21. 10. 2013

Brány pro duše

Michal tu před několika dny nabídl ukázky z jedné z knih Taťjany a Vitalije Tichoplavových. V současné době beru každý den nedočkavě do rukou jinou knihu těchto dvou ruských vědců - Brána pro duše - a věru čtu jedním dechem!
Z pohledu současných teorií fyzikálního vakua a koncepce torzních polí se zde snaží odpovědět na otázky týkající se posmrtné existence duše a zároveň analyzují neuvěřitelný proces přechodu lidské duše do jemnohmotného světa. Neméně zajímavé informace však podávají i z oblasti minulé i nejsoučasnější ruské vědy na tomto poli a informují i o výsledcích někdy až neuvěřitelných objevů, které jsou u nás málokomu známé.
Nabízím malou ochutnávku.
Vlabi

V roce 1993 přišla z akademického městečka v Novosibirsku skvělá zpráva: tamní vědci totiž sestrojili přístroj, který umožňuje spojení s informačním polem Země.
Zařízení nese čidlo, jež zachycuje signály, které jsou zesilovány speciální aparaturou. Disponuje rovněž elektronickým systémem, jenž informačnímu operátorovi ve vesmíru umožňuje komunikovat s příjemcem radiových signálů, které se zapisují pomocí záznamového zařízení. Autorem přístroje je vedoucí vědecký pracovník Ústavu analytické chemie Akademii věd Ruské federace Gennadij Markov, jenž na sestavení výše uvedeného zařízení pracoval již více než deset let. Nakonec se mu podařilo dosáhnout hmatatelných výsledků v podobě pravidelných kontaktů skupiny vědců s představiteli Vyššího rozumu sluneční soustavy. Ústav podle Markovových slov získává prostřednictvím přístroje prognózy nejbližší budoucnosti, které se zatím pokaždé vyplnily.
Základním cílem spojení takzvané hvězdné civilizace (jež je součástí informačního pole Země) s vědci je vytvoření obrozeného světa čili přeměna lidské ideologie a vědomí. Tyto změny jsou vynuceny tím, že rozvoj pozemské civilizace neodpovídá názorové představě hvězdného světa.
Postupující devastace životního prostředí, ztráta spojení člověka s přírodou, to představuje jen několik málo příkladů, jež Vyšší rozum znepokojují – proto je ultimátum hvězdné civilizace velmi kruté: buď začnou lidé ve velké míře spolupracovat s Univerzem a žít podle jeho zákonů, nebo bude celá naše civilizace zaměněna jiným druhem. Hlavní úkol, který vyšší moudrost před lidstvo staví, představuje změnu člověka k lepšímu – jedinec musí pochopit, že po každém špatném činu následuje neodvratný trest. Celou tuto misi má na starosti mimozemská civilizace, jež se domnívá, že lidé mohou a musí bojovat se zlem, ale nemají právo trestat jeden druhého. Pomocí výše zmiňovaného přístroje se vědcům podařilo zjistit jisté podrobnosti fungování onoho hvězdného světa, které byly mimo jiné potvrzeny i nezávislými, paralelně probíhajícími výzkumy Monroeova institutu (USA).

Dne 4. května 2000 vystoupil prof. I. N. Janickij, doktor geologických a mineralogických věd v televizním pořadu „Noční let“, jehož téma pojednávalo o tom, že existuje vesmírný rozum (další potvrzení výše uvedených informací) a že všechny planety naší sluneční soustavy včetně Slunce jsou v podstatě živé bytosti na mnohem vyšší intelektuální úrovni, než jaké dosahuje člověk. Prof. Janickij dále v knize Fyzika a náboženství a ve výše uvedeném pořadu zdůrazňuje, že Země představuje živý, myslící organizmus, který nás lidi jaksi snáší, tak jako my trpíme existenci mikrobů (včetně těch škodlivých) a žijeme s nimi v symbióze. Připomíná zároveň, že trpělivost naší planety má své meze, a až naše pustošení přírody překročí určitou hranici, přistoupí Země k opatřením, jež už několikrát použila, například k potopě světa tak jako před 850 000 lety. Komise Americké zeměpisné společnosti dospěla k témuž závěru už v letech 1950 – 52. (Členem tehdejšího týmu byl i sám A. Einstein.)



10 komentářů:

  1. Vlabi,
    Mám pocit, že tu některý teze jdou trochu proti sobě. Jsou tu přeci na zemi lidi, kteří se velmi snaží. viz výše uvedení vědci a jejich projekty. Jsme tu trochu taky my obyčejní, ne? Na druhý straně ony vyspělý, vesmírný civilizace se nedokážou domluvit a vedou spolu dlouhá tisíciletí Velkou Assu, tedy vesmírnou válku. Prostě se rvou, jako ožralej póvl v putice. A tu válku rozhodně nevedou jejich obyčejní. Ti jsou k tomu svinstvu přinuceni. Jak nahoře, tak dole! Nedokážu si myslet, že to jsou bohové? Mně na to nestačí stupidní vysvětlení, že to je boj svetla s temnotou. Světlo s temnotou k sobě přeci může a dokonce dobře pasovuje. A já jsem přesvedčenej, že přesně tahle válka se vede i na Mitgard-zemi. A i my jsme ať už chceme, či ne jejími účastníky. Ptal se nás na to někdo? Jak nám mohou zrovna tihle cokoli vytýkat? Oni devastujou obrovskej díl vesmíru a my, dle výše uvedenýho textu ... nedovyvinutí človíčkové jen jeho malilinký zrníčko. Na druhý straně, jak se s tím popasujou představy o tom, že my lidi jsme nejdokonalejší entita vesmíru. Není v tom docela velkej zmatek? Matička Země má velkej dar trpělivosti a asi ví proč? A víš přeci, že kam se připletl Einstein, dlouho nerostla tráva. Matěj

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý... ať už je to nahoře jakkoli, neškodilo by, kdybychom věnovali pozornost tomu, že můžeme žít líp, i ve vztahu k Zemi i ve vztahu k nám samým. Koneckonců, jak si na Zemi usteleme, tak si lehneme a zdá se, že se nám posledních pár xletí spí dost blbě... Vypíchla bych věty: Hlavní úkol, který vyšší moudrost před lidstvo staví, představuje změnu člověka k lepšímu – jedinec musí pochopit, že po každém špatném činu následuje neodvratný trest. ... lidé mohou a musí bojovat se zlem, ale nemají právo trestat jeden druhého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko,
      i mě tu zaujala věta, že lidé nemají právo trestat jeden druhého. Ono by to naznačovalo shodu s toltéckou dohodou - nevytvářet domněnky, tedy nehodnotit, neposuzovat. Každý má svůj plán života a my nemůžeme vědět, co ten druhý má nebo nemá vykonat...
      Jasně, trest smrti neschvaluji, ale přesto... jak se vyrovnat třeba s masakry, o kterých se v současné době dozvídáme třeba ze Sýrie? A nejen odtamtud.
      A na druhé straně - jak dát malému dítěti nasrozuměnou, že určité věci se nedělají? Kolem sebe jasně vidím, že takzvaná americká výchova, to je výchova pouze domluvou, vysvětlováním, moc nefunguje. Ba naopak...

      Vymazat
    2. Vlabi,
      pro mě zásadní a bohužel prozatím stále neřešitelné téma...
      prostě nevím...

      Vymazat
    3. Ženský,
      ono totéž může být v jedné situaci trest a v jiné výchova.
      K článku se když tak vyjádřím až po přečtení celé knížky. (i když s globálními megaprůšvihy které by přišly, když by.... přišel tuším i Levašov v Posledním apelu lidstvu, ne?)
      Pro mě tam zatím něco hodně skřípe.

      Vymazat
  3. Jo Vlabi a Mirko.
    S tím trestem je to tak jak říkáte a souhlasím, ale? Ale jak tedy je v některejch případech vůbec možno si představit "účelnej a lidskej boj se zlem"? Na to si fakt nedovedu odpovědět. Nejspíš snad, aby to řešila nějaká mravnostní komise na konflikty, OSN, nebo snad ti bohové o kterých jsme vedli debatu? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, právě... kámen úrazu... Bible říká "má je pomsta" - myšlen Bůh... Bůh nahoře nebo "Bůh" v nás?
      Einstein prý řekl, že svět nezničí ti, kdo páchají zlo, ale ti, kdo s ním nic nedělají... tak já nevím... škoda, že nám neporadil, jak na to.

      Vymazat
    2. Mirko,
      jestli to nebude tím, že tu nejsme, aby nám řešení(poznání) někdo předával, ale proto, abychom je nacházeli-prožívali sami. To by pak nemusela být žádná Země, žádný Vesmír, Život ani nic jiného. Stačilo by se na všechno zeptat Tvořitele a jít zase v klidu spát, což by byla asi strašná nuda. :-)

      Vymazat

    3. Jen škoda, že to s námi schytává i ta Země... odtud potud...
      Mirka

      Vymazat
    4. ZEM je naša Matka. Ženy vedia čo to znamená. Ona to schytáva pre nás s láskou, je tu pre nás ako miesto obratu. B

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů