12. 7. 2013

Chránit a pomáhat (přeloženo do čj - zmlátit a zastrašovat)

Videa z ČB:

Zde sledujte "agresory" vozíčkáře a mladou dívku vpravo u zábran venkovního posezení. Agresory se stali už jenom tím, že NEUTEKLI. Koneckonců proč by měli také utíkat, když šlo o veřejné prostranství a ničím se proti zákonu neprovinili, že?




Tuto nehoráznou provokaci 6.7. taktéž z ČB ze strany státu (policie) už musí pochopit i ten nejnaivnější občan. Člověk, který se k něčemu takovému propůjčí, není již člověkem, ale biostrojem bez svědomí se svalovými vlákny plnými testosteronu místo mozku. Na těchto "morálních elitách" národa je jasně patrno, kam lze s manipulací lidí dojít, přičemž zcela jistě nešlo o to "nej", čeho by byli tito "ochránci a pomáhači" obyvatel na příkazy shůry schopní. Organizátorům této provokace muselo být jasné a zcela jistě s tím i počítali, že plánované incidenty budou natočeny a posléze zveřejněny na sociálních sítích. Proto je třeba zamyslet se proč. Jde podle mne o identickou "hru", jakou praktikují trollové na internetu - odvádění pozornosti od důležitějších věcí, vyvolávání hněvu a vzteku u lidí a zneužívání nepostihnutelnosti (u trollů anonymita, u žoldáků bez svědomí v reálu právní nedotknutelnost).


Celkově etnická otázka je zaměřena zcela špatným směrem (úmyslně). Logické a nejjednodušší zároveň by bylo ve společnosti žádnou rasu, etnikum nezvýrazňovat. Naopak zcela lidské a české by bylo měřit všem stejným metrem. Češi byli v historii vždy tolerantní a vždy hledali řešení, jak předcházet konfliktům. To není známka zbabělosti, ale naopak morální a duchovní vyspělosti národa.
Tento postoj státu (zástupců obyvatel a jejich loutkovodičů), kterého jsme svědky, a tím nemám na mysli jen násilí z vybraných videí, je zaměřen na zvýrazňování a prohlubování rozdílů mezi lidmi různého původu a tím si zajišťovat stále větší a větší pravomoci (viz např. včerejší článek o Indectu). Nejde tu o nic jiného než stále a dokola již po tisíce let praktikované ROZDĚL A PANUJ.
Pokud na incident pohlédnu z pohledu článku Realita - oč tu jde, pak se nemohu ubránit dojmu, že nasazené lidské karikatury byly pod vlivem neslovanského informačního pole. Pole nějakého agresivního, válečně zaměřeného národnostního Egregoru jiného původu než slovanského. I toto může být zřetelným kýženým výsledkem mísení národů - odcizení se všemu, z čeho daný člověk pochází.
I když osobně jsem zastáncem použití i hrubé síly v případech přiměřené obrany a sebeobrany, a to nejenom své, ale i druhých, zde se na to naopak protivníkem a skutečnými nepřáteli lidské společnosti čeká, bylo by to použito proti nám a během mžiku by to tu vypadalo jako například v Egyptě, Turecku či jinde, kde to vře. Mohu jen tiše doufat, že vykonavatelů státní moci charakterově pokřivených, jak je možné vidět v záznamech, je razantně méně než těch, kteří by byli morálně odhodlaní a schopní se postavit proti svým kolegům bez svědomí na stranu spoluobčanů - svých sousedů, známých, příbuzných, kamarádů, zkrátka nás všech. Doufat, že duch českého národa stojí na stráži a zasáhl by ve správný okamžik.
Apeluji tímto na všechny poctivé policisty, vojáky, úředníky ad., aby se neotáčeli zády k těm, kteří v ně ještě věří a neupřednostňovali své pohodlí a jistoty před potíráním bezpráví a zla. Snad nikdy v historii neplatilo více, že proto, aby zlo zvítězilo, stačí, aby dobří neudělali nic.


3 komentáře:

  1. Video bylo promptně odstraněno (pročpak asi?), ale průběh incidentu je vtipně popsán na http://www.vlastnihlavou.cz/ostravsky-bloger-po-zuby-ozbrojeny-pravicovy-vozickar-napadnul-klidne-jdouci-organy/
    Doporučuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem to kontroloval a bylo přístupné. Osobně mohu říci, že tam to opravdu nešlo ničím okecat. Žádný "náckové" ani nastrčení provokatéři to nebyli. Jen dva občané, jeden vozíčkář - invalida, druhý mladá slušně oblečená slečna (pravděpodobně doprovod) a jen stáli na kraji ulice. To, jak ta holka letěla přes zábrany hlavou napřed na beton a pak se do ní pustili další dva nebo tři, když jí šli bránit okolní lidé, bylo opravdu bez špetky svědomí, morálky a úcty k člověku. Nerad to používám, ale tohle byli vypatlaní bezmozci. Doufám, že jsou na sebe patřičně hrdí a jistě si jich jejich rodiče váží za to, co "umí".

      Vymazat
    2. Podařilo se mi sehnat jinou kopii této "akce" hustých chlapáků. Uložím si to na externí disk, takže pokud to zase uživatel odstraní, není problém obnovit. :-)

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů