...

    Copak to nevidí?
    To co Ty neslyší?
    Copak se nediví?
    Nikoho to neruší?

    Vidět i slyšet by nás asi zabilo...

    "Udivená"

    OdpovědětVymazat
  2. "Udivená":
    Pěkné a vystihující dnešní uvědomování lidí.
    Nejprve si ničeho nevšímají. Né že by nechtěli, ale prostě "jdou s bílou holí".
    Poté při správném impulsu začnou vidět a vnímat co dříve ne (sundají si brýle).
    Pak se začnou divit, jak to, že to nevidí i druzí a začnou se snažit jim to ukazovat.
    Ale nakonec zjistí, že k uvědomění, zjištění musí každý přijít sám ve správnou dobu, protože jinak se mohou ještě více "zakuklit" v od jiných předdefinované realitě.
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů